- 2 Ağustos 2018
- 235
- 123
- 23
Randevu alsa bile saatinde giremiyor ama yinede desin istanbul disindan geliyorum diye oncelik verebilirler stres olmaz bekleyerek yol yorgunu. Gelemediginize uzulmeyin vardir bir hayir yol yorgunlugu vs ikiniz beraber yorulacaginiza siz gelince esinize yemekler yapar karsilarsinizBirde kuzum doktor ne dedi sonuçlarınıxa hangi seti verdi inhibin felan yaptırdınızmı
:)piyangonun milliside sana vursun inşallah (bebek) canımmm inşallah güzel sonuçlar alırsınız bir yerden başlanmış sonuçta sebep öğrenmek bile çok güzel valla celalettin peruyu bu yüzden sevdim ben adam arastırıyo yani haberleşelim gene buralardan canım dualarında unutma Allah razı olsun cevapların içindeRandevu alsa bile saatinde giremiyor ama yinede desin istanbul disindan geliyorum diye oncelik verebilirler stres olmaz bekleyerek yol yorgunu. Gelemediginize uzulmeyin vardir bir hayir yol yorgunlugu vs ikiniz beraber yorulacaginiza siz gelince esinize yemekler yapar karsilarsinizbizde transrektal usg sonucu kronik proatatit cikti oda kanallarda tikanikliga sebep olmus. Tabi dolayisiyla sanirim uretimle alakali sorunlarada neden oluyor inhibin b bizde asiri yuksek 514 cikti hoca kronik proatatik nedeniyle testisler sismis kacakli uretim var oda inhibini yukseltmistir dedi. Genetik sonuclarini bekliyoruz 1 bucuk ay sonra cikacak bakalim bir sey cikmazsa sebep gocanin soyledigi. Ilac tedavisine basladik sukur igneler ilaclar bizdede hormonlari sifirlayarak disaridan verecek oyle gorunuyor onun disindan macun set 1 verdi. Set 1 i henuz alamadik maddi sebepler 10 gun sonra alsak bir sey olurmu dedik olmaz ilaclara baslayin alirsiniz dedi macuna basladik. Birde hafta ici aktarindan prostatit icin cay alacagiz arti bizi bir yere yonlendirdi prostatitle alakali masaj icin icerideki apse akar zamanla dedi de cok gerginim ya akmazsa beyim tese olmak istemiyor benim hic bir sekilde olmam diyor. Benden onceki evliliginde 6 kez tese olmus kesmisler bana patladi piyango :)
Ay Allahu teala sizdende razi olsun gonlunuzun hayirli muratlarini nasip etsin insallah gulumsedim msjiniza duaniza Allahta sizin yuzunuzu guldursun insallah. Persembe gelismelerden haberdar edin olur mu:)piyangonun milliside sana vursun inşallah (bebek) canımmm inşallah güzel sonuçlar alırsınız bir yerden başlanmış sonuçta sebep öğrenmek bile çok güzel valla celalettin peruyu bu yüzden sevdim ben adam arastırıyo yani haberleşelim gene buralardan canım dualarında unutma Allah razı olsun cevapların içinde
Duada ederim insallah soz:)piyangonun milliside sana vursun inşallah (bebek) canımmm inşallah güzel sonuçlar alırsınız bir yerden başlanmış sonuçta sebep öğrenmek bile çok güzel valla celalettin peruyu bu yüzden sevdim ben adam arastırıyo yani haberleşelim gene buralardan canım dualarında unutma Allah razı olsun cevapların içinde
Ederim tabi canım tekrardan Allah razı olsun :)Ay Allahu teala sizdende razi olsun gonlunuzun hayirli muratlarini nasip etsin insallah gulumsedim msjiniza duaniza Allahta sizin yuzunuzu guldursun insallah. Persembe gelismelerden haberdar edin olur mu
Merhaba arkadasim bende cok arastirdim en sonunda istanbulda Celalettin Peru hocada karar kildik gecen hafta persembede ilk muayenemize gittik. Henuz gitmeden bir cok test istedi kimisini kendi gonderdigi yerde kimisini devlet hastanesinde yaptirdik. Mesela hormon testleri genetik testler bunlari devlet hastanesinden yaptirabiliyorsunuz. Ucretli yaptiracaginiz tek sey istanbulda detayli sperm teati yapan bir yer var birde ultrason sperm testi 200 ultrasonlar (renkli dopler ve transrektal usg) 250 doktorda 350 tl aliyor yani masrafiniz 800 tl 1 ay testlerin pesine kosturursunuz en fazla sonra gunu birlik istanbula gelir geldiginiz gun sabah sperm testini verir ordan ultrasonlari yapar ordanda hocaya gecersiniz git gel ye ic en fazla 1.200 tl ye gelir gidersiniz aslinda sonrasinda tedavi baslatti diyelim 3 ayda 1 gelirsiniz en fazla benim onerim bu sekilde.
