Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım kuzum emre beye mi gidiıyosunuz .sizde

Ben acemiyim bu sitede doğru kişiye cevap veriyormuşum ondan da emin degilim ara ara girip okuyorum çok cevap yazmadım gerçkten hiç kimse kimsenin halinden anlamıyor bu süreci yaşayanlar bilir evlendigim ilk hafta şaka gibi doktora çocuk istemiyoruz nasıl koruyabiliriz diye gittim doktor eski çağır dedi rabbim bilmemizi istedi yoksa şimdi hangi doktor esimi cagirirda test ister bakalim bir sorun varmi diye sperm testi istedi devlet hastanesinin kadin dogumu oyle ozel falan da degil geldi bizi urologa gonderdi test verdik sonuvunu aldik doktor sizin zaten cocugunuz olmaz direk tup bebeye gidin dedi daha yeni evliyim eve gelip soyledigimde bizimkiler dalga gecti benimle sonrasi malum iste ama gittiğim hiç bir doktor azsperminin tedavisi var falan demedi hiç bir şekilde bir tedavi iğne falan önermedi seval hanım 3 aylık bir vitamin takviyesi yaptı o kadar sperm sayisi sifir olupta çoğalan olmazmış öyle dediler hep tek çare emeliyat neyse tabi ben bu arada çok araştırdım aktarlar havuç suları keçiboynuzu ne bulduysam yedirdim yaptırdım hiç bir işe yaramadı ameliyatlarda sperm bulundu ama oda nasip olmadı söylediğim gibi etrafında bu şekilde olan hiç kimse yokki doğuran dogurana daha şimdi bile ablamın hamile olduğu haberini aldım ben ne bilim doktor ne deidyse onu yaptim ama gitmediğim hastane kalmadi hepte özellere gittim bir tanesi bile bir şey önermedi yani direk ameliyat eşim ameliyat olmak istemiyor tese ameliyatı çok kötü gecti 4 buçuk saat ameliyatta ve lokal anestezi ile yapıldı ondan sonra hatsaneleden ürküyor su anda bile gelmek istemiyor ben ısrar ediyorum bilmiyorum belki bir daha ameliyat olamayacak doktorlar görüşmedim henüz erkekliği riske girebilirmiş bir görüşelim de bakalim ne olacak ben artık alıştım erken menopoz olabilirim su anda çok gitmek istemedlsemde sonrasında geç olmadan pişman olmak istemiyorum keşke bir kez daha deneseydim diye neyse isteyen herkese nasip olsun sonra bana burada çok okuyorum çok uzuluyorum insanlara ama olayı hiç bir zaman tematik hale getirmedim olmayacak sa olmayacak ben ilugrasiyorum yapacak hiç bir şey yok nasiplen öte köy yok

Canım Tansel Bey fazla kesip biçme, ameliyat etme yanlısı değil benim anladığım kadarıyla. Çünkü benim eşimde tek tük işe yaramayan sperm var, ben ameliyatla bulunsun o şekilde tüp yapalım dedim yok önce bunlarla denersnz olmazsa ameliyat yaparım hemen ameliyat yapmam sana dedi. Yani kısacası Tansel Bey'e gidebilirsiniz eğer o ameliyat olabilirsin derse olabilirsiniz bence. 5 tese olmuşsunuz ama hepsinde 2 testis birden açılmamış olabilir. her defasında tek testis açtılarsa mesela her testis 2 defa işlem görmüş gibi bir şeydir.
Celalettin Peru'nun bitkisel ve hormonal tedavi verdiğini biliyoruz ona gidebilirsiniz. Ama naçizane fikrim hormon tedavisini çok fazla senelerce uzatmayın. Bugün eskilerden bir arkadaşla konuştum buradan cemile diye. Şimdi bebeği oldu ama senelerce hormon ilaçtan eşinde şeker kolesterol çıkmış. Fazla uzatmayın demiş bana.
Ankara'da Kaan Aydos var ondan memnun kalmayan da çok var burada ama bir o kadar da çocuklarına onun ismini verenler var. İnternet sitesinde yazdıklarına fln bakıyorum bence adam bu işi en iyi bilen kişi. Onun yazılarını okurken bile çok şey öğreniyorum.
Son olarak Tansel Kaplancan var işte biz şimdi onda tedavideyiz. Dediğim gibi bize ameliyat önermedi. Tese yapacağı kişilere de 6 7 ay iğne ile ilaç tedavisi verdiğini biliyorum, işe yarar mı yaramaz mı bilemem. Burada @izmir3534 arkadaşın tese'sini tansel bey yapmış sanırım o daha iyi bilir. Emre Bakırcıoğlu var ama onu hiç bilmiyorum burada okuduğumuz kadarıyla tedavi pek vermiyor.
Son olarak bilmiyorum gittin mi hiç ama senin yerinde olsam Şişli Memorial Semra Hanıma görünürdüm. Hikayeni ve sürekli kimyasal gebelik gerçekleştiğini anlatırsan seni o muayene etsin ne tetkik gerekiyorsa ister zaten.
Bütün bunları ben de burası sayesinde öğrendim, iyiki bu site var. Sadece Semra Hanımı arkadaşıma tüp bebek yapmıştı oradan tanıyorum. Ben de gittim muayene oldm tanıştım eğer tüp bebek aşamasına inşallah gelebilirsek başkasında yapamam gibi geliyor.

Y yasesusem kardeş tüm samimiyetinle paylaştın bizimle sürecini derdini yaşadıklarını. Ben de tüm samimiyetimle dua edicem. 'Son kez' dediğin bu yol senin tüm yaşadıklarının mükafatı olur mutlu son olur inşallah.
P Positivevibes arkadaş çok güzel cevaplar yorumlar yazmış sana. Bakış açısı çok güzel.
Her şey gönlünce olsun.

