Valla cnm bizede bögürtlen kökü çayını vermişti ama bir faydası olmadı 3-4 ay kullandı bıraktırdım eşime sadece çakşır kökü suyu içiyor 9 aydır
Çok sağol canım teşekkür ederim. Böyle bir mesaj bize gelmemişti hiç. Okuduğum iyi oldu.Bu mesaj canım benim..Bende buna dayanarak aldım böğürtleni falan
Cnm peki tedavi olmadan mı ameliyat oldunuzMerhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi ve varikosel var üç yıl önce şişli Memorial de murat başar microtese yaptı ve canlı hücre bulunamadı şimdi ikinci kez şansımızı denemek istiyoruz Tansel kaplanan la görüştük eşimin testesteron hormonu düşük FSH yüksek tedavi edebileceğini söyledi ama biz kararsız kaldık Tansel beyde ikinci kez microtese olanlar varmıdır
İlk microteseyi tedavi etmeden murat başar yapmıştı şimdi Tansel kaplancanda tedaviye başladık varikosel ameliyatı olacak eşim önce daha sonrasında hormon tedavisine başlayacak daha sonra duruma göre microtese yapılacak canımCnm peki tedavi olmadan mı ameliyat oldunuz
Siz nerede tedavi görüyorsunuz canım hormonlar sperm oluşumunda etkili tedavi edilmeden microtesenin doğru olmadığını söyledi Tansel bey bizeBizimde fsh yüksek testesteron düşük bize de ameliyat dediler
İnan çok üzüldüm, rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah, rabbim kalbini ferahlatsınDün bebeğimi kaybettim aldılar onu benden mutlu sonla bitmedi yarım kaldı bu hikaye
Siz geçen buraya yazmıştınız hikayenizi isimden hatırladım umut olmuştunuz bize de yaa çok üzüldüm.. Ama o sizi cennette bekliycek. Toparlayınca yine denersiniz Allahın izniyle olur inşallah. Sabır gönül ferahlığı diliyorum..Dün bebeğimi kaybettim aldılar onu benden mutlu sonla bitmedi yarım kaldı bu hikaye
Dün bebeğimi kaybettim aldılar onu benden mutlu sonla bitmedi yarım kaldı bu hikaye
Dün bebeğimi kaybettim aldılar onu benden mutlu sonla bitmedi yarım kaldı bu hikaye
Kalp atışlarını duydugumuzdan 1 hafta sonra kalbi durmuş haberimiz yok rutin kontrole gitmiştim Dr 2 hafta önce kalbi durmuş dedi şok oldum neye uğradığımı şaşırdım hemen ertesi gün için gelin kürtaj yapacağım dedi hala çok kötüyüm Dr eşime hemen toparlanırsam 45 gün sonra donmuslara başlayabiliriz demiş ama bu psikoloji ile hayatta baslamam demiş vücut gebeliği kabul etmişken çok uzatmayalım demiş kürtaj esnasında rahime çizik atmış sonraki hemen tutunsun diye şimdiden korku sardı pozitif olsada devam edecek mi diye Rabbim hepimize eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları nasip etsin Rabbim kimseye bu acıyı göstermesin hala toparlanamadim boşluktayım bebeğimi istiyorumAh yaaa canım nasıl olur aklım almadı çok takip etmiştim seni hamileliğinin ilk gününden beri ve kalp atışını duyduğunuzu yazdığında çok rahatlamıştım geçen gün de aklıma geldi 3 ayı doldurdu heralde artık bişey olmaz onun bebeğine dedim çok çok üzüldüm Allah sabırlar versin. Hiç umutsuzluğa kapılmayın hemen arkasndan gelir inşallah bi tane daha
İnan çok üzüldüm, rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah, rabbim kalbini ferahlatsın
Siz geçen buraya yazmıştınız hikayenizi isimden hatırladım umut olmuştunuz bize de yaa çok üzüldüm.. Ama o sizi cennette bekliycek. Toparlayınca yine denersiniz Allahın izniyle olur inşallah. Sabır gönül ferahlığı diliyorum..
Allah hepinizden razı olsun Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahNe desek boş.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. Allah sabırlar versin..
