Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya tmm da iş güç te bir yere kadar illaki kendinle başbaşa kalıp düşünüyorsun işte
dusunuyorsun evet. sonra isin icinden cikamiyorsun. öyle zamanlarda ya dusuncelerin seni ele gecirip moral bozmasina izin vereceksin, ya da duygularini yonetip dikkatini başka tarafa vereceksin.

temiz hava iyidir, pozitif enerji verir.

Canım bizden de karyotip analizi ve mikroy delesyonu testi istendi. Bir hafta önce verdik. Ankara'da oturuyorum ben bu arada. Sana tavsiyem uygun zamanında bulabildiğin bütün gen laboratuvarlarını ara fiyat al sonra karşılaştır fiyatları. Ben 6tane yer aradım inan uçurum vardı aralarında 780e de yapan vardı 305e de. Tabiki 305olana gittik. Doktorumuza da danıştık. En uygun hangisi yapıyorsa ona gidin hiç farketmez dedi. Aklında bulunsun.

Eşimle bende yaptırdım genetik test ama devlette yaptırdık biz hiç para vermeden doktor sonuç bir aya çıkar dedi bir kişinin 15gün felan sürüyormuş. Enabızdan baktıgımda ayrıntılı göremiyorum ama normal değer yazıyo henüz gidip almadım sonuçları

hastanenin kendi sitesindeki laboratuar sonuclarindan girerek detay gorebilirsin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…