Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amh hormonu neyi gosteriyor

amh hormonu neyi gosteriyor
Yaptirmadiysaniz yine siz bilirsin tabiki ancak yaptirin muhakkak derim. Ben bugun aldim sonuc 0.51 moralim cok bozuldu. Yumurta rezerv azligi varmis cabucak tup bebek yapmak lazim mis 2 yila menapoza girersin dedi. Beyimin durumuna gore 3 ay sonra ki ilerlemeye gore yumurta dondurmayi dusunuyorum inaallah para toparlayabilirim. 6 -7 bin civari ucreti. Bu arada hem sizden hem diger arkadaslarimdan dua beklerim :) sizde yaptirin gecikmeden bence sonra sok yasamayin derim ancak fsh lh prolakton ostrojen kac bakildimi onlarda fikir veriyor bildigim kadariyla benim fsh 17 lerdeydi ostrojen de 100 lerde

Slm Ankara'da gazı universitesi tıp fakültesi genetik bölümünde yapılıyor genetik testlee
Merhaba. Bu genetik testleri yapan yerlerde sonuçlar sperm analizi gibi her yerde farklı olabiliyor mu? Yanı mesela sizin dediğiniz yer ile başka bir laboratuvarda farklı sonuçlar çıkabiliyor mu? Saygılar,

Arkadaslarim merhaba konu basligimizla alakasiz ama bir konuda fikrinize danismak istiyorum. Miyom veya kist olmus olsa adetin 3. Gunu yapilan vajinal ultrasonda gorunurmuydu kesin. 1. Si benim adet 3 te yapilan kan testinde e 2 102 ydi sanirim. 2. Si adet zamani gecti 2 gun sonra sag kasigim yirtiliyormus gibi 3 gun suren agri sonra 2 gun mola sonra tekrar 3 gun bi agrilar 2. Agri nobetinde sanirim yumurtlama donemiydi. ustune 3 4 gun gecti simdi adete 1 hafta var sag kasikta hareketle artan ara ara kendiliginden kramp gibi bir agri ama oyle boyle degil nefesimi kesiyor. Ultrasonda gorunmeyen bir sorun olma ihtimali nedir sizce? Anladigim konular degil ama henuz hcg da cektirmedim huzursuz oldum ne olabilir ultrasonda gorunmeyen?

Unutmadan bilgilendirme amacli yaziyorum dun amh sonucumu aldim 0.51 tabi kosa kosa semiha sakir kadin dogumda tup bebek merkezinde actim gozumu. Devlette yumurta dondurma islemi ucreti ne kadar ogreneyim diye. El cevap ilaclarla 6 bin 6 bin 500 civari tutar dedi doktor 1 yil dondurma ucreti dahil. Ancak dondurma islemi icin bekar olmak gerekiyormus. Ozellerdende onceden fiyat sormustum acibadem 8 bin medikal park 7 bin istanbul bahcelievler medikana 5 kusur civari fiyat vermisti yani devletten daha ucuz

diyelim evlisin, esin tedavi goruyor ve senin de rezervin azaliyor, dondurma yapamiyor musun? ne sacma

diyelim evlisin, esin tedavi goruyor ve senin de rezervin azaliyor, dondurma yapamiyor musun? ne sacma
Aynen oyle bende sordum hatta esimin tedavi gordugunden bahsettim. Doktor buradaki uroloji doktorlari baksin esine muhtemelen tese olur tup bebege gecersiniz direk hatta 3 defa ucretsiz hakkiniz var 3 ayda 6 ayda yumurta rezervinde cok buyuk kayip olmaz dedi ama ne malum . Yukaridaki kasik agrisi kist miyom hakkindaki sorumuda ondan sordum. Merkezi begendim temiz kalabalik degil hastanenin en 5. katinda merkez gibi labaratuar doktorlar vs bu arada guler yuzluler vs ama bizim azolu eslerle alakali yaklasim acilari farkli ihtiyac halinde burada da urologlarimiz 3 aylik 6 aylik tedaviler planliyor dedi ancak neticede bir cok merkez ve devlet hastanesinin yaklasimi bir celalettin peru tam arastirmamakla beraber kaan aydos vs gibi degildir tabiki. Mesela kendimle alakli sordum esimin doktoru amh cikmadan hormon degerlerime bakip macun neofortil balik yagi ve devit verdi ne dusunuyorsunuz gorusunuzu alabilirmiyim dedim. Tup bebek tedavilerinde onlarda veriyorlarmis ama diyorki ilaclar pahali diye ilk ay vermiyoruz once yumurtalarin durumuna bakiyoruz belki cam gibi olacak sonraki ay duruma gore veriyoruz. Cunku ilaclar cok pahali dedi. Peki kullanmamin herhangi bir sakincasi varmi dedim. Yok kesen disinda hic bir zarari yok tam tersine faydasi olabilir dedi.

celalettin peruyami gittin son paragraftaki vitaminleri kim verdi

celalettin peruyami gittin
Hala randevu erteliyoruz gecen haftaydi bu hafta p.tesi ye aldirdik. Esime transrektal usg yapilacak oyle gidecegiz sallayip durdu insallah bir sey cikartmazsa pazartesi sabah ultrasonu yaptirip ise yollayacagim aksam 7 yede randevu aldik halen tahlilleri islemleri yaptiriyoruz. Spermiyogram hazir hormon testleri hazir devletteki doktor inhibin b yede bakiyoruz dedi 15 gundur sonuc cikacak diye bekliyorum megersem bakirkoy devlette inhibin b ye bakilmiyormus onuda andromedde p.teai sabah verecegiz diye planladik nasipse p.tesi hadi p. Tesi kacti sali olmadi cumaya kadar yolu var sonrasi kavga ederim artik. Henuz gidemedik ama butun makalelerini okuyup asistanini gunde 3 defa taciz edince cok benimsedim hocayi hastasi gibi hissediyoruz yani sagolsun daha gitmeden bana recete bile yazdi :)

devlete gidiyorsun o zaman. nereye gidiyorsunuz

düzeltme: hatirladim bakirkoy dü :)

Son düzenleme:
devlete gidiyorsun o zaman. nereye gidiyorsunuz

düzeltme: hatirladim bakirkoy dü :)
Ancak Celalettin peru hoca tup bebege yonlendirirse Devlet hastanesi hakkimizi kullanabiliriz merkezler cok pahali ilk denemede garantisi yok yani dusunuyorum acikcasi Semiha sakira gidince iyice dusunmeye basladim ama nasip

celalettin peruyami gittin son paragraftaki vitaminleri kim verdi
Celalettin peru hocadan esim icin randevu almistim esimin isi cikinca onumuzdeki haftaya erteledik o arada asistaniyla iletisim halindeydim.zaten kendi testlerim cikinca sordum nasil bir yol izleyeyim malum kadin icin zaman cok onemli oda sagolsun sonuclarimi hocaya gostermis hocada ilaclari icsin diye haber gonderdi

anladim canum

balik yagi d vit 3. onlari devlet hastanesi ni yazdi

anladim canum

balik yagi d vit 3. onlari devlet hastanesi ni yazdi
Yok guzel arkadasim nerdee hoca sadece ilac isimlerini verdi eczaneye sordum devlet karsilamiyormus ucretli alinmasi lazim isy cp diye bi ilac yazmis sanirim o balik yagi 150 civari neofortil 220 tl macun uskudarda bi aktar var ondan 180 tl pazarlik yaptim macuna 160 verdim digerlerini gecen ay alamadim onumuzdeki aya Allah buyuk

deviti aldim birde 3 tl ydi igne sisesinde bi guzel iciyorsun kirip siseyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…