Cnm.ben de bazı erkeklerin bu naz niyazlarını hiç anlamam yahu uğraşan,çabalayan birşeyler yapmak için çırpınan hatta o doktor senin bu doktor benim gezen deli gibi çareler arayan biziz nazlanan onlar ayy hiç gelemem böyle şeylere iyi ki benim eşim böyle değil canım benim ne dersem eksiksiz yapmaya çalışıyor özellikle bu tedavi konusunda kendisi benden de hassas çok iyi takip eder tedaviyi ilaçlarını vs.
Yani demem o ki eğer kadınlar bu kadar kendinden fedakârlık yapıp herşeye katlanıyorlarsa, eşleri de taşın altına ellerini koyacaklar bi zahmet!!!
Arkadasim hayirlisi olsun uzulme eainin kalbinide kirma sadece devlet ameliyat derse acele etmeyin belki o surecte eaininde dusuncesi degisir sabirli olmaya calisin bence birazcik zaman verin panikle hareket ediyor insan biliyorum ama biraz zamana yayin. Sabir :/ peki suan sadece spermiyogram testi mi yapildi hormonlar inhibin b ultrason yapildi mi. En azindan devlette tedaviye devam ederken bu ermis aktar var celaletton peru hocanin da hastalarina macun vs bitkiselleri aldirdigi istanbul uskudarda hani var olan sonuclari gonderseniz size bitkisel karisim hazirlasa fayda goren cok kisi var eai azosperm hastasi olup.ben ozele para vermem deyip kestirip atti. zaten bu sıkıntılar safra kesesi iltihaplanip onu bi gece acillik edince ortaya çıktı. yoksa senelerdir doktora gitmesini söylüyordum. safra kesesi aneliyati olmasa sorunlarinin hicbiri ortaya cikmayacakti.
bir insan doktordan nasil bu kadar geri durur anlamış degilim. korku degil, kaygi degil, e peki ne? sinir bozucu.
dunden beri isi gucu birakip buralari okumaktan gozlerime bisey oldu. bulanik gorunuyorum.
tahliller icin oraya buraya mail atip instagramdan doktorlara yaziyorum. sonuc? "özele para vermem"
sonucu yazin olur mu cok merak ettim insallah ilerleme vardirEvet canım benim değişiyor kişinin durumuna göre..Allah yardımcınız olsun sizinde..Bizimde bugün tam 1 ay oldu.3. Ayda kontrole gitcez ama eşim 3 aya kalmadan gidip test vermek istiyor bayramdan sonra..Bakalım :)
Masallah mubarek olsun arkadasim Allahu teala tamamina erdirsin hayirlisiyla saglikla kucaginiza almak nasip etsin insallahSevgili bayanlar benim sizler gibi bi hikayem vardi esim azospermi ve bir kez mikrotese sonucu sperm bulamadilar... ben 3 yil bekledim arastirdim ve bahceciyle tanistim 4 aylik bir sürec ikinci mikrotese ve sperm bulundu bugün 4 yumurta döllendi dediler bu büyük mucize allah benim durumumda olan herkese yaşatsin banada insallah kucama almayi nasip eder
Cok tesekkur ederim arkadasim sagolun tum cevaplar icinEvet devlet de tese yapılıyo raporda 2 3 ayını alıyo ya randevu bulmak felan derken biraz uğraştırıcı ama yapılabiliyo yani
Genetik test icin bizde bakirkoy devlet hastanesinden 28 agustosa gun aldik siz nerede yaptiracaksiniz ancak bildigim kadariyla bir cok devlet hastanesinde bu testler son 1 kac yildir yapiliyor dolayisiyla makineleri vs artik ne ile yapiyorlarsa testi yenidir iyidir herhaldeÇok çok tesekkur ediyorum.
Devlette 4 eylule gün verildi şuan kronozon calisacak hekim yokmuş. tatildeler sanirim bayram üzeri.
yalniz ben devlette yapilan testler konusunsa cekinceliyim. cunku bizzat bana birkac sefer laborant ve hemşireler tarafindan burayla kalma disarda da yaptir dendi.
makineleri de eski oluyor. disarida vermek icin fiyat arastiriyorum ikna edebilirsem inşallah... Allah yardimcimiz olsun. dün bu kadar değildim de bugun moralmen cok kotu durumdayim
Yuz okuma diye bir ilim var diye biliyorum mesela kadinlarin yanaklari kirmizi kirmiziysa dogurganliga isaretmis yani sayet dogruysa benim ki hic kirmizi degil olabilir yabi test sonuclarimda onu gosteriyor :) bilimsel bir yani var mi bilmiyorum ama oladabilir. Bilinen bir sey degilse sayet tepkiye sebep olabilir bir cok hastalik ta bitkisel tedavi gundemde olmadi zamanlarda inaanlar otla mi iyi olacagim gibi tepkiler verebiliyor gunah almayalim diye dedim ama bilemiyorum tabi :)az once internette hocanin tedavi öncesi esin fotografini birine ilettiğini tedaviyi o kisinin cevabina göre baslattigini okudum.
