Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dün akşam eşime söyledim zaten en kısa zamanda akciğer,karaciğer ve böbrek enzimlerini baktıralım içimiz rahat etsin dedim tmm olur dedi valla sırf bu sebepten tedaviyi sonlandırmayı bile düşünüyorum

Merhaba kaderdaslarim. Belki cok kucuk ama bizi cok mutlu eden gelismemi umut arayan arkadaslarim icin paylasiyorum.
Ozetle azospermi esim. azfc ve varikosel ayni anda vardi. %50 sans verdiler ameliyat oncesi. Hem variyosel hem de 8 ay sonra tese oldu. Tese de sperm bulundu donduruldu. Tup bebek tedavisine basladik.
23 yumurta toplandi. 14 yeterli olgunlukta bulundu. 11 dollendi. 5. Gunde 6 tane blastosist olustu. Peki bizim icin neden bu kadar sevindirici?
Cunku embriyonun 3. Gune gelmesi yumurtanin kalitesi ile alakali imis. Ancak 3. Gunden sonraki gelisimi sperm kalitesine bagli oluyor. Bu yuzden embriyolog 3. Gunden sonra cok tedirgun takip ettik dedi. Ancak cok sukur gelisimler cok iyi :)
Ben ohss oldugum icin transfer ertelendi. 2+2+2 olarak 3 tup dondurulacak.
Doktorumuzun ayni donemde baska bir azfc+varikosel hastasi varikosel ameliyati olmamis. Ama 1 denemelik tup bebek sanslari gelismis maalesef. 2 ornek bilimsel arastirma icin yeterli degil tabi. Ama bizim gibi varikosel ameliyati olmali mi sorusuna karar vermek zorunda kalanlar icin fikir olur belki.
Sevgiler

Bugün tese olucak arakadımız dan haber yok sanırım bulundu es zamanlı hazırlncaklardı oyuzden buraya girememiştir inşllah . güzel haberler verrsn canm

Kızlar Rabbim herkese acil şifalar versin bu yakınım için soruyorum acaba Eskişehir Osmangazi Universitesinde ki Doçent Doktora gitmek mi yoksa Acibadem Hastanesi'ne gitmek mi daha mantikli olur uroloji dalında bebek için

İnşallah embiryolarınız size tutunur hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur, Allah yolunuzu açık etsin.

Çok sevindim canım gôzünüz aydın olsun Umarım bundan sonrada başarılı bir şekilde ilerler herşey.Allah'ım gönlüne göre versin yolun açık olsun canım

Z ZgulkrcZ
hulya3458
Hayırlı güzel mutlu olumlu sonuçlar nasip etsin Rabbim

S saskito kardeş ne güzel haberler verdin çok mutlu oldum sizin adınıza

D Durumbenim kardeş çok sevindim çok mutlu oldum tamamına ersin inşallah

mervesm kardeş üzüldüm.. O aşamaya gelmiş olmak bile güzel ama aşama katettikçe üzüntü hayal kırıklığı da o oranda çok oluyo galiba çünkü çok ümitlenmiş oluyo insan. Hayırlısı.. İnşallah bir sonrakinde sımsıkı tutunurlar hayırla sağlıkla

Canım ya hemen öyle kötüyü düşünme..Önce bi baktırın inşallah hiç bir şey çıkmayacaktır..Boşuna evhamlanma daha bir şeyi görmeden..İçini ferah tut..

Canım ya hemen öyle kötüyü düşünme..Önce bi baktırın inşallah hiç bir şey çıkmayacaktır..Boşuna evhamlanma daha bir şeyi görmeden..İçini ferah tut..
Birşey olmaz değil mi
Bizimle aynı durumda olan arkadaşlarımız yok mu acaba eğer varsa bana yardımcı olsunlar lütfen

Birşey olmaz değil mi
Bizimle aynı durumda olan arkadaşlarımız yok mu acaba eğer varsa bana yardımcı olsunlar lütfen

Canım benim buradan o kadar takip ediyoruz..En kötü tedaviye olumlu sonuç alamayıp bırakıyorlar tedaviyi..Ben çok şükür şimdiye kadar kimsenin yok kocamın dalağına,midesine,karaciğerine kalıcı bir şey oldu diye yazdığını görmedim!Bence siz testlerinizi yaptırın sonuçta ne olursa olsun tedirginsen..Gerisi için içini ferah tut olmaz Allahın izniyle

Allah razı olsun canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.Allah gönlündekini sana hayırlısıyla nasip etsin inşallah

mervesm kardeş üzüldüm.. O aşamaya gelmiş olmak bile güzel ama aşama katettikçe üzüntü hayal kırıklığı da o oranda çok oluyo galiba çünkü çok ümitlenmiş oluyo insan. Hayırlısı.. İnşallah bir sonrakinde sımsıkı tutunurlar hayırla sağlıkla [/QUOTE]

Aynen kardeşim ümit yüksek sonuç böyle olunca yıkım büyük oluyo, olsun toparlıcaz inşallah, rabbim hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…