Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşimde çocukken kabakulak geçirmiş bebekliğinde ama bütün testler normal tam olarak neye bağlı azospermı var bilmiyorum

Benim eşimde çocukken kabakulak geçirmiş bebekliğinde ama bütün testler normal tam olarak neye bağlı azospermı var bilmiyorum

Belki tikanikliktan suphelenmistir buna yonelik bir sey dedi mi?
Siz ameliyata kadar yine de bence bir takim vitaminler ve kurler kullanin en azindan ameliyatta cikan spermler daha kaliteli olur tup bebekte sansiniz artar. Hatta siz de kullanin ari sutu fln sizin de yumurtalariniz daha kuvvetli olur

Yok canım birşey demedi aynen küre başladım nohut kürğ yapıyorum gidesiye kadar onu kullncaz bakalım

Biz de 2.5 ay nohut kuru yaptik, 1 2 tane hareketsiz cikarken 5 6 tane hareketsiz cikmaya basladi o da bisey:)) bizi haberdar edersiniz umarim basarili gecer ameliyatiniz.. Bol sans!!

Biz de 2.5 ay nohut kuru yaptik, 1 2 tane hareketsiz cikarken 5 6 tane hareketsiz cikmaya basladi o da bisey:)) bizi haberdar edersiniz umarim basarili gecer ameliyatiniz.. Bol sans!!
Hadi ya valla bizde hiç çıkmıyor ya belki diyorum normal çıkış olmasa bile tese de bulma şansı artar diyerekten başladık bakalım hayırlısı inşallah haber dar ederim tabiki

Merhaba arkadaslar uzun zamandir giremedim foruma insallah hepiniz iyisinizdir. Gelismelerden haberdar etmek istedim sizi. Bizim inhibin b sonucu 514 cikti renkli dopler ve transrektal usg de yapildi. Testis boyutlari normal tikaniklik gorunmedi sol tarafta grande 1 varikosel celalettin hocayla gecen haftaki randevumuzu bu persembeye erteledik inhibin ciksin oyle gidelim dedik nasipse persembe. Ultrason yapilirken doktor inhibin b nin yuksek olmasinin da bir problem oldugunu soyledi ama sebep soylemedi biraz yogundu alfa goruntuleme gittiginizde celalettin hoca anlatir dedi .
Bizim
fsh 2.97
Lh 2.83
Prolaktin 5.59
Testesteron 4.06

internette hic bir yorum bulamadim dogru durust bu inhibin b neden 514 cikti ki acaba fikri olan var mi ust referans 320 lerde

Kanser felan degildir insallah bir yerlerde kanserde yuksek cikiyor yaziyordu.

Guzel arkadaslarim unutmadan kendimle alakali 1 onceki ay kontrolde adetin 3. Gunu sag sol toplam 8 folikul gelismisti ancak doktor dominant yani iclerinden sivrilen folikulden bahsetmemisti sadece 5 i iyi durumda dedi yani beni tup bebeklik gozlemledi sanirim. Masallah diyim :) Bu ayki kontrolde sag sol toplam 5 fakat 1 yumurta gelismis doktor 1 yumurtan var catlayacak dedi Bu arada benim fsh 17 amh 0.51 gecen ay celalettin peru hocanin ermis aktarindan bir macun aldim onu yedim sabah aksam sanirim sifaya vesile oldu. Icerisinde bal polen hunnap defne tohumu felan var bu ay tekrar aldim devam. Birde yanina civan percemi hayit testere disli aslan pencesi ve sari kantorondan olusan 4 lu cay karisimi icmeye basladim sabah 1 aksam 1 hormonlari dengeler belki diye cayida aktar makinede kendisi hazirladi. Aklinizda olsun macun ise yariyor gibi :)

Tekrar geçmiş olsun canım gerçekten inhibinin bu kadar yüksek olması garipmiş inşallah sıkıntılı bi durum yoktur hoca daha iyi aydınlatır. Duanızı yaşamanız dileğiyle gelişmeleride yaz tekrardan :)

