Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar benim de esim dun tekrar test vermisti cok cok hevesliydi bissuru cikcak saniyoddu metanetle aksatmadan ilaclari iciyodu ama bgn yine 5 hareketsiz, morfoloji cok kotu cikti. 3 hafta igne verdi tansel hoca.
Canım bir tane olsun yeter ki sağlıklı iyi morfolojili olsun.iğneler morfolojiye iyi geliyor mu acaba? İnş bi sonraki testte iyi morfolojoli çıkar.

Yurtdışındamı embriyoların genetiğine bakılıyor, bunu bilmiyordum. Benim anlamadığım neden doktorlar ilk etapta sağlıklıymışız gibi hiç detaylı test istemeden tüp bebeğe geçerler ki?
Neden insanları bu kadar zorlarlar ki ? Zamanında söyleseydiler erken tarihlerde genetikti kromozoımdu rahimdi bilmem neydi yaptırırdık, embriyonun genetiğine de en baştan bakılırdı, ben anlam veremiyorum. İnşaallah öyledir. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlara kavuştursun t
m isteyenleri içinde de bizleri inşaallah.

Genelde ilk denemede tercih edilmiyor Allah korusun düşük ve birden çok başarısız denemelerde bakıyorlar.Epey külfetli embiryo başı en son 350 dolardı.Amin inş bu araştırmalara gerek kalmadan uğraşmadan o donmuş bebişler size tutunur.

İşte keşke tercih etseler yani bilgi verseler ailelerin kendileri karar verse o kısmına. Bu şekilde zaman kaybı oluyor. Ama neyse geç olsun güç olmasın inşaallah. Allah razı olsun inşaallah gerek kalmaz benim genetik ve kromozom sonucum normal çıkarsa inşaallah biraz daha rahatlıyıcam

Kızlar sormustm ama cevapşyan olmadı patoloji sonucunda ne gibi şeyler geliyor inşlah kötü bile çıkmaz tedavi edilecek bile olur birde herseyimiz normal

Kızlar sormustm ama cevapşyan olmadı patoloji sonucunda ne gibi şeyler geliyor inşlah kötü bile çıkmaz tedavi edilecek bile olur birde herseyimiz normal
kuzum beinm eşiminde patolojiye yolladılar ama birşey çıkmadı yani şöyle sağ testis te hiç üretim yok dedi doktor üretmek için hücre bile yok ölü tamamen gibi konuşmuş. Çok detayda vermemiş.

Yok canim oyle bir sey degil benim bildigim kadariyla hucrenin durumuna bakiyolar hangi evrede diye. Yani sadece sertoli hucreleri var, ya da erken evre spermler var gibi sonuclar cikiyor. Yanliz sadece bir parcayi gonderdikleri icin fazla sey ifade etmiyoe diyorlar yani bir parcada sadece hucre vardir obur parcada sperm vardir gibi

kuzum beinm eşiminde patolojiye yolladılar ama birşey çıkmadı yani şöyle sağ testis te hiç üretim yok dedi doktor üretmek için hücre bile yok ölü tamamen gibi konuşmuş. Çok detayda vermemiş.
Anladım canm allahım inşllah bizde bi hücre bişey vardır da onları tedavi ediıp 2 tesede başarı sağlarız inşllahhh Rabbim büyük hala umudum var . cıkcak olan patolojıyi heyecanla bekliyorum ondan gene umut dolu biesey gelir Rabbim izniyle inşllah

Hmm yanı hücre olup olmadığını bakıolar heralde EE hücre yok ise hiç çıkmaz sa nasıl oluyor ne olucak

Hmm yanı hücre olup olmadığını bakıolar heralde EE hücre yok ise hiç çıkmaz sa nasıl oluyor ne olucak
Sanırım ozaman kök hücreyi bekleyin diyecekler. Kök hücre üzerinde çalışıyorlar hala. Bu konuda ıcsı / rosi yeni araştırmalar var hala devam etmekte olan emre beyin bloğunda da görmüştüm okursun kuzum, bizler için herdaim umut var unutma ve yitirme

G gizemokan buşekilde olan çok inşallah ikincide bulunur canım rabbim kollarımızı kalplerimizi boş bırakmasın inşallah

Arkadaslar bugun tup bebek tedavimiz basladi. Heralde 10 gun sonra falan yumurta toplama ve teseyi olucaz. Dua edin olur mu...
Göz açıp kapayıncaya hayırlı sonuçlar alırsınız innşaallaah biz zorlu 5 yıl ardından ilk kez transfer olabildik bugü 3. Günümdeyim rabbim hepimizi sevindirsin inşallah

Canım bir tane olsun yeter ki sağlıklı iyi morfolojili olsun.iğneler morfolojiye iyi geliyor mu acaba? İnş bi sonraki testte iyi morfolojoli çıkar.
Canım hiç bilmiyorum ki, zaten 5 tane çıkmış hani. İğneler sayıyı arttırsa belki içinden morfoloji düzgünler de çıkar.
sizde zaman zaman motil çıkıyordu dimi, donduruyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…