Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bu hangi doktorun açıklaması Çünkü 'Bu nedenle hastalarımda sperm bulamadığım takdirde ileri bir tarihte yeniden mikro TESE operasyonunu yapmayı önermiyorum' bu açıklamaya takıldım. Hani yani o bulamadıysa başka hiç bir doktor bulamayacak mı.

Detaylı tetkik tahliller için bize önereceğiniz hastane var mı acaba.... biz de hemen tese olalim demedik zaten... tecrubelerinize ihtiyacim var yardımcı olursanız sevinirim... telefonla ulaştığım iki tup bebek merkezinden aldığım bilgilere gore önce neden sperm çıkmıyor onu tespit etmeye çalışırız ona gore yol izleriz hemen randevu verelim gelin diyorlar... ee haliyle özel merkezler biz de yolunacak müşteri... hastane hekim önerir misiniz

ilkinde başarı oranı daha yüksek ikincide daha düşük die mi ole bişey dedi bende anlayamadım pek :)

Arakadşlar elinizde oldukça belli aralıklarla sperm testi versin Eşiniz çünkü azosperm hastlarnda zaman zaman çıkış gözlemlenebiliıyormuş böle bir şey duymuştum.

Valla kizlar tabiki mikrotese cok iyi bir yontem ve onu bulandan allah razi olsun ama 2 3 milyon spermi olan ve ona ramen hemen tup bebek yapmayip en azndan bu sayiyi arttirmaya ve olanlarn kalitesini arttirmaya calisan topicleri okudukca yuzde yuz ameliyattan once biseyler yapmak gerektigini dusunuyorum. 2 milyondan 72 milyona baslikli konuyu okuyordm ilk acildigi donemlerde yazilanlari, kizlar 7 milyon sperm sayisina yikiliyorlar olup bitiolar asla anne olamicam fln, tup yapmadan once beslenmesine vitaminlerine dikkat ediolar hatta klomen ovitrelle fln kullaniyorlar. Yani bunu gorunce 5 tane sperm ciksa nolcak ki diorm, her sey sperm bulunmasi diil ki iste yagmur arkadasimizda embriyo olusmadi, baska arkadaslar var transfer oluo ama kalp atisi olmuo.
Her durum muhakkak farkli tese olup yuzlerce kaliteli sperm bulunan ve hemen hamile kalan da var. Allahin takdiri diyelim.. herkes icine nasil siniyosa oyle yapsin
Tansel hoca bize smdi vitamin fln verdi cansiz cikiyor diye baska hoca ameliyat demisti. Ama 3 ay snr tansel bey de ameliyat daha dogru diyebilir belki bilmiyorm.

Canım yazdıklarında haklısın her insanda o kadar çeşitli sebepler çıkabiliyorki erkekte sperm sayısı kalitesi hareketi şusu busu sıra geliyo kadına yumurta kalitesi embriyo olusması olusan embriyonun tutunması kesesi kalp atışı aslında bunların hepsi birer sebep biz bilemeyiz Rabbim ol demeden olmayacağının kanıtı mucizeler ondan. Bizim bir tanıdık var burda kadın 7-8düşük yapmış sonra bi şekilde çocukları olmuş büyük oğlunu 7yaşında kanserden kaybetmiş ani bir şekilde hemde bikaç sene sonra küçük oğluda rahatsızlanıyo ve öğreniyorlr ki genetik rahatsızlıkları oldugu için çocuklarda bağışıklık sıfır yani en ufak hastalık bile onlar için çok büyük sıkıntı. İmtihan dünyasındayız herkesin türlü türlü imtihanı var bizim imtihanımızda bu şekilde. Rabbim kimine bir spermden veriyo evlat kimine milyonlarca olsa dahi olmuyo. Allahım inşallaj bu imtihandan hakkıyla çıkan kullarından eyler bizleri dualarımıza kavusuruz inşallah herşey vesile doktorlar ilaçlar biz çabaladıkça rabbim görüyo en azından uğraştık diyebiliyoruz..

Merhaba arkadasim bende cok arastirdim en sonunda istanbulda Celalettin Peru hocada karar kildik gecen hafta persembede ilk muayenemize gittik. Henuz gitmeden bir cok test istedi kimisini kendi gonderdigi yerde kimisini devlet hastanesinde yaptirdik. Mesela hormon testleri genetik testler bunlari devlet hastanesinden yaptirabiliyorsunuz. Ucretli yaptiracaginiz tek sey istanbulda detayli sperm teati yapan bir yer var birde ultrason sperm testi 200 ultrasonlar (renkli dopler ve transrektal usg) 250 doktorda 350 tl aliyor yani masrafiniz 800 tl 1 ay testlerin pesine kosturursunuz en fazla sonra gunu birlik istanbula gelir geldiginiz gun sabah sperm testini verir ordan ultrasonlari yapar ordanda hocaya gecersiniz git gel ye ic en fazla 1.200 tl ye gelir gidersiniz aslinda sonrasinda tedavi baslatti diyelim 3 ayda 1 gelirsiniz en fazla benim onerim bu sekilde.

