Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Havalnmdym dönüyorun şimdi bian kötü oldum dönerken dedim keşke olup gritseydim bu sehirden
Çok zor üzülmekle mahvolmakla haklısın.Ama şükredilcek çok şey var hayatımızda.Acın üzüntün taze biraz zaman sonra zaten yine tedavi doktor arayışına gireceksin.Ya olursa ümidi seni ayakta tutacak, acabalarla karışık duygularla yola devam edeceksin.Nasibinde varsa bi bakmışsın mucizen seninle.İnşallah olur arkadaşım inşallah özellikle bu hastalıkla uğraşan herkesin hayırlı sağlıklı çocukları olur.

Ilk tedavimi olduğum zaman 8 tane bulundu 5 tane çok kaliteli embriyo oluştu tam bana transfer zamanı bir embriyo diye saçma sapan bir yasa çıkardılar tabi ben daha 20 yaşındayım cahil kafam be bilim doktorda hiç dondurma işleminden bahsetmeyince bir embriyo transfer edildi diyerleri çöp 2 sene sonra tese olduk onda sperm bulunmadı daha sonra yine mikro tese ile 6 tane sperm bulundu 3 döllenme oluştu 2 transfer edildi bir tane embriyo dondurmak için 3 bin lira istediler gerek duymadım daha sonra yine mikro tese oldu 12 tane bulundu benden 6 yumurta 2 embriyo oluştu ikisi de transfer oldu ama malesef sonuç yine olmad i bu sefer dondurduk onları kullandık yine olmad i son olarak geçen sene mikro tese oldu 4 sperm bulundu 3 embriyo oluştu sonuç yine malesef her gittiğimiz yerde o kadar yalvardı gözlerle lütfen rica ediyorum bize ticaret gözüyle bakmayın ne gerekiyorsa maddi manevi hazırız ama sizde ilgilenin öyle sıradan göstermeyin diye ama bu güne kadar hiç kimse hiç bir doktor bana bu testi yapalım araştıralım bunu yap söyle olsun falan filan demedi lanet olsun hele seval hanım kadını bir muayenede görüyordum ondan sonrası konuşmak bile mümkün degildi neyse bu kez buna müsade etmeyeceğim gerekli bütün testleri kendim yapicam baska doktorlardan destek alicam genetik test esime yapuldi benden istenmedi hic

Kızlar hepiniDen allah razı olsun yanlış yazmısım olumlu gitseydim bu şehirden yazacaktom ölüp yazmışım :) ara ara karısık duygular yasıyorum tabi yeni oldu gu için ama umudum var daha yeni başladık diıyorum bugün pansuman olduk emre beyle görüştük. Bize şunları dedi yani sizin azospermi de hiç birşey göremiyorum dedi yani neden yok herseyimiz cok güzel hormon genetik testis boyutları hepsi iyi ama yok bulamadık . dedi patolojı sonucuna göre eger ki bi evre hücre görürse sonuçta dedi tedavi edip varıkosel ameliyatı da yaparm daha sonra tekrar tese dedi ama eğer sco gelirse sonuçta varıkosele gerek kalmaz dedi ayrıca varıkoseli de sorudm bazı hastlarmda fayda sağlanıyor bazılarında olmuyor bununda tam olarak bisry bilinmiyor dedi . bizim varıkosel ağır değildi . yani ole kızlar daha yasınjz küçük dedi gene sperm analizleri verin arar ara da olsa belki çıkış ta saglanblir dedi büyük ihtmal yarn patoloji sonucu çıkacak hayırlıyla ondan güzel HAbR alıroz inşllah .

Allah iyiliğinizi versin bebişle güldürsün sizi:) bende yazarken düşünüp durdum doğrumu anladım acaba çünkü tam ölüpte yazmamıştın:) neyse canım inşallah patoloji sonucu güzel çıkar hayırlı haberler ver yarın bize

Ay hiç gülceğim yoktu :):) amin inşllah kuzum

Peki şuan hangi aşamadasınız düşünüyormusunuz tekrar tedavi olmayı yada oluyormusunuz canım
Bulunamadı işte ilk defa olduk biDe yarn patoloji çıksın doktor Arıcak konuscaz bidaha ki tese faln olusa seneye falan yani o arada bitkisel kür mür nebilim. Arastrr biletler yaparız die düşünüom canm bakaşm hayırlısı belki hiç gerek kalmaz bi çıkış olur bi mucize olur :)

