Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah senden razı olsun cnm
Çok az da olsa evet gelişme var ama hiç umduĝum gibi çıkmadı sonuçlar şimdi bide tıkanıklık çıktı maalesef

Ah canımmm benim sorma işte işin en kötü tarafıda o..Eşlerimiz!Bende kıyamıyorum,Rabbime yalvarıyorum ki onun omuzlarında ki yükü alsın..Çok zor onlar için..Bazende hep iyi olmak zorunda olan bizler için tabii ki de ama imtihan dünyasındayız..Rabbim vermiyorsada bizlere bi nedeni bi hikmeti var mutlaka diye düşünüyorum!Ama ne olursa olsun sen ümidini kesme..Rabbimizden kesme hiç yorulma hep iste canım benim..Allah hakkımızda hayırlısını versin bu mübarek günde..

Canim enteresan olan ne biliyor musun? Ben buraya katilana kdr hem evlilignde her turlu zorlukla bas eden, hem de cocuk istedgnde bu problemle karsilasan bir tek benim sanirdim. Insanlarn maddi ya da manevi bir takim sikintilari olur ama cocuklari olur, ya da cocuk olmuyorsa tek sikintisi budur gibi.. snr buraya katildm sizlerle konistukca baktm ki tek ben degilim ust uste iflas edip parasiz kalip snr da cocuksuz olan, ya da tek bir kisi degil cesitli hastaliklarla savasip bir de azospermi olan. Bilemiorm ne kdr anlamli gelir bu soylediklerim sana ama ben tek ben olmadgmi gorunce biras daha oluruna birkmstm takmamaya baslamstm her seyi. 9 sene olms evleneli, cok da iyi ve sevdgn bunca yildir anlastigin bir esin var. Allah sizlere saglik mutluluk versn, cocugunuz da bir gun olur insallah. Bak imkaniniz var tedavinizi de oluyorsnz. Gonlunu ferah tutmaya calis, bir gun olacak..

Bu arada bugun de bizim 5. Evlilik yildonumumuz kizlar, ama maddi zorluklarmz ustune ilac masraflari olunca bir yemege bile cikamayacagiz..

Bu arada bugun de bizim 5. Evlilik yildonumumuz kizlar, ama maddi zorluklarmz ustune ilac masraflari olunca bir yemege bile cikamayacagiz..
Hiç sorma cnm bu tedavi masrafları bizi de baya bi zorluyor bu yoklukta elimizde avucumuzda be varsa bu yolda harcıyoruz
Neden? Sadece bir tane evladımız olsun diye zaten parasında değilim yeter ki sonunda hayırlı,güzel sonuçlar alalım
Normal yoldan evlat sahibi olanlar ne kadar şanslı olduklarını biliyorlar mı acaba?

Olsun canım, sen evde güzel bir yemek hazırla eşine ve bugün her sıkıntıyı unutup birbirinize sımsıkı sarılın. Birlikte olduğunuza şükredin. Biliyorum bu sıkıntıların üstüne bir nebze de olsa ortam değişikliği iyi gelebilirdi ama eldekilerle mutlu olabilmekte gerekir. Çünkü hiçbirimiz bir dakika sonrası yaşayacağımızı ya da yaşamayacağımızı bilmiyoruz.

Kızlar yıl dönümü olanlar yıldönümleriniz kutlu olsun nice senelerin iz olsun eşlerinizle birlikte seneye bebişlrrnizke olur inşllah slmayın canınızı allah dua edin o vereceği vakti saati bilir Rabbim biam n önce kucaklarmızı doldurdsun.

Allah senden razı olsun cnm
Çok az da olsa evet gelişme var ama hiç umduĝum gibi çıkmadı sonuçlar şimdi bide tıkanıklık çıktı maalesef
Canim arkadasim Allahu teala sendende razi olsun 2. Seti vermis hoca baska bir konuda gordum masallah bak guzel gelismeler var guzel arkadasim 9 yil tamam kolay degil ama gecmisi silmek lazim mesela kac aydir tedavidesiniz 3 aymi 3 9 yila cizik atin gecmis gecti bu yeni sayfa ve ilk 3. Ayda gelisme var guzel arkadasim. Guzel dusunelim sukredelim yerinde saymiyor hic birimizin esi sukur cok sukur. Allah u teala ihsan sahibi verecektir uzmeyin yok yere kendinizi. Tikaniklik neredeymis ne dedi hoca bizdede prostatit varmis kronik oda tikanikliga sebep oluyormus bugun bazi butkisellere basladik ekstradan ama hocaya sorduk tabi. Ermis aktardan prostatit cayi ve bogurtlen koku ayrica suluk icin ayri bir yere ve makattan salma tedavisi varmis masaj gibi onun icin ayri yere. Belki sizede faydasi olabilir diye yazdim. Bogurtlen kokü cayini ve prostatit cayini yazmamisti hoca sorduk alalim mi diye evet alin faydasi olur dedi ama en onemlisi bizim durum icin prostat masaji yapan yermis onuda ekledi. Sizin tikanik teshisi nasil konuldu neredeymis tikaniklik transrektal usg mi yapildi sizede makattan

Kızlar çok teşekkür ederim.sizlerde de oluyor mu bazen hatta çoğu zaman hayal ediyorum. Almışım bebeğimi kucağıma akşam camda babasını bekliyoruz yada babası almış kucağına dışarı çıkıyorlar. Diyorum olsa sarılsam koklasam mis gibi cennet kokusunu. Rabbim büyük.

Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. İnşallah canım Allah büyük :)

Eminolun yalnz degilsinz gun gectikce dahada endiseleniyorz bu da etkiliyor olumsz yonde ama elde degil kafamizi oyalamaya calisiyorz iste
Kafam hic rhat degil stresten bas agrilarim oluyor bizde belki birgun sevincten havalara ucariz mutluluktan aglariz kimbilir... isyan ettirme Rabbim cok.sukur sagligimz yerinde sen nasil nasib ettysen...

Aaaa kızlaaar iyicene duygusala bağladınız!Keşke imkan olsada hepinizi toplayıp bir yere sabaha kadar çay kahve partisi yapsam :) lütfen hayallerinizden vazgeçmeyin,dualarınızdan vazgeçmeyin..:
Bakara Suresi:
Ey îmân edenler! Sabır ve namazla istiane (özel yardım) isteyin. Muhakkak ki Allah, sabredenlerle beraberdir.
İşte biz sabredeceğiz..Rabbim bizlerle beraber..Ben bu dünyada yavrularımızla kavuşamasak bile biliyorum ki Rabbimin cennetinde kavuşacağız inşallah..Pozitif düşünüyoruz hep kötünün kötüsü var diye..Çocuğumuz olsada eşlerimize Allah korusun bir şey olsa,onları kaybetsek veya hastanelerde süründüren hastalıklarla boğuşsalar ne anladım ben o işten!Bu şekilde hep kötünün kötüsü var diyip şükredelim..Hiç birinizi tanımasam da sizi seviyorum!Hep dualarımdasınızz..

İyi akşamlar kızlar grubu yeni keşfettim bizim de bebek ile ilgili sürecimizde evliliğimizin ilk aylarında öğrendik azospermi denilen rahatsızlığı...
9.yılımızı bitirdik şükür 10. Yılımıza girdik. Bu zaman zarfında 7. Tüp Bebek denememizi yapıyoruz şükür ilk kez bu sefer keseyi gördük henüz bebiş görünmüyor devamı ne olur bilmiyorum Allah'a emanet...
Eşim kistik fibrozis taşıyıcısı hormonları normal çıkıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…