- 7 Mayıs 2017
- 176
- 162
- 103
Geçmiş mesajları falan okuyun. Her şeyi sorun burda mutlaka cevaplandırılır. Bizi en iyi birbirimiz anlarız.Tahliller bu cuma sonuçlanacak urologa devlet hastanesine gittik doktor epey ilgilendi sağolsun sperm testini de tekrarlayacagini söyledi Rabbim yardımcımız olsun
Herkese merhaba aranızda yeniyim henüz... bir şey sormak istiyorum arkadaşlar bir yıldır korunmamamiza rağmen gebelik oluşmayınca eşimle kadın doğum uzmanına gittik benim tetkikler normal ama gelgelelim eşimin sperm testinde hic sperm çıkmadı daha dün öğrendik şok olduk hemen üroloji uzmanına sıra aldık ona görünecek eşim hormon ultrason istedi cuma günü çıkacak sonuçlar.. kadın doğum uzmanı tüp bebek dedi nasıl bir yol izlemeliyiz şaştık kaldık yaşadığımız il küçük bize ne önerirsiniz yanıtlarsanız çok sevinirim...
Canım bizde bu konuda yeni sayılırız celalettin peruda tedavideyiz suan onun öncesinde kaan aydostaydık tese dediği için tedaviyi bıraktık kaan aydostaki son spermiogram tahlilimizde yuvarlak hücre lökosit eritrosit felan yazıyordu doktora sorduk ne anlama geldiğini tabiki cevap alamadık sadece tese yapalım dediği için bunların ne anlama geldiğini bana anlatırmısın rica etsem çünkü diğer spermiogram bir hafta kadar sonra celalettin peruya gittiğimizde 3 günlük perhizle ayrıntılı yaptırdık sadece germ yazıyordu onda..ayrıcaa devlet hastanelerinde oyle cok spermıyograma ayrıntılı bakmıyorlar ayrıntılı test yapan yerler var orada yaptırın lokosıt oranınız spermtıd ve spermatosıt oranları yuvarlak hucre oranları hep belirtiliyor bu degerlerde cok onem lı ınhıbın b testı yaptırın testıslerın calısma oranını gosterır
merhaba canım oncelıkle aramıza hosgeldın bu yolda cok sabır gereklı bunu sakın unutma tum tahlıller geldıgınde degerlendırme bızım ıcın daha kolay olacaktırr ama urolojı doktorunuz hemen tese amlıyatı diyecektir dokulardan sperm elde etme tekniğidir bulunan spermler dondurulup tup bebek yapılabılır tabıkı amaa oncelıklee kesınlıkle 6 ay kadar bır ılac tedavısı cıkıs ılerleyen zamanlarda baslamaz ıse tese onerırım zaten hasarlı testısler uretım konusunde bırde tese amelıyatıyla ısını daha cok zorlastırmamak gerek tedavı olacagınız doktor arastırın canım ılac tedavısı yapan doktorlar var benim esim kemo ve rad alıyor cocukken 6 aydır ılac tedavısı uyguluyor doktorumuz sukurr cıkısımız basladı donduruyoruz her cıkanı artık tup bebege gececegız rabbım ızın verırse acele etmeyın saglıklı dusunun yeter kı
Ne güzel sevindim sizin adınıza. Çıkanı dondurmak iymiş ne güzel bi yöntem. Doktorunuz kimdir. Nerede donduruluyo spermlerinizmerhaba canım oncelıkle aramıza hosgeldın bu yolda cok sabır gereklı bunu sakın unutma tum tahlıller geldıgınde degerlendırme bızım ıcın daha kolay olacaktırr ama urolojı doktorunuz hemen tese amlıyatı diyecektir dokulardan sperm elde etme tekniğidir bulunan spermler dondurulup tup bebek yapılabılır tabıkı amaa oncelıklee kesınlıkle 6 ay kadar bır ılac tedavısı cıkıs ılerleyen zamanlarda baslamaz ıse tese onerırım zaten hasarlı testısler uretım konusunde bırde tese amelıyatıyla ısını daha cok zorlastırmamak gerek tedavı olacagınız doktor arastırın canım ılac tedavısı yapan doktorlar var benim esim kemo ve rad alıyor cocukken 6 aydır ılac tedavısı uyguluyor doktorumuz sukurr cıkısımız basladı donduruyoruz her cıkanı artık tup bebege gececegız rabbım ızın verırse acele etmeyın saglıklı dusunun yeter kı