sizde de boyle oldu mu
Biz henuz transrektal usg ve renkli usg yaptirmadik bayram cikisi pazartesi gidecegiz nasipse soyledigim konu esim benden once bir evlilik yasamis 10 yildan daha eski bir zamanda tese olmus sperm bulmuslar o zaman ama o zaman ki raporlar tatliller yok ve hatta esim yapmadilar bana hormon testi fln diye soyleniyor tabi bilemiyorum. Tedavi gordugu hastanelerin bashekimliklerine dilekce hazirladim o donemdeki tibbi dokumanlari almak icin ama gelmesi bayram cikisi 15 gunu bulur. Benim soyledigim epididimis celalettin peru hocanin bir makalesinde okumustum. Ustune kendi durumumuzla bagdasturdim simdi ultrasonda gorunmezse tikaniklik 10 yil onceki tese ameliyatinda doktorlarin soyledigi tikaniklik var konusu celalettin hocanin makalesindeki konuyla benzer bir konu olacak belkide makalede buBenim eşimdede tıkanıklık var eşinizin o dönem hormonları nasılmış birde epidim denilen bölge neresi acaba bizde meniyi oluşturan prostat bölgesinde tıkanıklık var
hormon ve sperm yapildiArkadasim hayirlisi olsun uzulme eainin kalbinide kirma sadece devlet ameliyat derse acele etmeyin belki o surecte eaininde dusuncesi degisir sabirli olmaya calisin bence birazcik zaman verin panikle hareket ediyor insan biliyorum ama biraz zamana yayin. Sabir :/ peki suan sadece spermiyogram testi mi yapildi hormonlar inhibin b ultrason yapildi mi. En azindan devlette tedaviye devam ederken bu ermis aktar var celaletton peru hocanin da hastalarina macun vs bitkiselleri aldirdigi istanbul uskudarda hani var olan sonuclari gonderseniz size bitkisel karisim hazirlasa fayda goren cok kisi var eai azosperm hastasi olup.
Genetik test icin bizde bakirkoy devlet hastanesinden 28 agustosa gun aldik siz nerede yaptiracaksiniz ancak bildigim kadariyla bir cok devlet hastanesinde bu testler son 1 kac yildir yapiliyor dolayisiyla makineleri vs artik ne ile yapiyorlarsa testi yenidir iyidir herhalde
Arkadasim hayirlisi olsun uzulme eainin kalbinide kirma sadece devlet ameliyat derse acele etmeyin belki o surecte eaininde dusuncesi degisir sabirli olmaya calisin bence birazcik zaman verin panikle hareket ediyor insan biliyorum ama biraz zamana yayin. Sabir :/ peki suan sadece spermiyogram testi mi yapildi hormonlar inhibin b ultrason yapildi mi. En azindan devlette tedaviye devam ederken bu ermis aktar var celaletton peru hocanin da hastalarina macun vs bitkiselleri aldirdigi istanbul uskudarda hani var olan sonuclari gonderseniz size bitkisel karisim hazirlasa fayda goren cok kisi var eai azosperm hastasi olup.
biz mart ayından beri celo hocada tedavideyiz bizim volum ilk 0,9 du o zaman ultrason istedi orda farketildi tıkanıklık ama ikinci testte dahada düştü 0,3 oldu hoca care bulamadı henüz tıkanıklıga maa işallah bulur bizim hormonlar falan normal çünkü içerde üretim olma ihtimali yüksek demiş hoca ama meni çok az cıkıyoBiz henuz transrektal usg ve renkli usg yaptirmadik bayram cikisi pazartesi gidecegiz nasipse soyledigim konu esim benden once bir evlilik yasamis 10 yildan daha eski bir zamanda tese olmus sperm bulmuslar o zaman ama o zaman ki raporlar tatliller yok ve hatta esim yapmadilar bana hormon testi fln diye soyleniyor tabi bilemiyorum. Tedavi gordugu hastanelerin bashekimliklerine dilekce hazirladim o donemdeki tibbi dokumanlari almak icin ama gelmesi bayram cikisi 15 gunu bulur. Benim soyledigim epididimis celalettin peru hocanin bir makalesinde okumustum. Ustune kendi durumumuzla bagdasturdim simdi ultrasonda gorunmezse tikaniklik 10 yil onceki tese ameliyatinda doktorlarin soyledigi tikaniklik var konusu celalettin hocanin makalesindeki konuyla benzer bir konu olacak belkide makalede bu
linkte http://celalettinperu.com/basari-hi...ogram-i-ortulu-olan-iki-basarili-vakamiz.html
