Allah razı olsun canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.Allah gönlündekini sana hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Canm naptunız inşlah bize güzel haberler verirsin bekliyoruzyaa çok sevindim darısı başımıza
Canm üzme kendini biz de yaşadık . bu üzüntüyü raabim hayırlısı nı versin isyan etme güçlü ol dua et bir gün olucak inşllah eşine destek ol bu süreçte onlar daha cok etkilenip cünkümaalesef sonuç olumsuz 15 tane yumurta toplandı 12 tanesi donduruldu ama neye yarar
Canm cok üzüldüm ya olsun inşallah bidaha ki şeyde döllenme olur Rabbim hayırlısını versin inşlallahArkadaslar guzel dilekletiniz icin çok tesekkurler. Ama dollenme olmadi yumurtalarda soktayim. Cok ama cok üzgünüm
her şey bitti artik tek umudumuz teseydi olmadı eşim evliligimizi bile bu ameliyata bağlıyordu ben kendime üzülmüyorum ona üzülüyorumCanm üzme kendini biz de yaşadık . bu üzüntüyü raabim hayırlısı nı versin isyan etme güçlü ol dua et bir gün olucak inşllah eşine destek ol bu süreçte onlar daha cok etkilenip cünkü
Canım herşey bitmedi daha bak sizde ilk tesenizi oldunuz sanırım bizde daha 14 gün oldu ik tesemizdi bizde sizin gibiydik. Tek çaremiz o die allah büyük. Zamana bıraktık şuan kafa toparlamadayız . daha sonra tedavi olursunuz başka doktorla görüşürsünğz 2 tesede bulunan var 3 te bile oyuzden ümidini kaybetmeyin allahtan umut kesilmez herşey şerde bi hayır vardır Rabbim bu zamanda bizlere uygun görmemiş demekki eşinide kendini de bu yönde teselli et . morel ver ona çocuk için evlenöedim ben senin le diıyorıdm ben eşime biraz oda pskolıjsi yeni yeni düzelmeye başladı düzelicektir sadece destek olun ben hiç yanında aglamadım sakın sende tut kendini daha yolun başındayız gibi düşün . hayırlısyla olcak inşllahher şey bitti artik tek umudumuz teseydi olmadı eşim evliligimizi bile bu ameliyata bağlıyordu ben kendime üzülmüyorum ona üzülüyorum
Patolijiye gttini sonuç canmher şey bitti artik tek umudumuz teseydi olmadı eşim evliligimizi bile bu ameliyata bağlıyordu ben kendime üzülmüyorum ona üzülüyorum
Canım ya çok üzüldüm gerçekten inşaAllah başka bi çaresi vardır ya üzme kendini başka bi yerden kapı açar inşallah mrvlamher şey bitti artik tek umudumuz teseydi olmadı eşim evliligimizi bile bu ameliyata bağlıyordu ben kendime üzülmüyorum ona üzülüyorum
Arkadaslar guzel dilekletiniz icin çok tesekkurler. Ama dollenme olmadi yumurtalarda soktayim. Cok ama cok üzgünüm
maalesef sonuç olumsuz 15 tane yumurta toplandı 12 tanesi donduruldu ama neye yarar
her şey bitti artik tek umudumuz teseydi olmadı eşim evliligimizi bile bu ameliyata bağlıyordu ben kendime üzülmüyorum ona üzülüyorum
Canım lütfen kendini üzme bak buradaki bir çok arkadaşımız bu yollardan geçti ben de dahil inan herşeyin bir sebebi vardırher şey bitti artik tek umudumuz teseydi olmadı eşim evliligimizi bile bu ameliyata bağlıyordu ben kendime üzülmüyorum ona üzülüyorum
Arkadaşlar azospermiyle ilgili çok bilgim yok. Benim eşiminde ilk çıkan sonuçları 0'dı. Neden öyle çıktı anlamadık. Sonradan testlerindeki sonuçlardada çok düşük hareketlilik çıkmıştı. Keçiboynuzuna başladık hemen aktardan aldım biotama soğuk pres son sonucu %53 ileri hareketli çıktı. Mucize gibi.. Şimdi hünnap kullanıyoruz yarında konseye gircez aşılama için. Bendede pcos var. Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.
Bizim ileri hareketlilik %1 %11 %16 filan çıkardı genelde. Keçiboynuzuna başlayınca böyle yükseldi çok şükür. 2 yıl olcak evleneli. Hiç hamile kalamadım. Eşimin yeni çıkan son sonucu bu. Bendede pcos var adet olabiliyodum son 5 6 aydır iyice düzenim şaştı. Doktor hazır değerler yükselmişken aşılamaya başlayalım dedi. Yarın rapor için şartlar uygunsa devlette aşılama yaptırcaz. Şartlar uymazsada özele gitcez. Bakalım kısmet.Canım sizin ileri hareketlilik çok iyiymiş. Normal yoldan olmuyor mu?
Bizim ileri hareketlilik %1 %11 %16 filan çıkardı genelde. Keçiboynuzuna başlayınca böyle yükseldi çok şükür. 2 yıl olcak evleneli. Hiç hamile kalamadım. Eşimin yeni çıkan son sonucu bu. Bendede pcos var adet olabiliyodum son 5 6 aydır iyice düzenim şaştı. Doktor hazır değerler yükselmişken aşılamaya başlayalım dedi. Yarın rapor için şartlar uygunsa devlette aşılama yaptırcaz. Şartlar uymazsada özele gitcez. Bakalım kısmet.
Bizim de ikinci denemede döllendi ama sonra yaşamadılar.Çok zor haklısın.Allah inşallah bir gün hayırlı haberler verebilmeyi nasip eder.Arkadaslar guzel dilekletiniz icin çok tesekkurler. Ama dollenme olmadi yumurtalarda soktayim. Cok ama cok üzgünüm
Cok üzüldüm canm..sperm cikiinca da hersey bitmiyo ki.ne desem bilemedim.. kok hucreden bahsettiler mi bisey söylediler mi..Allah bu yolda savas veren herkesin yardmcisi olsun..maalesef sonuç olumsuz 15 tane yumurta toplandı 12 tanesi donduruldu ama neye yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?