merhabalar ben yeni üye oldım 4 yıllık evliyim ve eşim azospermi bizim de maalesef deneyimsiz bir doktorla adanada tese olduk şimdi ise 2 aydır tansel kaplancanın hastasıyız iğneler verdi eşime onu kullanıyoruz 7-8 ay kullanım sonrası tese denidi ne düşünüyorsunuz tansel bey hakkında ya da celalettin bey hakkında lütfen yardımcı olun bilgi onusunda çok yetersiz ve çaresizimCanım merhaba, Bizde tansel beye gitmiştik tese yi onda olmuştuk. Sizden hangi testleri istedi. Celalettin beye gidecektiniz vazgeçtiniz sanırım
Tekrardan Merhaba arkadasim Ankarada buradaki arkadaslardan duydugum kadariyla Kkan Aydos hoca var mis ama inceledigim kadariyla tedavi sekli Celalettin hocaninkiyle mukayyese edilemez geldi bana. Rakam olarak daha fazla oduyorsunuz muayene ucreti 500 tl sanirim ayrica bir cok arkadas ondan Celalettin hocaya yoneldi. Baskada bildigim bir isim yok benim arkadaslarin varsa cevaplayacaklardir. Ancak yinede hesaba vurunca en kotu ihtimal telefonla iletisime gecin asistani cok cici bi kiz yardimci olacaktir eksikleri tamamlasaniz olmadi 1 gece kalirsiniz dinlenmek ocin sonrasi zaten ilaclar vs kendiniz uyguluyorsunuz kime giderseniz gidin 1 gun isiniz olacak doktorla. Celalettin Peru hocanin avantaji her daim cevap alabiliyorsunuz ama kendisinden ama asistanindan sahsen ben pazar gunu yazdigim vatsap msjlarina bile cevap aliyorum. Insallah hakkinizda hayirlisi olsunTavsiyeleriniz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim biz niğde de yaşıyoruz istanbul a günü birlik gidip gelme şansımız yok malesef... orda tanıdık eş dost da yok celaleddin hocayı çok yerde duydum okudum fakat istanbul bizi bu süreçte çık zorlar gibi.. bu konuda ankarada hekim hastane var mı bildiğiniz orada eşimin kardeşi çalışıyor halden anlar en azından gidip gelmektense kalmamız gerekirse onda kalırız diye düşündük..
