Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razı olsun bende dua ediyorum hepimiz icin bizi bizden baskasi anlamaz

Aslida tese hic olmadi biz evlendigimizden beri hep testisleri kucuktu

Arkadaslar bizim operasyionlar cuma günü olacak buyuk ihtimal .dualarınızı esirgemeyin olur mu. Bu arada kök hucre gelmek üzereymiş klinikten oyle söylediler
Canım o mübarek günde Rabb im yüzünüzü güldürsün inşallah dualarımızdasınız.
İnşallah kök hücreyle ilgili gelişmeler oluyordur. Bende instagram hesabından gördüm perşembe günü kök hücre ile ilgili konuşacakmış. Dört gözle bekliyorum ama benim anlamadığım bu kök hücreyi bekleyen binlerce insan var. Neden haberler de falan yayınlanmıyor o beni düşündürüyor işte.

İşte benide o düşündürüyor canım..Yoksa bu tarz konuşmalar böyle arada bi ortamı heyecanlandırmak için mi?Tabii ki asla Tansel hoca için konuşmuyorum..Celalettin olsun,ne biliyim emre olsun (ki emre hoca kök hücreye çok inanmıyor,yani bu işin tese hariç çaresi olduğuna :) arada bir konuşuyor tüm doktorlar ama tık yok..Yani birde olayın şu tarafı var diyelim böyle bir şey var amerika,israil,avrupa bunu bizden çoook daha önce yapar

Kızlar bence kesin net bişey yok sadece ole konuşurlar gibi gelıo banada .sonuçta daha çalışmalar devam mış bende sordum gecen hafta ozman İstanbul dayken emre beye oda ole dedi daha net bişey yok dedi kesin die bişey yok sadece söylentiler çalışmalar car dedi kesin gelcek olsa zaten her yerde duyurulur haberlde cıkar biti dio on yım biri diıo 2 yıl oyuzden bence daha var gelmesinde inşllah gelir kısa zmamnda herkese umut olur tabiki

geçen haberler de izledim hangi ildeydi hatırlamıyorum ama kadın kucagında 15 günlük bebegi var birde 1 yaşında bebegi var 1 yaşındaki bebeğini öldürüyor ve o kadar rahat canım istedi öldürdüm diyorki allaha hiç isyan etmedim ama bunlarınki nasıl insanlık

Kesinlikle öyle canım. Kaan hocanın sayfasında da okumuştum kök hücreyle ilgili önemli gelişmelerin olduğunu anlatıyor oda.Bakalım yarın dinlicem ne anlatacak çok merak ediyorum.

Kesinlikle öyle canım. Kaan hocanın sayfasında da okumuştum kök hücreyle ilgili önemli gelişmelerin olduğunu anlatıyor oda.Bakalım yarın dinlicem ne anlatacak çok merak ediyorum.
Bence kok hucre geliyor dediklerinde zaten yurtdisinda olan gelismelerden bahsediyorlar yani bizde bi hamilelik oldugundan degil de. Bi de insallah artik cozerler hakkaten bu isi 2008deki forumlara bakiyorm yakinda cikar deniyoms 10 sene olms hala yakinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…