Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doktorunuz kim ve tek doktorlamı bu sonuca ulaştınız canım kendi doktorunuza sorarsanız değişen çok bişe olmaz ancak bikaç doktorun daha fikrini alırsanız kafanıza yatan cevaplar alırsınız ama sonuç olarak çokta takılmayın bol bol bulunmuş inşallah sonucuda güzel olur yavrularınız olur

Ayy hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsn canim sen nerde tedavi oldun ve yasin kac sormasi ayip? Yas 35 altiysa ve ilk tedaviyse 2 embriyo koymuyolar deniyor ondan merak ettmm
Sağolasın amin inşallah, Benim devlette oldu yaş 35 evet normalde 35 altına 1 taneymiş

Doktorumuz emre bakırcıoğlu, azospermi konusunda çok başarıkı bir doktor çok araştırarak kendisini bulduk, ilk etapta kendisine sorma taraftarıyım, evet şükürki bulundu ama ben normal yoldan kalabilirmiyim onu merak ediyorum bununla ilgili bir araştırma yapacağım nasip bakalım

Yaani canım rabbimin mıcizesi ol deyince oluverir belki bilemezsin inşallah yasarsın o mucizeyi

Normal yol ile olabilmesi icin normal bir erkegin sperm sayisi olan 20milyon ile 40 milyon sperm olmasi gerekiyor diye biliyorum. Tese ile bulunan sperm ise tane ile oluyor genelde. Ilac ne kadar etki eder bilmiyorum ama hic disariya cikis yokken milyonlara varmasi mumkun olur mu? Bilemedim.
Bu arada bence Emre bey e bosuna sormayin baska doktordan fikir alin. kendisi cok pozitif yaklasmiyor ilac tedavilerine.

Kızlar hayırlı akşamlar öncelikle.. benim kafam baya karısık bulundugumuz yerde doktor imkanı baya kısıtlı oldugu içinde buraya dökeyim içimi dedim :) eşim 20günlük bebekken çok ağlarmış doktora getirmişler fıtık(inmemiş testis) demiş doktor ameliyat olması gerektiğini söylemiş ama eşimin anneannesi tabiri caizse koca karı yöntemiyle 10gün içinde eşimin göbeğine yastığımsı bişey bağlayarak indirmiş onu zaten ondan sonra ağlamaları felan durmuş sıkıntı olmamış yani zaten okudugum çoğu yerde ilk zamanlarda kendiliğinden inebileceğide yazıyordu.. azospermiyi öğrendiğimiz zaman ilk şoku atlattıktan sonra araştırmalar neticesinde kaan aydosa karar verdik baya bilindik bi doktor bu konuda zar zor bir randevu alma ardından umutlu bir yolculuk gitmeden evvel kan tahlili felan yaptırmıştık hepsi normaldi tıkanıklık düşüncesi vardı bizim hep aklımızda doktorda öyle söyler diye bekliyorduk lakin gittiğimizde içimize pekte sinmeyen bir görüşme muayene felan derken tıkanıklık olamayacağından bahsetti sebebi fsh 7.9 oldugu için görünürde normal referans aralığında yani şunu düşünüyorum normal spermi olan insanın fsh 7veya 8 olamaz mı neden illaki 2-3-4 olması şart deniyo tıkanıklıktan söz edilebilmesi için? Uzun lafın kısası kısa bir görünürde tedaviden sonra tese dediği için tedaviyi bıraktık ondan sonra adını en çok duydugum celalettin peruya geçtik bu arada bu zamana kadar gittiğimiz üroloji doktorları testislerle alakalı sıkıntılı hiç birşey söylemedi.genetik testi yaptırdık eşimle ondada sıkıntı çıkmadı Celalettin peruda 3aylık tedaviden sonra ufakta olsa gelişim olur diye beklerken herşeyin sıfıra indiğini gördük ama bu seferki gidişimizde ultrason İstemişti ultrasonu gördükten sonra eşime birşeyler anlatmış tam net anlatamadı bana eşim eve geldikten sonra bütün tahlilleri ben karıştırıp birşeyler öğrenmeye çalıştım öncelikle tanı olarak obstrüktif azosperm yazıyordu yani tıkanıklığa bağlı azosperm ardından diğerlerinde 1. Derece varikosel. Bilateral testiküler hipovolemi( araştırdıgım halde tam ne demek hala öğrenemedim) bilateral sağda kalsifik debrisli spermatoseller( bu spermatosel diğer adıyla epididim kisti içinde ölü spermlerin oldugu sıvılı bi kistmiş galiba) diğer kağıttada prostatta kalsifikasyon sanırım buda böbrek tasına benzer bişey onuda tam net öğrenemedim ama emre bakırcıoğlunun bi videosunda tıkanıklığa bağlı azospermi sebeplerinden saydığını dinledim eşim lise zamanlarında o kısmına ağır bi darbe almış sebebi bu olabilir mi bilemiyorum açıkçası bi yandan kaan aydosun TIKANIKLIK OLAMAZ FSH 8e KADAR YÜKSELMİŞ demesi bir taraftan bunlar. Suanda ilaçlar bitkiseller çaylar sıvılar kullanıyoruz bakalım sonuç ne olacak.. biraz içimi döktüm

