Gercekten öyle...seninle beraber istedigini hissediyorsun bi kere..Erbil hoca... Dört dörtlük bir doktor gerçekten.
canim naptin bana salı çarşamba toplarız dediGercekten öyle...seninle beraber istedigini hissediyorsun bi kere..
Cumarttesi dedi Bana canmcanim naptin bana salı çarşamba toplarız dedi
ayy cok heyecanlıi az kalmışCumarttesi dedi Bana canm
Maalesef canım biz hiç böyle sayılar görmediğimiz için herhangi bi bilgim yokArkadaşlar lütfen. Anlayanlar yorumlayablir mi
Canm sperm sayısı gayet güzel cıkmış gibi gözüküor ama varıkosel mi cıkmış birde döller de galiba bende pek bilmiyorum ama 41 milyon GüEl sayı die biliyorumArkadaşlar lütfen. Anlayanlar yorumlayablir mi
kesınlıkle cok yanlıs.bızım hormona bakılmıdtı fsh 18 dı bızde cok arastırmamıstık doktor tesede kesın cıkar hormaonlar normal dedı para ıcın kestı bıctı sonuc sıfır.tedavı olmadan tese olmak cok yanlıs gercekten.sızde sonuc cıktı mı pekıKızlar günaydın bişey sormak istiyorum eşleriniz tese olmadan önce hormon testi vs başka bi tahlil yaptılar mı ? Benim eşime hiç bi test yapılmadan tese oldu bu normal mi acaba
Hayır çıkmadı. Müfit günel yaptı teseyi. Her iki taraftan oldu ve operasyon yarım saat 40 dk fln sürdü. Dün tesadüf eseri öğrendim ama eşime hiç bi test yapmadan tese yaptılarkesınlıkle cok yanlıs.bızım hormona bakılmıdtı fsh 18 dı bızde cok arastırmamıstık doktor tesede kesın cıkar hormaonlar normal dedı para ıcın kestı bıctı sonuc sıfır.tedavı olmadan tese olmak cok yanlıs gercekten.sızde sonuc cıktı mı pekı
Hayır canım hatta tedavi yarıda kesildiği için fatura bölümüne indik kalan paramızı almaya orda ki bayan biyopsiye gitti demi dedi bende yoo ne biyopsisi bizi bilgilendirmediler dedim daha sonra hemen hmm gerek görmemişlerdir dedi.alınan dokuları bıyopsıye gonderdıler mı pekı.bız gurgan clınıkte olmustuk sonuc sertoly cell cıktı demıslerdı bıyopsıde 2 hafta sonra mı neydı sonuc cıkmıstı.aklım almıyor ıste neye guvenerek tese yapıyorlar goruyorsun durumu sonucta ınsan bı hormon testı bı bbısey yaparçgercı bızımkıde yaptı ama sonuc degısmedı tedavısız dırek tese olmak cok yanlıs.celalettın beyde dıyo tesesız gelenın sansı daha yuksek dıye
Canim bizden bissuru test istedi fsh lh testosteron snr genetik testler varikoseller. Sonucta fsh lh yuksek cikti snr dr hmmm ameliyat olcaksn o zaman dedi. Eger genetikte sorun olsaydi, mtesede bulunup bulunmama ihtimalini gostermis olacakti ki bence bu da bisey ifade etmiyor. %50 bulunur dese ne olcak sonucta %50 de bulunamaz demek. Hormonlar sadece hipoganadizm hastasiysa onemli fsh ve testo cok dusukse tedavi ediyolar. Yani biz de okdr ay bekledik testleri fln snr bi ise yaramad yani yine ameliyat dediler. Ben esime olma dedim iste simdi bi tansel hoca bikac hafta merional verdi bakalim ne olcak. Oyuzden bence uzulme icini ferah tut testleri olsaydiniz da muhtemelen ameliyat olcaktiniz bisey degismezdiKızlar günaydın bişey sormak istiyorum eşleriniz tese olmadan önce hormon testi vs başka bi tahlil yaptılar mı ? Benim eşime hiç bi test yapılmadan tese oldu bu normal mi acaba
Yani mutlaka öyle ama hiç bişey sormadan etmeden bilmiyorum ya zaten bide çok kısa sürdü operasyon hiç bi şekilde içime de sinmedi ama nasip işte..Canim bizden bissuru test istedi fsh lh testosteron snr genetik testler varikoseller. Sonucta fsh lh yuksek cikti snr dr hmmm ameliyat olcaksn o zaman dedi. Eger genetikte sorun olsaydi, mtesede bulunup bulunmama ihtimalini gostermis olacakti ki bence bu da bisey ifade etmiyor. %50 bulunur dese ne olcak sonucta %50 de bulunamaz demek. Hormonlar sadece hipoganadizm hastasiysa onemli fsh ve testo cok dusukse tedavi ediyolar. Yani biz de okdr ay bekledik testleri fln snr bi ise yaramad yani yine ameliyat dediler. Ben esime olma dedim iste simdi bi tansel hoca bikac hafta merional verdi bakalim ne olcak. Oyuzden bence uzulme icini ferah tut testleri olsaydiniz da muhtemelen ameliyat olcaktiniz bisey degismezdi
canim teseden sonra iyileşme süresi nedir ağrı falan oluyor mu benim esimde haftaya olacak 4 ay hormon tedavisi gördü her ay sonunda test sonuclarıni istemisti doktorYani mutlaka öyle ama hiç bişey sormadan etmeden bilmiyorum ya zaten bide çok kısa sürdü operasyon hiç bi şekilde içime de sinmedi ama nasip işte..
Benim eşim geçen sene tansel hoca da tese oldu. Gerçi sonuç olumsuz ama gerçekten hiç bir sıkıntı çekmedi o konu da kesinlikle hakkını yemem 1 hafta rapor almıştık o süre zarfında da yürüdü merdiven inip çıktı ağrısı olmadı yani ama buz tedavisi de uyguladık dr söylemişti birde onların verdiği iç çamaşırını kullandı eşim. İnşallah sizinde ağrısız acısız geçer , sonucu güzel olur. Rabbim yardımcınız olsun yüzünüzü güldürsün inşallah canım.canim teseden sonra iyileşme süresi nedir ağrı falan oluyor mu benim esimde haftaya olacak 4 ay hormon tedavisi gördü her ay sonunda test sonuclarıni istemisti doktor
ınsallah canim bu yolda devam eden herkesin yüzü gülsün inşallah sizin azo sebebiniz neydiBenim eşim geçen sene tansel hoca da tese oldu. Gerçi sonuç olumsuz ama gerçekten hiç bir sıkıntı çekmedi o konu da kesinlikle hakkını yemem 1 hafta rapor almıştık o süre zarfında da yürüdü merdiven inip çıktı ağrısı olmadı yani ama buz tedavisi de uyguladık dr söylemişti birde onların verdiği iç çamaşırını kullandı eşim. İnşallah sizinde ağrısız acısız geçer , sonucu güzel olur. Rabbim yardımcınız olsun yüzünüzü güldürsün inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?