İnşallah canım size şuanda ne tedavi uygulanıyor pekiÖyle canım biz nerdeyse 5-6doktıra gittik hepsi aynı şeyi söylüyo tese hatta bazısı afedersin totosunu kaldırıp muayene etme gereği bile duymuyo kolaylarına geliyo tese benim şahsi görüşüm ameliyat son çare olmalı hakkınızda hayırlısı güven duyduysanız inşallah güzel sonuçlar alırsınjz
Canım biz ilk kaan aydosa gittik klomen sperra endol sudafed felan verdi ama çıkış olmadı bir buçuk ay sonunda tese dedi kabul etmedik haliyle celalettin peruya gittik bitkisel kapsüller ovitrelle iğne vitamin felan verdi bakalım bu ayın sonunda kontol için gideceğiz inşallah gelişme olmuştur 3aylık tedavi bu ayın sonunda bitio burdan yazarım sonuçlarıda. Ama biz mesela ayrıntılı sperm tahlilinden sonra doktor bize hücre sınırda tese olsanız dahi çıkmazdı dedi doktor şimdi onları geliştirmeye çalışıyo sperme dönüşsünler sonrada yavrumuz olsunlar inşallah :)İnşallah canım size şuanda ne tedavi uygulanıyor peki
Anladım canım inşallah olmuştur herkes yazsın sonucları merak edıyoö bende bende aralıkta yazarım inşallah güzel haberler :)Canım biz ilk kaan aydosa gittik klomen sperra endol sudafed felan verdi ama çıkış olmadı bir buçuk ay sonunda tese dedi kabul etmedik haliyle celalettin peruya gittik bitkisel kapsüller ovitrelle iğne vitamin felan verdi bakalım bu ayın sonunda kontol için gideceğiz inşallah gelişme olmuştur 3aylık tedavi bu ayın sonunda bitio burdan yazarım sonuçlarıda. Ama biz mesela ayrıntılı sperm tahlilinden sonra doktor bize hücre sınırda tese olsanız dahi çıkmazdı dedi doktor şimdi onları geliştirmeye çalışıyo sperme dönüşsünler sonrada yavrumuz olsunlar inşallah :)
İnşallah canım :) 3ay sürdüğü için tedaviler kimse yazamıyo bişi sanırım herkes birden yazmaya başlayacakAnladım canım inşallah olmuştur herkes yazsın sonucları merak edıyoö bende bende aralıkta yazarım inşallah güzel haberler :)
Birde eğer gelişmemisse tese mi olucak bu ilaçlardan sonra peki inaşşalh gerek kalmazsa .ole mı söyledi doktorAnladım canım inşallah olmuştur herkes yazsın sonucları merak edıyoö bende bende aralıkta yazarım inşallah güzel haberler :)
Bende diyorum ki kendince Biİm bütün testler normal çıktı ya ondan mı hiç bii ilkçaç vermedi acaba benim doktor ilaca gerek yok dedi yani sordum ben ozamanİnşallah canım :) 3ay sürdüğü için tedaviler kimse yazamıyo bişi sanırım herkes birden yazmaya başlayacak
Bazı doktorlar dediğim gibi ugrasmıyo canım ilaçla felan bi elin parmağını geçmez yani önce ilaç tedavisi yapalım diyen. Biz suan tese olmadan doğal çıkış olması için ugrasıyoruz eşimin ameliyat olmasını istemiyorum ben suanlık inşallaj çıkış olur gerek kalmazBende diyorum ki kendince Biİm bütün testler normal çıktı ya ondan mı hiç bii ilkçaç vermedi acaba benim doktor ilaca gerek yok dedi yani sordum ben ozaman
Anladım canım hayırlısı inşallah okur tabiki gerek kalmaz da benimde bilgilerine göre azosperm çıkan hastalarda hormınal bozukluğa bağlıysa bunda ilaç kullanarak normal gebelik bile sağlanıomuş ama bütün testler normalde be ilacı verecek ki doktor bitkisellerle biraz zor gibi geliyor ama allahtan ümit kesilmez tabiki canm benim herşey GÖNLÜNÜZCE olsun inşallahBazı doktorlar dediğim gibi ugrasmıyo canım ilaçla felan bi elin parmağını geçmez yani önce ilaç tedavisi yapalım diyen. Biz suan tese olmadan doğal çıkış olması için ugrasıyoruz eşimin ameliyat olmasını istemiyorum ben suanlık inşallaj çıkış olur gerek kalmaz
İnşallah canım şifa nerdeyse Rabbim oraya yönlendirsin biziAnladım canım hayırlısı inşallah okur tabiki gerek kalmaz da benimde bilgilerine göre azosperm çıkan hastalarda hormınal bozukluğa bağlıysa bunda ilaç kullanarak normal gebelik bile sağlanıomuş ama bütün testler normalde be ilacı verecek ki doktor bitkisellerle biraz zor gibi geliyor ama allahtan ümit kesilmez tabiki canm benim herşey GÖNLÜNÜZCE olsun inşallah
Amin canm inşallahİnşallah canım şifa nerdeyse Rabbim oraya yönlendirsin bizi
Ne kadar sürede karar verdi ameliyata canım geçmiş olsun bu arada yüksekliğini pek bilmiyorum ama geçen bi arkadaş vardı burda hormonları felan normaldi 9 ayda çıkış başlamıştı bi celalettin peruya mesaj atın istersenizKaan hocaya gittik tese ameliyatı dedi eşimde olmam deyince bıraktık. Fish testi yapıldı ama haploit hücreye rastlanmadı o yüzden hoca ameliyat dedi.