Merhaba, bu konuda seneler once yazan bahar diye biri vardi. Esi kemoterapiden dolayi azosperm olmus. Ilk basta hic cikmiyoms snr kaan aydosta ilac hormon tedavileri gormusler 1 2 tane cikmaya baslamis, ama birakmislar hocayi. O sira bitkisel kurler kullanmaya baslamislar, ve emre bakirciogluna gtmisler. Orada yaptiklari testlerde bu bitkisellerle spermlerin surekli cogaldigini fark etmisler. 14 milyona kadar sperm sayisi cikmis. Tup denemisler bu sayiyla ve tutunmamis. 2. Transfferi beklerken kendiliginden hamile kalmis. 2 cocugu var ikisi de kendiliginden.

Baska bir arkadas daha vardi, ismini unuttum smdi. O da kaan aydosta tedavideyken tup tedavisini beklerken kendiliginden hamile kaliyor.

Bu sekilde okudugum birkac kisi daha var. Bizim bi arkadasn kuzenini duydm adam ameliyat da oluyor sperm cikmiyor, snr bosaniyo aradan seneler geciyo ve sevgilisi hamile kaliyor. Hatta adam kizdan ayrilmaya kalkiyo aldatildim sanip.

Kisacasi Allah'in isi ol derse olur ama tabi ki mucize bu.. keske biz de yasasak oyle bir mucize

Canim eger tikanikliga bagli ise ameliyat olsaniz stresini cekmeden mis gibi? Ya da bir doktora daha gidin emre bakirciogluna fln bakalm o tikaniklik dicek.mi

Ahhh ahh benim eşimde lanet olası kemoretapi'den dolayı azospermi
Bahar hanım gibi bizim de yüzümüz güler mi bir gün acaba ?

Kizlar bu bahsettigim bahar arkadasin uyguladiklarini favorilere eklemistm zamaninda, size kopyala yapistir yapayim dedim belki kolaylik olur. Gerci cogunluk celalettin peruda ztn bitkisel kullaniyor ama olsun.

SABAH:

AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Zeytinyağında bekletilmiş incir
• Keçiboynuzu pekmezi
• Hüseyin ermişin macunu

TOK KARNINA:
• Arginmax
• Polenli macun

ÖĞLE:

• Arginmax

AKŞAM:
AÇ KARNINA:
• Tribulus terteris
• Keçiboynuzu pekmezi
• Üzüm çekirdeği tozu

TOK KARNINA:
• Çörekotlu karışım
• Arginmax
• Balık yağı hapı
• Evicap
• Çinko
• Isırgan çayı
• Türk kahvesi

GECE YATARKEN:
• Hüseyin ermişin macunu
• Polenli macun
• Keçiboynuzu suyu

Tribulus terteris (demirdikeni): Kanallardaki tıkanıklığı açıyor ve sperm çıkışını sağlıyor...
Testosteronu arttırıyor...