HAbER ver canım
Canım emre bey bizimle hiç iç açıcı konuşmadı şansımız %8miş eşimin annesiyle babasının akraba olması şansımızı %10 düşürüyormuş tedavi olarak sadece varikosel ameliyatı yapabileceğini söyledi bununda güzel sonuçlar verebileceği tabiki bir muamma galiba Tansel kaplancandan gideceğiz çünkü o tedavi uygulayacağını söylemişti açıkçası birazda kararsızız çünkü ikinci kez microtese olduğunda eşim varikosel ameliyatı ile birlikte toplam 3kez ameliyat olmuş olucak değerini bukadar düşük bir ihtimalle bilmiyorum üzgünüm için yanıyor şuan bu soğuk havada çıkıp yürümek istiyorum sadece, daralıyorum bunalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum

canım malesefki bize de ümitli konuşmadı acıksası umutsuz vaka gibi konuştu şoke ağır vakasınız dedi patolojidede hiç hücre görülmemiş. Bi buçuk ay sonra tekrar hormon tahlili istedi ve ondan sonra 2 mikro tese olabilir ama cıkar mı cıkmazsı bilinmez yanı bizde biraz ara vercez daha yeni olduk sonrasına bakıcaz Rabbim hayırlısını versin hepimize

Bizi tedavi etmek istemediğini dolaylı bir şekilde söyledi resmen çok içimi yaktı eve geldiğimden beri ağlıyorum ama ne çare Allah yardımcın olsun kuzum seninde cümlemizin çalışıyormusun bilmiyorum ama bundan sonra maddi imkanların doğrultusunda hayata motive olmaya çalışın iyi bak kendine ve eşine gezin dolaşın hayatınızı iyileştirmeye çalışın biz 10 yıldır öyle yapıyoruz senede bir kez de olsa uzaklara gidiyoruz bir yıl onun hayaliyle seviniyoruz mutlu oluyoruz ne yapalım Allah başka dert göstermesin

Amin canm aminnn Rabbim haorlısını versin dicez rabbm uygun görmemiş bu zaman su an diyorum ben siz e kadarlık evlisiniz on yıl dedin bu süreçte neler yapntıız

Evet canm nekadarlık evlisiniz die sordm birde :)
10yıldır evliyiz 3yıl önce eşim microtese oldu şişli memorialde tabiki sperm bulunamadı.ikinci kez şansımızı deneyelim dedik yaklaşık bir ay önce Tansel kaplancana gittik.testler felan yaptı ve bize ikinci bir microtese yapmadan önce eşime en az 6 ay sürecek olan tedavi uygulayacağını söyledi.bu tedavinin içerisinde tabiki varikosel ameliyatıda var bizde düşünelim dedik. başka doktorlarada gidelim fikir alalım diye emre beye gittik.keşke gitmeseydik çünkü o bizim varolan umutlarımızı tamamen bitirdi diyebilirim.tamam iyi bir doktor kendi alanında ama tedavi etmeyi pek tercih etmiyor açıkçası..şimdi tekrar Tansel beye geri döneceğiz canım. eşim varikosel ameliyatı olucak bize ne kadar faydası olur bilinmez ama onunda yapmadık demeyelim ilerde. bizim hikayemiz böyle onun dışında hiçbir bitkisel tedavi uygulamadık. çok etkisi olacağını düşünmediğim için burada celalettin Peru adında bir doktora gidenler var kendisi dahiliye doktoru bana o doktor insanların duygularını sömürüyormuş gibi geliyor bir dönem bende gideyim diye düşündüm ama pek mantığıma yatmadı açıkçası.

S anırım bizim seylermiz ayni süreç sanki ikimzin de bizimde ikinci mikro tese ve varıkosel bizdede var sanırım bizde ole bi tedavi olcaz gibi bende tamsel beyde baya şeyler var araştrdim inşllah bulunur . sen bozma moralini aslında emre bey kesin net bulurö bulamm demı o biyandan umut vrrmk isteyio bu sefer ameliyatta cok beklentiye gircez oyuzden de ole neyse onu soluo inşllah ikinci tese de cıkar Rabbim verir memerıolde kim yapmıştı teseyi

Canım selam..Emre hocada tese olduk biz malesef bulunamadı dediğin gibi kendisi çok iyi ama tamamen tıbbi konuşuyor,kestirip atıyor.Tedaviye inanmıyor kesinlikle..Varsa yoksa tese!Ona kalırsa teseden başka hiç bir çare yok!Tesede çok başarılı tabii ki kimse hakkını yiyemez..Ama burada ki %90 kişi genelde ya Emre ye ya Tansel e yada Kaan a tese olmuş kişiler..Sonrasında Celalettin e başvuranlarız çoğumuz!Ben bu işi çok araştırdım,çok soruşturdum!Amerikadan ingiltereye israilden isviçreye inan tüm doktorlara mail attım!Gel deseler koşa koşa gidecektik!Hocanın duyguları sömürdüğüne kesinlikle katılmıyorum!Emrenin olmaz dediği çoğu şey Celalettinin tedavisiyle oldu..Gerek burada konuştuğum arkadaşlarım gerekse kendimizden biliyorum!Yani inan ben bilgi ve donanım olarak kocamı kullandırtacak insan değilim!Bir çok yerden sordurdum celalettin i kimse dolandırıcı bilmem ne demedi..

Murad başar yaptı canım. microteseyi siz ne kadara, hangi hastanede yaptırdınız?canım emre bey varikosel ameliyatı için 6500 istedi bizden İstanbul cerrahi hastahanesinde yapıyormuş.

Canım senin tercihin gidebilirsin bu doktora benim fikrimde bu yani ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…