Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşimdede tıkanıklık var eşinizin o dönem hormonları nasılmış birde epidim denilen bölge neresi acaba bizde meniyi oluşturan prostat bölgesinde tıkanıklık var

Kızlar selammm..Celalettin Peru’nun instagramda ki son paylaşımını gördünüz mü?Ve altında ki yorumları??Böyle olunca insanın içine bir şey düşüyor

Aynen bende gördüm canım onu.. anlamıyorum gerçekten ya. Yani yoruma bakarsan çok mantıklı çünkü gelen mesajlar solda oluyor. Ama farklı birşey düşünmek bile istemiyorum.

Reactions: Lei
Bir de hocada sevmediğim diğer bir konu var hastalarının ismini cismini herşeyi tc kimlik dahil kapatmadan paylaşıyor.Umarım bize öyle bir şey yapmaz :)

Kızlar selammm..Celalettin Peru’nun instagramda ki son paylaşımını gördünüz mü?Ve altında ki yorumları??Böyle olunca insanın içine bir şey düşüyor
Ya bence insan karalamaktan başka birşey deĝil ben de baya oldu bunu görmüş okumuştum benim içime hiç te birşey düşmedi valla

Ya bence insan karalamaktan başka birşey deĝil ben de baya oldu bunu görmüş okumuştum benim içime hiç te birşey düşmedi valla
tamam canım aynen dediğin gibi karalamalar oluyor ama. Hiç mi durup bi düşünmedin. Yada ben çok kuruntu yapıyorum bilemedim valla

Bir de hocada sevmediğim diğer bir konu var hastalarının ismini cismini herşeyi tc kimlik dahil kapatmadan paylaşıyor.Umarım bize öyle bir şey yapmaz :)
Kesinlikle katılıyorum. Allah hayal kırıklığına uğratmasın. Bizim durumumuzdan yararlanacak insanlardan uzak etsin. Zaten çok zor yorucu bir süreçten geçiyoruz.

Merhaba

Spermiyografi sonucu 0 sperm hucresi görüldü.

Bize istanbulda hangi hekimi onerirsiniz

Kesinlikle katılıyorum. Allah hayal kırıklığına uğratmasın. Bizim durumumuzdan yararlanacak insanlardan uzak etsin. Zaten çok zor yorucu bir süreçten geçiyoruz.

Bence gittiginizde mutlaka belirtin hocaya kesinlikle sizi paylasmasini istemediginizi.
Cok ayip olacagini dusunmezseniz su whatsapp mesaji olayini da sorar misiniz ben de baya isin aslini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…