Merhaba arkadasim esinizin degerleri nasil mesela spermiyogram fsh lh prolaktin testesteron inhibin b ultrasonlar gibi onlari paylasirsaniz durumunuza gore oneride bulunmak daha mantikli neden tese ye mecbur kaldiniz meselamerhabalar ben yeni üye oldım 4 yıllık evliyim ve eşim azospermi bizim de maalesef deneyimsiz bir doktorla adanada tese olduk şimdi ise 2 aydır tansel kaplancanın hastasıyız iğneler verdi eşime onu kullanıyoruz 7-8 ay kullanım sonrası tese denidi ne düşünüyorsunuz tansel bey hakkında ya da celalettin bey hakkında lütfen yardımcı olun bilgi onusunda çok yetersiz ve çaresizim
Canım aramızda pek bi fark yok sanırım bizde giresunda oturuyoruz ilk senin gibi düşünüp ankara yakın diye ankaradaki doktorları arastırdım genellikle kaan aydosu duydum eşimle gittik tabi bize 1500e felan maal oldu bi gidişimiz yol yeme içme muayene. Randevu alması zaten başlı başına sıkıntı muayeneye gidince de çok açıklayıcı sonuçlar alamıyorsun biz tedavi umuduyla gittik bir buçuk ayda tese dedi ve bıraktık hiç memnun kalmadım zaten diğer doktorlar direk tese öneriyorlar biraz arastrınca celalettin peruda karar kıldık suan iyi gidiyo gibi en azından doktor arastırıp ona göre yönlendiriyo bizi rahatlıkla ulaşabiliyoruz ameliyata karsı ve bitkisel anlamdada takviyeleri var. Zaten 3ayda bir gidiyorsun çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum bizim oturdugumuz yer havaalanına 3saat ona ragmen gidicek eşim önemli olan güzel sonuç almak doktorun bana faydası olmadıktan sonra gitmemin pek anlamı yok yani yakın uzak diye düşünme senelerin boşa gider canım iyice düşün derim..Tavsiyeleriniz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim biz niğde de yaşıyoruz istanbul a günü birlik gidip gelme şansımız yok malesef... orda tanıdık eş dost da yok celaleddin hocayı çok yerde duydum okudum fakat istanbul bizi bu süreçte çık zorlar gibi.. bu konuda ankarada hekim hastane var mı bildiğiniz orada eşimin kardeşi çalışıyor halden anlar en azından gidip gelmektense kalmamız gerekirse onda kalırız diye düşündük..
Buradaki bir iki arkadastan ankarada mufit gunel'i duymustuk memnunlardi. Birisini ameliyata gerek kalmadan canli cikis olmus hamile kalmis, diger arkadasimiz da daha yeni tedavi olurlarken tese olmak istediler ve sperm bulunduTavsiyeleriniz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim biz niğde de yaşıyoruz istanbul a günü birlik gidip gelme şansımız yok malesef... orda tanıdık eş dost da yok celaleddin hocayı çok yerde duydum okudum fakat istanbul bizi bu süreçte çık zorlar gibi.. bu konuda ankarada hekim hastane var mı bildiğiniz orada eşimin kardeşi çalışıyor halden anlar en azından gidip gelmektense kalmamız gerekirse onda kalırız diye düşündük..
Merhaba arkadasim esinizin degerleri nasil mesela spermiyogram fsh lh prolaktin testesteron inhibin b ultrasonlar gibi onlari paylasirsaniz durumunuza gore oneride bulunmak daha mantikli neden tese ye mecbur kaldiniz mesela
Canım aramızda pek bi fark yok sanırım bizde giresunda oturuyoruz ilk senin gibi düşünüp ankara yakın diye ankaradaki doktorları arastırdım genellikle kaan aydosu duydum eşimle gittik tabi bize 1500e felan maal oldu bi gidişimiz yol yeme içme muayene. Randevu alması zaten başlı başına sıkıntı muayeneye gidince de çok açıklayıcı sonuçlar alamıyorsun biz tedavi umuduyla gittik bir buçuk ayda tese dedi ve bıraktık hiç memnun kalmadım zaten diğer doktorlar direk tese öneriyorlar biraz arastrınca celalettin peruda karar kıldık suan iyi gidiyo gibi en azından doktor arastırıp ona göre yönlendiriyo bizi rahatlıkla ulaşabiliyoruz ameliyata karsı ve bitkisel anlamdada takviyeleri var. Zaten 3ayda bir gidiyorsun çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum bizim oturdugumuz yer havaalanına 3saat ona ragmen gidicek eşim önemli olan güzel sonuç almak doktorun bana faydası olmadıktan sonra gitmemin pek anlamı yok yani yakın uzak diye düşünme senelerin boşa gider canım iyice düşün derim..
