- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Olmadı. Embriyo oluşmamış. Çok üzgünüm. Eşime arayıp söyleyemedim. Rabbim sizlere güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Bir sonraki seferde inşallah olur arkadaşım ümit var sonuçta sperm var.Allah büyük inşallah ol der ve olur mucizeniz sizi bulur.Şimdilik geçmiş olsun ben de ikinci denemem de transfer olamadım seni anlıyorum ;fakat biz elimizden geleni yaptık.Gerisi O’nun takdiri.Olmadı. Embriyo oluşmamış. Çok üzgünüm. Eşime arayıp söyleyemedim. Rabbim sizlere güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Canım canını sıkma olmazları olduran Allah var. Bir kere tesede çıktıysa Allahın izniyle gene çıkar bu tese öncesi tedavi oldunuzmu yoksa direk teseye mi karar verdiniz bilmiyorum yasınızıda bilmiyorum ama bir kere çıktıysa tekrar çıkar burdan çok okuduk ilk tesesinde tek tük sperm çıkıp ikinci tesede tedavi süreci geçirip tüp tüp sperm çıkan suan eşinde bunalmıştır biraz birbirinizle vakit geçirin sonra eşinle güzelce konus eminimki oda istiyordur evladının olmasını. Allah büyük umudunuzu yitirmeyin İnşallah bir gün kendinizi duanızı yaşarken bulursunuz tez vakitte..Olmadı. Embriyo oluşmamış. Çok üzgünüm. Eşime arayıp söyleyemedim. Rabbim sizlere güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Olmadı. Embriyo oluşmamış. Çok üzgünüm. Eşime arayıp söyleyemedim. Rabbim sizlere güzel sonuçlar almayı nasip etsin
ümidinizi kaybetmeyin allahım hepimizin yardımcısı olur mutlakaOlmadı. Embriyo oluşmamış. Çok üzgünüm. Eşime arayıp söyleyemedim. Rabbim sizlere güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Allah razı olsun saolasın yazdığın her bir kelime için. Kimseye söyleyemiyorsun. En iyi biz anlıyoruz birbirimizi. Hayırlısı bakalım imtihan devam ediyor.Canım çok çok üzüldüm ne diyebilirim ki=( Her şeyin hayırlısı Allahtan. Belki günün birinde doğal sperm çıkışı olur, ya da eşin tekrar ilaç alıp tese olmak ister. Neticede bir kere sperm bulunmuş, yine bulunur. Şimdi acısıyla ve sıkıntısıyla eşin olmam der ama günü gelir gücünüzü toplar tekrar denersiniz. Bak bu forumda kaç kişi var ilk denemelerinde sonuç alamayıp sonradan alan. Kaç kişi var 3-4 kere tese olup sonra bir daha olamazsın denip birde doğal çıkışı olan. Sizin için hayırlısı neyse o olsun, ve inşallah kalbinizdeki Rabb'im hepimiz için hayırlı kılar..
Allah razı olsun saolasın sizler en yakın dert ortağım. Evet elimizden geleni yaptık takdir Onun. Hepimiz için hayırlısıBir sonraki seferde inşallah olur arkadaşım ümit var sonuçta sperm var.Allah büyük inşallah ol der ve olur mucizeniz sizi bulur.Şimdilik geçmiş olsun ben de ikinci denemem de transfer olamadım seni anlıyorum ;fakat biz elimizden geleni yaptık.Gerisi O’nun takdiri.
Çok saolasın Allah razı olsun. Bu ikinci teseydi. İlkini direk olmuştuk çıkmamıştı. İkincide 4-5 Aylık bi ilaç tedavisinden sonra olduk kalitesiz(immotil kötü morfoloji) bi kaç sperm çıktı dondurdular onlarla denedik. Yaşlar 31. Ben hiç pes etmiyorum sonuna kadar dener uğraşırım ana eşimin hiç umudu yok. Buna bile zor ikna etmiştim. Bundan sonra işim daha zor. Hayırlısı bakalım hepimiz içinCanım canını sıkma olmazları olduran Allah var. Bir kere tesede çıktıysa Allahın izniyle gene çıkar bu tese öncesi tedavi oldunuzmu yoksa direk teseye mi karar verdiniz bilmiyorum yasınızıda bilmiyorum ama bir kere çıktıysa tekrar çıkar burdan çok okuduk ilk tesesinde tek tük sperm çıkıp ikinci tesede tedavi süreci geçirip tüp tüp sperm çıkan suan eşinde bunalmıştır biraz birbirinizle vakit geçirin sonra eşinle güzelce konus eminimki oda istiyordur evladının olmasını. Allah büyük umudunuzu yitirmeyin İnşallah bir gün kendinizi duanızı yaşarken bulursunuz tez vakitte..
