- 22 Mart 2018
- 190
- 254
- 103
Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah gönlünüze göre versin.Arkadaslar bugun tup bebek tedavimiz basladi. Heralde 10 gun sonra falan yumurta toplama ve teseyi olucaz. Dua edin olur mu...
Merhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi ve varikosel vardı şişli memorialde hiç bir tedavi görmeden microtese yapıldı ve sonuç negatifti şimdi ikinci kez şansımızı denemek istedik ve Tansel kaplancanı araştırdık Instagram hesabında paylaştığı videolarında ikinci ve üçüncü microtese yaptığı hastalarda sperm bulduğunu okudum ve gittik muayene olmaya bizden boyamalı semen testi ve hormon testleri istedi yaptırdık kendisinin tavsiye ettiği labaratuvar da semen testinde 2-3 adet kuyruk yapısı bozuk olan hücreler çıktı bize en az 6 ay sürecek olan bir tedavi proğramı önerdi önce varikosel den ameliyat olunması gerekiyormuş son bir yıldır önemliymiş daha sonrada hormon tedavisine başlayacakmış fakat bizim kafamız karıştı daha önce gitmiş olduğumuz doktorlarlar varikosel in azospermi üzerinde etkisi yoktur dediler ve bizde emre Bakırcıoğluna gittik oda yaptırdığımız semen testini kendi çalıştığı hastanede yaptırmak istedi ve eğer bu sonuçlar doğru ise "sen azospermi değilsin"dedi eşime ve Tansel kaplancanın yaptırmış olduğu o teste güvenmedi. Ve oda varikoselden ameliyat etmek istiyor eşimi öncesinde varikoselin etkisi yoktur azospermi üzerinde deniliyordu şimdi neden ameliyat etmek istiyorlar anlamış değilim eşim devlet Hastanesi'ne gitti tekrar oradaki doktorlarda alakası yok ameliyat olma demişler sizin bir bilginiz varmı bu konuda arkadaşlar biraz uzun yazdım kusura bakmayın arkadaşlar
Canm bizde de varıkosel var ama emre bey. Bize varıkosel ameliyatı demedi çünkü gerek görmedi cok ileri derecede değil di çünkü o yüzden emre beyde .Gerek görürse yapıyor varıkosel ameliyatı nı gerek görmezse yapmıyorMerhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi ve varikosel vardı şişli memorialde hiç bir tedavi görmeden microtese yapıldı ve sonuç negatifti şimdi ikinci kez şansımızı denemek istedik ve Tansel kaplancanı araştırdık Instagram hesabında paylaştığı videolarında ikinci ve üçüncü microtese yaptığı hastalarda sperm bulduğunu okudum ve gittik muayene olmaya bizden boyamalı semen testi ve hormon testleri istedi yaptırdık kendisinin tavsiye ettiği labaratuvar da semen testinde 2-3 adet kuyruk yapısı bozuk olan hücreler çıktı bize en az 6 ay sürecek olan bir tedavi proğramı önerdi önce varikosel den ameliyat olunması gerekiyormuş son bir yıldır önemliymiş daha sonrada hormon tedavisine başlayacakmış fakat bizim kafamız karıştı daha önce gitmiş olduğumuz doktorlarlar varikosel in azospermi üzerinde etkisi yoktur dediler ve bizde emre Bakırcıoğluna gittik oda yaptırdığımız semen testini kendi çalıştığı hastanede yaptırmak istedi ve eğer bu sonuçlar doğru ise "sen azospermi değilsin"dedi eşime ve Tansel kaplancanın yaptırmış olduğu o teste güvenmedi. Ve oda varikoselden ameliyat etmek istiyor eşimi öncesinde varikoselin etkisi yoktur azospermi üzerinde deniliyordu şimdi neden ameliyat etmek istiyorlar anlamış değilim eşim devlet Hastanesi'ne gitti tekrar oradaki doktorlarda alakası yok ameliyat olma demişler sizin bir bilginiz varmı bu konuda arkadaşlar biraz uzun yazdım kusura bakmayın arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar daha once de bir kaç kez yazdim ama sanırım beni ciddiye alan kimse olmad i kimse cevap vermedi soru sormadı neyse size kısaca hikâyensen bahsedicem eşim azospermi 13 yıllık evliyim çocuğum yok 5 kez mikro tese