Zeytinyağında bekletilmiş kuru incir: 1 inciri dörde bölüp sabahtan kahvaltılık küçük bi kabın içine koyuyorum...
üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyuyorum...
1 gün bekliyor ertesi gün sabah eşim yiyince yerine yenisini koyuyorum...
10 günde bir zeytinyağını değiştiriyorum...

Keçiboynuzu pekmezi: sabah akşam aç karnına 1 kahve fincanı içilecek...

Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözümü:
Malzemeler :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş arnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.
Böğürtlen suyu:
Bu macunla birlikte, böğürtlen kökü suyunu da içmeniz gerekir.
böğürtlen kökü suyunun hazırlanışı ise; 400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için. Böğürtlen kökü suyunu hem erkek hem bayan kullanabilir.
(macunla böğürtlen suyu beraber kullanılması gerekiyormuş ama ben sadece 1 kere yaptım böğürtlen kürünü başka yapmadım ama macunu bittikçe tekrar yaptım yedirdim)

Arginmax: sperm oluşumu için gerekli olan tüm vitamin ve mineraller var içinde...
GNC - Arginmax Mens bu siteden alabilirsiniz...
proxeed plusta aynı içeriğe sahip o biraz daha pahalı sadece..
biz 4 ay proxeed plus son 4 ay da arginmax kullandık...

bal, polen, arısütü ve propolis karışımı:
1 kilo bal, 250 gr. polen, 50 gr. arısütü ve 25 gr propolis...
sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenilecek...
( bu karışımın ölüçülerinide istiyorumbebeğimi vermişti... onlar aktar olduğu için biliyorlar...)

Üzüm çekirdeği tozu:pek sık yapamasakta aklıma gedikçe üzümçekirdeği tozunu 1 tatlı kaşığı alıp küçük bi tabakta yoğurtla karıştırıp yediriyorum...
hücre yenileyici olduğu için kullanmakta yarar var...

bal, çörekotu ve tarçın karışımı:
1 yemek kaşığı çörekotu, 1,5 yemek kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı bal karıştırılır.
Her sabah aç karnına ve yatmadan önce birer çay kaşığı yenilecek.
( ben bu ölçüleri arttırarak orta boy bi kavanozu dolduracak kadar yaptım sanırım 4 kat fazlaydı )

Balık yağı-evicap-çinko:bunlarda sperm oluşumu için gerekli...
hergün kullananlarda var ama eşim evicap ve çinkoyu haftada 1-2 kere kullanıyordu...
balık yağını hergün 1 tane alıyordu...

Isırgan çayı-türk kahvesi:ısırgan çayı hazır poşet çay şeklinde var onlardan kullanıyorduk...
türk kahvesi sperm hareketliliğini arttırıyor...

NOT: arkadaşlar biz bu şekilde kullandık aksatmadan düzenli kullandı eşim hepsini...
allaha şükür sperm sayımız her geçen gün artmaya devam etti...
inş işinize yarar allah şifa versin kocişlerinize

Canim eger tikanikliga bagli ise ameliyat olsaniz stresini cekmeden mis gibi? Ya da bir doktora daha gidin emre bakirciogluna fln bakalm o tikaniklik dicek.mi
Bilmiyorum ki canım suan ki kullandığımız ilaçlardan pek fayda görmezsek benimde aklımda o var bir iki doktora daha basvurayım diyorum ama emre bakırcıoğluda aneliyat taraftarıya hep ilaçla tedavi yanlısı değilmiş tam onuda düşünüyorum inşallah gerek kalmaz hiçbirşeye şu mucizeleri birde biz yaşasak ne güzel olur

