- 24 Eylül 2017
- 764
- 744
- 103
- 32
Bende merak ettim canım zor bi vaka demişsin neden zor ki birde ilk gittiğinizde doktor zor oldugunu söylemişmiydi ne kadar süreceğini felanBiz 3 yılldır celalettin hocadayız 3 yıldır sürekli bitkisel kapsül macun ve iğneler veriyo henüz sonuç alamadık gerçi bizimkisi zor bir vaka yakında tese olmayı düşünüyoruz
immotil spermden onceki asamasi mi oluyor hücrenin3 yıldır mıpeki canım ilk gittiğinizde değerler nasıldı şimdi nasıl. Hiç mi ilerleme olmadı immotil falan çıkmadı
Ankara gazi hastanesinde genetik testi yaptırmıştık sonuçlar en az 2 -3 hafta hatta 40 gün sonra çıkıyor. hemşireler bize bu genetik kromozom bakma cihazları çok pahalı bir hasta için hemen açamıyoruz biraz hasta birikiyor sonrasında bir kere açılıp toplu bakıyoruz demişti. O yüzden sonuçlar geç çıkıyor.Çok çok tesekkur ediyorum.
Devlette 4 eylule gün verildi şuan kronozon calisacak hekim yokmuş. tatildeler sanirim bayram üzeri.
yalniz ben devlette yapilan testler konusunsa cekinceliyim. cunku bizzat bana birkac sefer laborant ve hemşireler tarafindan burayla kalma disarda da yaptir dendi.
makineleri de eski oluyor. disarida vermek icin fiyat arastiriyorum ikna edebilirsem inşallah... Allah yardimcimiz olsun. dün bu kadar değildim de bugun moralmen cok kotu durumdayim
Ankara gazi hastanesinde genetik testi yaptırmıştık sonuçlar en az 2 -3 hafta hatta 40 gün sonra çıkıyor. hemşireler bize bu genetik kromozom bakma cihazları çok pahalı bir hasta için hemen açamıyoruz biraz hasta birikiyor sonrasında bir kere açılıp toplu bakıyoruz demişti. O yüzden sonuçlar geç çıkıyor.
3 yıl boyunca hiç sperm çıkmadı iyi bi gelişme olarak elonge spermatid yani spermin kuyruksuzu diyelim ikinci seviyede çıktı zor vakamız ise inmemiş testise bağlı azospermi duyduğum kadarıyla bu elonge 4 aşamasındaki hücrelerle deneme yapılmaya başlanacakmış bi kişide tutmuş diye duydum
Bizimde herşey normal canım genetik dahil ama biz celalettin perudan önce kaan aydosa gitmiştik ona sormuştjk tıkanıklık olabilirmi diye fsh 7.8oldugu için sanmam 4altı için tıkanıklıktan şüpheleniyoruz demişti celalettin peruyada sormadım o yüzden inhibin b de 56.30çıktı doktor gayet iyi yazmış eşime Allahım hayırlısıyla çıkışlar başlasada hepimiz güzel haberşer alsın bilmiyoeum ama ben umutluyum celalettin perudan çünkü kaan aydos bize doğru düzgün test yapmadan bir buçul ay içinde tese tarihi belirleyelim dedi ama celalettin peru öncelikli olrak tahliller istio tahlillere göre yönlendiriyo. Kaan aydosun tedavi şekli nerdeyse herkesle aynı hayırlısı inşallah :)
Aslına baktığınızda ilaçların hemen hemen hepsi vitamin evet ama insan endişeleniyor ister istemez..Sizin durum dahada hassas tabii.İğneler hormon..İnşallah hiç bir zararı olmadan yararını görürüz..Eşim konuştu bugün hocayla günde 15 ilaç normal mi diye oda normal demiş ama bakalım hayırlısı..
