çok teşekkür edrim çok sağ olunMerhaba arkadasim sitesinde var normalde asistaninin numarasi ama yinede yazayim bulamadiysaniz diye ismi Elif 05534651131 hakkinizda hayirlisi olsun herseyin
teşekkür edrim evet sonadan fark ettimSlm internette iletişim numaraları yazıyor en altta
Vallahi canım bu gittiğimiz de nohut suyu içtiğini söyledim eşimin. Devam etsin faydası var dedi. Allah allah benimde kafam karıştı bak şimdi. size niye öyle dedi bize niye öyle dedi. İnternetten de okudum faydasının olduğunu. Burda ki arkadaşlardan da duydum. Hatta birinin eşinde tek tek çıkış olduğunu söylemişti. Hatta bunu kaan hoca da söylemişti canım. Hafta da 3 4 kez nohut yemeği yiyecek. Geceden ıslatıyorsanız nohutu o suyu da sakın dökmeyin yemeğin suyu olarak içine koyun demişti kaan hocaCanım bize celalettin hoca nohutla inciri yasakladı size böle bişe sölemedimi acaba bizim durumdakiler için ters etki yapabiliyormuş
Rica ederim cnm...teşekkür edrim evet sonadan fark ettim
Belki durumumuz farklı olabilir canım bizde sadece germ var oda sınırde sizin durumdakiler için ters etki yapıo bunlar dedi bizde öncesinde baya tüketmiştik çünkü kaan aydos dediği için haftada 3-4kez nohut yemeği avuç avuç incir bakalım perşembe nolcak olmazsa eşim tekrardan bi sorsunVallahi canım bu gittiğimiz de nohut suyu içtiğini söyledim eşimin. Devam etsin faydası var dedi. Allah allah benimde kafam karıştı bak şimdi. size niye öyle dedi bize niye öyle dedi. İnternetten de okudum faydasının olduğunu. Burda ki arkadaşlardan da duydum. Hatta birinin eşinde tek tek çıkış olduğunu söylemişti. Hatta bunu kaan hoca da söylemişti canım. Hafta da 3 4 kez nohut yemeği yiyecek. Geceden ıslatıyorsanız nohutu o suyu da sakın dökmeyin yemeğin suyu olarak içine koyun demişti kaan hoca
Belkide canım durumlar farklı olduğu için demiştir. Eşin yine de bi sorsun ama olur mu. İnşallah ilaçlardan fayda görmüşsünüzdür canım inşallah. iyi haberlerle gelin burayaBelki durumumuz farklı olabilir canım bizde sadece germ var oda sınırde sizin durumdakiler için ters etki yapıo bunlar dedi bizde öncesinde baya tüketmiştik çünkü kaan aydos dediği için haftada 3-4kez nohut yemeği avuç avuç incir bakalım perşembe nolcak olmazsa eşim tekrardan bi sorsun
Amin canım hepimiz inşallah duanzı eksik etmeyin :)Belkide canım durumlar farklı olduğu için demiştir. Eşin yine de bi sorsun ama olur mu. İnşallah ilaçlardan fayda görmüşsünüzdür canım inşallah. iyi haberlerle gelin buraya
Belkide canım durumlar farklı olduğu için demiştir. Eşin yine de bi sorsun ama olur mu. İnşallah ilaçlardan fayda görmüşsünüzdür canım inşallah. iyi haberlerle gelin buraya
anladım canım ben zaten incir ve keçiboynuzu vermiyorum ama nohut veriyorum bakalımBende 2-3 ay keçiboynuzu yaptım canım ama bizede yapmayın dedi Celalettin hoca..İşte bazı hormonları etkiliyormuş incir,keçiboynuzu vs.
Bana da yardımcı olur musunuz bu konuda... erkek faktörü nedeniyle bebek sahibi olunmaması durumunda rapor devletten mi alınıyor özelden mi... hangi doktorların imzası olması lazım bilgi lütfen...arkadaslar bize tup bebek doktorumuz oncw urolojiye muayene olun ama cerahi operasyon onermiyorm tup bebek tedavi süresince islemde bulunmayin dedi esimin iki sperm testide 0,1 0,2 cikti sayimiz cok dusuk doktor bana kaliteli 3 sperm yeter diyor vitamin takviyesi yazdi kiş ayinda başlıcaz rapor çıkartıck doktorumuz erkek faktöründen dolayi 3.testid urolojiden isteyip dosyaya koyulacak ozman rapor cikiyor rapordan faydalanan oldumu yada varmi merak ettim pek bahsi gecmemis
Canım bize celalettin hoca nohutla inciri yasakladı size böle bişe sölemedimi acaba bizim durumdakiler için ters etki yapabiliyormuş
canim ben antalyada yasiyorum esime 2 sperm testi yaptrdik farkli zmanlarda ben ozman klome catlama.ignesi tedavisi goruyordum.doktor esinin değerlerine bakalim dedi 2 test sonucuda cok dusuk cikinca bizi tup bebege yonlendrdi biraz arastrma yaptim buradaki tip fakultesinde tup bebek merkezi varmis oranin docent doktorundan randevu aldm rapor islemlernden bahsetti bilgilerimizi yazdi doldurdu dosya acti esinin testleri dosyaya koyuluyor urolojide muayene olup gel kan testlerini yaptrn dedi tup bebek merkezi aciyor dosyayi... bildgm kadaryla egitim ve arastrma hastanesi infernite bolumundende oluyor yada bulundgn ilde tip fakultesinin tup bebek merkezi varmi bir arastir ordaki tup bebek bolumu doktoru seni yönlendirir cnm..Bana da yardımcı olur musunuz bu konuda... erkek faktörü nedeniyle bebek sahibi olunmaması durumunda rapor devletten mi alınıyor özelden mi... hangi doktorların imzası olması lazım bilgi lütfen...
Aynen canım eşimlede konustuk az önce hormonlar için demişti dedi çünkü bizim tedaviden önce hormonlat normaldı kaan aydos klomen felan kullandırdığı için iki katına çıkmıştı hep cp de faydadan çok zararı olut bu durumda demişti bencede doktora danışmadan yapmayın kür felanHER HASTANIN HORMON DEĞERLERİNE GÖRE VERIYOR HOCA INCIRI KECI BOYNUZUNU KIZLAR YASAKLADI ISE SAKIN KULLANMAYIN CUNKU URETIMI KISITLIYOR BAZI DURUMLARDA O BESINLER BIZEDE ILK AYLAR YASKLAMISTII 5. AYIMIZDA KULLANIN DEDI
Canım gttnizmi bugün haber etmesin güzel haberler verrsn inşalah gelşme olmusturİnşallah cnm yazarım mutlaka merak etme siz dua edin yeter
ONLARIN RANDEVU PERŞEMBEYE ERTELENDİ CANIM YARINA YANICanım gttnizmi bugün haber etmesin güzel haberler verrsn inşalah gelşme olmustur
Canım eşim şimdi doktorun yanına gidecek doppler raporunu vermiş doktor ama hiçbişi anlamadım baya temsel seyler yazıyo :)Merakla bekliyorum arkadşlar güzel haberlernizi bugün gidecek olan arladslar :)
Canım eşim şimdi doktorun yanına gidecek doppler raporunu vermiş doktor ama hiçbişi anlamadım baya temsel seyler yazıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?