Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah sımsıkı tutunur 9 ay hiç bırakmaz seni Rabbim tamamına erdirir

Kızlar cok sağolsun inşllah güzel haberler veririz

Rabbim yar ve yardımcın olsun gönlünün muradını versin inş güzel haberlerini bekliyoruz

Güzel haberler almak nasip olur inşallah ikiniz için

Ikiniz icin de umutluyum mervesm G gizemokan insallah guzel haberler alalim yarin iyi ucuslar bu arada:)
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah, burada menfaatsiz dualarda buluşmak nekadar güzel , Allah razı olsun hepinizden

Transferimi oldumm 2 tane transfer edildii beklemedeyim inşallah 23 kasım test
Kendim gibi heycanlandım :)) canım benim test gününü bekleme kafanı başka şeylerle mesgul et hatta gez dolaş süpriz gibi olsun inşallah ikisidr tutunur sana ve sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına alırsın

Kızlar bizde şimdi yerlştik otele yarn 7 de hastanede olucaz 8 de ameliyata alıcaklae dualarınızı bekliyorum şimdiden allah razı olsun hepinizden
Canım dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun. O müjdeli haberi alırsınız inşaallah çok güzel geçer :) bolca ya fetih oku. Rabbim kolaylaştırsın işinizi inşaallah :)

Merhaba kızlar bugün yumurtalarım toplandı benim de 11 tane toplanmış bakalım Perşembe ya da cumartesi de transfer olacak

Annesine sımsıkı tutunsunlar 23 Kasım sizim bayramınız olsun inşallah canım. Mesajını okuyunca benim bile içim kıpır kıpır oldu.

Canım inşallah ikisinde tutunur saglıklar kucağına almayı nasıp eder allah inşallah

Aminnn inşallah rabbim hepimizi sevindirsin inşallah tez zamanda

Kızlar merhabalar, şimdi birşey paylaşmak istiyorum. Eşim mikrotese amelyatı oldu çok şükür amelyatta da bulundu. Sol testiste üretim vardı ve bikaç tüp bebek denemesi yapacak kadar kaliteli spermler bulundu. Fazlacada embriyo oluştu hamdolsun, hem kalan spermleri hem kalan embriyoları dondurduk ilk denememiz olumsuz oldu çünkü.
Ama velakin dün gece yatarken düşündüm. Eşimde sperm var mikrotesede çıktı, yani o spermler var ise bir şekilde dışarı çıkışı da sağlanamaz mı? Var olan birşey var ise onu fazlalaştırmak içinde bir yol yok mu ? Yada çıkışını sağlamak için. Çok merak ettim doktorumuzla henüz konuşmadık ancak bana çok mantıklı geldi :)

Canım sanırım siz tedavi olmadan direk tese oldunuz eğer o şekildeyse bence üretim oldugu müddetçe doğal yoldan çıkışta olabilir veya kanal tıkanıklığından dışaro çıkamıyoda olabilir azosperm nedeniniz arastırıldımı

Canlarım hepinizden allah razı olsun figencim inşllah senn gibi mutlu haber alarım bende :) cok umutluyum olucak gibi geliyor

S
sebepsiz infertilite dendi, 4 jez soerm testi verdi ancak hiç birinde çıkış olmadı, sağ testiste hiç hücre yok , sol testiste soerm bulunabilmiş, tıkanıklık olmadıgını söylemişti doktorum. Ancak bende öyle düşünüyorum ğretim varsa çıkışta sağlanabilir sperm çoğaltılabilir diye düşünüyorum ama doktorumuzla tekrar görüşeceğim bu konuyu inşaallah öyle olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…