Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sadece ultrosn mı çekildi canım 1 . derece varıkosel varsa spermi cok etklmezmiş ama bakalım başka test falan olmadımı canm
Spermiogram verdi ayrıntılı gecenlerde hormon tahlişi vermişti bu kadar canım gecenkinde germ vardı bu spermiogramda hiçbişey çıkmamış germ bile

Kuzum germ vardı ilk gittiğimizde bu tstte hiçbiri çıkmamış germ bile doppler çektirmişti işte varikosel çıkmış 1. Derece ama sıkıntı değilmiş. Hırmonları için ateş ediyo ne tedavi uygulasam sonuç alıyorux ama iltihap var sende demiş o üretimi engelliyomuş galiba

Lokosit mi var mis fazlami cikmis lokosit miktari ama hocanin soyledigi guzel bir gelisme masallah diyelim tedaviye cevap vermesi guzel bir sey

Ne vermis antibiyotik tedavisi mi uygulayacakmis acaba iltihap neresinde varmiski acaba

Yok kuzum lökosit değilmiş daha farklıymış bursadan birini sölemiş ordan sarımsaklı bişi demiş 2. Set vermiş üstesinden gelicez demiş
Iyi bari guzel arkadasim bak moralinizi sakin bozmayin lokasit olmamasi cok guzel masallah saglikli insanlar bile enfeksiyon kaptiginda sperm sayisi direk etkilenir. Masallah goca hormonlar icin guzel konusmus sabir imtihaniniz sabir galiba Rabbim sikinti sonrasi ferahlik verir muhakak bir sonrakinde tum gelismelerin hepsini goreceksiniz insallah sevinciniz cok olacaktir.

İnşallah canım benim ya başta ğzüldük ama doktor öyle söyleyşnce rahatladık biraz :)

İnşallah canım benim ya başta ğzüldük ama doktor öyle söyleyşnce rahatladık biraz :)
Yani normal sabahtan beri takip ediyorum kendimi yerinize koyuyorum basta bi tuhaf oldum uzuldum insan gormek ister test sonucunda ama hocanin soyledikleri super guzel surprizler yasarsiniz insallah ne zaman ne olacagi hic belli olmaz hersey Allahu tealadan duaya devam sebeplere yapismaya devam en kotu 3 ay sonra guzel sonuclar alacaksiniz insalllah

İnşallah canım inşallah Allah razı olsun

Biz de lökosit oranı yüksek çıktı maalesef
Yavaş yavaş yol katedicez dedi hoca
Yani ne umutlarla gitmiştim ama sonu yine hüsran

Canım benim lütfen moralini bozma..İnşallah hocanın dediği gibidir..Bir sonra ki gidişinizde inşallah çok büyük yol katetmiş olursunuz..Anlayabiliyorum seni insan o kadar iğne ilaç vs kullandıktan sonra çok umutlanıyor ama bizler ne olursa olsun o umudumuzu kaybetmemeliyiz..

Canim yazini gorunce eski sonucunuza baktim cok fazla lokosit varmis ama bu lokositler azaldiginda cok hizli yol katedeceksinizdir sizin probleminiz bu sanirim. Hic mi gelisme yokmus peki son degerler nasil? Birde hoca olumsuz konusmamis yavas yavas demis tamam demis ama hica bir sebep neticede ilaclar sebep Allahu teala dilerse neden hizli olmasin umutsuz olmayin imtihanlarimiz hepimizin dua edin bol bol Allah buyuk bir sonrakine cok daha guzel sonuc alirsiniz

Biz de lökosit oranı yüksek çıktı maalesef
Yavaş yavaş yol katedicez dedi hoca
Yani ne umutlarla gitmiştim ama sonu yine hüsran
Lokosit fazla ama diger degerleriniz tedavi icin zorlastiracak degerler degil hormonlari normal araliklara yakin olanlarin hep baska bir problemi oluyor iste sizinkude lokosit demekki cozumu var ama guzel arkadasim hem daha cok erken daha 3 aycik oldu bozmayin hemencik moralinizi. Gerci soylemek kolay biliyorum yasayinca bi sok oluyor insanda sonra 3 gun geciyor normale donuyor yine tutunuyoruz. Benim esim daha simdiden basladi ilaclara baslayali 7 gun oldu afedersiniz birlesme sonrasi biraz uzansanmi diyor :/ 3 ay sonra gittigimizde ayni seyleri yasayacagiz muhtemelen ama unutmamamiz gereken bir sey var sanirim tedavilerimiz umut vadediyor ama sabir gerektiriyor. Bizim hepimizin imtihanlari sabir sanirim. Guzel olansa sabreden dervis muradina erermis hepimiz sabredecegiz pes etmeyecegiz. Banada hatirlatin olurmu 3 ay sonra. Birazcik sabir Allah buyuk arkadasim

Umudum her geçen gün biraz daha yok oluyor dile kolay 9.yıla girdik ve benim artık tahammülüm kaldı nede dayanmaya gücüm kendimi geçtim en çok ta eşim için üzülüyorum çünkü onun gibi dünya iyisi bir insan bunu hak etmiyor diye düşünüyorum ve inanın sırf ben üzülmeyim diye bana bir çok şeyi yansıtmıyor elinden gelen hereyi yapmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…