Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selamünaleyküm kızlar hayırlı akşamlar, biz ilk negatifi aldık, tutmadı bebişlerimiz

kizlaarr 8 10 yumurta olusmus dedi doktor pazartesi tese ve opu olacak tansel bey buluruz diyo ama çok korkuyorum dua edin lutfenn
İnşallah hayırlısı ile olumlu sonuç alırsın canım bende başladım bugün ilk iğnemi vuruldum bizede dua edin inşaAllah hepimiz iyi sonuçlar alırız teseden

Selamünaleyküm kızlar hayırlı akşamlar, biz ilk negatifi aldık, tutmadı bebişlerimiz
Canm Rabbim bi sonraki denemeden tutunurlar inşallah bu ay hayırlı değilmiş diyelim olsun bak sizin tesede bulundu Rabbim tüp bebeğe geçmeyi gösterdi . sükürler olsun bidahakinde tutunacaklar allahn izniyle inşllah

Allah sabır versin canım inşallah ikinvi kez de olumlu sonuç alırsınız

Allah sağlık versin inş bi sonraki sefere nasip olur tutunur bebişler.

Canm Rabbim bi sonraki denemeden tutunurlar inşallah bu ay hayırlı değilmiş diyelim olsun bak sizin tesede bulundu Rabbim tüp bebeğe geçmeyi gösterdi . sükürler olsun bidahakinde tutunacaklar allahn izniyle inşllah
Sağolun kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah diyoruz hep hayırlıları bizi bulacak inşallah..

Kızlar içim hiç rahat değil anlatmıştım daha önce okuyanlarınız bilir
Eşim kemoterapi kaynaklı azospermi
Şu an tedavideyiz haliyle dünya kadar ilaç kullanıyor ve bu da beni çok endişelendiriyor ona birşey olacak diye korkuyorum ilaçlar yan etki falan yapar mı acaba diye düşünmekten deliricem
Çocuk sahibi olalım derken eşimin de canını bile bile tehlikeye atamam
Aynı durumda olan var mı ?

D Durumbenim sizin için dua ediyorum inş hayırlı haberleriniz gelir.
Cok tesekkur ederim heyecandan kalbim duracak gibi bazen de cok sakinim. Bircok farkli duygu iciice karmakarışık...burdan guzel haber vermek en buyuk dileğim. Hepimiz cok guzel anneler olucaz inanıyorum

Canım şuan sizin için hayırlısı olan buymuş kötü düşünme herşeyde vardır bi hayır buralara gelebilmek bile çok güzel bişey.. Rabbim tez zamanda sevindirsin inş

Canım şuan sizin için hayırlısı olan buymuş kötü düşünme herşeyde vardır bi hayır buralara gelebilmek bile çok güzel bişey.. Rabbim tez zamanda sevindirsin inş
Allah razı olsun hepimiz sevinelim inşallah, tabiki hayal bile edemiyorduk buralara gelmeyi, inşallah hepimizin lucakları dolsun tez vakitte..

İnan canım bende çok endişeliydim hele hele başlarken.Ama çok şükür bir yan etki (Tabii gördüğümüz ve baktırdığımız kadarıyla) olmadı.Aslında bence kullandığımız haplarda bir problem olduğunu sanmıyorum çünkü hemen hemen hepsi vitamin ancak iğneler hormon konusunda bende çok endişeliydimde biraz geçti..Sen tabii Allah korusun daha hassassın haklı olarak.Doktora sordun mu?

Evet sordum korkmanızı gerektirecek bir durum yok dedi bir şey olmaz dedi ama yine de içim içimi yiyor

Evet sordum korkmanızı gerektirecek bir durum yok dedi bir şey olmaz dedi ama yine de içim içimi yiyor

O zaman tam bilemiyorum ama istersen diğer tetkikleride yaptırın canım benim..Hani ne biliyim karaciğeri vs organları kontrol ettirin gerek kandan veya gerek diğer tetkiklerle..ama bende bir şey olacağını sanmıyorum canımm,içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…