Ozman çıkmış sanki demi bende ole anladım ama bende bilmıorm :) ay allhm belki bu ümit olur gene cıkar ya3tane sperm var tam anlamıyorum ama:) inşallah güzel bişeydir canım
İnşallah canım hemde hareketli:)) doktor bişey dedi mi belki biraz tedaviyle daha güzel sonuçlar alırsınız ama sana tavsiyem tedaviyi kısa tutmaOzman çıkmış sanki demi bende ole anladım ama bende bilmıorm :) ay allhm belki bu ümit olur gene cıkar ya
Teste göre sperm var ve hareketli inş tedaviyle çıkışınız olur,teseye gerek kalmaz.
Ay inşllah canm zaten olduk ta bi tese .Şimdilik daha durcaz .Teste göre sperm var ve hareketli inş tedaviyle çıkışınız olur,teseye gerek kalmaz.
Çok teşekkür ederim canım hemen bakıyorum..Canm instagramdan yada face bloktan yanıklar baharat yaz çıkıyor sayfadan mesaj attım onlar beni aradı telefonda tam olarak görğşemedşm iş yerinde müsayt değildim pazartesi tekrar ben arayacagım . anlatıosun basından gecen herşeyi sana soruokar sorunlar hormon vs . tahsillerini soluosun sonra sana uygun kür hazırlıolarmış kargoyla gönderiolar . 2 ay lık kür sonundada semen analizi yaptırıosun baya bi olumlu şeyler var belki bizede ordan sidçfa olur inşlşah denicez bakalım biraz maliyetli sanırm tam olarak görüşmedim . azosperm hastlarnn mesajlarını falan koymuşlar hep . adam %100 olumlu sonuç alırsıbız demıyoruz ama fayda gören de bi cok insan var dedi telefonda
Valla açık açık var diyo tahlil hem de hareketli:) o dönem çıkmış demekki:) Dr a gösterin. Yine çıkar neden olmasın :)Aynen canm da bi doktor a solicem bu nu bakalm kızlqçar başka bilen yokmu aranızda
Canım ozman işte evlenmeden önce 2013 senesinde çıkmış bu azospermi biz eşimle 2012 subat ayında sevgiliydik herneyse bu ozamanlar ara ara sızlama arar ağrı gibi hissediıdou sanırım ozman varıkosel dendi. Sonra sağolsun kaynanan ozman randevu almış . eşimle bir gitmişler ondan sonra ne hikmetse ozaman allah razı olsun o doktor kimse evli olmamasına rağmen spermıyogram tahlili istemiş ve dobler Falan ondan sonra varıkosel cıkmış sonra benimki de biraz zar zor gider sonra ole kaldı gitti cok önemsemiş ozman bilmıoli azosperm nedemk falan sonra askere gtti geldi agrm yok dıodu sonra askerden geldi il kurdu bilmem ne derken biz evlendikten . sonra gene bi ümit hiç korunmadık 5 ay falan geçti dedik test verelim ona göre gecikmeden tedvitw baalıylımsonra herhangi biyere gttik test 0 sperm ole başladık . 1 sene 3 aylık evliyiz şuan :) hikayemiz böle canmG gizemokan ayrıca çok takdir ettim seni canı gönülden. Bu problemi bilip yinede eşinle evlendiğin için. Merak ettim eşin nası farketti öğrendi durumunu evlenmeden önce?
Benim eşim de keşke evlenmeden önce kendime baktırsaydım kimseyle evlenmezdim falan diyo da arada. Ben de nerden bilecektin ki kimsenin akıl edip gidip baktıracağı bişi değil diyorum
Bak canm bende yarn bi arayıp konuscam sadeceÇok teşekkür ederim canım hemen bakıyorum..
