İyi bayramlar arkadaşlar...
Amin inşallahHayirli bayramlar canim sana da..
Allah hepimizin dualarini ibadetlerini kabul etsin
Sizin adınıza çok mutlu oldum. Sabrın sonu selamet. Pes etmeden devam edenlere Allah bir şekilde nasip ediyor. Ne mutlu şimdi bebeğini doya doya öp, kokla... Ben bebeği olan anneleri gördüğümde o kadar çok imreniyorum ki, içimde tuhaf bir duygu. Hani aç bir çocuk yemek yiyen birisine bakar ya bir an kendimi öyle bakarken buluyorum. Neyse ki kalpleri bilen Allah.... Artık teslimiyet ve tevekkül zamanı.Merhaba anne adayları. Sizlere umut olsun diye hikayemi paylaşıyorum. 8 yıllık evliyim. Evliliğimin 3. Yılında tedavi olmaya karar verdik. Kadınlar kulübündeki yorumlardan da yola çıkarak bahçeci klinikte karar kıldık. Eşimin doktoru emre Bakırcıoğlu microtese ameliyatını yaptı ve çok başarılı geçti. Sperm bulundu. 3 tüp de donduruldu. Ameliyat öncesi ikimizin de gerekli olan bütün tahlilleri yapıldı. Beni de eşimle birlikte hazırladılar. Benden 15 yumurta toplandı. 4. Gün embriyosu olarak transfer edildi. Sonuç çok büyük bir hüsran. Çok umutluyduk, hani sperm bulundu ya bitti bu iş demiştik. 8 ay sonra dondurulmuşlarla aynı doktorda ikincisini denedik. 10 yumurta toplandı ve hiçbiri döllenmedi resmen yıkıldık. Doktorumuz benim yumurtalarımın kalitesiz olduğunu öne sürdü ve denemeyin boşuna demeye getirdi. Sperm Yok diye gittik sorun benim yumurtalarda çıktı. Ben bu arada aynı sorunu yaşayan klüpteki bir çok kadınla iletişime geçtim. Ama ne yazık ki sonuç pek iç açıcı değildi.
Klinikte tek bir tüp spermimiz kalmıştı. Dondurulan spermin kalitesi de düşebilirmiş
Bu arada Şişli memorial ile görüştük durumumuzu anlattık. Onlar yumurtan kalitesiz diyemeyiz teknoloji daha onu ölçecek kadar ilerlemedi, dediler. Son tüpümüzü memorialde kullansak mı diye çok düşündük. Sonra bahçecide görüştüğüm Selen hanım beni çok rahatlattı. Gel o dondurulmuşlarla bir kere daha deneyelim dedi ve 3. Tüp bebeğimizi yaptırdık. 12 yumurta toplandı. 2. Gün 3 tanesi 2,2 ve 4 hücreli olarak donduruldu. Üçünü de transfer ettiler sonuç yine hüsran.
Umudumuzu kaybettik ama dile getirmedik hiç bir zaman. 3 yıl sonra yeniden Şişli memoriale gidip kendimizi telim ettik. Eşim tekrar ameliyat oldu. Sperm bulundu, 4 tüp donduruldu. Benden 9 yumurta toplandı ve 9 uda döllendi. 2 tanesi 5.gün embriyosu yani blast olarak donduruldu. 6 ay sonra transfer yapıldı. Şimdi 4 aylık bir bebeğim var. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Duygularıma tercüman olmuşsunuz.benim de özlemim öyle büyük ki buram buram istiyorum anne olmayı.Allah isteyen her kadına hayırlı ve sağlıklı evlat/evlatlar nasip etsin.Bu yolda emek harcayan herkes duam da inşallah kabul olur.Sizin adınıza çok mutlu oldum. Sabrın sonu selamet. Pes etmeden devam edenlere Allah bir şekilde nasip ediyor. Ne mutlu şimdi bebeğini doya doya öp, kokla... Ben bebeği olan anneleri gördüğümde o kadar çok imreniyorum ki, içimde tuhaf bir duygu. Hani aç bir çocuk yemek yiyen birisine bakar ya bir an kendimi öyle bakarken buluyorum. Neyse ki kalpleri bilen Allah.... Artık teslimiyet ve tevekkül zamanı.
