Canım senin tercihin gidebilirsin bu doktora benim fikrimde bu yani ne yapayım
Siz celalettin Peru da ne kadar zamandır tedavi görüyorsunuz bilmiyorum ama inşallah güzel sonuçlar alırsınız ama almazsanız da burada paylaşabilecek misiniz açık yüreklilikle?Hiç bir şey yapma
Miktorteseyi florance nigtle hastnsnde yaptı bizim birde arkadsmn arkası çalısıo orda emre beyin yanında didem hanm sağolsun ücret konusunda cok yaedmcı oldu biz 5000 ne yaptırdık teseyi normalde 5 bin 500Murad başar yaptı canım. microteseyi siz ne kadara, hangi hastanede yaptırdınız?canım emre bey varikosel ameliyatı için 6500 istedi bizden İstanbul cerrahi hastahanesinde yapıyormuş.
Canm şöle şimdi ister istemez insan düşğnüo bitkisel falan ben burdan bi arkadaşla görüşüorum whtsp üzerinden 13 yıllık evli yeni olmuş 3 tese de bulunmuş . Celaleddin hocada 2 yıl tedavi sürmüş Ler ve gtme desi çünkü eşine dokubmuş diyelim karacgr yağlanması neseker falan çıkmış iki yılımız boşa gtti dedi ama şöle bi durumda var Celaleddin beyde başarı ya ulaşanlarmo var sanırım bu bitkisel şeyler kimine yarıo kimine yaramıo diyelim. Bende düşünuorm şuan bitkis mesela allahm iyi doktor kar iyi insanlarla karsışastrsn bizler i
Canm allah yardmcmız olsun sennde herkesin de baya zorlu süreçler geçirmissniz ama ozman canlı sperm cıkmıl şuanda çıkmıyoru izmerhaba arkadaşlar 9 yıllık evliyiz. eşim azospermi. yapılan tahlil sonuçlarında hiç sperm çıkmıyor ne ölü ne diri. bulunanlar ise genelde olgunlaşmamış yeterli erişkinliğe gelmemiş. ilk teşhis 2013 yılında vanda konuldu üroloji doktoru bizi tüp bebek merkezlerine yönlendirdi. eşim astsubay olduğu için herşeyimizi yıllık izine göre planladık. 2015 yılında maslak acıbademde eşimi mikro tese ameliyatı yapılacak şekilde kendimizi hazırladık. bu sürede eşim düzenli şekilde hormon iğneleri kullandı. yaklaşık 8 ay. 2014 kasım gibi tedaviye başladık. 2015 te temmuzda acıbadem maslakta tahliller verildi doktorun ameliyat öncesine kadar söylediği çocuğunuz olacak. değerleriniz çok iyi hiç bir sıkıntı yok. ameliyat oldu mikro tese. 2 saat sonra doktorumuz geldi sonuçlar kötü dedi. sizin çocuğunuz olmaz dedi.hiç boşuna yorulmayın para harcamayın olmaz ve olmayacak dedi. tabiki asker olan benim koca acısını unutup doktora ağır konuştu. banada dönüp sorun bende sende birşey yok istersen boşanabiliriz dedi. 2 saat içinde ne değişti. doktor bizim umutlarımızı çaldı. hayallerimizi aldı. sonrada utanmadan bazen tıp yanılabilir dedi. eşimin veteriner olan kardeşi bile kan değerlerinde herşey belli olur bu doktor sizi bilerek ameliyat etmiş ve paranızı almış dedi. tabiki ameliyattan 4 saat sonra patoloji sonuçları olumsuz gelince bizi taburcu ettiler. biz vezneye 10 bin gibi bi para ödedik sonra taburcu olduk. sonra eşim dünyaya küstü diyebilirim. bana birşey belli etmiyordu ama canının sıkıldığı belliydi. kendini daha çok göreve verdi. 15 gidiyorsa 1 ay gitmeye başladı. gel gelelim 2016 yılı mayıs ayına internette dolaşırken ankarada kaan aydos isminde bi profesör bulduk. tavsiye üzerine.... randevu almak çok zor. 2016 eylül ayına randevu aldık. muayene olduk. çocuğunuz olmaz diyen doktor size yanlış konuşmuş dedi. çocuğunuz olacak dedi. tabiki bizde bi umut yeşerdi. kaan hocam tedavinin uzun süreceğini en başta söyledi. durumumuzu kendisine ilettik. oda tekrar tekrar muayenehaneye gelmemize gerek olmadığını herşeyi internet üzerinden mail ile kendisine göndermemizi söyledi. ve tedaviyi başlattı. 