az once internette hocanin tedavi öncesi esin fotografini birine ilettiğini tedaviyi o kisinin cevabina göre baslattigini okudum.Bitkisel haplar,vitaminler,macun, ve bide iğne
ne olayi biraz acarmisinizBence gittiginizde mutlaka belirtin hocaya kesinlikle sizi paylasmasini istemediginizi.
Cok ayip olacagini dusunmezseniz su whatsapp mesaji olayini da sorar misiniz ben de baya isin aslini merak ettim
Bunu bende duymuştum ama bizde böyle bir durum söz konusu olmadı.az once internette hocanin tedavi öncesi esin fotografini birine ilettiğini tedaviyi o kisinin cevabina göre baslattigini okudum.
sizde de boyle oldu mu
ne olayi biraz acarmisiniz
instagramdan baktim az once hepsinin ismi gizlenmisti
baska bir durummu var acaba
biz de azorspermi icin tedavi arayisindayiz o sebeple soruyorum
Evet canım bende dışarda sormuştum pahalı gelmişti banada o yüzden sen hergün ara ben 5.günün sonunda düşürmüştüm :) Rabbim sendende razı olsun canım benim güzel duaların için de çok sağol inşallah hepimizin emekleri boşa gitmezAllahu teala razi olsun guzel arkadasim cevap yazamadim ama msj i ni gordum kalkip gidecektim yok yere insallah seninde islerin emegin bosa gitmesin bugun yazman bosa emek harcamama vesile oldu karsiligini gorursun insallah :) aradim bu arada dusuremedim ama gunluk arayacagim en kotu bayram sonrasi bir sonraki regl sonrasi disarida pahali cunku zaten cok masraf olacak kar kardir
Evet devlet de tese yapılıyo raporda 2 3 ayını alıyo ya randevu bulmak felan derken biraz uğraştırıcı ama yapılabiliyo yaniRapor sureci nasil isliyor uzun mu hani bizede gerekirse diye soruyorum raporu al ozele git yada direk devlette yaptirsak ne olur ki cok mu zorlar yorar sure uzun zaman sonrayami veriyorlar acaba burde devlet tese yapiyormu ki
Hocanın instagramdaki son paylaşımında whatsapptan hastasından gelen bir mesajı koymuş gibi ama mesaj sağda ve yeşil görünüyor, karşıdan gelen mesajlar solda olur biliyorsunuz whatsappta. Daha önce de iphone'un notlar bölümünde yazılmış bir yazıyı karşıdan hastasından gelen mesaj olarak koyduğunu gördüm. Ben hocanın yalan söylediğini düşünmüyorum tedavisi yalan demek değil bu durum tabi ama merak ettim işin aslını sadece. Belki hastalarla önceden konuşuyordur bunu, hastalar telefonda ya da yüz yüze söylüyorlardır hoca da bunu instagrama koyabilmek için böyle bir format düzenliyordur.
Size istanbulda doktor olarak Tansel Kaplancan ve Emre Bakırcıoğlu nu da önerebilirim. Biz de daha tedavinin başındayız öğreneli bir iki ay oldu tahlilleri yaptırdık bir tek Tansel Kaplancan'a gittik ama onun da yaklaşımı çok düzgün geldi bana, içimiz ısındı. Direk ameliyat diyen doktorlardan değil en azından şimdilik bize size ameliyata gerek yok dedi. İnstagramdan onu da takip edebilirsiniz drtanselkaplancan ismi
Hocanın instagramdaki son paylaşımında whatsapptan hastasından gelen bir mesajı koymuş gibi ama mesaj sağda ve yeşil görünüyor, karşıdan gelen mesajlar solda olur biliyorsunuz whatsappta. Daha önce de iphone'un notlar bölümünde yazılmış bir yazıyı karşıdan hastasından gelen mesaj olarak koyduğunu gördüm. Ben hocanın yalan söylediğini düşünmüyorum tedavisi yalan demek değil bu durum tabi ama merak ettim işin aslını sadece. Belki hastalarla önceden konuşuyordur bunu, hastalar telefonda ya da yüz yüze söylüyorlardır hoca da bunu instagrama koyabilmek için böyle bir format düzenliyordur.
Size istanbulda doktor olarak Tansel Kaplancan ve Emre Bakırcıoğlu nu da önerebilirim. Biz de daha tedavinin başındayız öğreneli bir iki ay oldu tahlilleri yaptırdık bir tek Tansel Kaplancan'a gittik ama onun da yaklaşımı çok düzgün geldi bana, içimiz ısındı. Direk ameliyat diyen doktorlardan değil en azından şimdilik bize size ameliyata gerek yok dedi. İnstagramdan onu da takip edebilirsiniz drtanselkaplancan ismi
sizin sıkıntınız neydi, sanirim tansel bey once tedavi sonra tese diyen hekimlerden
arkadaslar
bizden dün devlet hastanesinde istenen testi internetten bir genetik merkeze maille sordum
"sizden kromozom analizi testi ve y Mikrodelesyonu istenmis" deniyor.
bu 2 test hakkinda bilginiz varmi
genetik taramanin bahsi geciyordu formda. bu ikisi yeterli midir.
Çok çok tesekkur ediyorum.evet bu ikisi yeterli, yukarıda uzun uzadıya anlattım ama bunu yazmamışım:)
Çok çok tesekkur ediyorum.
