Tamm canım bende sabahları zor olup hem dedğin gibi geceden yapıyım artik nekadar kullanmıştınz canmBen yapıyodum canım. Ben de zaten geceden yapıyordum sabaha kadar ancak soğuyor..
Nasıl yapıyorsun bu nohut kürünü bide günde kaç kere içiliyorBen yapıyodum canım. Ben de zaten geceden yapıyordum sabaha kadar ancak soğuyor..
5 gün oldu başlıyalı yarım litre kaynayan suyun içine 7 yemek kaşığı nohut arıyorum on dakika daha kaynatıorum nohutları attıktan sonra ılıması için biraz nohutun içinde bırakıp sonra süzüyorum sabah kahvtıdan sonra bir bardak öğlende yemekten önce bir bardak bukdar canım aralıksız olarak 2 ay için dio Saraçoğlu öyle diyor metrede yazıyorNasıl yapıyorsun bu nohut kürünü bide günde kaç kere içiliyor
Bende yapmayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim cnm5 gün oldu başlıyalı yarım litre kaynayan suyun içine 7 yemek kaşığı nohut arıyorum on dakika daha kaynatıorum nohutları attıktan sonra ılıması için biraz nohutun içinde bırakıp sonra süzüyorum sabah kahvtıdan sonra bir bardak öğlende yemekten önce bir bardak bukdar canım aralıksız olarak 2 ay için dio Saraçoğlu öyle diyor metrede yazıyor
Nedmek canım belki işe yarar :) belli olmazÇok teşekkür ederim cnm
Allah razı olsun
Sadece sabah ve öğle birer bardak olmak üzere günde iki defa ve aç karnına kullanılacak değil mi ?Nedmek canım belki işe yarar :) belli olmaz
Sabah tok öğlen yemekten önce günde iki bardak canmSadece sabah ve öğle birer bardak olmak üzere günde iki defa ve aç karnına kullanılacak değil mi ?
Tmm teşekkür ederimSabah tok öğlen yemekten önce günde iki bardak canm
Tamm canım bende sabahları zor olup hem dedğin gibi geceden yapıyım artik nekadar kullanmıştınz canm
Keçi boynuzunun bende istedim kullanmak ama FSH hormonu sınırda Biİm oyuzden onu yapmadm FSH hormonu yüksek olanlar içmesin denilioBiz tam 70 75 gun kadar kullandik sonra tesaduf tam o sira tekrar test verdi esim 2 tane hareketsiz cikti dediler bi hafta sonra tekrar test bu sefer 10 tane dediler ama yine hareketsizdi zaten esim de nefret etmisti nohut suyundan keciboynuzu kurune basladik. Bilmem nohutun mu faydasi oldu bu surede..
Aynen ben de aynı sebepten kullanmamıştım bizimki sınırda da değil bildiğin yüksek ama Tansel Hoca ben hastalarıma veriyorum dedi hiç fsh'dan bahsetmedi ben de yapmaya başladım...Keçi boynuzunun bende istedim kullanmak ama FSH hormonu sınırda Biİm oyuzden onu yapmadm FSH hormonu yüksek olanlar içmesin denilio
Herkese merhaba aranızda yeniyim henüz... bir şey sormak istiyorum arkadaşlar bir yıldır korunmamamiza rağmen gebelik oluşmayınca eşimle kadın doğum uzmanına gittik benim tetkikler normal ama gelgelelim eşimin sperm testinde hic sperm çıkmadı daha dün öğrendik şok olduk hemen üroloji uzmanına sıra aldık ona görünecek eşim hormon ultrason istedi cuma günü çıkacak sonuçlar.. kadın doğum uzmanı tüp bebek dedi nasıl bir yol izlemeliyiz şaştık kaldık yaşadığımız il küçük bize ne önerirsiniz yanıtlarsanız çok sevinirim...
Merhaba, öncelikle sakin olun korkmayın tek değilsiniz. Eğer hormonlarınız düşük gelirse demekki eşinizde hormon eksikliği var bundan sperm çıkmıyor sorun değil öyleyse ürolog ve endokronologla birlikte hormonları yükseltirsiniz sperm çıkışı başlar. İleri derece varikosel varsa ameliyat olursunuz 3-6 ay sonra çıkış başlayacak mı bakarsınız. Her şey normalse belki sperm kanallarında tıkanıklık vardır ondan çıkış yoktur. ya da genetik olabilir genetik testler yaptırmanızı isteyecektir doktorunuz. Tüm bunlar yoksa testisler çalışmadığı için olmuş olabilir bunun nedenleri de ergenlikte geçirilmiş ağır kabakulak, geç olunmuş inmemiş testis ameliyatı, kemoterapi ya da testislere zarar verecek herhangi bir şey yaşandıysa bu duruma sebep olmuş olabilir. Bu durumda doktorlar tek çare hemen mikrotese ameliyatı diyorlar ancak olan arkadaşlar ameliyattan önce en azından macun ya da bitkisel kür ya da bir takım hormon ilaçları kullanarak, eğer yaşınız da gençse, doğal çıkış beklemeyi öneriyorlar.
Erkek sperm üretimi kadındaki yumurta gibi değil, kadında rezerv bitince bitiyor ama erkekte üretim durup daha sonra tekrar başlayadabiliyor.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Aynı yollardan geçtik çok zor biliyoruz ama inşallah sonuç hayırlı olur. Arkadaş çok güzel detaylı cevap yazmış herşeyi. Aynı şeyleri söylemiş olucam ama İki kez mikro tese olmuş bir çift olarak ameliyat olmamanızı öneririm. Yaşlarınız genç. Öncelikle tüm test tahlilleri yapın. İlaçlarla çıkış olması için uğraşın. Dr ları ilaçları iyi araştırın. Ameliyat son çareniz olsun. Rabbim yardımcınız olsunBen 31 eşim 35 yaşında 3 yıllık evliyiz doktorun hemen tüp bebek demesi açıkçası başımızdan kaynar su dökülmüş etkisi yaptı... tahliller tetkikler konusunda yazdıklarınızı okudum çok teşekkür ederim ilginiz için... sonuçlar çıkınca yine paylaşırım yorumlarınıza ihtiyacım var
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Aynı yollardan geçtik çok zor biliyoruz ama inşallah sonuç hayırlı olur. Arkadaş çok güzel detaylı cevap yazmış herşeyi. Aynı şeyleri söylemiş olucam ama İki kez mikro tese olmuş bir çift olarak ameliyat olmamanızı öneririm. Yaşlarınız genç. Öncelikle tüm test tahlilleri yapın. İlaçlarla çıkış olması için uğraşın. Dr ları ilaçları iyi araştırın. Ameliyat son çareniz olsun. Rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?