- 24 Eylül 2017
- 764
- 744
- 103
- 32
Amiiiiiin canımmm :) <3Amin güzel arkadaşım :)) Rabbim duysun sesimizi bizim gibi evlat hasreti çeken herkesin dua'ları kabul olsun inşallah!
Çok teşekkür ederim yarın hemen arayacagimMerhaba aktar istanbul uskudarda uzakta oturuyorsaniz kargoya veriyorlarmis aktarin adi ermis aktar ama bir kac tane var ermis aktar diye bu mehmet ermis olan telefonu 0530 883 5085 macunun adi yumurta destek macunu Celalettin hocanin bir hastasi soyledi derseniz yardimci olur macunun icerigi konusunda sanirim. Fiyati 180 tl ydi indirim istedim 160 yaptilar sagolsunlar 1 bucuk ay gidiyormus ben ilk kavanozu 1 ayda bitirdim fazla kullanmisim biraz bu ay dikkat ediyorum cayida ayni yer yapti 20 tl lik alsaniz oda 1 bucuk ay gider insallah
Çok ama çok sevindim canım benimm..Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)ilaçlamı derken soyle soylıyım ılk ayrıntılı testımızde 3 ımmotıl cıkmıstı 6 ay ılac ve bıtkısel kur tedavısının sonucunda bu ımmotıller haraket kazanmaya basladı normal spermer cıkmaya basladı ınsallah
Celalettin peru'da gitmeye karar verdik. Yarın istenilen testleri yapacağız. İnşallah orda ufak da olsa umut verici cümleler duyabiliriz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşallah
Yok Celalettin Bey'e gitmedik Tansel Kaplancan'dayız, immotilleri de dondurduk daha sonra bu ilaçları almaya başladık. tabiki immotillerle de denenebilir ama embriyo oluşma ihtimali çok daha düşük. Dr bana onların canlı olduğunu anlamanın yolu yok dedi, boyama yapılırsa anlaşılıyormuş ama boyandıktan sonra dölleme için kullanılamıyormuş. Sperm hareketlilik testi yapılırsa da sanırım santrifrüjdeki gibi kalitesi düşüyor. Eşinde fsh düşük müydü bu merional'i sanırım fsh düşük olunca veriyorlar.
Arkadaşlar biz de genetik test sonucunu bekliyorduk ve malesef sonuç korktuğumuz gibi oldu. Sertoli cell only çıktı ve kromozom yapısı da çok değişik. Doğru düzgün bi sonuç bulamadım bununla ilgili nette. Eşim 46xx kromozom çıktı. Gurgan clinic'e gidiyorduk. Bugün doktor beni aradı ve şuan tedavisi yok dedi yıkıldım resmen.
aynen canım boyamadda anlaşılıyor ve kullanılmıyor ama olsun sonucta vucut bnası uretıyorsa uzun suredir o ihtimale deyenerek bile olsa biriktirilmeli fsh eşiminn 16,35 di il testte testesteronda 3,21
Benziyormuş fsh ve testosteronlarımız. Sizi duyunca umut doldum teşekkür ederim.
Eşimin hormon sonuçları çıktı total testesteron:551.64 fsh:3.71 lh:4.06 prolaktin:6.68 estradiol:62.73 bu değerler sperm üretimi var demek olabilir mi
Eşimin hormon sonuçları çıktı total testesteron:551.64 fsh:3.71 lh:4.06 prolaktin:6.68 estradiol:62.73 bu değerler sperm üretimi var demek olabilir mi
Çok geçmiş olsun cnm... tedavi görmeden tese olmasın eşin, nacizane fikrim buSpermiyogram detaylı değil bugün gittiğimiz ürolog haftaya cuma için tekrar spermiyogram randevusu verdi...kan sonucuna normal dedi. bugün günümüz hep hastanede geçti kızlar ürolog da kadın doğumcu da tese ve tup bebek dedi yine... ikinci spermiyogram da öylesine istedi sanki... kendimizi yavaştan hazırlıyoruz tese tup bebegr kabullenmeye çalışıyor eşim durumuultrasonda herhangi bir tikaniklik vs. yok muhtemelen testislerdeki sperm üreten tüplerdeki yapısal bozukluktandir diğer işlemler zaman ve para kaybı bir an evvel sperm var mı yok mu tese ye başvurun dedi sperm varsa tup bebek aşamaları bekliyor bizi sanırım doktorların dediği bu...
