İnşallah sımsıkı tutunur 9 ay hiç bırakmaz seni Rabbim tamamına erdirir
Kızlar cok sağolsun inşllah güzel haberler veririz
Rabbim yar ve yardımcın olsun gönlünün muradını versin inş güzel haberlerini bekliyoruz
Güzel haberler almak nasip olur inşallah ikiniz için
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah, burada menfaatsiz dualarda buluşmak nekadar güzel , Allah razı olsun hepinizden
Çok güçlü gidicem inşallahh, rabbim hepimizi sevindirsin inşallahŞöyle ayağınızı süre süre gidin güzel haberler getirinde şenlensin buralar :) peş peşe gelsin güzel haberler inşallah
Amiiin canım çok amiiin Rabbim büyük dualarımız kabul olsun inşallahÇok güçlü gidicem inşallahh, rabbim hepimizi sevindirsin inşallah
Annesine sımsıkı tutunsunlar 23 Kasım sizim bayramınız olsun inşallah canım. Mesajını okuyunca benim bile içim kıpır kıpır oldu.Transferimi oldumm 2 tane transfer edildii beklemedeyim inşallah23 kasım test
Kendim gibi heycanlandım :)) canım benim test gününü bekleme kafanı başka şeylerle mesgul et hatta gez dolaş süpriz gibi olsun inşallah ikisidr tutunur sana ve sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına alırsınTransferimi oldumm 2 tane transfer edildii beklemedeyim inşallah23 kasım test
Canım inşallah ikisinde tutunur saglıklar kucağına almayı nasıp eder allah inşallahTransferimi oldumm 2 tane transfer edildii beklemedeyim inşallah23 kasım test
Ezan okunuyo suan inşallah rabbim sevinçle dönmeyi nasio eder canım yavrularınızın başlangıcı olsun bu ameliyatKızlar bizde şimdi yerlştik otele yarn 7 de hastanede olucaz 8 de ameliyata alıcaklae dualarınızı bekliyorum şimdiden allah razı olsun hepinizden
Canım dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun. O müjdeli haberi alırsınız inşaallah çok güzel geçer :) bolca ya fetih oku. Rabbim kolaylaştırsın işinizi inşaallah :)Kızlar bizde şimdi yerlştik otele yarn 7 de hastanede olucaz 8 de ameliyata alıcaklae dualarınızı bekliyorum şimdiden allah razı olsun hepinizden
Merhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı benim de 11 tane toplanmış bakalım Perşembe ya da cumartesi de transfer olacak
Annesine sımsıkı tutunsunlar 23 Kasım sizim bayramınız olsun inşallah canım. Mesajını okuyunca benim bile içim kıpır kıpır oldu.
Kendim gibi heycanlandım :)) canım benim test gününü bekleme kafanı başka şeylerle mesgul et hatta gez dolaş süpriz gibi olsun inşallah ikisidr tutunur sana ve sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına alırsın
Canım inşallah ikisinde tutunur saglıklar kucağına almayı nasıp eder allah inşallah
Canım sanırım siz tedavi olmadan direk tese oldunuz eğer o şekildeyse bence üretim oldugu müddetçe doğal yoldan çıkışta olabilir veya kanal tıkanıklığından dışaro çıkamıyoda olabilir azosperm nedeniniz arastırıldımıKızlar merhabalar, şimdi birşey paylaşmak istiyorum. Eşim mikrotese amelyatı oldu çok şükür amelyatta da bulundu. Sol testiste üretim vardı ve bikaç tüp bebek denemesi yapacak kadar kaliteli spermler bulundu. Fazlacada embriyo oluştu hamdolsun, hem kalan spermleri hem kalan embriyoları dondurduk ilk denememiz olumsuz oldu çünkü.
Ama velakin dün gece yatarken düşündüm. Eşimde sperm var mikrotesede çıktı, yani o spermler var ise bir şekilde dışarı çıkışı da sağlanamaz mı? Var olan birşey var ise onu fazlalaştırmak içinde bir yol yok mu ? Yada çıkışını sağlamak için. Çok merak ettim doktorumuzla henüz konuşmadık ancak bana çok mantıklı geldi :)
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm... Rabbim gönlündeki muradı nasip etsin herşey dilediğin gibi olsunTransferimi oldumm 2 tane transfer edildii beklemedeyim inşallah23 kasım test
sebepsiz infertilite dendi, 4 jez soerm testi verdi ancak hiç birinde çıkış olmadı, sağ testiste hiç hücre yok , sol testiste soerm bulunabilmiş, tıkanıklık olmadıgını söylemişti doktorum. Ancak bende öyle düşünüyorum ğretim varsa çıkışta sağlanabilir sperm çoğaltılabilir diye düşünüyorum ama doktorumuzla tekrar görüşeceğim bu konuyu inşaallah öyle olabilirCanım sanırım siz tedavi olmadan direk tese oldunuz eğer o şekildeyse bence üretim oldugu müddetçe doğal yoldan çıkışta olabilir veya kanal tıkanıklığından dışaro çıkamıyoda olabilir azosperm nedeniniz arastırıldımı
Güzel haberlerini bekliyoruz dualarım sizinle Rabbim gönlünüzün muradını versin inşTransferimi oldumm 2 tane transfer edildii beklemedeyim inşallah23 kasım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?