Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olmuyor canim zaten 23 39 arası oluyor ben daha yeni 21 girdm oraylada gorüstüm yaş şarti varmiş

Mikro tese öneriyor canım baska çaremizin olmadigini söyledi
Canim buradaki forumlari okursan genelde herkese hemen ameliyat baska care yok diyorlar tabi hemen ameliyatla bulunursa ve hamile kalirsan ne ala ama olmazsa bos yere maddi manevi yipranmis oluyorsun. Ben bu forumu cok okumasam ben de ilk gittigim doktor sadece ameliyat dedi ama arkadaslarin anlattiklarini bildigim icin esime anlattim tedavi etmemesi cok sacma dedim aklimda Tansel Kaplancan ve Celalettin Peru vardi, ikisine de mail attim tedavi olabilirsiniz dediler. Simdi Tansel Hocada basladik. Ve tansel bey bize sizin ameliyat olmaniza gerek yok dedi dusunun! En azindan ameliyat tarihine kadar bitkisel bir macun ya da vitamin dahi vermede mtese demeleri bana tuhaf gelmisti. Okudugum cok kiside gordum macunla ilacla bir sekilde bir iki tane de olsa uretim oldugunu. Bence biraz daha arastirin derim daha sonra uzulmemek adina. Bu islerde en iyi doktorlar bugune kadar okudugum kadariyla istanbulda emre bakircioglu tansel kaplancan celalettin peru murad basar. Bir de tum testleri yaptirdiniz mi, neden uretim yok ve fsh bu kadar yukselmis genetik vs bakildi mi?

Hayır genetik test yapilmadi ama doktor yumurtalıklarıni gelişmedigi kücük oldugu bu yüzden üretimin olmadigini söyledi bide hormon yüksekligi eklenince bende aktarlarda macun yaptirip kullanmistim ama birsey fark etmedi tabi dedigin gibi cok arastirmak gerrek canim

Arkadaşlar müsaitseniz dinleyin belki yeni gelişmeler olmuştur. Belki birimizin anlamadığı bölümü birimiz anlar. Ona göre haberleşiriz. Allahım inşallah hayırlı haberler olur

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-07-16-32-35.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 22
Kuzum sen yine de sıranı bekle ama Sen o sırayı beklerken Rabbim sana mucizeni gönderecek inşallah içimden hep öyle geçiyor

Cnm sana tavsiyem imkanın var ise yumurta dondurma işlemini yaptır. O arada eşin de tedavi olur belki uzun bir tedavi olacak yada kısa en azından sen kendini garantiye alırsın. Naçizane tavsiyem

Canım yazıyorum okursun.
HSG RAHİM FİLMİ İÇİN : Adetinizin bittiği gün 0216 343 92 51 nolu telefonu hergün 15:30-16:30 saatleri arasında arayarak randevu alabilirsiniz.
Allahu teala razi olsun guzel arkadasim cevap yazamadim ama msj i ni gordum kalkip gidecektim yok yere insallah seninde islerin emegin bosa gitmesin bugun yazman bosa emek harcamama vesile oldu karsiligini gorursun insallah :) aradim bu arada dusuremedim ama gunluk arayacagim en kotu bayram sonrasi bir sonraki regl sonrasi disarida pahali cunku zaten cok masraf olacak kar kardir

Cnm sana tavsiyem imkanın var ise yumurta dondurma işlemini yaptır. O arada eşin de tedavi olur belki uzun bir tedavi olacak yada kısa en azından sen kendini garantiye alırsın. Naçizane tavsiyem
Ayni seyi dusunuyorum da bakalim nasip is guclede alakali belki bir kac aya toparlayabilirim o rakami is durumuma bagli ya nasip :) esim zaten simdiden baskadi fiyatlari duyunca burun kivirmaya :) ben kendim diyorum parayi toparliyim hatta soylemeden gidip halledeyim dun soyledim e bende sperm yok dondursan ne olacak diyor umutsuz vaka garibim rakamlar cok fazla acibadem 7.000 tl fiyattan bahsetti dondurma islemi icin varmi rakamlar hakkinda bilginiz yumurta toplama dondurma yapan ucuz bir yer yokmudur acaba bahceci 6.350 dedi yanlis hatirlamiyorsam soyle 2 3 bine bi yer olsa ne guzel olur :/

Hoş bulduk canimSperm testini 4 kez tekrarladik sonuc ayni hormon testi renkli ultrasyon fsh 90
Hormon sebebiyledir muhtemelen ama hormonlarda sorun olunca tedavisi kolay diye biliyorum doktor konusunda ne yaptiniz bizde ay sonuna celalettin peru hocadan randevu aldik gidenler cok memnun. Mikro tese konusundada acele etmeyin inhibin b yapildimi peki

Rapor sureci nasil isliyor uzun mu hani bizede gerekirse diye soruyorum raporu al ozele git yada direk devlette yaptirsak ne olur ki cok mu zorlar yorar sure uzun zaman sonrayami veriyorlar acaba burde devlet tese yapiyormu ki

Cnm malesef fiyatlar öyle. Özelden yazmak istiyorum sana ama yazamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…