ameliyatı oldu 1 teseydi tese ameliyatı hariç hepsinde 8 10 tane sperm bulundu 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm hepsinde kimyasal gebelik oldu yani beta hsg sonucunda hiç bir zaman 0 gormedim neyse hepside olumsuz du ben çok kalabalık bir aileye sahibim şunu soyliyim ben 7 eşim 8 annem 12 babam 8 falan filan yani 100 tane kuzenim 20 tane yiğenim var ailede benden başka hatta sülalede diyim çocuk sahibi olamayan yok benimle aynı derdi yasayan yok beni anlayacak tek bir insan bile yok ben bu güne kadar bir kere bile ağlamadım yakınmadım isyan etmedim dile getirmedim hatta etrafimda ki herkes benim hiç uzulmedigimi düşünüyor öyle değil tabiki ama ben Allah'tan gelen bir hastalık bir noksanlık diye düşünüyorum yapacak bir şey yok kendinizi üzmeyin biz diğerlerinden özel insanlarız Allah ın bildiği bir şey vardır elbet ben şimdi tekrar bu maratona girmeye biraz korka korka karar verdim ilk kez devlet yardımı almak için rapor çıkarmaya karar verdim randevumu aldim listeyi aldim şimdi de adet olmayı bekliyorum kısmet olursa umut tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum daha once bir kez dr emre karateklliogluna 2 kez seval taşdemir bir kez 2 kez de cem beye tedavi oldum memorial hastanesinde şimdi bakalim son kez şansımı deneyeceğim belki de deneyemeyeceğim bilmiyorum eşimin mikro tese ameliyatı olmayabilir bunun içinde randevu alaçam tansel beye öncelikle onunla görüşüp rapora devam 3decegim belki de gerek kalmaz bilmiyorum çok uzattım biliyorum kusuruma bakmayın ama çok üzülen arkadaşlara özellikle yazmak istedim beterin beteri var diye kolay değil 13 koca sene be en umutsuz vakalardan biriyim
Merhaba. Benim esimde azfc sebebiyle azospermi. Ayni zamanda Bir taraf 1. Derece digeri 3. Derece varimosel vardi. Emre bey idi doktorumuz. Bizimle acikca konustu. Hem azfc hem varikosel olan hastalar uzerine bir arastirma yok. Yani varikoselin etkisi henuz bilinmiyor dedi. Ama azospermi olmayan hastalarda sperm cikisi olsa bile varikoselden sonra kalite artiyor dedi. Damar sisligi testis uzerinde baski yapiyor cunku. Emre bey ben size tam bir tavsiyede bulunmak istemiyorum dedi. Bize birakti karari. Mantiken varikosel olmaya karar verdik. Bulunacaksa zaten tane ile bulunacakti onlarin da kalitesini riske atmak istemedik.Merhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi ve varikosel vardı şişli memorialde hiç bir tedavi görmeden microtese yapıldı ve sonuç negatifti şimdi ikinci kez şansımızı denemek istedik ve Tansel kaplancanı araştırdık Instagram hesabında paylaştığı videolarında ikinci ve üçüncü microtese yaptığı hastalarda sperm bulduğunu okudum ve gittik muayene olmaya bizden boyamalı semen testi ve hormon testleri istedi yaptırdık kendisinin tavsiye ettiği labaratuvar da semen testinde 2-3 adet kuyruk yapısı bozuk olan hücreler çıktı bize en az 6 ay sürecek olan bir tedavi proğramı önerdi önce varikosel den ameliyat olunması gerekiyormuş son bir yıldır önemliymiş daha sonrada hormon tedavisine başlayacakmış fakat bizim kafamız karıştı daha önce gitmiş olduğumuz doktorlarlar varikosel in azospermi üzerinde etkisi yoktur dediler ve bizde emre Bakırcıoğluna gittik oda yaptırdığımız semen testini kendi çalıştığı hastanede yaptırmak istedi ve eğer bu sonuçlar doğru ise "sen azospermi değilsin"dedi eşime ve Tansel kaplancanın yaptırmış olduğu o teste güvenmedi. Ve oda varikoselden ameliyat etmek istiyor eşimi öncesinde varikoselin etkisi yoktur azospermi üzerinde deniliyordu şimdi neden ameliyat etmek istiyorlar anlamış değilim eşim devlet Hastanesi'ne gitti tekrar oradaki doktorlarda alakası yok ameliyat olma demişler sizin bir bilginiz varmı bu konuda arkadaşlar biraz uzun yazdım kusura bakmayın arkadaşlar