Ankara da nerde yaptırdınız genetik testi acaba?Canım bizden de karyotip analizi ve mikroy delesyonu testi istendi. Bir hafta önce verdik. Ankara'da oturuyorum ben bu arada. Sana tavsiyem uygun zamanında bulabildiğin bütün gen laboratuvarlarını ara fiyat al sonra karşılaştır fiyatları. Ben 6tane yer aradım inan uçurum vardı aralarında 780e de yapan vardı 305e de. Tabiki 305olana gittik. Doktorumuza da danıştık. En uygun hangisi yapıyorsa ona gidin hiç farketmez dedi. Aklında bulunsun.
-Merhaba Zeynep hanım bizim sorunumuz aynı gibi. Eşimde azoperm var hiç çıkmadı doktora tahlil sonçlarını gösterdi biyopsi yapılcak sperm bulunursa nakledilecek ama bulunamayabilir de demiş siz ne durumdasınız hangi doktora gidiysnzAyni seyi dusunuyorum da bakalim nasip is guclede alakali belki bir kac aya toparlayabilirim o rakami is durumuma bagli ya nasip :) esim zaten simdiden baskadi fiyatlari duyunca burun kivirmaya :) ben kendim diyorum parayi toparliyim hatta soylemeden gidip halledeyim dun soyledim e bende sperm yok dondursan ne olacak diyor umutsuz vaka garibim rakamlar cok fazla acibadem 7.000 tl fiyattan bahsetti dondurma islemi icin varmi rakamlar hakkinda bilginiz yumurta toplama dondurma yapan ucuz bir yer yokmudur acaba bahceci 6.350 dedi yanlis hatirlamiyorsam soyle 2 3 bine bi yer olsa ne guzel olur :/
7500 civarı sakaryadaTüp bebek fiyatlari ne kadar kardeşler yardimci olur musunuz?
Merhaba oncelikle Allahu teala acil sifalar ihsan etsin. Biz normalde p.tesi Celalettin peru hocaya gidecektik ancak test sonuclari yetismedi diye haftaya sali gunune ertelettik randevumuzu. Celalettin hoca sperm testleri disinda hormon testleri inhibin b ve bazi genetik testler istiyor. Bugun bakirkoy devlet hastanesinde tibbi genetik bolumunde randevumuz vardi. Karyotip analizi genetik tespiti ve y kromozomu delasyon tespiti icin kan verdik mesela orada doktora sorduk yapilan bir cok tetkik bir cok test aslinda testiste sperm olup olmadigi konusunda fikir veriyormus. Ancak onden tese biyopsi gibi islemlerin yapilmasi uretimde gerilemeye sebep olabiliyormus sperm bulunmadi diyelim belki ameliyat biyopsi gibi islemler yapilmamis olsa sperm uretimi gerceklesecekti 3 aylik 6 aylik tedaviyle veya genetikte problem var diyelim ona yonelik ilaclar vitaminler destek tedavi uygulansa tese veya biyopside olumlu sonuc alinacak. Karar yine sizin ancak onerim tetkiklerinizi tamamlamadan bicak altina yatmasin bence beyiniz. Sizun durumunuzun benimle ayni oldugundan bahsetmissiniz yapildimi hormon testleri amh hormonuna bakildi mi? Beyinize neler yapildi ayrica testler tahliller neler var elinizde-Merhaba Zeynep hanım bizim sorunumuz aynı gibi. Eşimde azoperm var hiç çıkmadı doktora tahlil sonçlarını gösterdi biyopsi yapılcak sperm bulunursa nakledilecek ama bulunamayabilir de demiş siz ne durumdasınız hangi doktora gidiysnz