biz mart ayından beri celo hocada tedavideyiz bizim volum ilk 0,9 du o zaman ultrason istedi orda farketildi tıkanıklık ama ikinci testte dahada düştü 0,3 oldu hoca care bulamadı henüz tıkanıklıga maa işallah bulur bizim hormonlar falan normal çünkü içerde üretim olma ihtimali yüksek demiş hoca ama meni çok az cıkıyo
Aynen öyle gerçekten fiyatlar yüksekCok tesekkur ederim arkadasim sagolun tum cevaplar icinhani devlet tese yapiyorsa ozelde tup bebek yaptirirken indirim alirmiyiz diye sormustum ama dun 3 tane hastaneyle gorustum acibadem medikalpark medikana 3 undede tip bebek icin raporla indirim oluyor ama tup bebekte ama tesede indirim yok tedavi olumlu ilerlese ve tup bebege gecsek tup bebek fiyatlari ve ozellikle 35 yas sonrasi genetik tarama testleri rakamlar cok fena Allahu teala hepimizin yardimcisi olsun
Ayy çok sevindim canım senn adına benim adıma da umut oldun gerçekten çünkü bende oraya gidiyorum genetik test verdk sonucunu bekliyoruz size 4 aylık ne tedavi uyguladı ilaç fln kullandınız mıSevgili bayanlar benim sizler gibi bi hikayem vardi esim azospermi ve bir kez mikrotese sonucu sperm bulamadilar... ben 3 yil bekledim arastirdim ve bahceciyle tanistim 4 aylik bir sürec ikinci mikrotese ve sperm bulundu bugün 4 yumurta döllendi dediler bu büyük mucize allah benim durumumda olan herkese yaşatsin banada insallah kucama almayi nasip eder
sonucu yazin olur mu cok merak ettim insallah ilerleme vardir
Ne 3 yıl mı ? Ne kadar uzun bir süre bu peki neden hiç ilerleme olmamış hoca birşey dedi mi ? Benim gözüm korktu açıkçası Allah'ım ne olur hayırlı güzel sonuçlar almamızı nasip et (Amin)Biz 3 yılldır celalettin hocadayız 3 yıldır sürekli bitkisel kapsül macun ve iğneler veriyo henüz sonuç alamadık gerçi bizimkisi zor bir vaka yakında tese olmayı düşünüyoruz
Allah evladınızı size bağışlasın ve bol bol kardeş nasip etsin inşallah zor bi süreç geçirmişsiniz sperm bulunsa tüp bebek tutacakmı tüp tutsa bişe olcakmı ama şükür kavusmussunuz yavrunuza dualarınızda bizleri unutmayın :)Merhaba anne adayları. Sizlere umut olsun diye hikayemi paylaşıyorum. 8 yıllık evliyim. Evliliğimin 3. Yılında tedavi olmaya karar verdik. Kadınlar kulübündeki yorumlardan da yola çıkarak bahçeci klinikte karar kıldık. Eşimin doktoru emre Bakırcıoğlu microtese ameliyatını yaptı ve çok başarılı geçti. Sperm bulundu. 3 tüp de donduruldu. Ameliyat öncesi ikimizin de gerekli olan bütün tahlilleri yapıldı. Beni de eşimle birlikte hazırladılar. Benden 15 yumurta toplandı. 4. Gün embriyosu olarak transfer edildi. Sonuç çok büyük bir hüsran. Çok umutluyduk, hani sperm bulundu ya bitti bu iş demiştik. 8 ay sonra dondurulmuşlarla aynı doktorda ikincisini denedik. 10 yumurta toplandı ve hiçbiri döllenmedi resmen yıkıldık. Doktorumuz benim yumurtalarımın kalitesiz olduğunu öne sürdü ve denemeyin boşuna demeye getirdi. Sperm Yok diye gittik sorun benim yumurtalarda çıktı. Ben bu arada aynı sorunu yaşayan klüpteki bir çok kadınla iletişime geçtim. Ama ne yazık ki sonuç pek iç açıcı değildi.
Klinikte tek bir tüp spermimiz kalmıştı. Dondurulan spermin kalitesi de düşebilirmiş
Bu arada Şişli memorial ile görüştük durumumuzu anlattık. Onlar yumurtan kalitesiz diyemeyiz teknoloji daha onu ölçecek kadar ilerlemedi, dediler. Son tüpümüzü memorialde kullansak mı diye çok düşündük. Sonra bahçecide görüştüğüm Selen hanım beni çok rahatlattı. Gel o dondurulmuşlarla bir kere daha deneyelim dedi ve 3. Tüp bebeğimizi yaptırdık. 12 yumurta toplandı. 2. Gün 3 tanesi 2,2 ve 4 hücreli olarak donduruldu. Üçünü de transfer ettiler sonuç yine hüsran.
Umudumuzu kaybettik ama dile getirmedik hiç bir zaman. 3 yıl sonra yeniden Şişli memoriale gidip kendimizi telim ettik. Eşim tekrar ameliyat oldu. Sperm bulundu, 4 tüp donduruldu. Benden 9 yumurta toplandı ve 9 uda döllendi. 2 tanesi 5.gün embriyosu yani blast olarak donduruldu. 6 ay sonra transfer yapıldı. Şimdi 4 aylık bir bebeğim var. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?