Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maalesef sonuç olumsuz 15 tane yumurta toplandı 12 tanesi donduruldu ama neye yarar

maalesef sonuç olumsuz 15 tane yumurta toplandı 12 tanesi donduruldu ama neye yarar
Canm üzme kendini biz de yaşadık . bu üzüntüyü raabim hayırlısı nı versin isyan etme güçlü ol dua et bir gün olucak inşllah eşine destek ol bu süreçte onlar daha cok etkilenip cünkü

Canm üzme kendini biz de yaşadık . bu üzüntüyü raabim hayırlısı nı versin isyan etme güçlü ol dua et bir gün olucak inşllah eşine destek ol bu süreçte onlar daha cok etkilenip cünkü
her şey bitti artik tek umudumuz teseydi olmadı eşim evliligimizi bile bu ameliyata bağlıyordu ben kendime üzülmüyorum ona üzülüyorum

her şey bitti artik tek umudumuz teseydi olmadı eşim evliligimizi bile bu ameliyata bağlıyordu ben kendime üzülmüyorum ona üzülüyorum
Canım herşey bitmedi daha bak sizde ilk tesenizi oldunuz sanırım bizde daha 14 gün oldu ik tesemizdi bizde sizin gibiydik. Tek çaremiz o die allah büyük. Zamana bıraktık şuan kafa toparlamadayız . daha sonra tedavi olursunuz başka doktorla görüşürsünğz 2 tesede bulunan var 3 te bile oyuzden ümidini kaybetmeyin allahtan umut kesilmez herşey şerde bi hayır vardır Rabbim bu zamanda bizlere uygun görmemiş demekki eşinide kendini de bu yönde teselli et . morel ver ona çocuk için evlenöedim ben senin le diıyorıdm ben eşime biraz oda pskolıjsi yeni yeni düzelmeye başladı düzelicektir sadece destek olun ben hiç yanında aglamadım sakın sende tut kendini daha yolun başındayız gibi düşün . hayırlısyla olcak inşllah

Canım ya çok üzüldüm gerçekten inşaAllah başka bi çaresi vardır ya üzme kendini başka bi yerden kapı açar inşallah mrvlam

Arkadaslar guzel dilekletiniz icin çok tesekkurler. Ama dollenme olmadi yumurtalarda soktayim. Cok ama cok üzgünüm

3. De 4. De başarı sağlananlar var arkadaşlar, zor biliyorum hep geçtik aynı yollardan ama ümit etmeye devam edicez, benim 4 embriyom oldu 2 si transfer edildi 1 i bile tutmadı, herşey rabbimin elinde, bende çok üzgünüm, söylenen hiç bir söz sıkıntımızı hafifletmiyor biliyorum ama yalnız olmadığınızı bilin istedim..
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..
Rabbim kalbimizi ferahlatsın ve kollarımızı doldursun inşallah..

Ümidinizi kesmeyin nolur, olacağına inanın, eşinizin düşüncesini değiştirmesi gerek, biz 3 aylık evliyken öğrendik eşim de boşanma yoluna gitti, ama sevgimiz herşeyin üstesinden geldi,5 yıl bitti..
Hersey çocuk değil..

Arkadaşlar azospermiyle ilgili çok bilgim yok. Benim eşiminde ilk çıkan sonuçları 0'dı. Neden öyle çıktı anlamadık. Sonradan testlerindeki sonuçlardada çok düşük hareketlilik çıkmıştı. Keçiboynuzuna başladık hemen aktardan aldım biotama soğuk pres son sonucu %53 ileri hareketli çıktı. Mucize gibi.. Şimdi hünnap kullanıyoruz yarında konseye gircez aşılama için. Bendede pcos var. Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.

Canım lütfen kendini üzme bak buradaki bir çok arkadaşımız bu yollardan geçti ben de dahil inan herşeyin bir sebebi vardır
Rabbim büyük dua etmekten hiç vazgeçme
Ben inanıyorum bir gün biz de anne olacağız

Canım sizin ileri hareketlilik çok iyiymiş. Normal yoldan olmuyor mu?

Canım sizin ileri hareketlilik çok iyiymiş. Normal yoldan olmuyor mu?
Bizim ileri hareketlilik %1 %11 %16 filan çıkardı genelde. Keçiboynuzuna başlayınca böyle yükseldi çok şükür. 2 yıl olcak evleneli. Hiç hamile kalamadım. Eşimin yeni çıkan son sonucu bu. Bendede pcos var adet olabiliyodum son 5 6 aydır iyice düzenim şaştı. Doktor hazır değerler yükselmişken aşılamaya başlayalım dedi. Yarın rapor için şartlar uygunsa devlette aşılama yaptırcaz. Şartlar uymazsada özele gitcez. Bakalım kısmet.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım. Keçiboynuzu pekmezi ile mi yükseldi? Doktor benim eşime de tavsiye etmişti, fsh yükselmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…