Merhaba arkadasim oncelikle cok gecmis olsun. Yani bir dusunun bu hastaliklarin o kadar cok sebebi var ki sperm ureten tuplerdeki bozukluktandir demisler neye gore demisler hangi tetkiklerin sonucuna gore ornegin transrektal usg yapildi mi inhibin b ye bakildi mi bu ve buna benzer bir suru tetkik var bir hastaligin once nedenini bulmak lazim bence isinin ehli bir doktorla tum gerekli tetkikleri yapmadan kesinlikle tese olmasin esiniz. Oncesinde tedavi nasil zaman kaybi olabilir mantik yurutun iceride uretim var diyelim 6 aylik bir tedaviyle belki icerideki uretim kaliteli hale gelecek. Direk tese yapilacak testislere bir guzel zarar verilecek sonrasinda bir tedavi sansiniz varsa onu kaybedeceksiniz. Ne olur arkadasim isinin ehli bir doktorla en azindan tetkiklerinizi yaptirip sebebini bulmaya calisin sonrasinda 6 ay sonra en azindan dogru duzgun bozukluktandir degilde bozukluktan cevabini aldiktan sonra gerekiyorsa tese olsun esiniz. Benzer durumlari biz dahil buradaki bir cok arkadas yasadigi icin celallendim biraz emir kipi kullandim yazarken hakkinizi helal edin tabi ki karar sizin insallah en hayirli sekilde hareket etmek sifaya kavusmak nasip olur. Iyi gecelerSpermiyogram detaylı değil bugün gittiğimiz ürolog haftaya cuma için tekrar spermiyogram randevusu verdi...kan sonucuna normal dedi. bugün günümüz hep hastanede geçti kızlar ürolog da kadın doğumcu da tese ve tubebek dedi yine... ikinci spermiyogram da öylesine istedi sanki... kendimizi yavaştan hazırlıyoruz tese tup bebegr kabullenmeye çalışıyor eşim durumuultrasonda herhangi bir tikaniklik vs. yok muhtemelen testislerdeki sperm üreten tüplerdeki yapısal bozukluktandir diğer işlemler zaman ve para kaybı bir an evvel sperm var mı yok mu tese ye başvurun dedi sperm varsa tup bebek aşamaları bekliyor bizi sanırım doktorların dediği bu...
Daha öncede yazdık arkadaşlar detaylı anlattılar size. Zeynepdemir81 de çok güzel yazmış. Tekrar söyliycem aynı şeyi. Tese en son çareniz olsun. Tese olup sperm bulunup çocuk sahibi olan çok var tabiki ama bu bi risk. Riskten de öte sayısal loto gibi bişi. Biz ikinci teseyi daha yeni olduk. Pişmanız. Çok az ilaç tedavisi gördük. Kalitesiz bi iki sperm çıktı onlarla da döllenme olmadı. Ameliyata para tüp tedavisine ayrı para elde var hayal kırıklığı. Ve ameliyat testisleri küçültüyo. Belki fonksiyonunu üretim kabiliyetini de kaybettiriyo. Ben de burda okudum herkes tese olmayın dese de gittik olduk. Biz hata yaptık siz yapmayın. Küçük yerde yaşıyoruz dediğiniz detaylı testler yapılmamış. Daha ne diyelim size. Biliyorum kabullenmesi zor. Tese tüp bebek bunları ilk duyduğunuz da hiç konduramıyosunuz. Ama madem bu sürece girdiniz bu imtihana tabiisiniz bari doğru adımlarla ilerleyin.. Önce tedavi. En son çare teseSpermiyogram detaylı değil bugün gittiğimiz ürolog haftaya cuma için tekrar spermiyogram randevusu verdi...kan sonucuna normal dedi. bugün günümüz hep hastanede geçti kızlar ürolog da kadın doğumcu da tese ve tup bebek dedi yine... ikinci spermiyogram da öylesine istedi sanki... kendimizi yavaştan hazırlıyoruz tese tup bebegr kabullenmeye çalışıyor eşim durumuultrasonda herhangi bir tikaniklik vs. yok muhtemelen testislerdeki sperm üreten tüplerdeki yapısal bozukluktandir diğer işlemler zaman ve para kaybı bir an evvel sperm var mı yok mu tese ye başvurun dedi sperm varsa tup bebek aşamaları bekliyor bizi sanırım doktorların dediği bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?