Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aralık ayında emre Bakırcıoğlu na mikro tese olucak eşim cok iyi bir doktor bir kaç yakınm duyduklarım tedavilerinde başarılı bir doktor diye düşnüyorum. Emre beye giden var mı aranızda
İnhibin b testi yaptırdınız mı bu test ameliyat öncesi sprem olup olmadığı konusunda bilgi veriyormuş

Yaptırmadık. Ama mikroteseden önce spermin olup olmadığı nı göztercek birşey yokmuş. Doktor bey o şekilde söyledi keşke görebilsek dedi daha böle bi tedavi yok dedi

Hormon tahlili, ayrıntılı sperm tahlili, genetik test, inhibin b testi bunlara baktırmadan tese düşünmeyin bence hemen birde tek veya bi iki doktorla kalmayın çünkü tese olup sperm çıkmadıktan sonra bir sonraki tedavi süreci zor ve uzun sürebiliyormuş inşallah şifanız nerdeyse Rabbim oraya yönlendirir G gizemokan

Merhaba arkadaşlar. Yazmıştım daha önce burda tüm sürecimizi ama hatırlatayım tekrar. İkinci tese ve bi kaç kalitesiz sperm. Tüp bebek deniyoruz onlarla bi umut. Cumartesi günü yumurta toplamam var. O spermlerle döllenme olurmu embriyo olurmu gelişir mi tutunurmu bir sürü soru endişe ile bi yola girdik hayırlısı bakalım dualarınızı beklerim...

Aralık ayında emre Bakırcıoğlu na mikro tese olucak eşim cok iyi bir doktor bir kaç yakınm duyduklarım tedavilerinde başarılı bir doktor diye düşnüyorum. Emre beye giden var mı aranızda

Canım selam.Biz Emre Beyde tese olduk geçen sene.Malesef çıkmadı sadece spermatid bulundu.Emre hoca sonrası için tekrar tese dedi..Bizde Celalettin hocada başladık.Şimdi ki aklım olsaydı önce Celalettin hoca sonra Emre hocaya giderdim çünkü ameliyatı en son çare olarak görürdüm.Ama illa ki tese yaptırmak istiyorsanız Emre hoca çok iyidir.Bizde bulmak için gerçekten çok uğraştı,buna inanıyorum.Hatta eşim daha sonrasında ultrason çektirmişti,tabiri caizse temiz,iyi iş yapmışlar dedi hani kapatması,dikişler vs.

Bekleyişlerinizi mucizelerle sonuçlandırsın Rabbim yüzünüz gülsün bırda güzel haberide vermek nasip olsun inşallah canım. Haberdar et bizide

Allah yardımcınız olsun . Güzel haberkerinizi duyarız inşaallah.

Kızlar niye kimse tedvilerinin nasıl gittiğinden bahsetmiyor
Kimsede ses seda yok
Yok mu bize güzel haber verecek olanlar
Hem bize de moral olur

İnşallah arkadaşlar hormanlarımız güzel genetik testi güzel eşim çocukluğunda kabaukalak ağır geçirmiş birde varıkosel var ama emre bey varıkosel spermi hiö çıkarmıcak kadar yok cıkmaz dedi . cok az bir varıkoselimz var yani hayırlısı Rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallah çıkar aralığı sabırla bekliyorum bu arada nohut kğrü yapmaya başladım Bakalım

Canmm spermatıd ne oluyor birde sizin sorun neydi neye bağlı azospermıydı

Şimdi gördüm yazınızı. Allah razı olsun insan böyle sizlere ihtiyaç duyuyor. Esimde ereksiyon sorunu da var. Kendimce hormon sorunu olduğuna bağlıyorum ama eşimi testler için ikna etmek zor. Hormon çıkarsa tedavisi de gücmüş galiba. Hayırlısı inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hayırlı olsun inşallah. Siz benim de umudumsunuz. Güzel haberlerler gelin mutlaka bizi de gelişmelerden haberdar edin

Kızlar Kaan Aydos'a ulaşmak için mail atmak için mutlaka hastası mı olmak gerekiyor bilginiz var mı? Eski forumları okuyorum kimse Ankaraya bile gitmemiş çat çat mail ortamında ilaçlarını kullanmışlar şimdi mail atmak istiyorum sisteme kayıt olmanız gerek diyor. Nasıl kayıt olacağız?

Canım onun kendi hastası olman lazım sana kod verio onla giriş yapıorsun oda ayda bir oluyo ki cevap vermeside ertesi günü felan anca buluyo daha uzunda sürebiliyormuş. Biz celalettin perudan önce ona gittik kesinlikle hiç memnun kalmadım seni etkilemek istemem ama maddi manevi bosa ugrasırsın bize bir buçuk ay içinde tese yapalım dedi ve mesajı kapattı yani mesaj atamadık tekrar yani ameliyat olmak istemiyorum bile diyemedik sonradan bıraktık eşimle. Cperuya kaan aydosa gittik deyince direk sizide mi kesmek istedi dedi

başka doktora da gttik tese ameliyatı dedi oda oyuzden emre bey kafana yattı oda bi hastası vardı emre beyin benimde yakınımın akrabası tedavisinde cok başarı oldu oyuzden emre beye karar verdik bakalım aralık gibi okucaz inşallah izmirden gidicem istanbula izmirdede bi kaç doktor duydum gttm ama İstanbul daki doktorlar arasında fark var

Öyle canım biz nerdeyse 5-6doktıra gittik hepsi aynı şeyi söylüyo tese hatta bazısı afedersin totosunu kaldırıp muayene etme gereği bile duymuyo kolaylarına geliyo tese benim şahsi görüşüm ameliyat son çare olmalı hakkınızda hayırlısı güven duyduysanız inşallah güzel sonuçlar alırsınjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…