Ah kuzum ya yeni olmuşsunuz Allah dayanamamış için güç versin sabır versin bizde 3 yıl önce olmuştu eşim bu sayfada kendime hep umut dolu hikayeler arıyordum sonra alıştım biraz ama ne kadar alışmış olursak olalım hayatımızdaki o boşluğu hep hisseder olduk bakalım bizde tekrar ikinci kez şansımızı denemeye karar verdik ben 34 yaşındayım daha fazla yaşım ilerlemeden inşallah güzel sonuçlar alırız umut oluruz olmazsa da hayırlısı artık yolumuza iki kişi devam ederiz

Canm yeni olduk mikrotesyi işte salı günü olduk daha yarn sonuç çıkacak ona göre tabi tedaviye devam etcez de nasıl ne llcam su an bilmıyorım
Emre de olmuşsunuz bizde yarın test sonuçlarınızı göstereceğiz bakalım inşallah hayırlı olur bizim için Allah bizimde bir gün yüzünüzü güldürür inşallah sevinçten dökelim bütün gözyaşlarımın ışık umudunu yitirme hiç kuzum çok geçmiş olsun :)

Merhaba canım öncelikle bütün ayrıntısıyla cevap yazdığın için teşekkür ederim. bana fikir verdin, cesaret verdin eşime gösterdim o çok istemiyor ameliyat olmayı faydası olmayacağını düşünüyordu örnek oldun bize çok sağol.peki şuan ne durumdasınız?canım

Merhaba şaşkınlıkla okudum. Beş tese. Konuyu takip ediyorum ama denk gelmemişim daha önce mesajlarına. Şimdi baktım eski mesajlarına da. eşinin bünyesi çok iyiymiş gerçekten. 5 tese ne demek. Aslında daha çok şaşılacak olan bu değil o teseleri yapan doktorlar. Bir tamam iki de tamam hadi üç.... Çok üzülüyorum bu halimize gerçekten de bizi deneme tahtası ve para kaynağı olarak görüyorlar heralde... Neyse kusura bakma yaraya tuz basar gibi oldu benim tepkim de ama...
Şimdi tekrar denemeye karar vermene sevindim. Ama eşin tedavi oldu mu olacak mı? Madem teselerde bulunuyordu. Demekki üretim var. Tedaviyle artırılabilir. Normal çıkış da olur belki

Y yasesusem tekrar okudum da mesajını yanlış anlamadıysam tansel hocayla görüşücem derken 6. teseyi mi görüşeceksiniz.... Yani siz bilirsiniz tabiki ama...... Önceki mesajlarında okudum bitkisel bişiler kullanmışsınız aktardan alıp sanırım. Ama doktor kontrolünde kullanmak gerekir. Her bitkisel herkese iyi gelmeyebilir. Celalettin peruya gitmeyi düşünmediniz mi. Ona genelde bizim gibi teseli vakalar gidiyo. Biz de iki tese olduk ona gitmeyi düşünüyoruz kendimizi maddi manevi toparlayınca

Ben tese icin hazirlanmamistim. Sans eseri tese gunu ertesi adet gunum idi. 2gun sonra kontrole gittigimizde ben de muayene oldum kadin doktoruna. Zaten oncesinde kan testi rahim filmi hersey vardi. Hemen baslayalim dedik. Igneleri yapiyorum. Pazartesi ya da sali yumurta toplama olacak. Insallah sizin icin de hayirlisi olur.

çok üzüldüm bu geçirilen süreçlere gerçekten... Eşinize de yazık yani o kadr amelyat vs çok yazık olmuş. Ama siz nerden bileceksiniz bir yönlendiren doktor olmayınca... Allah yardımcınız olsun inşaallah bu son seferiniz olur. genetik test kanda karyotip analizi, rahim filmi, hormon testleriniz hepsini yaptırın ondan sonra içinize sinen bir doktora gidin inşaallah olur.

Sizin nede bi belli mi canm şimdiden güzel haberlernizi alırız inşlalah

Sizin nede bi belli mi canm şimdiden güzel haberlernizi alırız inşlalah
Nedeni belli değil canım ilk microteseyi patolojiye göndermemiş doktor bizimde bu konuda bilgimiz yoktu canım. eşimin annesi ve babası akraba evliliği yapmışlar buda neden olabilir diyor doktor. genetik testte inversiyon var o çok önemli değilmiş ama henüz onunla ilgili kanıtlanmış bir şeyde yok dedi doktor hormonlar biraz normallerden farklı eşimin sakalları yok ergenlikte ilgilenilmemiş bu konuylada bakalım hepimiz için hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…