İki ay önce tese oldu eşim Müfit günele. Öncesinde üç ay kadar ilaç kullandı. Eşimin tüm tahlil ultrason gen vs hepsi normal. İlaçları tesede bulunma ihtimalini artırsın diye vermişti. değerleri ile ilgili bi sıkıntı olduğu için değil. Tese de kalitesiz bi kaç sperm bulundu. Onlarla tüp denedik gürgan klinikte ama döllenme olmadı. Doktor ve hastane için kötü bişi diyemem ilgililer tabiki. E para da veriyoruz sonuçta az rakamlar da değiller. Ama tese şans işi daha önce dediğim gibi. Belki sizde kaliteli spermler bulunacak ama garantisi yok. Müfit günel kendisi operatör zaten. Yani uzmanlık alanı amaliyat. Size de yapacağı diyeceği şey o. Ben celalettin peru ya gitmedim o yüzden bişi diyemem ama burda çoğunluk ona gidiyor onu tavsiye ediyor. Ben de ilk fırsatta gidicem. İstanbul ters kalıyo diye kimsemiz yok diye elemiştim. Ankarada kalacak yer var diye ankarayı seçtim ama şimdi diyorum keşke gidip otelde kalsaydım da önce İstanbulu deneseydim. Celalettin hocanın internet sayfasında yazıyor bi hastası kendisinde tedavi olduktan sonra müfit günele tese olmuş. Şaşırtacak sayıda sperm bulunmuş. Yani önce iyi bi tedavi en son çare çıkış olmazsa tese. Karar sizin yine de.müfit günel'in çalıştığı merkezi aradım kızlar... bugün aradım numaramı alıp dönüş yaptılar hatta 2 kez aradılar... çok ilgili konuştu halkla ilişkiler birimi her soruma cevap verdiler ortalama fiyat falan da söylediler...muayene olmak gerekiyor tabi öncelikle yol haritası sonra çiziliyor malum...zaten hangi merkezle görüşsem aynısını söylüyor... bir de doktor kadar laboratuarlarının kalitesi kullandıkları cihazlar personelin titizliği de önemli değil mi kızlar... tedavinin çok önemli unsurları bunlar iş sadece doktorla sınırlı değil bence... zaten işimiz oralara düştüğünde hangi tetiği tahlili derlerse yaptıracağız... ilgilenmeleri hoşuma gitti açıkçası ama hala kararsızım nereye gideceğimiz konusunda... sadece paylaşayım dedim
tansel beye 2 ay önce gittigimizde ikili spermiyogram istedi ama eşim ard arda iki sefer veremedi maalesef tek bir spermiyogram verdi ve maalesef yine sıfırdı sonuçç.celalettin hocaya nasıl ulaşabiliriz nette araştırdım bir irtibat nosu bulamadım.tansel beyin iğnelerini kullanıyoruz şimdi sonunda tese derse olmamayı celalettin beyle devam etmeyi düşünüyoruz.Merhaba canım bizde geçen sene tese olduk tansel bey de. 7 aylık iğne tedaviden sonra. ama çıkmadı malesef. Şuan celalettin hocada tedavideyiz. Tabi onun öncesinde de kaan aydos da tedavi olduk o da tese diyince tedaviyi bıraktık.Keşke tese olmasaydık diyorum. Bence bi ön görüşme yapmanız da fayda var. spermiyogram testi yaptırdınız mı bilmiyorum ama bence kesin yaptırmalısınız.
Slm internette iletişim numaraları yazıyor en alttatansel beye 2 ay önce gittigimizde ikili spermiyogram istedi ama eşim ard arda iki sefer veremedi maalesef tek bir spermiyogram verdi ve maalesef yine sıfırdı sonuçç.celalettin hocaya nasıl ulaşabiliriz nette araştırdım bir irtibat nosu bulamadım.tansel beyin iğnelerini kullanıyoruz şimdi sonunda tese derse olmamayı celalettin beyle devam etmeyi düşünüyoruz.
