Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizin adınıza çok mutlu oldum. Sabrın sonu selamet. Pes etmeden devam edenlere Allah bir şekilde nasip ediyor. Ne mutlu şimdi bebeğini doya doya öp, kokla... Ben bebeği olan anneleri gördüğümde o kadar çok imreniyorum ki, içimde tuhaf bir duygu. Hani aç bir çocuk yemek yiyen birisine bakar ya bir an kendimi öyle bakarken buluyorum. Neyse ki kalpleri bilen Allah.... Artık teslimiyet ve tevekkül zamanı.

Duygularıma tercüman olmuşsunuz.benim de özlemim öyle büyük ki buram buram istiyorum anne olmayı.Allah isteyen her kadına hayırlı ve sağlıklı evlat/evlatlar nasip etsin.Bu yolda emek harcayan herkes duam da inşallah kabul olur.

Ankara da nerde yaptırdınız genetik testi acaba?

Kızlar selammm!Herkes nasıl?Ayrıca eşi Neofortil kullanan var mı aranızda?Var ise günde kaç kere??

-Merhaba Zeynep hanım bizim sorunumuz aynı gibi. Eşimde azoperm var hiç çıkmadı doktora tahlil sonçlarını gösterdi biyopsi yapılcak sperm bulunursa nakledilecek ama bulunamayabilir de demiş siz ne durumdasınız hangi doktora gidiysnz

Merhaba oncelikle Allahu teala acil sifalar ihsan etsin. Biz normalde p.tesi Celalettin peru hocaya gidecektik ancak test sonuclari yetismedi diye haftaya sali gunune ertelettik randevumuzu. Celalettin hoca sperm testleri disinda hormon testleri inhibin b ve bazi genetik testler istiyor. Bugun bakirkoy devlet hastanesinde tibbi genetik bolumunde randevumuz vardi. Karyotip analizi genetik tespiti ve y kromozomu delasyon tespiti icin kan verdik mesela orada doktora sorduk yapilan bir cok tetkik bir cok test aslinda testiste sperm olup olmadigi konusunda fikir veriyormus. Ancak onden tese biyopsi gibi islemlerin yapilmasi uretimde gerilemeye sebep olabiliyormus sperm bulunmadi diyelim belki ameliyat biyopsi gibi islemler yapilmamis olsa sperm uretimi gerceklesecekti 3 aylik 6 aylik tedaviyle veya genetikte problem var diyelim ona yonelik ilaclar vitaminler destek tedavi uygulansa tese veya biyopside olumlu sonuc alinacak. Karar yine sizin ancak onerim tetkiklerinizi tamamlamadan bicak altina yatmasin bence beyiniz. Sizun durumunuzun benimle ayni oldugundan bahsetmissiniz yapildimi hormon testleri amh hormonuna bakildi mi? Beyinize neler yapildi ayrica testler tahliller neler var elinizde

Amin cümlemize Rabbim şifa versin. Eşime kan tahliliyle hormon ve iki tane genetik testleri yaptılar ona dayalı olarak biyopsi dedi. Celalettin hocayı çok duydum inş memnun kalırsınız yeri nerde? Tek doktorun dediğine bağlı kalmak istemiyorum masraflarında çok olunca iyi karar verip olumlu sonuca ulaşalm inş

Celalettin hoca suanda esenlerde ensar hastanesinde muayene ucreti 350 tl 3 ayda 1 cagiriyormus. Kesinlikle dogru dusunmussunuz peki test sonuclari nasil fsh lh testesteron?

Celalettin hoca suanda esenlerde ensar hastanesinde muayene ucreti 350 tl 3 ayda 1 cagiriyormus. Kesinlikle dogru dusunmussunuz peki test sonuclari nasil fsh lh testesteron?

Onlar normal sadece genetikte bir değerde pozitif yazıyodu umut bahçeciden öngörüşme randevusu almak istiyorum araştrdın mı orayı hiç

Onlar normal sadece genetikte bir değerde pozitif yazıyodu umut bahçeciden öngörüşme randevusu almak istiyorum araştrdın mı orayı hiç
Aradim bahceciyi tup bebek fiyati aldim genel bir arastirma yaptim bir cok merkezle alakali ama sanirim oncelikle tedaviye agirlik veren bir doktorla ilelemek daha saglikli olacagina inandim. Genetikle alakali bir deger pozitif demissiniz tedavisi vardir muhtemelen ne bileyim tup bebek merkezi direk teseye alip genetik testlerle deneyelim diyebilir neticede onlarin ticareti tup bebek uzerine kurulu hani tedavi sansinizi kaybetmeyin diye diyorum ancak tabiki karar sizin isterseniz celalettin perunun web sayfasinda makalelerine goz gezdirin biraz okuyun baska bir yere gidecekseniz onlarla alakali da okuyun ben butun makalelerini okudum usenmeden. Beynim yandi ancak sonrasinda icimize sinerek karar verdik Celalettin peru hocaya. Nasip insallah hayirlidir hakkimizda. Ben bide iki doktor arasinda kaldim. Istihareye yattim Allahim hakkimizda hangisi hayirliysa onu goreyim diye. Ruyamda Celalettin hocada tedavi oluyorduk. Tabi kimin sifasini nereden verecek Rabbim bilemem. Insallah tez zamanda hayirli sonuc alabileceginiz yere gitmek nasip olur cok emek harcamadan cabucak kavusursunuz amaciniza hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…