2 ay sudafed kullandık sonra tahlil sonucunu gönderdik. daha sonra sudafed kesildi onun yerine klomen başladı ve promotil vitamin. bunların yanında herhün ısırgan otu çayı sınırsız, günde 3-4 kuru incir, günde 8-10 tane havuç ve haftada en az 3 kere nohut yemeği yenilecek birde verdiğim ilaçlar kullanılacak dedi. 2017 ocakta tahlil sonucunda ilk sperm hücresi görüldü ve ölü sperm hücresi çıktı. tedaviye devam edildi 2017 mayısta 3 tane canlı sperm hücresi görüldü. hoca tüp bebeğe geçelim dedi. özel bi hastanede yapalım dedi. tabi bizdede artık para suyunu çekti. tüp bebeğe geçene kadar günaşırı merioanel iğne olmamızı söyledi doktor. ayda 16 kutu. bu arada bizim tayin vandan izmire çıktı. 9 eylül ünv. hastanesine yöneldik bizde bi taraftan kaan hocanın tedavisine devam ettik diğer taraftan prof aykut kefi. üroloji doktoru ona muayene olmaya başladık. hiç gözüm tutmadı doktoru. dedim buda bizi yolacak. gel zaman git zaman eşim iş yerinden izin alıp hastaneye gidiyor doktor ortalıkta yok. muayene olamıyor. tahlil yaptıramıyor. doktor hastaneye çağırıyor. çağırdığını unutuyor. eşim işten izin almış akşama kadar hastanede bekliyor sekreter aykut hoca gelmeyecek diyor. eee bizde hastaneye çağırdı bu adam bizi diyoruz. sonra adam odasından çıkıp geliyor. sizin neyiniz vardı diyor. sizi hatırlamıyor tanımıyor. sonra başladık yine ameliyat olsun mikro tese yapalım ücret şu kadar falan filan. eşim yine delirdi. önce beni garanti altına al dedi. kaç tane sperm çıktı tahlilde dedi. sen önce bende ki spermi arttırmanın yolunu bul dedi. ve sonuç biz dokuz eylül hastanesi tüp merkezindeki dosyamızı kapattırdık.. şimdi ege üniversitesi. özel su hastanesi. özel tınaztepe hastanesi arasında araştırıyoruz. birde barış altaydan randevu alıp muayene olmak istiyoruz. bu esnada son olarak bi tahlil yapılıp sonucunu saraçoğluna göndereceğiz ondan bitkisel kür isteyeceğiz.çakşır kökü. suyu, çoban çökerten çayı bunları kullanıyoruz. birde hataydan bi kaç karışım yaptırdık. onlarıda kullandırıyorum. 95 kg olan adam 110 kg oldu. 1 yılda 15 kg aldı. ve artık yoruldum demeye başladı. maddi gücümüz artık sınırda. ne olur ne biter artık bilmiyorum.
Aynen ole kızlar. Allahtan umut kesilmez deyip baslayacagz ben 2 ay sonra o Figen arkasmiz bi yer önerdi yanıklar baharat die ordan biletler alıp kullanmayı düşünüom 2 ay sonra ama bi doktor ameliyat sonra tekrar hormon testi istedi oyuzdenTabii ki de öyle canım benim..Zaten şifa Allahtan!Celalettinmiş emreymiş hepsi vesile..Dediğin gibi başkasına yarar öbürüne yaramaz bilemeyiz!Ona bakarsak emre hocada bir çok kişiye vesile olmuştur.Burada amacımız bilgi paylaşmak.Yanlış bir şey varsa düzeltmek..Arkadaşa o kadar satır yazdım yardımcı olabilmek için belki vesile olur,kafasında ki düşünce değişir diye yoksa banane ayşeden fatmadan :) herkesin kendi kocası kendi hastalığı!Neyse canım benim siz zaten dinlenin kafanızı toparlayın..Allahım vesile etsin inşallah doktorları
Siz celalettin Peru da ne kadar zamandır tedavi görüyorsunuz bilmiyorum ama inşallah güzel sonuçlar alırsınız ama almazsanız da burada paylaşabilecek misiniz açık yüreklilikle?