Benim eşim bu perşembe gidecek canım inşallah güzel gelişmeler olmuştur 3ay oldu başlayalıO kadar insanın kafası karışıyor ki..Bizde 2 ay bi ilaç tedavisi görmüştük ilk Emre Bakırcıoğluyla..Sonra tese.Çünkü insanın aklından hep ya tıkanıklıksa diye geçiyor.Ama tıkanıklıktan dolayı okuduğum gördüğümde 1 elin parmağını geçmez.O yüzden eğer yaşınız çok ileri değilse,çok aceleniz yoksa lütfen bodoslama ameliyat olmayın..Bu arada celalettin hocanın tedavisinde kontrole giden yok mu arkadaşlar?Nasıl gidiyor tedaviler?
Bizim de çarşamba doktor kontrolümüz var inşallah güzel sonuçlar elde ederizO kadar insanın kafası karışıyor ki..Bizde 2 ay bi ilaç tedavisi görmüştük ilk Emre Bakırcıoğluyla..Sonra tese.Çünkü insanın aklından hep ya tıkanıklıksa diye geçiyor.Ama tıkanıklıktan dolayı okuduğum gördüğümde 1 elin parmağını geçmez.O yüzden eğer yaşınız çok ileri değilse,çok aceleniz yoksa lütfen bodoslama ameliyat olmayın..Bu arada celalettin hocanın tedavisinde kontrole giden yok mu arkadaşlar?Nasıl gidiyor tedaviler?
Bir gün aramız varmış canım :) inşallah çok güzel sonuçlar alırızBizim de çarşamba doktor kontrolümüz var inşallah güzel sonuçlar elde ederiz
Hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah canım hepimiz mutlu olalım bebişlerimize kavuşalım hayırlısıylaBir gün aramız varmış canım :) inşallah çok güzel sonuçlar alırız
Merhaba arkadasim sitesinde var normalde asistaninin numarasi ama yinede yazayim bulamadiysaniz diye ismi Elif 05534651131 hakkinizda hayirlisi olsun herseyinzeynep demir peki nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız çok mutlu olurum nette biraz araştırdım ama iletişim numarasına rastlamadım
Bizim de çarşamba doktor kontrolümüz var inşallah güzel sonuçlar elde ederiz
Hakkımızda hayırlısı olsun
Benim eşim bu perşembe gidecek canım inşallah güzel gelişmeler olmuştur 3ay oldu başlayalı
Aynen öyle valla dualarınızı esirgemeyin :)İnşallah canımmm benim :) Güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruzz hepinizin..İçimizden biri mutlu olsa hepimiz oluyoruz öyle bir şeymiş ki bu.. :)
Zeynepdemir81 arkadaşım numaranın başı yanlış 0533 olması gerekMerhaba arkadasim sitesinde var normalde asistaninin numarasi ama yinede yazayim bulamadiysaniz diye ismi Elif 05534651131 hakkinizda hayirlisi olsun herseyin
Canım bize celalettin hoca nohutla inciri yasakladı size böle bişe sölemedimi acaba bizim durumdakiler için ters etki yapabiliyormuşarkadaşlar merhaba. Bizim geçen hafta celalettin hoca da randevumuz vardı. 6. ayımızı doldurduk yani. ilk 3 ayda yüz de yüzlük bir artışımız olmuştu. ilaçlar saati saatine içildi , spora gidildi hafta da 2 kez havuç suyu verdim eşime ve sonuç bizi çok sevindirmişti. 2. üç ayımızda bazı nedenlerden dolayı ilaçları tam kullanamadık hatta macun bile bitmemişti. neyse randevuya gittik ve çok az bir ilerleme olmuş. Büyük bir ihtimal tatildi bayramdı oydu buydu derken ilaçlar kullanılmadı biraz da ilk üç ayın rahatlığı vardı sanırım. Size tavsiyem ilaçları sakın aksatmayın. şimdi tekrar bir düzene koyduk ve saaati saatine içiyor eşim bunlara artı olarak da havuç suyu ve nohut suyu (yemeği) veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?