tese ye mecbur kalmamız tamamen bilgisizliğimiden deneyimsizliğimizden araştırmamaktan kaynaklandı maalesef.ilk önce FSH mız 9.08 iken şimdi 0.05 LH çok değişken oldu bir yükseldi bir düştü şimdi en son 0.21 total testestoron 4.97Merhaba arkadasim esinizin degerleri nasil mesela spermiyogram fsh lh prolaktin testesteron inhibin b ultrasonlar gibi onlari paylasirsaniz durumunuza gore oneride bulunmak daha mantikli neden tese ye mecbur kaldiniz mesela
tese ye mecbur kalmamız tamamen bilgisizliğimiden deneyimsizliğimizden araştırmamaktan kaynaklandı maalesef.ilk önce FSH mız 9.08 iken şimdi 0.05 LH çok değişken oldu bir yükseldi bir düştü şimdi en son 0.21 total testestoron 4.97[/QUOTE
Suan tam Celalettin peru hocanin fsh testesteronu arttirip sirasiyla fsh i yukselttigi tedaviye uygunsunuz aslinda aklima ne geldi hic gelmeden sonuclari gonderseniz tedavinizi recetenizi yazip yollasa size bir konussaniz aslinda yatin arayip asistanini
Merhaba canım bizde geçen sene tese olduk tansel bey de. 7 aylık iğne tedaviden sonra. ama çıkmadı malesef. Şuan celalettin hocada tedavideyiz. Tabi onun öncesinde de kaan aydos da tedavi olduk o da tese diyince tedaviyi bıraktık.Keşke tese olmasaydık diyorum. Bence bi ön görüşme yapmanız da fayda var. spermiyogram testi yaptırdınız mı bilmiyorum ama bence kesin yaptırmalısınız.merhabalar ben yeni üye oldım 4 yıllık evliyim ve eşim azospermi bizim de maalesef deneyimsiz bir doktorla adanada tese olduk şimdi ise 2 aydır tansel kaplancanın hastasıyız iğneler verdi eşime onu kullanıyoruz 7-8 ay kullanım sonrası tese denidi ne düşünüyorsunuz tansel bey hakkında ya da celalettin bey hakkında lütfen yardımcı olun bilgi onusunda çok yetersiz ve çaresizim
Merhaba arkadaşım Ankarada Müfit Günel var biz onda tedavi olduk gayet de başarılı istersen araştır ve karar verTavsiyeleriniz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim biz niğde de yaşıyoruz istanbul a günü birlik gidip gelme şansımız yok malesef... orda tanıdık eş dost da yok celaleddin hocayı çok yerde duydum okudum fakat istanbul bizi bu süreçte çık zorlar gibi.. bu konuda ankarada hekim hastane var mı bildiğiniz orada eşimin kardeşi çalışıyor halden anlar en azından gidip gelmektense kalmamız gerekirse onda kalırız diye düşündük..
Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederimMerhaba arkadaşım Ankarada Müfit Günel var biz onda tedavi olduk gayet de başarılı istersen araştır ve karar ver
Canım benim doktorımda İstanbul da emre Bakırcıoğlu bende izmirden gidiyorum ama senn dedğin gibi ilk te vaz geçtim maddi yönden zorlar DİE ama sonra İzmirde biyere gittim beğenmedim dedim bi kere harcarm tam olur düşğncseyle gidioruz zaten devamlı gtmıosun mesela ben burda tahılı yaptırıom doktoruma gönderıyorm o şekilde bi sperm analizi için günü birlik gttik geldik . iyi araştt derim yolu düşünmeDeğerli bilgileriniz için çok teşekkür ederimmüfit günel ve celaleddin hocayı araştıracağım... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun işlerimizi kolay getirsin dermansız dert vermesin...gecesini versin...
Cnm bence celalettin peru'ya görünmenizde fayda var bu şansı bi değerlendirin derim benDeğerli bilgileriniz için çok teşekkür ederimmüfit günel ve celaleddin hocayı araştıracağım... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun işlerimizi kolay getirsin dermansız dert vermesin...gecesini versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?