Siz celalettin Peru da ne kadar zamandır tedavi görüyorsunuz bilmiyorum ama inşallah güzel sonuçlar alırsınız ama almazsanız da burada paylaşabilecek misiniz açık yüreklilikle?
Hiç te bile ben katılmıyorum size celalettin peru insanların duygularını sömürmüyor aksine faydalı olmak için elinden geleninin fazlasını yapmaya çalışıyor hakkını yiyemeyiz.10yıldır evliyiz 3yıl önce eşim microtese oldu şişli memorialde tabiki sperm bulunamadı.ikinci kez şansımızı deneyelim dedik yaklaşık bir ay önce Tansel kaplancana gittik.testler felan yaptı ve bize ikinci bir microtese yapmadan önce eşime en az 6 ay sürecek olan tedavi uygulayacağını söyledi.bu tedavinin içerisinde tabiki varikosel ameliyatıda var bizde düşünelim dedik. başka doktorlarada gidelim fikir alalım diye emre beye gittik.keşke gitmeseydik çünkü o bizim varolan umutlarımızı tamamen bitirdi diyebilirim.tamam iyi bir doktor kendi alanında ama tedavi etmeyi pek tercih etmiyor açıkçası..şimdi tekrar Tansel beye geri döneceğiz canım. eşim varikosel ameliyatı olucak bize ne kadar faydası olur bilinmez ama onunda yapmadık demeyelim ilerde. bizim hikayemiz böyle onun dışında hiçbir bitkisel tedavi uygulamadık. çok etkisi olacağını düşünmediğim için burada celalettin Peru adında bir doktora gidenler var kendisi dahiliye doktoru bana o doktor insanların duygularını sömürüyormuş gibi geliyor bir dönem bende gideyim diye düşündüm ama pek mantığıma yatmadı açıkçası.
Canım bu bahsettiğin şey ne bana da söyler misin acabaAynen ole kızlar. Allahtan umut kesilmez deyip baslayacagz ben 2 ay sonra o Figen arkasmiz bi yer önerdi yanıklar baharat die ordan biletler alıp kullanmayı düşünüom 2 ay sonra ama bi doktor ameliyat sonra tekrar hormon testi istedi oyuzden
Canm instagramdan yada face bloktan yanıklar baharat yaz çıkıyor sayfadan mesaj attım onlar beni aradı telefonda tam olarak görğşemedşm iş yerinde müsayt değildim pazartesi tekrar ben arayacagım . anlatıosun basından gecen herşeyi sana soruokar sorunlar hormon vs . tahsillerini soluosun sonra sana uygun kür hazırlıolarmış kargoyla gönderiolar . 2 ay lık kür sonundada semen analizi yaptırıosun baya bi olumlu şeyler var belki bizede ordan sidçfa olur inşlşah denicez bakalım biraz maliyetli sanırm tam olarak görüşmedim . azosperm hastlarnn mesajlarını falan koymuşlar hep . adam %100 olumlu sonuç alırsıbız demıyoruz ama fayda gören de bi cok insan var dedi telefondaCanım bu bahsettiğin şey ne bana da söyler misin acaba
Çok tuhaf gerçekten. anlaşılan yenisin bu topikte. Biz burda genelde birbirimize destek oluruz. Ki bunu en çok yapanlardan birisi de L Lei dir. Ayrıca o kadar da bi detaycıdır. Bi test istesin doktor burda herkese sorar sizé de verdi mi sizden de istedi mı falan filan diye o kadar araştırır yani. Kendisi babamın oğlu değil , simdi siz demeden ben yazayim hani avukatı misin falan dersen. Allah bin kere razı olsun desteğini yardımını çok gördüm senin bu mesajına karşılık da yazma gereği duydum. Çünkü vermis olduğun cevap hoş değil. Bur da herkes ayni doktora gitmiyor ama herkesin duyguları aynı.Siz celalettin Peru da ne kadar zamandır tedavi görüyorsunuz bilmiyorum ama inşallah güzel sonuçlar alırsınız ama almazsanız da burada paylaşabilecek misiniz açık yüreklilikle?
