Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hangi doktorda olmuştu

Atsushi tanaka ferlility and sterility ağustos 2018 yazıyı okuyun arkadaşlar.kök hücre yapılmış 90 çocuk doğmuş ve sadece 3de anormallik varmış.ama ejekulat spermi değil kuyruksuz spermatit veya haploit sperm kullanılmış.tansel hoca bir kaç ay bekleyin.bizde araştırıp yapacağız diyor.insallah bir umut daha var.rabbimcumlemize nasipetsin.

celalettın bey semra hanım var ondlarda japonyadakı makınelerı getırmısler turkıyeye hatta sımdı denemye baslayacaklarmıs.grade 4 asamasında olanlara yanı spermden bır oncekı evre sanırım olan kısılere bu gelen yenı teknıkle tup bebek yapıcaklar.gecenlerde bır pazar gunu hatta celalettın beyın hastası olan ve ılerleme gosteren hastalar test verdıler orda.bakalım hayırlsı ıstanbulda acıbadem yesılkoy hast sanırım ankarada centrıum tup bebek mekrezınde makınalar sanırım

canim teseden sonra iyileşme süresi nedir ağrı falan oluyor mu benim esimde haftaya olacak 4 ay hormon tedavisi gördü her ay sonunda test sonuclarıni istemisti doktor
Canm. Bizde 9 gün oldu ameliyat olalı ameliyatın ertesi günü biz kahvaltoya gttik az mesafe yürüdk aksam yemeğine çıktık cnki otelde kaldık izmirden istanbuka geldik oteldede yemek DİE hem hava alalım die çıktık . operasyondan sonra 2 gün süperdi sonra pasnsumana gtcektik sabah eşim agrı yla uyandı gittk dojtor hiç bi skıntı yok dedi agrınkesiciyi içtimi geçıo oyönden tavsiyem ağrı kesiciyi alsın zaten verıolar . cok şükür cabuk toplandı ağrı kesici ilaç yetti ara ara sızlama kasıkta ağrı hissedbilio . sıkı kılot tavsiye ediıyolar operasyondan sonra biz hala giyiyoruz hatta verdiklerini yıkayıp giydirıyom rahat etti onunla biz 4 gün İzmire döndük eşim ertesi güne işe gtti operasyon sonrası buzu yapın morarma falan olablit testis şişlik normal. Böle yani canım bizim Raht geçti inşllah dizinde ole olur hem de bol bol bulunur inşllahhh

Peki hiç hücre bulunmayanda patolohıde dahil hücre cıkmayana ne yapılıor kök hücre uygulanıomu calısıom canlı yayaını izliymdim canm

Geçmiş olsun öncelikle. Burda Celalettin hocada tedavi sürecinde olan çok kişi var. Benzer durumda olan varsa cevaplayacaktır. Hepimizde ortak nokta sperm yok ama sebepler farklı farklı, geçmişimiz farklı, bünyeler farklı.
Bütün bu endişelerinizi sorularınızı doktora sordunuz mu merak ettim. Sadece muayeneye gidince değil sonrasında da ilgilenmeleri gerekiyor. Bi sürü para döküyoruz ve söz konusu sağlık.
Biz de iki teseden sonra celalettin peruya gitmeyi düşünüyoruz. Yani sizin bu endişe ve sorularınız benim şimdiden takılıyo kafama. Ben de merak ediyorum gelecek cevapları ve doktora sorarsanız size yapacağı açıklamayı.

O anda celalletin hoca ilaclarin aciklamasini cok hizli ve genel olarak yapti. Sonradan eve dondukten sonra netten arastirinca ogrendim bu ilaclarin yan etkilerini ve kullanma kosullarini.
Hocaya sormak istiyorum ama nasil karsilar bilmiyorum, sonucta isini yargilamak gibi gorunmekte istemiyorum.
Kafamiz cok karisik, herseyden herkesden suphe duyar olduk.
Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin hepimiz icin

Evet aynen öyle herkesten her şeyden şüphe duyuyoruz maalesef.
Tabi doktora direk böyle sormak hoş olmaz da daha uygun bi dille sorulabilir belki bilemiyorum. Giden arkadaşlar daha iyi cevaplayacaktır. Ben biraz laf kalabalığı yaptım ama...
İnterneteki her bilgi de güvenilir değil orası da var. Ama araştırmak da lazım tabi çok iyi yapmışsınız. İçimiz rahat etsin diye karaciğer böbrek baktırdık yazmış bi arkadaş. İşte ne güzel kendimiz de takip etmemiz lazım. Benim eşim de hipofiz mr da küçük bi kitle çıkmıştı tese öncesi çekilmişti. İğne ilaç kullanmıştı 3-4 ay kadar. İlaçlardan olabilir belki denmişti. 6 ay sonra tekrar çekilin denmişti. Tekrar çekilecek. Bazı takipleri de kendimiz yapmamız lazım ama tabi Dr değiliz her şeyi bilemiyoz. Drlara güveniyoruz haliyle. Üzülüyorum bu durumumuza.. İlaç kullansan bi dert tese olsan bi dert.. Bişi olsa şöyle yeni bi yöntem tedavi hepimize çözüm olacak bişi olsa da hepimiz mutlu sona ulaşsak yaa..

Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum eşleriniz tese olmadan önce hormon testi vs başka bi tahlil yaptılar mı ? Benim eşime hiç bi test yapılmadan tese oldu bu normal mi acaba
Normal değil tabi... Seninle daha önce de konuşmuştuk. Kemoterapi durumu vardı sizde. Ve %50 denmişti ameliyattan önce..
P Positivevibes arkadaşın dediği tüm tahlilleri yaptırmış olsaydınız da yine ameliyat olacaktınız belki de...
Aslında durum şu, bu işte uzman bi kaç Dr var, bazısı bi kaç ay ilaç veriyo sonra tese, bazısı da direk tese.
Bu durumda biz hangisine gidersek gidelim teseyle tanışıyoruz. (tabi ameliyatın iyi yapılması da önemli)
Ama sen emin misin kardeş hiçbir tahlil yapılmadığına. Hormon yapılmıştır hiç değilse. Ya da kemoterapi sebepli olduğu için mi yapılmadı acaba. Eşine sorsan bi daha.İnternetten e-nabız dan tahlillere baksanız bi daha. Doktoru da zan altında bırakmış olmayalım. Bize de aynı Dr tese yaptı. Bizim ikinci tese olduğu için hazırlıklı gitmiştik muayeneye. tüm test tahlilleri kendimiz yaptırıp gitmiştik. Tese yapacağını da bilerek gitmiştik ki zaten kendisi operatör dr. Sonuç olumlu olmadı tabi nasip...

Hayır canım dedim ya acaba ben mi hatırlamıyorum ki diye eşimi arayıp ona sordum sana tahlil yapıldı mı hormon vs başka bişey diye hayır dedi bilmiyorum artık gerçekten çok yoruldum Rabbim sabır versin bizlere..

Peki hiç hücre bulunmayanda patolohıde dahil hücre cıkmayana ne yapılıor kök hücre uygulanıomu calısıom canlı yayaını izliymdim canm
Sertoil only cell mi haploit hücre varsa olur dedi.ameliyatla bakılıyor.ve sadece ameliyattan alınan örnek kullaniliyor

Fulya acibadem de makineyi almışlar embrloglar eğitip başlayacaklar inş.

Canım selam..öncelikle geçmiş olsun!Bizde celalettin hocaya gidiyoruz ve senin yazdıklarını görünce aklıma ilk zamanlarım geldi:) Elimizde bi koli ilaçla eve gelişimiz :) Bizim şimdi 4. Ayımız bitti.İlaçlar çoğu kişide farklı farklı oluyor tabii ama biz şükür herhangi bi yan etki görmedik..Zaten diyelim Allah korusun en ufak bir şikayet olursa mesaj atarsın hocaya..Birde hani özel bir rahatsızlığı tetiklemiyorsa veya yanlış bilmiyorsam ayda 1 kere d vitamini almak zarardan çok herkes için faydalı diye biliyorum..Bence için rahat etsin..İlaçların çoğu bitkisel içerikli,iğneler hormon..

Artık bi önemi yok, bişi değişmiycek belki ama Dr un kendisine sormak lazım niye yapmadın niye istemedin tahlil diye. Ki sadece hormon değil ultrason genetik vs onlarıda istemesi lazımdı. Hakkaten ne cevap verecek merak ettim doğrusu.

B Behzay N nrnkdr
2011 de başlamışlar onlar bu yönteme. Her alanda olduğu gibi bunun da bize gelmesi yıllar almış. Yine buna da şükür.
Gürgan klinikte iki ay kadar önce bize Rosi tekniği uygulandı. Bununla bize uygulananın farkı ne acaba. Elektrik verilmesinden bahsediyor. Bizde o olmadı heralde. Bi de hücrelerin farklı evreleri var. Hangi evresi kullanıldı onu da bilmiyoruz. Saolsunlar olumsuz olunca detaylı bilgi vermeyi gerek görmüyorlar heralde.. Yarın arayıp sorcam.

Aynen öyle olan oldu zaten ilk gittiğimizde ki tavırlarıyla teseden sonra ki tavırları beni çok şaşkınlığa uğrattı.. sadece genetik yapıldı onda hormon vs başka bişey yok zaten..

anlayan varsa yorumlayabilirmi?

Eklentiler

• F6BAE5B6-25D1-41E2-B463-DB68861B2649.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…