Çok teşekkür ederim saolun inşallah bakalım hayırlısı. Hepimiz için hayırlısı inşallahçok geçmiş olsun ümitsizliğe kapılmayın inş bidahaki denemenizde olur rabbim nasip eder.
Ama canım bak sende söylüyorsun ilkinde çıkmayıp ikincide çıkmış bu bile çok gğzel bi umut :) erkekleri ikna etmek bizim elimizde zaman geçince bence tekrar ikna olacaktır eşin 4-5ay gibi kısa bir sürede çıkış olduysa güzel düzenli bir tedavide kaliteli ve daha çok spermde çıkacaktır inşallah yaşında genç hiç canını sıkma Allah yardımcınız olsun şifanız nerdeyse oraya yönlendirsin sizi :)Çok saolasın Allah razı olsun. Bu ikinci teseydi. İlkini direk olmuştuk çıkmamıştı. İkincide 4-5 Aylık bi ilaç tedavisinden sonra olduk kalitesiz(immotil kötü morfoloji) bi kaç sperm çıktı dondurdular onlarla denedik. Yaşlar 31. Ben hiç pes etmiyorum sonuna kadar dener uğraşırım ana eşimin hiç umudu yok. Buna bile zor ikna etmiştim. Bundan sonra işim daha zor. Hayırlısı bakalım hepimiz için
Doğru diyosun saolasın. Benim umudum hep var yine var da işte.. İlaç kullanmayı bile istemiyo. Sizleri takip ediyorum. bu olmazsa biz de Celalettin peruya mı gitsek diye hep düşünüyodum da bakalım. Önce ikna etmem lazım..Ama canım bak sende söylüyorsun ilkinde çıkmayıp ikincide çıkmış bu bile çok gğzel bi umut :) erkekleri ikna etmek bizim elimizde zaman geçince bence tekrar ikna olacaktır eşin 4-5ay gibi kısa bir sürede çıkış olduysa güzel düzenli bir tedavide kaliteli ve daha çok spermde çıkacaktır inşallah yaşında genç hiç canını sıkma Allah yardımcınız olsun şifanız nerdeyse oraya yönlendirsin sizi :)
Allahu teala esinizin ve sizin kalplerinizi ferahlatsin. Vardir bir hayir belki bi 6 aylik tedavi sonrasinda cok kaliteli spermler olusacak ki Allahin izniyle olurda arkadaslarimin dedigi gibi 2.tesede ciktiysa muhakkak cikacaktir bir sonraki denemede. Beyinize umut asilayin bir kac hafta icerisinde umudu yeniden yesermeye baslayacaktir. Celalettin Peru hocaya gitmek iyi olabilir sizin icin biz henuz yuzyize tanisamadik ancak karakter olarak iyi bir insan oldugundan umut asiladigindan psikolijik olarak destek verdiginden bahsediyor arkadaslar. Dediginiz gibi imtihan dua yi eksik etmeyin isteyin kerem sahibinden iatiyoruz neden olmasin olur elbet vardir vakti saati ondan olmadi demek.Olmadı. Embriyo oluşmamış. Çok üzgünüm. Eşime arayıp söyleyemedim. Rabbim sizlere güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Allah razı olsun yazdığınız her harf çok kıymetli benim için. Defalarca okuyorum. Paylaştığım dertleştiğim bi siz varsınız bi de hastanede tanıştığım bi iki kişi. Evet umuda tutunup çabalamaya devam.Allahu teala esinizin ve sizin kalplerinizi ferahlatsin. Vardir bir hayir belki bi 6 aylik tedavi sonrasinda cok kaliteli spermler olusacak ki Allahin izniyle olurda arkadaslarimin dedigi gibi 2.tesede ciktiysa muhakkak cikacaktir bir sonraki denemede. Beyinize umut asilayin bir kac hafta icerisinde umudu yeniden yesermeye baslayacaktir. Celalettin Peru hocaya gitmek iyi olabilir sizin icin biz henuz yuzyize tanisamadik ancak karakter olarak iyi bir insan oldugundan umut asiladigindan psikolijik olarak destek verdiginden bahsediyor arkadaslar. Dediginiz gibi imtihan dua yi eksik etmeyin isteyin kerem sahibinden iatiyoruz neden olmasin olur elbet vardir vakti saati ondan olmadi demek.