Okurken gözüm sulandı:)) maşallah ne güzel faydasını görmüş ama

Canim merhaba prostatta kalsifikasyon kirec bir sey sanirim muhtemelen bir donem prostat iltihabi oldu esin sonra o iltihap kirecle kaplandi. Benim esimde de ayni durum soz konusu ekstradan kronik prostatit var bitki caylarini bizde kullaniyoruz kronik iltihaptan dolayida ekstra prostat masaji ve suluk onerdi hoca bize proatat masaji sonrasi ejakulatta beyaz beyaz kirec gibi parcalar var hocaya sordum iyiye isaret dedi ben rahat durmadim bu monuyla alakali cinde bir profesorle yazistim adam oranin nam yapmis doktorlarindan kalsifikasyonlarla alakali ama geleneksel cin tibbi bitkisel tedavi uyguluyor tabi 400 bilmem kac euro luk ilac listesi yolladi kendi hazirladigi ve yazmis ilaclari kullandikca meni ve idrarda kirec parcalari goreceksiniz e simdi celalettin hocada iyiye isaret dedi gelen beyaz minik parcalar icin. Fsh yuksekligine gelince bizim yuksek degil 4 tu ilk testte inhibin b de yuksekti hoca bununla alakali soyle bir yorum yapti iceride uretim belli bir yere kadar devam etmis sizun icerideki uretim tikanikligin yerinden dolayi farkli bir yerde aksadiysa dolayisiyla fsh yuksek olabilir. Bahsettiginiz kadariyla epididimde kist var belki o kistler o bolgedede tikanikliga sebep oldu uretim daha ust bir seviyede takildi yani mantiken evet fsh dusuk iceride uretim olabilir fsh yuksek uretimde sikinti var ama her tikaniklik olanda iceride uretim olmaz hoca bize soyle anlatti dedi ki hipofiz bezi vestelin yonetim kurulu baskani ceo suna talimat veriyor 1 milyon lcd tv yani sperm uretilsin ama yolda tir devriliyor ( yani tikaniklik ) ceo akmet nazif zorluya haber veriyor ve uretimi oda uretimi durdurma emrini dolayisiyla uretimin baslangicinda bir yerlerde tikaniklik varsa icerideki uretimin durmasina sebep olmustur. Size bir de ektra bursadaki aktardan ilac vermisti sarimsak felan ki o zaman bize anlattiklariyla ortusuyor. Tikaniklik var sperm uremi devam ediyor anlamina gelmiyor tikaniklik icerideki uretimin durmasina da sevep oluyor iceride uretim devam eden vakalarda var etmeyende e dolayisiyla her yuksek fsh tikaniklik yok anlamina gelmezki

Canım benim cevapların için çok teşekkr ederim fsh çokta yüksek değil aslında normal referans aralığında ama dediklerinde mantıklı çindeki profosörde iyi gelmiş aklına :) bursadaki aktar değildi aslında bi sıvı gönderdi bize onu içiyo eşin şuan birde normal eczaneden kanal açmak için yogurda karıstırılan toz ve çay birde siyah sarımsak kullanıyoruz bakalım ama öyle gözle görülür birşey varmı pek bilmiyorum gün aşırı boşalma demişti birde cp bize inhibin 56 çıkmıştı gayet iyi demişti sizin kaçtı inhibin ? Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Amin arkadadim insallah hepimiz kavusuruz insallah amaclarimiza hayirlisiyla. Bizim inhibin b 514 cikti inhibin fsh i baskilamis inhibin 514 ciktiginda fsh 1.6 ydi bu arada gitmeden 2 kez test yaptirmistik 1 ay arayla ilki 4 ikincisi 1 bucuk aradada coban cokerten cayi icmisti esim hoca fsh ondan dusmus dedi aslinda degerlerimiz benzer bizim fsh yukselememis inhibin firlamis. Yada inhibin yukselmis belli noktada uretim oldugundan fsh i baskilamis ikisinden birini demisti hoca hatirlayamadim. Kanal acmak icin olan tozu nereden aldiniz peki bursadaki aktardan mi?

Bir numara vermiş hoca eşime onu ara istet demiş kendisinin arası çok yokmuş onunla eşime arattırdı bursadakinden 4şişe sıvı geldi bu normal setleri aldığımız eczaneden aldık diğer çay ve yoğurda karısıtırolan tozu canım bu arada özelden yazamadım sana ordan konusalım diyecektim ama

Canım hipovolemi düşük volüm anlamına geliyor galiba hipofiz az demek volemi de volumü çağrıştırıyor. Bilateral diyorsa iki taraflı anlamına gelir. Nacizane fikrim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…