Dün akşam eşime söyledim zaten en kısa zamanda akciğer,karaciğer ve böbrek enzimlerini baktıralım içimiz rahat etsin dedim tmm olur dedi valla sırf bu sebepten tedaviyi sonlandırmayı bile düşünüyorumO zaman tam bilemiyorum ama istersen diğer tetkikleride yaptırın canım benim..Hani ne biliyim karaciğeri vs organları kontrol ettirin gerek kandan veya gerek diğer tetkiklerle..ama bende bir şey olacağını sanmıyorum canımm,içini ferah tut
Dün akşam eşime söyledim zaten en kısa zamanda akciğer,karaciğer ve böbrek enzimlerine baktıralım içimiz rahat etsin dedim tmm olur dedi valla sırf bu sebepten tedaviyi sonlandırmayı bile düşünüyorum
Canm tam tesdüf yazmısım ay cok sevindimmmmm canmmmmm sonrasındada güzel haberler vereceksin inşllahArkadaslar bulundu cok sukur2 saat sonra ben giricem
yaa çok sevindim darısı başımızaArkadaslar bulundu cok sukur2 saat sonra ben giricem
Arkadaslar bulundu cok sukur2 saat sonra ben giricem[/QU gözün aydın canım inşallah bundan sonrada güzel haberler verirsin Allah yardımcın ve yardımcımız olsun
Çok şükür çok sevindim hep dua ettim Allah devamını getirsin.Arkadaslar bulundu cok sukur2 saat sonra ben giricem
İnşallah embiryolarınız size tutunur hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur, Allah yolunuzu açık etsin.Merhaba kaderdaslarim. Belki cok kucuk ama bizi cok mutlu eden gelismemi umut arayan arkadaslarim icin paylasiyorum.
Ozetle azospermi esim. azfc ve varikosel ayni anda vardi. %50 sans verdiler ameliyat oncesi. Hem variyosel hem de 8 ay sonra tese oldu. Tese de sperm bulundu donduruldu. Tup bebek tedavisine basladik.
23 yumurta toplandi. 14 yeterli olgunlukta bulundu. 11 dollendi. 5. Gunde 6 tane blastosist olustu. Peki bizim icin neden bu kadar sevindirici?
Cunku embriyonun 3. Gune gelmesi yumurtanin kalitesi ile alakali imis. Ancak 3. Gunden sonraki gelisimi sperm kalitesine bagli oluyor. Bu yuzden embriyolog 3. Gunden sonra cok tedirgun takip ettik dedi. Ancak cok sukur gelisimler cok iyi :)
Ben ohss oldugum icin transfer ertelendi. 2+2+2 olarak 3 tup dondurulacak.
Doktorumuzun ayni donemde baska bir azfc+varikosel hastasi varikosel ameliyati olmamis. Ama 1 denemelik tup bebek sanslari gelismis maalesef. 2 ornek bilimsel arastirma icin yeterli degil tabi. Ama bizim gibi varikosel ameliyati olmali mi sorusuna karar vermek zorunda kalanlar icin fikir olur belki.
Sevgiler
Çok sevindim canım gôzünüz aydın olsun Umarım bundan sonrada başarılı bir şekilde ilerler herşey.Allah'ım gönlüne göre versin yolun açık olsun canımMerhaba kaderdaslarim. Belki cok kucuk ama bizi cok mutlu eden gelismemi umut arayan arkadaslarim icin paylasiyorum.
Ozetle azospermi esim. azfc ve varikosel ayni anda vardi. %50 sans verdiler ameliyat oncesi. Hem variyosel hem de 8 ay sonra tese oldu. Tese de sperm bulundu donduruldu. Tup bebek tedavisine basladik.
23 yumurta toplandi. 14 yeterli olgunlukta bulundu. 11 dollendi. 5. Gunde 6 tane blastosist olustu. Peki bizim icin neden bu kadar sevindirici?
Cunku embriyonun 3. Gune gelmesi yumurtanin kalitesi ile alakali imis. Ancak 3. Gunden sonraki gelisimi sperm kalitesine bagli oluyor. Bu yuzden embriyolog 3. Gunden sonra cok tedirgun takip ettik dedi. Ancak cok sukur gelisimler cok iyi :)
Ben ohss oldugum icin transfer ertelendi. 2+2+2 olarak 3 tup dondurulacak.
Doktorumuzun ayni donemde baska bir azfc+varikosel hastasi varikosel ameliyati olmamis. Ama 1 denemelik tup bebek sanslari gelismis maalesef. 2 ornek bilimsel arastirma icin yeterli degil tabi. Ama bizim gibi varikosel ameliyati olmali mi sorusuna karar vermek zorunda kalanlar icin fikir olur belki.
Sevgiler
Çookk şükür canım çok sevindim senin adına inşallah devam eder güzelliklerArkadaslar bulundu cok sukur2 saat sonra ben giricem
Çok güzel bi haber Rabbime şükürler olsun güzel haberlerin arkası kesilmesin inşArkadaslar bulundu cok sukur2 saat sonra ben giricem
Dün akşam eşime söyledim zaten en kısa zamanda akciğer,karaciğer ve böbrek enzimlerini baktıralım içimiz rahat etsin dedim tmm olur dedi valla sırf bu sebepten tedaviyi sonlandırmayı bile düşünüyorum
Birşey olmaz değil miCanım ya hemen öyle kötüyü düşünme..Önce bi baktırın inşallah hiç bir şey çıkmayacaktır..Boşuna evhamlanma daha bir şeyi görmeden..İçini ferah tut..
Birşey olmaz değil mi
Bizimle aynı durumda olan arkadaşlarımız yok mu acaba eğer varsa bana yardımcı olsunlar lütfen
Allah razı olsun canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.Allah gönlündekini sana hayırlısıyla nasip etsin inşallahCanım benim buradan o kadar takip ediyoruz..En kötü tedaviye olumlu sonuç alamayıp bırakıyorlar tedaviyi..Ben çok şükür şimdiye kadar kimsenin yok kocamın dalağına,midesine,karaciğerine kalıcı bir şey oldu diye yazdığını görmedim!Bence siz testlerinizi yaptırın sonuçta ne olursa olsun tedirginsen..Gerisi için içini ferah tut olmaz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?