Merhaba oncelikle Allahu teala acil sifalar ihsan etsin. Biz normalde p.tesi Celalettin peru hocaya gidecektik ancak test sonuclari yetismedi diye haftaya sali gunune ertelettik randevumuzu. Celalettin hoca sperm testleri disinda hormon testleri inhibin b ve bazi genetik testler istiyor. Bugun bakirkoy devlet hastanesinde tibbi genetik bolumunde randevumuz vardi. Karyotip analizi genetik tespiti ve y kromozomu delasyon tespiti icin kan verdik mesela orada doktora sorduk yapilan bir cok tetkik bir cok test aslinda testiste sperm olup olmadigi konusunda fikir veriyormus. Ancak onden tese biyopsi gibi islemlerin yapilmasi uretimde gerilemeye sebep olabiliyormus sperm bulunmadi diyelim belki ameliyat biyopsi gibi islemler yapilmamis olsa sperm uretimi gerceklesecekti 3 aylik 6 aylik tedaviyle veya genetikte problem var diyelim ona yonelik ilaclar vitaminler destek tedavi uygulansa tese veya biyopside olumlu sonuc alinacak. Karar yine sizin ancak onerim tetkiklerinizi tamamlamadan bicak altina yatmasin bence beyiniz. Sizun durumunuzun benimle ayni oldugundan bahsetmissiniz yapildimi hormon testleri amh hormonuna bakildi mi? Beyinize neler yapildi ayrica testler tahliller neler var elinizde
Celalettin hoca suanda esenlerde ensar hastanesinde muayene ucreti 350 tl 3 ayda 1 cagiriyormus. Kesinlikle dogru dusunmussunuz peki test sonuclari nasil fsh lh testesteron?Amin cümlemize Rabbim şifa versin. Eşime kan tahliliyle hormon ve iki tane genetik testleri yaptılar ona dayalı olarak biyopsi dedi. Celalettin hocayı çok duydum inş memnun kalırsınız yeri nerde? Tek doktorun dediğine bağlı kalmak istemiyorum masraflarında çok olunca iyi karar verip olumlu sonuca ulaşalm inş
Celalettin hoca suanda esenlerde ensar hastanesinde muayene ucreti 350 tl 3 ayda 1 cagiriyormus. Kesinlikle dogru dusunmussunuz peki test sonuclari nasil fsh lh testesteron?
Aradim bahceciyi tup bebek fiyati aldim genel bir arastirma yaptim bir cok merkezle alakali ama sanirim oncelikle tedaviye agirlik veren bir doktorla ilelemek daha saglikli olacagina inandim. Genetikle alakali bir deger pozitif demissiniz tedavisi vardir muhtemelen ne bileyim tup bebek merkezi direk teseye alip genetik testlerle deneyelim diyebilir neticede onlarin ticareti tup bebek uzerine kurulu hani tedavi sansinizi kaybetmeyin diye diyorum ancak tabiki karar sizin isterseniz celalettin perunun web sayfasinda makalelerine goz gezdirin biraz okuyun baska bir yere gidecekseniz onlarla alakali da okuyun ben butun makalelerini okudum usenmeden. Beynim yandiOnlar normal sadece genetikte bir değerde pozitif yazıyodu umut bahçeciden öngörüşme randevusu almak istiyorum araştrdın mı orayı hiç
Bu arada sizin durumunuz nasil baktirdiniz mi fsh lh amh degerlerinize ultrason yapildi mi regl 3. GunuOnlar normal sadece genetikte bir değerde pozitif yazıyodu umut bahçeciden öngörüşme randevusu almak istiyorum araştrdın mı orayı hiç
Biz varız. Sabah Akşam aç.
Bende umut bahçeciye gidiyorum canımOnlar normal sadece genetikte bir değerde pozitif yazıyodu umut bahçeciden öngörüşme randevusu almak istiyorum araştrdın mı orayı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?