Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayirlisi mikro tesemiz olsun insallah bulunurda baska arastirmalara gerek kalmaz
Bence hemen, ameliyat diye kodlamayın kendinizi sonuçta her tese ameliyatı biraz daha evlat sahibi olma şansını düşürüyor çok iyi bir tedavi görmelisiniz öncelikle bunun için de celalettin peru çok ideal bir doktor bu fırsatı değerlendirin derim

Siz hiç oldunuzmu tese
Esimin benden once bir evliligi olmus 10 seneden de daha fazla zaman gecmis uzerinden o donemde tese olmus 6 kez ne yazik ki ne yazik ki diyorum cunku belkide ciddi zarar gordu tedavimiz olumsuz sonuclanacak ama o donem eaime tikaniklik var demisler ve bulmuslar ancak sizin durumunuz fsh cok ama cok yuksek testiste sperm bulma ihtimalleri cok dusuk bence kesinlikle tedavisiz tese olmayin

Bilmiyorum bende hala araştiriyorum zeynep kamilde tanistigim bayan var onun esininde fsh cok yüksek igne falan tedavisi olmus aylarca ama hiç çıkış olmamişlar onlarda tese yapicaklar dı

Siz ondmi tedavi göruyorsunuz yukselme falan oldmu

Bilmiyorum bende hala araştiriyorum zeynep kamilde tanistigim bayan var onun esininde fsh cok yüksek igne falan tedavisi olmus aylarca ama hiç çıkış olmamişlar onlarda tese yapicaklar dı
Dogru olabilir dusmeyedebilir zaten doktor 3 aylik tedavi uyguluyor ve tadaviye yanit sekline gore eger tedaviye yanit vermediyse tese diye onerecektir. Yuzde 50 sansiniz var herkeste ayni degil ve belkide hormon tedaviai sansiniz daha 50 dende fazla bilemeyiz en azindan 3 ay denemeden yapmayin dusunun zaten bulma ihtimalleri dusuk teseden sonrada tedaviye yanit alma ihtimaliniz dusuyor. Once tese cikmadi bide tedavi deneyelim intihar.

Biz cok arastirdik bu ay sonu gitme karari verdik randevumuzu aldik ama henuz gitmedik burada cok arkadas var yukselen profil msjlarindan o kadar cok kisiyi takip ettim ki. Ayrica sunuda yapin isterseniz instagram dan celalettin peru diye aratin hep paylasmia sonuclari bide boyle canli canli orjinal sonuclar tedavi oncesi sonrasi raporlar var inceleyin anlayacakainiz sanirim ben oyle yapmistim

Evet şu an celalettin peru'da tedavi görüyoruz daha yeni 1.5 ay oldu açıkçası ben tedaviden umutluyum herşey bir yana hiç olmazsa adam hastasını dinliyor,anlıyor ve merhamet duygusu var ona göre haraket ediyor insanı önemsiyor yani oldu bittiye getirmiyor olayı bilmiyorum biz kendisinden memnunuz

Hee birde soyle bir durum varesela fsh ve inhibin b degerleri testiste sperm olup olmadigi konusunda fikir veriyor mesela o hanimin beyinde belki tikaniklik var disari cikis olmuyor ama kullandigi ilaclarin faydasini testis acilinca canli sperm bulunursa orada gorecek

Birde benim eşimin yumurtaliklari gelişmemiş

Tıkaniklik yokmus konustum onla ben tek hormon sorunu varmis

Tıkaniklik yokmus konustum onla ben tek hormon sorunu varmis
Epididimis denen bir bolge var o bolgedeki tikanikliklar transrektal usg ve renkli usg ile belli olmayabiliyormus sadece ameliyat esnasinda belli oluyormus mesela benim beyimin tikaniklik durumu ameliyat esnasinda belli olmus somdi bizde ameliyat oldugu hastanelerin bashekimliklerine dilekce yazdik arsivden tibbi dokumanlari istedik tedavi surecinde belki faydasi olur diye o yuzden dedim

Öyle birsey olsa doktor söylemezmiydi
Soylemiyorlar ne yazik ki soylemiyorlar suan gundemde zaten tese yapan ve tedavi eden doktorlar arasinda surekli bir catisma var o onu kotuluyor o onu ama mantiken durum soyle tese sonrasi tedavi sansi azaliyor ama tedavi tesede canli sperm bulma sansinida arttiriyor. o yuzden tedavi sansini kaybetmemeli. Isin birde tocari biyutu var tedavi olursa tesecoler nasil para kazanacak hele bide hormon duzelip normal cikis olursa tup bebek piyasasi bitti.

Anldim canim benimde kafam cok karisik

Bu hocanin yeri nerde canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…