Kızlar merhaba. Bu kadar sayfayı okumam mumkun olmadığı için tum bilgisizligimle yazıyorum yardımcı olursaniz sevinirim. Bu ay hidrosalpenks nedeniyle sağ tüpümü aldırdım. Doktor normal yollarla kalmaman için bir sebep yok dedi ama şimdi de karşımıza eşimden dolayi ileri hareketlilik 0 problemi çıktı. Testi ramazan ayinda yaptirmisti bu ara testi yenileyecek ama yine 0 çıkarsa deger ne yapacağız? Nasil bir yol izlememiz gerekir?

Y Yagmur2555 canim nasil gecti yumurta toplama dun
Saolasın teşekkür ederim mesajın için:) iyi geçti 14 tane toplanmış. Tesede çıkan spermler iyi değildiya bizim bakalım döllenme olur inşallah heyecanla bekliyorum aramalarını yarın ararlar büyük ihtimalle. İnternette okuyorum spermler hareketsiz veya morfolojisi bozuk olup döllenmenin olduğu vakalar var. İnşallah bizim de öyle olur. Eşim oldu oldu bi daha tese fln olmam diyor. İnşallah bu sefer mutlu sonuç alırız

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. B8r de bu aktar nerede acaba. Ondan bu macunu ne olarak istediniz. Bir de çayı da oradan mi aldınız

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. B8r de bu aktar nerede acaba. Ondan bu macunu ne olarak istediniz. Bir de çayı da oradan mi aldınız
Merhaba aktar istanbul uskudarda uzakta oturuyorsaniz kargoya veriyorlarmis aktarin adi ermis aktar ama bir kac tane var ermis aktar diye bu mehmet ermis olan telefonu 0530 883 5085 macunun adi yumurta destek macunu Celalettin hocanin bir hastasi soyledi derseniz yardimci olur macunun icerigi konusunda sanirim. Fiyati 180 tl ydi indirim istedim 160 yaptilar sagolsunlar 1 bucuk ay gidiyormus ben ilk kavanozu 1 ayda bitirdim fazla kullanmisim biraz bu ay dikkat ediyorum cayida ayni yer yapti 20 tl lik alsaniz oda 1 bucuk ay gider insallah

Merhaba arkadasim cok gecmis olsun hic korkmayin ileri hareketlilik Allahu teala nin izni ile basit bir problem bizlere gore kiyaslanamaz bile bitkisellerle biraz ilac destegiyle bile kisa surede cozulur imkaniniz varsa Celalettin Peru yami gitseniz acaba ilac tedavisi yaninda bitkisel tedavide uyguluyor muayene ucreti 350 tl 3 ayda bir gidiliyor kontrole hem siz belki .2. Kontrole gitmeden sorun cozulur gebelik olursur Allahu tealanin izni ile

Sagolasin guzel arkadasim duan icin insallah sizde guzel sonuclar alirsiniz gonlunuzun hayirli tum muratlari nasip olsun

Canm inşalaah güzel haberler alırsın bugün cıkmasıda çok güzel benim Bi arkasdım da esi oleydı kalıtesiz ama şuanda ikiz bebekleri var Rabbim sanada nasıp etsin isteyen herkese inşallah olumlu sonuclarnır azosperm /sebebnız bellımıydı

Canım çok teşekkür ediyorum Allah razi olsun. Hiç duymadım ama araştırırım. Testi yenilesin de elimizdeki son verilere gore gidelim. Allah çaresiz dert vermesin yoksa başa gelen her şey çekiliyor.
Benim doktorum eşim için bir ilaç yazdi ama ilaç çok pahalı 540tl. Daha yeni ameliyat oldum hepsinin masrafı ust uste geldi. Insan iste her seyi düşünmek zorunda.Siz ne aşamadasınız şu an? Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…