İlaçla mı çıkış sağlandı sizin canmmerhaba canım oncelıkle aramıza hosgeldın bu yolda cok sabır gereklı bunu sakın unutma tum tahlıller geldıgınde degerlendırme bızım ıcın daha kolay olacaktırr ama urolojı doktorunuz hemen tese amlıyatı diyecektir dokulardan sperm elde etme tekniğidir bulunan spermler dondurulup tup bebek yapılabılır tabıkı amaa oncelıklee kesınlıkle 6 ay kadar bır ılac tedavısı cıkıs ılerleyen zamanlarda baslamaz ıse tese onerırım zaten hasarlı testısler uretım konusunde bırde tese amelıyatıyla ısını daha cok zorlastırmamak gerek tedavı olacagınız doktor arastırın canım ılac tedavısı yapan doktorlar var benim esim kemo ve rad alıyor cocukken 6 aydır ılac tedavısı uyguluyor doktorumuz sukurr cıkısımız basladı donduruyoruz her cıkanı artık tup bebege gececegız rabbım ızın verırse acele etmeyın saglıklı dusunun yeter kı
Kaan aydosu bilmiyorum ama genel olarak tese ücreti bi 5000 civarı die blıorumarkadaslar mrb acaba dr kaan aydosun tese ameliyat ucreti ne kadar bileniniz varmi?
Canım bizde bu konuda yeni sayılırız celalettin peruda tedavideyiz suan onun öncesinde kaan aydostaydık tese dediği için tedaviyi bıraktık kaan aydostaki son spermiogram tahlilimizde yuvarlak hücre lökosit eritrosit felan yazıyordu doktora sorduk ne anlama geldiğini tabiki cevap alamadık sadece tese yapalım dediği için bunların ne anlama geldiğini bana anlatırmısın rica etsem çünkü diğer spermiogram bir hafta kadar sonra celalettin peruya gittiğimizde 3 günlük perhizle ayrıntılı yaptırdık sadece germ yazıyordu onda..
İlaçla mı çıkış sağlandı sizin canm
Ne güzel sevindim sizin adınıza. Çıkanı dondurmak iymiş ne güzel bi yöntem. Doktorunuz kimdir. Nerede donduruluyo spermleriniz
Canım maşallah ne güzel hareketliler çıkmış yolu baya aşmışsınız. Benim eşimde de 10 tane kadar immotil çıktı. Şimdi neofortil, impryl ve omepa q10 diye 3 vitamin kullanıyor şuan bir de arı sütü, incir ve keçiboynuzu. 2 ay sonra gideceğiz. siz ne kullandınız bu 6 aylık sürede.celalettın perud atedavıdeyız onun sperm testı verdıgımız yerde dondurma gıbı bır ıslem yok cıkan cop oluyor yanı oyle soylıyım cok santrıfuruj yapıldıgı ıcınde kullanılması da tup bebekde cokda saglıklı deıl morfolojılerı hasar verıyor cunku yasadıgım yerde bır tup merkezınde dondurudk bır tup kadar ıstanbul florya medıcalpark hastnesınde donduruldu bır tup de centruma gıdecegım ekım 4 de oradada cıkarsa dondurulacak ınsallah
Canım maşallah ne güzel hareketliler çıkmış yolu baya aşmışsınız. Benim eşimde de 10 tane kadar immotil çıktı. Şimdi neofortil, impryl ve omepa q10 diye 3 vitamin kullanıyor şuan bir de arı sütü, incir ve keçiboynuzu. 2 ay sonra gideceğiz. siz ne kullandınız bu 6 aylık sürede.
