Amin inşallahAllah hepinizden razı olsun Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım doktorumuz diyorki sağlıklı olan bebiş tutunduktan sonra düşmez, rabbim sağlıklısını nasip edecek inşallah bir an önce toparlanırsın inşallahKalp atışlarını duydugumuzdan 1 hafta sonra kalbi durmuş haberimiz yok rutin kontrole gitmiştim Dr 2 hafta önce kalbi durmuş dedi şok oldum neye uğradığımı şaşırdım hemen ertesi gün için gelin kürtaj yapacağım dedi hala çok kötüyüm Dr eşime hemen toparlanırsam 45 gün sonra donmuslara başlayabiliriz demiş ama bu psikoloji ile hayatta baslamam demiş vücut gebeliği kabul etmişken çok uzatmayalım demiş kürtaj esnasında rahime çizik atmış sonraki hemen tutunsun diye şimdiden korku sardı pozitif olsada devam edecek mi diye Rabbim hepimize eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları nasip etsin Rabbim kimseye bu acıyı göstermesin hala toparlanamadim boşluktayım bebeğimi istiyorum
Canım benimDün bebeğimi kaybettim aldılar onu benden mutlu sonla bitmedi yarım kaldı bu hikaye
Allah razı olsun canım benim malesef yapacak bir şey yok Rabbim boyle uygun görmüş vardır bunda da bir hayır rabbimden gelene boynumuz kıldan ince Rabbim inşallah tekrar nasip eder bu defa sağlıkla kucaklarım inşallah Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallahCanım benimcok üzüldüm ama allah tan hayırlısı dileyelim Rabbim tekrardan. Güzel duyguları nasıp etsin sana hayırlyla sağ salim doğum yapıp kucağına almayı nasıp etsin inşllah bidahaki sefere olucak Rabbimin izniyle sabır herşeyin bası hepimiz birer sınavdan geçiyoruz Rabbimin vardır bi bildiği tekrardan cok geçmiş olsun
Amün canm aminnn inşllahhha tlatıcaz bu günleri GüEl günler de gelecekAllah razı olsun canım benim malesef yapacak bir şey yok Rabbim boyle uygun görmüş vardır bunda da bir hayır rabbimden gelene boynumuz kıldan ince Rabbim inşallah tekrar nasip eder bu defa sağlıkla kucaklarım inşallah Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah
Rabbim yar ve yardımcın olsun canımPazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu
Dualarımdasın sen ve gizem kardeş. İkinizin de işlemleri başarılı olumlu olur inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzPazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu
Güzel haberlerle gel inşallah canım Allah yar ve yardımcınız olsunPazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu
İnşallah sizden ve @gizemokan dan hayırlı haberlerinizi alırız.Rabbim yardımcınız olsun inşallah.Pazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım
Bütün dua'larım seninle
Dualarımdasın sen ve gizem kardeş. İkinizin de işlemleri başarılı olumlu olur inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Güzel haberlerle gel inşallah canım Allah yar ve yardımcınız olsun
İnşallah sizden ve @gizemokan dan hayırlı haberlerinizi alırız.Rabbim yardımcınız olsun inşallah.
İnşallah sımsıkı tutunur 9 ay hiç bırakmaz seni Rabbim tamamına erdirirPazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu
Rabbim yar ve yardımcın olsun gönlünün muradını versin inş güzel haberlerini bekliyoruzPazartesi transferim var kızlar dualarınızda beni de anın olur mu
Rabbim yar ve yardımcın olsun gönlünün muradını versin inş güzel haberlerini bekliyoruzKızlar cok sağolsun inşllah güzel haberler veririz
Güzel haberler almak nasip olur inşallah ikiniz içinKızlar cok sağolsun inşllah güzel haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?