Canım benim eşimde bu perşembe gidecek inşallah doppler istedi bizdende doktor nasıl çekiliyo sonuç ne kadar sürede çıkıyo bilgi verirmisin galiba tıkanıklık felan varmı diye bakılıyormuş

Arkadaslar bu arada kendimle ilgili yazamadim bu hafta persembe nihayet gidebildik Celalettin hocaya. Esimde prostat kanalinda kismi tikaniklik varmis yani kronik prostatit. Y yagmur07-90 arkadasim esiyle ayni problem sanirim. Hoca dediki muhtemelen iceride uretim devam ediyor kacakli uretim dedi. Prostat kanalindaki tikaniklik sebebiyle testisler sismis inhibin b nin yuksek olmasini oyle acikladi. Y yagmur07-90 arkadasimi gonderdigi yere gonderdi masaj icin aradik ayni arkadasin dedigi gibi 8 hafta henuz baslamadik. Ayriyeten bir suru ilac verdi ovitrale igne vitaminler fsh i sifirlayarak disaridan verecek tam anlamadim onu belkide tikaniklik icerideki uretime zarar veriyor. Simdilik bizim durum bu sekilde her sey Allahu teala dan dua beklerim arkadaslarim

Rabbim burada bir umutla bebek bekleyen, dua eden herkese hayırlı,saĝlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın sizin de

Canım benim eşimde bu perşembe gidecek inşallah doppler istedi bizdende doktor nasıl çekiliyo sonuç ne kadar sürede çıkıyo bilgi verirmisin galiba tıkanıklık felan varmı diye bakılıyormuş
Merhaba arkadasim dopler sonucu hemen cikiyor 20 dk da raporu yaziyor doktor benim esim biraz zorlandi transrektal usg de hatta bende girdim iceri arkam donuk sozlu olarak mudahele etmek zorunda kaldim doktor sonlandiracakti esim huysuzluk yapinca bakti olmuyor aaa iyiki bakmisiz kitle var felan dedi bitincede kandirdim dedi yani cok ic acici yazmadim belki ama durum biyle biraz zor sen bil kendini ona gore hazirla beyinide korkutma derim. Guzel yani maksimum 3 dk suruyor maksimum. Insallah sizinki kolay gecer benim beyim cok kasti kendini hem psikolojik hem fiziken belki ondan oldu yine korkutmayayim ama cikinca cok sinirliydi 1 gun surdu atlatmasi :)

:0 aaa ben normal film gibi sandım yaa. ben olmayacağım ki eşim tek gidecek giresundan gidecek çünkü eyvah eyvah :) yani makattan mı yapılcak bu işlem

Yani
:0 aaa ben normal film gibi sandım yaa. ben olmayacağım ki eşim tek gidecek giresundan gidecek çünkü eyvah eyvah :) yani makattan mı yapılcak bu işlem
Renkli dopler on profilden yapiliyor ama onda tikaniklik anlasilmazmis sordum ozellikle gittigimiz gun renkli doplerde varikosel varmi bakiliyor testis boyutlari olculuyor. Tikaniklik prostat vs ile ilgili evet ne yazik ki makattan yapiliyor. Istanbula gelecek degil mi Alfa goruntulemeye

Aynen canım doktorun dediği yerden yaptırcak en azından yavaş yavaş kafamızdaki soru işaretleri gider bu testlerle bakalım inşallaj gelişme olmustur bu üç ayın sonunda siz ilk mi gittiniz ikincimi

Aynen canım doktorun dediği yerden yaptırcak en azından yavaş yavaş kafamızdaki soru işaretleri gider bu testlerle bakalım inşallaj gelişme olmustur bu üç ayın sonunda siz ilk mi gittiniz ikincimi
Insallah canim arkadasim insallah guzel gelismeler yazarsiniz persembe aksami bize bizim ilk gidisimizdi. Bence beyiniz tek basina kalkip geliyor neticede bir sey soylemeyin yol boyu stres yapmasin gelince ogrenir neticede Alfa goruntulemedeki doktor terapist gibi yardimci olacaktir esinize. Sadece aklinizda bulunsun sura olabiliyor saatini iyi ayarlasin andromedde testi yaptirdiktan sonra oraya gecmesi yarim saat 2 saate ancak cikar biz bi gittik siradan yaptiramadik beyimin ise yetismesi gerekiyordu. Sonraki gidisimizde 1 bucuk saat bekledik yaninkendini ona gire ayarlasin islemler toplamda maksimum yarim saat once 1 odada renkli dopler o biraz daha uzun suruyor 10 15 dk sonra diger odaya git makattan bakilan 10 dk ama sirayi goz ardi etmeyin cok kalabalik.

Anladım canım siz randevu almamışmıydınız randevu saatine göre yapmadılar mı acaba zaten sperm testi verdikten sonra bi işi yok sıkıntı olacağını düşünmüyorum pek bekler orda keşke bende olabildeydim ama maddi olarak baya zorluyo bizi

Birde kuzum doktor ne dedi sonuçlarınıxa hangi seti verdi inhibin felan yaptırdınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…