Canım Allah razı olsun cevabın için maşallah 6ayda güzel sonuç elde etmişsiniz inşallah gebelik haberinizide verirsiniz burdan :) darısı bizlerecanım şöyle söyleyeyim ayrıntılı testte yuvarlak hucre sayısı ve oranı lokosıt oran ve sayısı ve germ oranı ve sayısı yazar lokosit oranı menıdekı ıntıhabı gosterır mıkrobu beyaz kan hucrelerı verımlı olan hucrelerı yer bıtırır o yuzden uretım yapamaz testıs yuvarlak hucrede sperme donusme evresıdır mayoz bolunme yanı bolundukce sperm cıkısı saglanır germde testıslerdekı sperm ureten dokuların coklugu alt yapıı var mı yok mu onu gsoterir bizde cdelalettin peruda 6 aydır tedavıdeyız ekim 1 de kontrolumuz var ınsallah
Canım Allah razı olsun cevabın için maşallah 6ayda güzel sonuç elde etmişsiniz inşallah gebelik haberinizide verirsiniz burdan :) darısı bizlere
celalettın beyde mı tedavıdesınız canım ?
az once bır haber aldım grubumuz var bızım orada ımmotıller le gebelık elde edılmıss dollenme olmus transfer bekliyor bayan bnce bu ımmotıllerı bıle dondurun derım canlı oldukları surece dolleme yeteneklerı var
esımde tıbbı ılaclar artı corek otu yagı arı sutu polen cevız badem hurma daime balık ve kırmızı et haftanın en az 4 gunu ovitralle merıonal ıgne ace plus selenyum hacamat oluyor esım duzenlı sekılde
Aynen öyle canım çok şükür ki eskiye göre imkanlarımız daha fazla tabi nasip Allahtan o ol derse olacak ama bizde nasibimizin peşinden koşmamız lazım. Eşimde bende tese düşünmedik zaten yaşlarımızda şükür iyi ben 25 eşim 28 bizde bu ay sonu kontrole gideceğiz inşallah güzel gelişmeler olmusturda umudumuz artar bekleyişimiz kolaylaşır. Bu mübarek günde Rabbim burdaki tüm arkadaşlarımızın dualarını yaşamayı en kısa sürede nasip etsin :)hepimizden allah razı olsun canım hamd olsun rabbıme guzel sonuclar gosterdı bızelere ve sızlerede gostersın ınsallah ama tesesız ve sabırla tedavınıze devam edın sabır ıle kolay tedavı surecleri deıl bunlar en az 1 yılı 2 yılı ayırmak gerkeır tabı maddı ve manen yıpranmak var ama olsun en aszından elınızden gelenı yapmıs olursunuz ve soyle bırsey doylıyım turkıyeye yenı bır cıhaz geldı artık piezzo cıhazı dıye semende sperm bulunamayan vakalarda spermatıdler ıle yanı kuyruksuz spermler ıle onları labratuar ortamında gelıstırıp tup bebek ıle gebelık salanabılecek artık tabı bır takım calısmalar halen devam edıyor tum hayvanlarda olumlu yanıt verdı suana kadr az bır sure sonra sperm bulunamayan arkadaslarda da denenecek ınsallah
Amin güzel arkadaşım :)) Rabbim duysun sesimizi bizim gibi evlat hasreti çeken herkesin dua'ları kabul olsun inşallah!Aynen öyle canım çok şükür ki eskiye göre imkanlarımız daha fazla tabi nasip Allahtan o ol derse olacak ama bizde nasibimizin peşinden koşmamız lazım. Eşimde bende tese düşünmedik zaten yaşlarımızda şükür iyi ben 25 eşim 28 bizde bu ay sonu kontrole gideceğiz inşallah güzel gelişmeler olmusturda umudumuz artar bekleyişimiz kolaylaşır. Bu mübarek günde Rabbim burdaki tüm arkadaşlarımızın dualarını yaşamayı en kısa sürede nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?