Allah senden razı olsun cnmCanim yazini gorunce eski sonucunuza baktim cok fazla lokosit varmis ama bu lokositler azaldiginda cok hizli yol katedeceksinizdir sizin probleminiz bu sanirim. Hic mi gelisme yokmus peki son degerler nasil? Birde hoca olumsuz konusmamis yavas yavas demis tamam demis ama hica bir sebep neticede ilaclar sebep Allahu teala dilerse neden hizli olmasin umutsuz olmayin imtihanlarimiz hepimizin dua edin bol bol Allah buyuk bir sonrakine cok daha guzel sonuc alirsiniz
Umudum her geçen gün biraz daha yok oluyor dile kolay 9.yıla girdik ve benim artık tahammülüm kaldı nede dayanmaya gücüm kendimi geçtim en çok ta eşim için üzülüyorum çünkü onun gibi dünya iyisi bir insan bunu hak etmiyor diye düşünüyorum ve inanın sırf ben üzülmeyim diye bana bir çok şeyi yansıtmıyor elinden gelen hereyi yapmaya çalışıyor
Umudum her geçen gün biraz daha yok oluyor dile kolay 9.yıla girdik ve benim artık tahammülüm kaldı nede dayanmaya gücüm kendimi geçtim en çok ta eşim için üzülüyorum çünkü onun gibi dünya iyisi bir insan bunu hak etmiyor diye düşünüyorum ve inanın sırf ben üzülmeyim diye bana bir çok şeyi yansıtmıyor elinden gelen hereyi yapmaya çalışıyor
Hiç sorma cnm bu tedavi masrafları bizi de baya bi zorluyor bu yoklukta elimizde avucumuzda be varsa bu yolda harcıyoruzBu arada bugun de bizim 5. Evlilik yildonumumuz kizlar, ama maddi zorluklarmz ustune ilac masraflari olunca bir yemege bile cikamayacagiz..
Olsun canım, sen evde güzel bir yemek hazırla eşine ve bugün her sıkıntıyı unutup birbirinize sımsıkı sarılın. Birlikte olduğunuza şükredin. Biliyorum bu sıkıntıların üstüne bir nebze de olsa ortam değişikliği iyi gelebilirdi ama eldekilerle mutlu olabilmekte gerekir. Çünkü hiçbirimiz bir dakika sonrası yaşayacağımızı ya da yaşamayacağımızı bilmiyoruz.Bu arada bugun de bizim 5. Evlilik yildonumumuz kizlar, ama maddi zorluklarmz ustune ilac masraflari olunca bir yemege bile cikamayacagiz..
Bizim de evlilik yıldönümüBu arada bugun de bizim 5. Evlilik yildonumumuz kizlar, ama maddi zorluklarmz ustune ilac masraflari olunca bir yemege bile cikamayacagiz..
Kızlar bizim de eylül 12 evlilik yıldönümüydü 8 bityi 9. yıla girdik.Bizim de evlilik yıldönümü
Canim sizin de kutlu olsun insallah seneye bebeginizle kutlarsinizzBizim de evlilik yıldönümü
Canim arkadasim Allahu teala sendende razi olsun 2. Seti vermis hoca baska bir konuda gordum masallah bak guzel gelismeler var guzel arkadasim 9 yil tamam kolay degil ama gecmisi silmek lazim mesela kac aydir tedavidesiniz 3 aymi 3 9 yila cizik atin gecmis gecti bu yeni sayfa ve ilk 3. Ayda gelisme var guzel arkadasim. Guzel dusunelim sukredelim yerinde saymiyor hic birimizin esi sukur cok sukur. Allah u teala ihsan sahibi verecektir uzmeyin yok yere kendinizi. Tikaniklik neredeymis ne dedi hoca bizdede prostatit varmis kronik oda tikanikliga sebep oluyormus bugun bazi butkisellere basladik ekstradan ama hocaya sorduk tabi. Ermis aktardan prostatit cayi ve bogurtlen koku ayrica suluk icin ayri bir yere ve makattan salma tedavisi varmis masaj gibi onun icin ayri yere. Belki sizede faydasi olabilir diye yazdim. Bogurtlen kokü cayini ve prostatit cayini yazmamisti hoca sorduk alalim mi diye evet alin faydasi olur dedi ama en onemlisi bizim durum icin prostat masaji yapan yermis onuda ekledi. Sizin tikanik teshisi nasil konuldu neredeymis tikaniklik transrektal usg mi yapildi sizede makattanAllah senden razı olsun cnm
Çok az da olsa evet gelişme var ama hiç umduĝum gibi çıkmadı sonuçlar şimdi bide tıkanıklık çıktı maalesef
Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. İnşallah canım Allah büyük :)Kızlar çok teşekkür ederim.sizlerde de oluyor mu bazen hatta çoğu zaman hayal ediyorum. Almışım bebeğimi kucağıma akşam camda babasını bekliyoruz yada babası almış kucağına dışarı çıkıyorlar. Diyorum olsa sarılsam koklasam mis gibi cennet kokusunu. Rabbim büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?