Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
N
benmde hiç yok canm

Canım hacimde azalma galiba postop dediğine göre tese geçirmiş. Doku alındığı için de küçük çıkması normal gibi. Normal testis boyutları 30x20x20 civarı olması lazım bizimkinde öyle yazıyor. Tabii doktorlar daha iyi bilir. İstersen internetten bir ara normal testis boyutları ve.volumü diye.

Canm dual
Arkadaslar bizim operasyionlar cuma günü olacak buyuk ihtimal .dualarınızı esirgemeyin olur mu. Bu arada kök hucre gelmek üzereymiş klinikten oyle söylediler

Arkadaslar bizim operasyionlar cuma günü olacak buyuk ihtimal .dualarınızı esirgemeyin olur mu. Bu arada kök hucre gelmek üzereymiş klinikten oyle söylediler
Canm dualarmı senle tese mi olucaksınız aynı andamı hazırlanıosunuz rabbm güzel haberleriniz verdirsin inşllah bu arada bu kök hücreyi hangi merkez söyledi

Evet canm tansel hoca ilk olacak. Yaz başından beri igne kullaniyor hormanlar için
aynı durumdayız benim esimde tansel beyde ağustosta başladık hormon tedavisine haftaya ameliyat olacak bende şuan tedavi aşamasındayım sperm bulunursa yumurta toplama olacak

ınsallah canim ınsallah ya çok korkuyorum heyecan bi yandan ne olacak endişesi beni bitiriyo eşim zaten cok negatif bi yandan onu teselli etme çabası
Ölüyorum heyecandan. Benimki de oyle...ic cekiyo kalbi sıkışıyor bana bakip bakip gozleri doluyor.. onu oyle gorunce ben de ağlıyorum.. Allah yardımcımız olsun. Cok zor..

Ölüyorum heyecandan. Benimki de oyle...ic cekiyo kalbi sıkışıyor bana bakip bakip gozleri doluyor.. onu oyle gorunce ben de ağlıyorum.. Allah yardımcımız olsun. Cok zor..
canım güçlü olan biz olmalıyız ben eşime belli etmemeye çalışıyorum onun olmadığı yerde döküyorum içimi sperm çıkmazsa boşanalım bile diyo bana

Z ZgulkrcZ ve D Durumbenim isimlerinizi bilmiyorum ama sizin için dua edeceğim.İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız bizler için de umut olursunuz.Allah kolaylık şifa versin bu çıktığınız yolun sonunda evladınıza kavuşun inşallah.Forum şenlenir inşallah hadi bismillah.sağlıklı spermler sağlıklı embiryolar ve sağlıklı hayırlı, analı babalı büyüyecek bebişleriniz olur inşallah amin.

canım güçlü olan biz olmalıyız ben eşime belli etmemeye çalışıyorum onun olmadığı yerde döküyorum içimi sperm çıkmazsa boşanalım bile diyo bana
Ben de şimdiye kadar öyleydim ama bu hormon ignelerinden sanirim. Engel olamiyorum kendime. Bugün doktorun karsisinda da agladm. Bana da ayni seyi soyluyo.....

Ne guzel yazmisssin canimm cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…