Zaten kaan aydostan ben hiç bişey anlamadım o kadar deneme yanılma yoluyla tedavi ediyoki amacının maddiyata yönelik oldugunu düşünüyorum artık ben çünkü bir muayenesi 500lira gelenlerden doğru düzgün tahlil dahi istemiyo bize bir buçul ay içinde karar verdi teseye ben hiç memnun kalmadım kendisinden inhibin b ayrıntılı test yaptıralom bile dedim gerek görmedi kendisiultrason cektimi size kaan bey
ultrason cekmeden tikaniklik olup olmadigina karar verilebilir mi
kan genetik hormon ultrason olmadan nasi karar veriyormusZaten kaan aydostan ben hiç bişey anlamadım o kadar deneme yanılma yoluyla tedavi ediyoki amacının maddiyata yönelik oldugunu düşünüyorum artık ben çünkü bir muayenesi 500lira gelenlerden doğru düzgün tahlil dahi istemiyo bize bir buçul ay içinde karar verdi teseye ben hiç memnun kalmadım kendisinden inhibin b ayrıntılı test yaptıralom bile dedim gerek görmedi kendisi
Anlamadığım noktada o canım zaten hormon ve spermiogram tahliliyle gittik zateb biz hormonlar normaldi ilk gittiğimizde klomen kullandırdı hormonlar iki katına çıktı bizde ilerleme var sanıyoruz bi sonraki mail gününde de sperm çıkmayınca tese tarihi belirleyelim deyip mesajı kapatıverdi bize o gün bize ait olmasına ragmen ne oldugumuzu şaşırdık eşimle, duydugum kadarıyla spermin kendini yenilemesi bile 72gün yazıo yani istanbuldaydık o sıra söyledim eşime gel celalettin peruya gidelim hazır burdaylen kaybedecek bişeyimiz yok oda kabul etti sağolsun zaten aklımızda tese yok bizim doktorlar ameliyat söylese dahi bir iki yıl doğal yoldan çıkış için ugrasacaktık. Celalettin peruya kaan aydosa gittik deyince direk kesmek mi istedi sizide dedi klomen bizim durumdakiler için iyi değilmiş allahtan çok kullanmadık gene ilk hormon tahlili içinde fıstık gibiymiş hormonlarınız dedi ne bileyim zor bi süreç ama ben eşime çok aşığım herşeyden önce onun mutluluğu benim için önemli sonrada rabbim hayırlısıyla ondan evlatlarımın olmasını nasip etsin ve burdaki tüm arkadaşlarımın anne olmasını..kan genetik hormon ultrason olmadan nasi karar veriyormus
Benim de rabbim'den tek dileğim sevdiğim adamdan çocuklarımın olması ve hep birlikte mutlu olmak inşallah hayırlısıyla nasip olurAnlamadığım noktada o canım zaten hormon ve spermiogram tahliliyle gittik zateb biz hormonlar normaldi ilk gittiğimizde klomen kullandırdı hormonlar iki katına çıktı bizde ilerleme var sanıyoruz bi sonraki mail gününde de sperm çıkmayınca tese tarihi belirleyelim deyip mesajı kapatıverdi bize o gün bize ait olmasına ragmen ne oldugumuzu şaşırdık eşimle, duydugum kadarıyla spermin kendini yenilemesi bile 72gün yazıo yani istanbuldaydık o sıra söyledim eşime gel celalettin peruya gidelim hazır burdaylen kaybedecek bişeyimiz yok oda kabul etti sağolsun zaten aklımızda tese yok bizim doktorlar ameliyat söylese dahi bir iki yıl doğal yoldan çıkış için ugrasacaktık. Celalettin peruya kaan aydosa gittik deyince direk kesmek mi istedi sizide dedi klomen bizim durumdakiler için iyi değilmiş allahtan çok kullanmadık gene ilk hormon tahlili içinde fıstık gibiymiş hormonlarınız dedi ne bileyim zor bi süreç ama ben eşime çok aşığım herşeyden önce onun mutluluğu benim için önemli sonrada rabbim hayırlısıyla ondan evlatlarımın olmasını nasip etsin ve burdaki tüm arkadaşlarımın anne olmasını..
hayırlı olsunSevgili bayanlar benim sizler gibi bi hikayem vardi esim azospermi ve bir kez mikrotese sonucu sperm bulamadilar... ben 3 yil bekledim arastirdim ve bahceciyle tanistim 4 aylik bir sürec ikinci mikrotese ve sperm bulundu bugün 4 yumurta döllendi dediler bu büyük mucize allah benim durumumda olan herkese yaşatsin banada insallah kucama almayi nasip eder
Benim de rabbim'den tek dileğim sevdiğim adamdan çocuklarımın olması ve hep birlikte mutlu olmak inşallah hayırlısıyla nasip olur
Amin canım hepimize inşallah
Amin darısı biz bekleyelerin başına inşallah biz de o günleri görürüzSevgili bayanlar benim sizler gibi bi hikayem vardi esim azospermi ve bir kez mikrotese sonucu sperm bulamadilar... ben 3 yil bekledim arastirdim ve bahceciyle tanistim 4 aylik bir sürec ikinci mikrotese ve sperm bulundu bugün 4 yumurta döllendi dediler bu büyük mucize allah benim durumumda olan herkese yaşatsin banada insallah kucama almayi nasip eder
sanirim ilac sayilari kisiden kisiye degisiyor.
doktor arayisindayim herseyi okumaya calisiyorum
Cnm.ben de bazı erkeklerin bu naz niyazlarını hiç anlamam yahu uğraşan,çabalayan birşeyler yapmak için çırpınan hatta o doktor senin bu doktor benim gezen deli gibi çareler arayan biziz nazlanan onlar ayy hiç gelemem böyle şeylere iyi ki benim eşim böyle değil canım benim ne dersem eksiksiz yapmaya çalışıyor özellikle bu tedavi konusunda kendisi benden de hassas çok iyi takip eder tedaviyi ilaçlarını vs.ben ozele para vermem deyip kestirip atti. zaten bu sıkıntılar safra kesesi iltihaplanip onu bi gece acillik edince ortaya çıktı. yoksa senelerdir doktora gitmesini söylüyordum. safra kesesi aneliyati olmasa sorunlarinin hicbiri ortaya cikmayacakti.
bir insan doktordan nasil bu kadar geri durur anlamış degilim. korku degil, kaygi degil, e peki ne? sinir bozucu.
dunden beri isi gucu birakip buralari okumaktan gozlerime bisey oldu. bulanik gorunuyorum.
tahliller icin oraya buraya mail atip instagramdan doktorlara yaziyorum. sonuc? "özele para vermem"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?