Devlette 4 eylule gün verildi şuan kronozon calisacak hekim yokmuş. tatildeler sanirim bayram üzeri.
yalniz ben devlette yapilan testler konusunsa cekinceliyim. cunku bizzat bana birkac sefer laborant ve hemşireler tarafindan burayla kalma disarda da yaptir dendi.
makineleri de eski oluyor. disarida vermek icin fiyat arastiriyorum ikna edebilirsem inşallah... Allah yardimcimiz olsun. dün bu kadar değildim de bugun moralmen cok kotu durumdayim
Biz devlette yaptırmadık bu testi o yüzden bilmiyorum birşey diyemeyeceğim ama güvenilir olmayacağını düşünmüyorum. Bu testte sadece genetik anormallik var ya da yok yazıyor diğer testlerdeki gibi referans değeri fln yok sonuçta. Biz düzen labarotuarında yaptırdık, hormonlar ve genetik teste 1000TL verdik. Sgk indirimi var mı bilmiyorum biz kullanamamıştık eşimin borcundan dolayı da varsa daha ucuza gelir. Bir de labistanbul var, orada sgk indirimi de yapıyorlar daha uygun düzen labaraturadan. Üniversite hastanelerinde de yaptırabilirsiniz devlet içinize sinmediyse.
Burada sizi en iyi bizler anlarız, ben de öğrendiğimde çok ağladım çöktüm ama şimdi toparladım, siz de pozitif olmaya çalışın. Ben ismimii positivevibes koydum hep pozitif kalmak ve burada da pozitif enerji yaymak için=) Çünkü gerçekten çok inanıyorum moralin, iyi düşünmenin mutlaka iyi şeyler getireceğine. Forumu okuyun, birçok kişide çok iyi sonuçlar var. Bazı kişiler çok umutsuz görünürken 1 spermle ve tek denemede hamile kalıyor. Kimi vakalarda da adamda milyon sperm var ama yok morfoloji kötü, yok dna hasarı derken kaç tüp bebek denemesi negatif oluyor. Yaratmak Allah'a mahsus. Sebebin ne olduğunun önemi yok, Allah verirse bir yerden nasip edip veriyor. Vermeyecekse de iki tarafta da sorun olmasa bile vermiyor..
Biz devlette yaptırmadık bu testi o yüzden bilmiyorum birşey diyemeyeceğim ama güvenilir olmayacağını düşünmüyorum. Bu testte sadece genetik anormallik var ya da yok yazıyor diğer testlerdeki gibi referans değeri fln yok sonuçta. Biz düzen labarotuarında yaptırdık, hormonlar ve genetik teste 1000TL verdik. Sgk indirimi var mı bilmiyorum biz kullanamamıştık eşimin borcundan dolayı da varsa daha ucuza gelir. Bir de labistanbul var, orada sgk indirimi de yapıyorlar daha uygun düzen labaraturadan. Üniversite hastanelerinde de yaptırabilirsiniz devlet içinize sinmediyse.
Burada sizi en iyi bizler anlarız, ben de öğrendiğimde çok ağladım çöktüm ama şimdi toparladım, siz de pozitif olmaya çalışın. Ben ismimii positivevibes koydum hep pozitif kalmak ve burada da pozitif enerji yaymak için=) Çünkü gerçekten çok inanıyorum moralin, iyi düşünmenin mutlaka iyi şeyler getireceğine. Forumu okuyun, birçok kişide çok iyi sonuçlar var. Bazı kişiler çok umutsuz görünürken 1 spermle ve tek denemede hamile kalıyor. Kimi vakalarda da adamda milyon sperm var ama yok morfoloji kötü, yok dna hasarı derken kaç tüp bebek denemesi negatif oluyor. Yaratmak Allah'a mahsus. Sebebin ne olduğunun önemi yok, Allah verirse bir yerden nasip edip veriyor. Vermeyecekse de iki tarafta da sorun olmasa bile vermiyor..
sizin celalettin hocada tedavinizde olumlu sonuc oldumu filiz hanimMesela bi kutuda doksan kapsül var üzerinde yazıyor 8-10 tane bitkinin karışımından kapsül yapmışlar günde iki veya üç tane alıyosun 3 kutu veriyor
Merhaba uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum 2 teseden sonra elimizde kocaman bir sıfır vardı kendimizce 6 -7 ay hiç birşey yapmama kararı aldık bu surecte bir topukta nohut kürünü gördüm normalde 2 ay yapılması gerekiyordu benim eşim şoför olduğu için sadece 1ay uygulayabildim.Sonuc daha önce hiç karşılaşmadığımız spermatid hücre oldu sizlerle de paylaşmak istedim.
Biz 3 yılldır celalettin hocadayız 3 yıldır sürekli bitkisel kapsül macun ve iğneler veriyo henüz sonuç alamadık gerçi bizimkisi zor bir vaka yakında tese olmayı düşünüyoruzsizin celalettin hocada tedavinizde olumlu sonuc oldumu filiz hanim
bitkisel ilac mi veriyor sadece
bizimkide zor vaka ne yazikkiBiz 3 yılldır celalettin hocadayız 3 yıldır sürekli bitkisel kapsül macun ve iğneler veriyo henüz sonuç alamadık gerçi bizimkisi zor bir vaka yakında tese olmayı düşünüyoruz
3 yıldır mıBiz 3 yılldır celalettin hocadayız 3 yıldır sürekli bitkisel kapsül macun ve iğneler veriyo henüz sonuç alamadık gerçi bizimkisi zor bir vaka yakında tese olmayı düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?