Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar yarın bi eczaneye uğrayacağım elimde 2 kutu gonal-f var, 13 tane de merional , son kullanma tarihi bu ay son ilaçların. Eğer satabilirsem parasını hayır kuruluna bağışlayacağım. Ancak almazsa eczane Gerçekten maddi durumu iyi olmayan bu ay tedaviye başlayacak birine ilaçları ücretsiz göndereceğim.

Reactions: Lei
Amacım ne reklam yapmak ne başka bir şey Allah rızası için göndermek, bi kutu gonal-f in son kullanma tarihi ../08/2018 acaba onu çöpe mi atsam bozulmuş mudur ?

Canım doktorumuz diyorki sağlıklı olan bebiş tutunduktan sonra düşmez, rabbim sağlıklısını nasip edecek inşallah bir an önce toparlanırsın inşallah

Dün bebeğimi kaybettim aldılar onu benden mutlu sonla bitmedi yarım kaldı bu hikaye
Canım benim cok üzüldüm ama allah tan hayırlısı dileyelim Rabbim tekrardan. Güzel duyguları nasıp etsin sana hayırlyla sağ salim doğum yapıp kucağına almayı nasıp etsin inşllah bidahaki sefere olucak Rabbimin izniyle sabır herşeyin bası hepimiz birer sınavdan geçiyoruz Rabbimin vardır bi bildiği tekrardan cok geçmiş olsun

Allah razı olsun canım benim malesef yapacak bir şey yok Rabbim boyle uygun görmüş vardır bunda da bir hayır rabbimden gelene boynumuz kıldan ince Rabbim inşallah tekrar nasip eder bu defa sağlıkla kucaklarım inşallah Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah

Amün canm aminnn inşllahhha tlatıcaz bu günleri GüEl günler de gelecek

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım
Bütün dua'larım seninle

Dualarımdasın sen ve gizem kardeş. İkinizin de işlemleri başarılı olumlu olur inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Güzel haberlerle gel inşallah canım Allah yar ve yardımcınız olsun

İnşallah sizden ve @gizemokan dan hayırlı haberlerinizi alırız.Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

Çok sağolun kızlar, rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…