Kalp atışlarını duydugumuzdan 1 hafta sonra kalbi durmuş haberimiz yok rutin kontrole gitmiştim Dr 2 hafta önce kalbi durmuş dedi şok oldum neye uğradığımı şaşırdım hemen ertesi gün için gelin kürtaj yapacağım dedi hala çok kötüyüm Dr eşime hemen toparlanırsam 45 gün sonra donmuslara başlayabiliriz demiş ama bu psikoloji ile hayatta baslamam demiş vücut gebeliği kabul etmişken çok uzatmayalım demiş kürtaj esnasında rahime çizik atmış sonraki hemen tutunsun diye şimdiden korku sardı pozitif olsada devam edecek mi diye Rabbim hepimize eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları nasip etsin Rabbim kimseye bu acıyı göstermesin hala toparlanamadim boşluktayım bebeğimi istiyorum
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun senin sağlığın yerinde olsun rabbim tekrar nasip eder inşallah. Cennette bi meleğin seni bekliyor artık sen bir annesin bunu öncelikle düşün ve dualarına devam et şefaat edecek bi yavru bekliyo seni cennette. Bi arkadaşım daha aynı şekilde geçenlerde benzer bi kayıp yaşadı cinsiyet öğrenmeye gittiğinde bebeğinin üç hafta önce kalbi ve gelişimi durmuş. Kızın tahlillerinde bi sıkıntı çıkmamış doktor genetik olabilir demiş tam net bilmiyorum ama embriyonun genetiği araştırılıp o şekilde transfer edilmesi gerekirmiş sanırım öncelikle neyin sebep oldugunu öğrenmeye çalışın bir sonraki için daha tedbirli olun aynı acıyı yaşamamak için.. tekrardan geçmiş olsun üzülme diyemem üzücü bi durum ama en kısa zamanda aynı sevinci yaşa ve sağlıkla doğum yap inşallah..Kalp atışlarını duydugumuzdan 1 hafta sonra kalbi durmuş haberimiz yok rutin kontrole gitmiştim Dr 2 hafta önce kalbi durmuş dedi şok oldum neye uğradığımı şaşırdım hemen ertesi gün için gelin kürtaj yapacağım dedi hala çok kötüyüm Dr eşime hemen toparlanırsam 45 gün sonra donmuslara başlayabiliriz demiş ama bu psikoloji ile hayatta baslamam demiş vücut gebeliği kabul etmişken çok uzatmayalım demiş kürtaj esnasında rahime çizik atmış sonraki hemen tutunsun diye şimdiden korku sardı pozitif olsada devam edecek mi diye Rabbim hepimize eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları nasip etsin Rabbim kimseye bu acıyı göstermesin hala toparlanamadim boşluktayım bebeğimi istiyorum
Allah razı olsun canım benim Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın bebeği genetige ankaraya gönderfik yollamadan önce Dr eşime yalvardım onu bana gösterin diye dayanabilecekmisin dediler evet görmek istiyorum dedim küçücük tüpün içinde koymuşlar yavrumu tüpe sarılıp öpüp ağladım o kadar zoruma gitti ki hala alışamadım hala boşluktayım sanki kötü bir kabus görüyorum ve biri beni uyandırsın diye bekliyorum Rabbim bu defa kucağıma alacağım sağlıklı evlatla dindirsin acımıCanım benim öncelikle çok geçmiş olsun senin sağlığın yerinde olsun rabbim tekrar nasip eder inşallah. Cennette bi meleğin seni bekliyor artık sen bir annesin bunu öncelikle düşün ve dualarına devam et şefaat edecek bi yavru bekliyo seni cennette. Bi arkadaşım daha aynı şekilde geçenlerde benzer bi kayıp yaşadı cinsiyet öğrenmeye gittiğinde bebeğinin üç hafta önce kalbi ve gelişimi durmuş. Kızın tahlillerinde bi sıkıntı çıkmamış doktor genetik olabilir demiş tam net bilmiyorum ama embriyonun genetiği araştırılıp o şekilde transfer edilmesi gerekirmiş sanırım öncelikle neyin sebep oldugunu öğrenmeye çalışın bir sonraki için daha tedbirli olun aynı acıyı yaşamamak için.. tekrardan geçmiş olsun üzülme diyemem üzücü bi durum ama en kısa zamanda aynı sevinci yaşa ve sağlıkla doğum yap inşallah..
KıyamamAllah razı olsun canım benim Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın bebeği genetige ankaraya gönderfik yollamadan önce Dr eşime yalvardım onu bana gösterin diye dayanabilecekmisin dediler evet görmek istiyorum dedim küçücük tüpün içinde koymuşlar yavrumu tüpe sarılıp öpüp ağladım o kadar zoruma gitti ki hala alışamadım hala boşluktayım sanki kötü bir kabus görüyorum ve biri beni uyandırsın diye bekliyorum Rabbim bu defa kucağıma alacağım sağlıklı evlatla dindirsin acımı
Desteğin için teşekkür ederim canım allah razı olsun bir an önce hafifler inşallah bu acı sonucu çıkınca paylaşırım sizinle kader arkadaşlarım Rabbim hepimize eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin allah şahit hergün dualar ettim bir gün duamı eksik etmedim hergün bin kere şükür ettim ve nerde evlat hasreti çeken varsa onlarda yaşat bu sevinci diye dualar ettim kader kısmet elden bir şey gelmiyor dua etmekten istemekten başka Rabbim kucaklarımizi boş bırakmasın inşallahKıyamamacıların imtihanların en agırlarından ilk evlat hasreti ikinci evlat acısı rabbim evladının acısını unutturmaz ama kardeşleriyle hafifletsin inşallah kuzum nedeni öğrendigindede yazarsın bize Allah aynı acıları tekrar yasatmasın
Bizi bizden başka kimse anlamaz canım her zaman desteğe hazırım ben inşallah dualarımız kabul olur bizlere ve eşlerimize anne baba olmak en kısa zamanda nasip olurDesteğin için teşekkür ederim canım allah razı olsun bir an önce hafifler inşallah bu acı sonucu çıkınca paylaşırım sizinle kader arkadaşlarım Rabbim hepimize eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin allah şahit hergün dualar ettim bir gün duamı eksik etmedim hergün bin kere şükür ettim ve nerde evlat hasreti çeken varsa onlarda yaşat bu sevinci diye dualar ettim kader kısmet elden bir şey gelmiyor dua etmekten istemekten başka Rabbim kucaklarımizi boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?