Canm aslında doğru solupsun aslında bi yanımda diyor ki alma .bi gmrüşcem ama ddğin gibi aslında bende pek güvenemiyorum . kendimizi biletler aeıoruz bu şeyde arayış içinfeyiz şuan ya oyuzden zaten yeni olduk teseti acele de etmek istemiyorum . kızlar buaarada size bir test atıcam bana yorularmıın ben sasırsım kaldım sole soliyim eşimle evlenmeden önce biz bu problemi biliyorduk eşim 2013 de verdği testte evlenmeden önceki teste total sperm 3 yazıor ozman çıkış olmuşmu oluo bunu anlamadımAsumanelly yine bir öğretmen edasıyla konuyu derleyip toparlamış tatlıya bağlamış:)
Katılıyorum her bir kelimesine. Üstüne diycek bişi yok ama yine de konuşmadan duramıycam. Çoğumuzun içini dökebilip dertleşip bilgi edindiği tek yer burası.
Bu işle ilgilenen doktor sayısı bi elin parmaklarını geçmiyor neredeyse. Biz de mecbur birinde karar kılıp umudumuzun peşinde koşuyoruz. Her doktorun başarılı sonuçları da var başarısız sonuçları da. herkesin bünyesi yapısı hastalık derecesi farklı ve tabiki nasibi de farklı.. Olumlu sonuç alınca iyi doktor olumsuz sonuç alınca kötü doktor diyemeyiz.
C Cansucan1924 kardeş hepimiz gibi size de geçmiş olsun. İnşallah güzel içinize sinen tedaviler süreçlerle mutlu sona ulaşırsınız.
Bizde iki teseden sonra Celalettin hocaya gidicez. Onu çok iyi tanıdığımız bildiğimiz güvendiğimiz olumlu sonuca ulaşacağımız için mi gidicez, hayır. Başka alternatif kalmadığı için. Çünkü kime gitsek ya tese yapacak ya da vazgeçin bu sevdadan diyecek. Ne yapalım bu durumda.. Tabiki o da senin düşüncen saygı duyarız. Biz sana ona git demiyoruz. Sen de gidenlere ona gitmeyin demiyorsun. Ama olumsuz sonuç alınca niye burdan paylaşmıyalım ki. Konuyu iyi takip edenler bilir. Herkes tüm sürecini sonucunu paylaşıyo. İki yıldır üç yıldır tedavi gördük sonuç alamadık diye yazanlar da var eski mesajlara bakarsan. @Lei arkadaşın dediği gibi ahmet mehmet vesile. Nasip edecek olan Allah.
G gizemokan kardeş İlaçların yan etkileri olabilir tabiki. Hangisinin yokki.. Benim eşim de tese öncesi hipofiz mr çekilmişti. Küçük bi kitle gibi bişi varmış. Doktor ilaçlardan olabilir demişti. Ama kesin ondandır diyemeyiz. İlaç kullanmayan normal insanlarda da olabiliyor o tarz şeyler. Tese nin zararı yok mu onun da götürüleri çok. Napcaz o zaman evde oturup bi mucize beklersek..çok zor.. Nasip insanların çabasına bağlıymış. Yanlış anlama kardeş tartışmaya girmek için demiyorum anlamak için soruyorum. Aktardan bişiler alıp onları deniycem dedinya, bi tıp doktoruna güvenmeyip de aktara nasıl güveneceksin? Doktor kadar tahlilden tetkikden kimin bünyesine neyin iyi geleceğinden anlar mı.. Ben de yaptım ben ne saçmalıklar yapmadım ki.. Hocalara gittim değişik değişik şeyler uyguladım. İçinde ne var hiç bilmediğim şeyler yedik içtik. İnsan kendini çaresiz hissedince normalde yapmıycağı şeyleri yapıyor maalesef. Ama pişmanım. Çünkü aksi giden bişi olsa karşımda muhatap yok reçete yok makbuz yok. Bilemiyorum ya ben de bi yerde tıkanıyorum aslında. Heraldeki, yaşımız geçene kadar elimizden geleni yapıp olmuyosa kabullenicez durum bu...
@bademi kardeş hepimiz gibi size de geçmiş olsun öncelikle. Uzun zorlu süreçlerden geçmişsiniz. Maddiyat elimizi kolumuzu bağlıyor tabi bazen ama madem Kaan hocada az da olsa normal çıkışı yakalamıştınız ordan devam etseymişsiniz keşke. Çok büyük şans onu yakalamak. Peşini bırakmayın :) havuzlama diyorlar sanırım her çıkanı dondurup biriktirip sonra tedaviye geçiyorlar. Öyle yapabilirsiniz çıkış devam ediyorsa. İnşallah olumlu sonuca ulaşırsınız tez vakitte hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?