İyki farkedilmiş sizinki. erkenden çaresini aramaya koyulmuşsunuzCanım ozman işte evlenmeden önce 2013 senesinde çıkmış bu azospermi biz eşimle 2012 subat ayında sevgiliydik herneyse bu ozamanlar ara ara sızlama arar ağrı gibi hissediıdou sanırım ozman varıkosel dendi. Sonra sağolsun kaynanan ozman randevu almış . eşimle bir gitmişler ondan sonra ne hikmetse ozaman allah razı olsun o doktor kimse evli olmamasına rağmen spermıyogram tahlili istemiş ve dobler Falan ondan sonra varıkosel cıkmış sonra benimki de biraz zar zor gider sonra ole kaldı gitti cok önemsemiş ozman bilmıoli azosperm nedemk falan sonra askere gtti geldi agrm yok dıodu sonra askerden geldi il kurdu bilmem ne derken biz evlendikten . sonra gene bi ümit hiç korunmadık 5 ay falan geçti dedik test verelim ona göre gecikmeden tedvitw baalıylımsonra herhangi biyere gttik test 0 sperm ole başladık . 1 sene 3 aylık evliyiz şuan :) hikayemiz böle canm
Yanlız var ya şöle bişey var ozman spermıyogram testi yapmşlar ama işte bi bilmıoduk ya ozman azosperm nedemk bilmem ne bide hiç arastrmadık ta ne bilim sevglıtız ya bide ole kaldı önceden hiç arastrmadık yani bende ole yeni başladık diyim sana yanı. Neşe iyiki evlnmişiz . seneler sonra :) bizde Rabbim bundan sonra ne uygun görürse artık rabbm Hayırlı evlat sağlıklı evlatlar nasıp etsin hepimize inşllah. Bu arada hepinizin şimdiden kandili mübarek olsun yarn bol bol dua edelim kuran okuyalım. Dualarımdasınız kızlar <3İyki farkedilmiş sizinki. erkenden çaresini aramaya koyulmuşsunuz
Benim eşiminki de iyiki farkedilmemiş yoksa çıkmazdı karşıma evlenemezdik
Amin amin hepimize inşallah.. Saolasın kardeş hayırlı kandiller dualarda buluşalımYanlız var ya şöle bişey var ozman spermıyogram testi yapmşlar ama işte bi bilmıoduk ya ozman azosperm nedemk bilmem ne bide hiç arastrmadık ta ne bilim sevglıtız ya bide ole kaldı önceden hiç arastrmadık yani bende ole yeni başladık diyim sana yanı. Neşe iyiki evlnmişiz . seneler sonra :) bizde Rabbim bundan sonra ne uygun görürse artık rabbm Hayırlı evlat sağlıklı evlatlar nasıp etsin hepimize inşllah. Bu arada hepinizin şimdiden kandili mübarek olsun yarn bol bol dua edelim kuran okuyalım. Dualarımdasınız kızlar <3
Keşke bilgim olsada yazsam canım bugün mü randevunuz bugğn değilse whatsapptan gönder hocaya istersenKızlar selam eşimin ultrason sonucunda aşagıdakiler yazıyor internette araştırdıgımda düşük testis volumu diyor eşimin fsh ve lh düşüktü sizin eşlerinizin ulrason sonuçlarında bu sonuçlar olan varmı
skrotal renkli doppler incelemesinde sağ testis uzun cap 28 mm tr cap 21 mm ap cap 11 volum 3,36 cc sol testis uzun cap 29 mm tr cap 21 mm ap çap 11 mm volum 3,48 cc her iki testiste hipovolemiktir.her iki testiste parankimal post-op değişiklikler izlendi.her iki epidim başı boyutları normal olu eko yapısı tabidir.intratestiküler yer kaplayan oluşum saptanmamıştır .hidrosel izlenmemiştir.pampiniform pleskus incelemesi yatarak ve ayakta spontan solunum derin inspirasyon ve valsalva sırasında pampiniform pleksus en geniş ven çapı solda 1,2 mm ve sagda 1,0 mm ye ulasmaktadır.renkli doppler ve spektral analizinde solda valsalva periodu boyunca geri akım izlenmemektedir.bilateral vas. deferans ler intaktır. sonuç:bilateral testiküler hipovolemi + postop değişiklikler
prostat orta hatta 7,2 mm kist var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?