Çok haklısın canım tecrübe oldu sizin için ama geç kalmışda değilsiniz herşeyde bir hayr vardır belkide bu teseler sayesinde üretim oldugunu gördünüz doktorunuz iyi denk gelmiş size bazı doktorlar işe maddi açıdan bakıp arastırmadan direk tese yapmak istiyo bunlardan birininde ben kaan aydos oldugunu düşünüyorum inşallah burdaki arkadaşlarda bizlerde güzel sonuçlar alırıx yolumuz uzun ve bi o kadar yorucu ama Rahman var dualarımız kabul olacak bir gün inşallahVe bir kez daha yaşayarak anladıkki tese son çareymiş. Yaşlar çok geç değilse, uzun tedavi için zaman varsa ameliyat için acele etmemeli. Her ameliyat birşeyler götürüyo sonuçta. Normal çıkacağı varsa da onu geriye atıyo belkide. Biz acele ettik. Sizlere örnek olsun.
Tabi kimse bizi zorla ameliyat etmedi biz istedik. Doktorumuz Müfit günel de çok iyi biri. Ameliyatı çok iyi yaptı bulmak için çok uğraştı. Buldu da kalitesiz de olsa. Gürgan klinik ve çalışanları da çok iyiydi. Onlar da elinden geleni yaptı. Sonuç olumsuz oldu diye Dr a hastaneye bişi diyemem. Nasip değilmiş.
Vardır bundada bi hayır canım Rabbim güze güzel sonuçlar alamyı nasıp etsin herkese nasip de allahın vardır bı bildiği nezman hayırlıysa ozman okur inşallah erkek Ler biraz daha geri planda oda zamanla olur bir yıllık evliıyım eşimde önceden bilşorduk sorunu bir yıldır daha yeni başladık tedaviye anca ikna oluyorlarVe bir kez daha yaşayarak anladıkki tese son çareymiş. Yaşlar çok geç değilse, uzun tedavi için zaman varsa ameliyat için acele etmemeli. Her ameliyat birşeyler götürüyo sonuçta. Normal çıkacağı varsa da onu geriye atıyo belkide. Biz acele ettik. Sizlere örnek olsun.
Tabi kimse bizi zorla ameliyat etmedi biz istedik. Doktorumuz Müfit günel de çok iyi biri. Ameliyatı çok iyi yaptı bulmak için çok uğraştı. Buldu da kalitesiz de olsa. Gürgan klinik ve çalışanları da çok iyiydi. Onlar da elinden geleni yaptı. Sonuç olumsuz oldu diye Dr a hastaneye bişi diyemem. Nasip değilmiş.
Evet öyle.. Güzel dedin kardeş..Çok haklısın canım tecrübe oldu sizin için ama geç kalmışda değilsiniz herşeyde bir hayr vardır belkide bu teseler sayesinde üretim oldugunu gördünüz doktorunuz iyi denk gelmiş size bazı doktorlar işe maddi açıdan bakıp arastırmadan direk tese yapmak istiyo bunlardan birininde ben kaan aydos oldugunu düşünüyorum inşallah burdaki arkadaşlarda bizlerde güzel sonuçlar alırıx yolumuz uzun ve bi o kadar yorucu ama Rahman var dualarımız kabul olacak bir gün inşallah
Çok teşekkür ederim saolasın inşallah. Evet eşler işi daha zorlaştırıyor.. Size de kolaylıklar hayırlı sonuçlar olsun inşallah..Vardır bundada bi hayır canım Rabbim güze güzel sonuçlar alamyı nasıp etsin herkese nasip de allahın vardır bı bildiği nezman hayırlıysa ozman okur inşallah erkek Ler biraz daha geri planda oda zamanla olur bir yıllık evliıyım eşimde önceden bilşorduk sorunu bir yıldır daha yeni başladık tedaviye anca ikna oluyorlar
Ben yapıyodum canım. Ben de zaten geceden yapıyordum sabaha kadar ancak soğuyor..İnşallah canım kızlar bu arada burda bi arkadaş nohut kürü yapıyodu nohut kurunu geceden yapsak olurmu . sabah yetişemiyorum işe geç kalıyorum geceden yapsak bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?