Çok teşekkür ederim saolun inşallah inşallahHayırlı olsun inşallah. Siz benim de umudumsunuz. Güzel haberlerler gelin mutlaka bizi de gelişmelerden haberdar edin
Canmm spermatıd ne oluyor birde sizin sorun neydi neye bağlı azospermıydı
Canım onun kendi hastası olman lazım sana kod verio onla giriş yapıorsun oda ayda bir oluyo ki cevap vermeside ertesi günü felan anca buluyo daha uzunda sürebiliyormuş. Biz celalettin perudan önce ona gittik kesinlikle hiç memnun kalmadım seni etkilemek istemem ama maddi manevi bosa ugrasırsın bize bir buçuk ay içinde tese yapalım dedi ve mesajı kapattı yani mesaj atamadık tekrar yani ameliyat olmak istemiyorum bile diyemedik sonradan bıraktık eşimle. Cperuya kaan aydosa gittik deyince direk sizide mi kesmek istedi dedi
Kızlar hormon Peki yüksek ise yine ilaçla tedavi olup çıkış Olan varmı? Genetik test normal çıktı. Fsh:17 testesteron:1 çıkmıştı
Anladım canım peki önceden falan ateşli hastalık gecirdimiCanım bizim herşey normal,sebepsiz yani..Spermatid ise spermin oluşum evresinde normal spermden 1 önceki evre..Yani sperm üretimi var ama gelişemiyor,çıkamıyor..
Valla canım biz muayeneye gidince su sebebten veya bundan olabilir gibi şeyler sölemedi kaan aydos bizde nedenini merak ediyoruz haliyle çünkü testler normal bi sperm çıkışı yok testislerle alakalıda bişe sölememişti hatta muaynede bizi hazırlamış tese için belki bir iki sene beklemektense tüp bebekle bikaç aya hamile kalabilirsin demişti o zaman anlamamıştım. Bu mesajlaşma sistemini anlattı bize o gün size ait aklınıza gelen ne varsa sorabilirsiniz bende cevaplıcam sizin gününüz o gün dedi ama mesaj atıyoruz ertesi gün öğleden sonra cevap geliyo sekreteri arıyoruz bu kadar acele etmeyin üç dört günde cevap verebiliyo dedi azarlar gibi orda bi ipler koptu bir sonraki mesajdada gene tahlil sonuçlarını gönderip sorularımızı sorduk sorularımıza cevap vermeden tese tarihi belirleyelim bir sonraki mesaj günü deyip saat 7 olmasına ragmen mesajı kapatıverdi o günlerdede istanbuldaydık belki bu bize bi işaret burdayken gidelim celalettin peruya bişey kaybetmeyiz dedim eşime zaten ameliyat düşünmüyorduk gittik bakalım bu ay sonu kontrol var güzel sonuçlar almısızdır inşallahMesaj kapatmak ne ya yuh. Ayıpmış. Zaten amacım ona para ödeyip muayene olmak hele hele ameliyat hiç değildi. Sadece sormak istemiştim, eşimde 4 testte de hareketsiz 5-6 tane sperm çıktı. Tansel kaplancana gitmiştik şimdi bize neofortil, impryl ve omepa q10 verdi 2 ay, hepsi vitamin. Fsh ve lh yüksek testo normal bu nedenle sanırım hormonal bir şey vermedi belki şimdiliktir. Kaan Hoca'ya bunları sormak istemiştim belki eklemek istedikleri olur diye. Keçiboynuzu kürü, arı sütü ve zyağında incir yiyor bir de. Bilmiyorum faydası olur mu, eşimin sorunu testisler hasar görmüş 15 yaşında kabakulaktan, şişmiş testisler ve atrofik olmuş. İşlevini yerine getiremiyor=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?