Hepsinde sperm bulunduysa sizde yumurta toplama yöntemiyle embriyolara ulaştıysanız neden 5 kez tese? Çok şaşırdım. Her amelyatta hücre kaybına uğruyor eşiniz. Mutlaka bu konuda bilginiz vardır. Çokça istiyorsunuzdur ona da eminim. Rabbim yardımcvınız olsun. Ancak 5 kez tüp bebek tedavisi görüp hepsi kimyasal gebelik ile sonuçlanıyorsa, iyice detaylı araştırılması gerekiyordur. Araştırılmıştırda, sonuçları ne çıktı. Embriyoların genetiğine bakıldı mı ? Senin genetiğine bakıldı mı ? Eşinin genetiğine bakıldı mı ? Hepsinin önemli bi unsur olduğunu düşünüyorum. Rabbim yardımcınız olsun. İnşaallah bu sefer herşey gönlünüzce olur.. Beterin beteri elbette vardır. Ancak herkesin yükü kendine ağır geliyordur. Sizin 5 olumsuzunuz sonucundaki üzüntünüz ile başkasının normal yoldan gebe kalamaması bile aynı üzüntüyü verebiliyordur. Yada 1 olumsuzu yeterli geliyordur aynı acıyı hissetmelerine... O yüzden hiç karşılaştırma yapmıyorum bile. Rabbimin bu sınavından başarıyla geçmenizi çok çok duayla istiyorum. Teslimiyetiniz sonrasında mükafatlandırılacağınıza eminim. Rabbim işinizi gücünüzü kolaylaştırsın inşaallah.Merhaba arkadaşlar daha once de bir kaç kez yazdim ama sanırım beni ciddiye alan kimse olmad i kimse cevap vermedi soru sormadı neyse size kısaca hikâyensen bahsedicem eşim azospermi 13 yıllık evliyim çocuğum yok 5 kez mikro tese ameliyatı oldu 1 teseydi tese ameliyatı hariç hepsinde 8 10 tane sperm bulundu 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm hepsinde kimyasal gebelik oldu yani beta hsg sonucunda hiç bir zaman 0 gormedim neyse hepside olumsuz du ben çok kalabalık bir aileye sahibim şunu soyliyim ben 7 eşim 8 annem 12 babam 8 falan filan yani 100 tane kuzenim 20 tane yiğenim var ailede benden başka hatta sülalede diyim çocuk sahibi olamayan yok benimle aynı derdi yasayan yok beni anlayacak tek bir insan bile yok ben bu güne kadar bir kere bile ağlamadım yakınmadım isyan etmedim dile getirmedim hatta etrafimda ki herkes benim hiç uzulmedigimi düşünüyor öyle değil tabiki ama ben Allah'tan gelen bir hastalık bir noksanlık diye düşünüyorum yapacak bir şey yok kendinizi üzmeyin biz diğerlerinden özel insanlarız Allah ın bildiği bir şey vardır elbet ben şimdi tekrar bu maratona girmeye biraz korka korka karar verdim ilk kez devlet yardımı almak için rapor çıkarmaya karar verdim randevumu aldim listeyi aldim şimdi de adet olmayı bekliyorum kısmet olursa umut tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum daha once bir kez dr emre karateklliogluna 2 kez seval taşdemir bir kez 2 kez de cem beye tedavi oldum memorial hastanesinde şimdi bakalim son kez şansımı deneyeceğim belki de deneyemeyeceğim bilmiyorum eşimin mikro tese ameliyatı olmayabilir bunun içinde randevu alaçam tansel beye öncelikle onunla görüşüp rapora devam 3decegim belki de gerek kalmaz bilmiyorum çok uzattım biliyorum kusuruma bakmayın ama çok üzülen arkadaşlara özellikle yazmak istedim beterin beteri var diye kolay değil 13 koca sene be en umutsuz vakalardan biriyim
Bende eş zamanlı başlamıştım tedaviye. Umarım olumlu sonuçlanır. Boşuna hormon almamış olursunuz. Dualarım sizinle. Rabbim yardımcınız olsun. işinizi kolaylaştırsın. Ben havalara uçmuştum. Eşimin babası bile ağlamıştı hep birlikte sarıldık, aynı ortamı sizinde yakalayabilmenizi diliyorum. :)Arkadaslar bugun tup bebek tedavimiz basladi. Heralde 10 gun sonra falan yumurta toplama ve teseyi olucaz. Dua edin olur mu...
Canm allah kolaylık versin sabır versin bu yoldaki herkese Rabbim inşllah kısa sürede sizi mutlu etsin bu uğraslarn sonunu kısa sürede karşılığını versin RabbimMerhaba arkadaşlar daha once de bir kaç kez yazdim ama sanırım beni ciddiye alan kimse olmad i kimse cevap vermedi soru sormadı neyse size kısaca hikâyensen bahsedicem eşim azospermi 13 yıllık evliyim çocuğum yok 5 kez mikro tese ameliyatı oldu 1 teseydi tese ameliyatı hariç hepsinde 8 10 tane sperm bulundu 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm hepsinde kimyasal gebelik oldu yani beta hsg sonucunda hiç bir zaman 0 gormedim neyse hepside olumsuz du ben çok kalabalık bir aileye sahibim şunu soyliyim ben 7 eşim 8 annem 12 babam 8 falan filan yani 100 tane kuzenim 20 tane yiğenim var ailede benden başka hatta sülalede diyim çocuk sahibi olamayan yok benimle aynı derdi yasayan yok beni anlayacak tek bir insan bile yok ben bu güne kadar bir kere bile ağlamadım yakınmadım isyan etmedim dile getirmedim hatta etrafimda ki herkes benim hiç uzulmedigimi düşünüyor öyle değil tabiki ama ben Allah'tan gelen bir hastalık bir noksanlık diye düşünüyorum yapacak bir şey yok kendinizi üzmeyin biz diğerlerinden özel insanlarız Allah ın bildiği bir şey vardır elbet ben şimdi tekrar bu maratona girmeye biraz korka korka karar verdim ilk kez devlet yardımı almak için rapor çıkarmaya karar verdim randevumu aldim listeyi aldim şimdi de adet olmayı bekliyorum kısmet olursa umut tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum daha once bir kez dr emre karateklliogluna 2 kez seval taşdemir bir kez 2 kez de cem beye tedavi oldum memorial hastanesinde şimdi bakalim son kez şansımı deneyeceğim belki de deneyemeyeceğim bilmiyorum eşimin mikro tese ameliyatı olmayabilir bunun içinde randevu alaçam tansel beye öncelikle onunla görüşüp rapora devam 3decegim belki de gerek kalmaz bilmiyorum çok uzattım biliyorum kusuruma bakmayın ama çok üzülen arkadaşlara özellikle yazmak istedim beterin beteri var diye kolay değil 13 koca sene be en umutsuz vakalardan biriyim
üzme kendinide, bizide lütfen... Seni anlayamayabiliriz tam anlamıyla ama hiç tanımadan dualara devma edeceğiz emin ol, Rabbim yardımcımız olsun, sizin de hepimizinde... bitkiseller kullanın mutlaka, belkide bizdee bulunmasının sebebi, 2 ay boyunca çakşır suyu, aktar karışımı, keçiboynuzu kürü ve nohuttu, asla bilemeyeceğiz. Yada kaliteli olmasının sebebi bunlardı belkide...Havalnmdym dönüyorun şimdi bian kötü oldum dönerken dedim keşke olup gritseydim bu sehirden
Canım niye öyle söylüyorsun Allah hayırlı uzun ömür versin. Hiçbirşey birmiş değil burda kaç kişide gördük iki üç tese olup çıkışları olan hamile kalan bebeği olan lütfen kötü düşünme Allah ferahlık versin içineHavalnmdym dönüyorun şimdi bian kötü oldum dönerken dedim keşke olup gritseydim bu sehirden
Canim aslinda bu durum ileriyi bilememekten kaynaklanio. Ameliyatta cikip cikmamasi da degil. 2 3 ameliyattan snr bebegine kavusan da var 1 milyon spermle hamile kalamayan da var Allahin isi aslinda tamamen. Yani benm esimdr 5 tane hareketsjz ve bozuk olsa da seni anliyorm ben evlilikte ztn maddi de cok seyle ugrastm yiprandm sonra calistigim yerde cok sikinti yasadim hala da bunlari yasamaya devam ediyorm ustune bu problem cikti inan ben de allahm evlat da vermiceksen al canimi dedigim oluyo, ama gunah iste. Isyan etmis oluyorzHavalnmdym dönüyorun şimdi bian kötü oldum dönerken dedim keşke olup gritseydim bu sehirden
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım bana cesaret verdin çok sağol Allah bu sınavda yardımcımız olsun ve çaresiz bırakmasın hiçMerhaba, allah kolaylik versin tedavinizde smdiden. Ben olsam tansel beye ve emre beye guvenirdim. %100 kesin degildir mutlaka ama varikosel ameliyati olup sperm sayisi cok yukselen cok kisi okudum burada
Merhaba canım sizinde probleminiz azospermimi ve daha önce hiç microtese oldumu eşinizCanm bizde de varıkosel var ama emre bey. Bize varıkosel ameliyatı demedi çünkü gerek görmedi cok ileri derecede değil di çünkü o yüzden emre beyde .Gerek görürse yapıyor varıkosel ameliyatı nı gerek görmezse yapmıyor
Rabbim ol derse olur umutsuz olma hiçbir zaman eğer olmuyorsa da vardır bir bildiģi yada zamanı değildir. Yeterki dualarimizi kesmeyelim canim. Rabbim hepimize tez zamanda tattırsın bu güzel duyguyuMerhaba arkadaşlar daha once de bir kaç kez yazdim ama sanırım beni ciddiye alan kimse olmad i kimse cevap vermedi soru sormadı neyse size kısaca hikâyensen bahsedicem eşim azospermi 13 yıllık evliyim çocuğum yok 5 kez mikro tese ameliyatı oldu 1 teseydi tese ameliyatı hariç hepsinde 8 10 tane sperm bulundu 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm hepsinde kimyasal gebelik oldu yani beta hsg sonucunda hiç bir zaman 0 gormedim neyse hepside olumsuz du ben çok kalabalık bir aileye sahibim şunu soyliyim ben 7 eşim 8 annem 12 babam 8 falan filan yani 100 tane kuzenim 20 tane yiğenim var ailede benden başka hatta sülalede diyim çocuk sahibi olamayan yok benimle aynı derdi yasayan yok beni anlayacak tek bir insan bile yok ben bu güne kadar bir kere bile ağlamadım yakınmadım isyan etmedim dile getirmedim hatta etrafimda ki herkes benim hiç uzulmedigimi düşünüyor öyle değil tabiki ama ben Allah'tan gelen bir hastalık bir noksanlık diye düşünüyorum yapacak bir şey yok kendinizi üzmeyin biz diğerlerinden özel insanlarız Allah ın bildiği bir şey vardır elbet ben şimdi tekrar bu maratona girmeye biraz korka korka karar verdim ilk kez devlet yardımı almak için rapor çıkarmaya karar verdim randevumu aldim listeyi aldim şimdi de adet olmayı bekliyorum kısmet olursa umut tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum daha once bir kez dr emre karateklliogluna 2 kez seval taşdemir bir kez 2 kez de cem beye tedavi oldum memorial hastanesinde şimdi bakalim son kez şansımı deneyeceğim belki de deneyemeyeceğim bilmiyorum eşimin mikro tese ameliyatı olmayabilir bunun içinde randevu alaçam tansel beye öncelikle onunla görüşüp rapora devam 3decegim belki de gerek kalmaz bilmiyorum çok uzattım biliyorum kusuruma bakmayın ama çok üzülen arkadaşlara özellikle yazmak istedim beterin beteri var diye kolay değil 13 koca sene be en umutsuz vakalardan biriyim
Hayır bize hiç bir zaman bir tedavi önermediler direk ameliyat olduk sonrasında da bu tarz tedavileri öğrendiğimde malesef geç kalmıştık böyle tedaviler hiç ameliyat olmadan önce daha uygun bana da hiç bir tedavi önerilmesi yada arastirilmadi yani kurbanlık koyunlar gidip ameliyat olup bir dünya para döküp geliyoruz ama bu sefer öyle yapmayacağım kendim bütün testlerimi yaptıracağımHayirli ugurlu olsun insallah bu sefer olumlu olur tedaviniz. Hayran oldum bakis aciniza ve metanetinize Allah bu teslimiyetinizi mukafatlandirir insallah.
Embriyolara pgt yapildi mi neden kimyasal oldugu arastirildi mi? Okuyorum bazen boyle durumlarda anne adayina da genetik test yapiyorlar. En umutsuz vaka degilsiniz bence her defasinda sperm bulunmussa. Hic esiniz tedavi gordu mu mteselerden once?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?