Canimm nerde tedavi gormustunuz. Ilkindr olmayip ikinci de oldu demek.kac gun yaşadılar?neden yasamamislar.bisey soylediler mi. Kac kere denedinizBizim de ikinci denemede döllendi ama sonra yaşamadılar.Çok zor haklısın.Allah inşallah bir gün hayırlı haberler verebilmeyi nasip eder.
Saol canm kac kere denediniz siz. Kacinci gun embryosuydu..biz de yarin gidip lonuscaz3. De 4. De başarı sağlananlar var arkadaşlar, zor biliyorum hep geçtik aynı yollardan ama ümit etmeye devam edicez, benim 4 embriyom oldu 2 si transfer edildi 1 i bile tutmadı, herşey rabbimin elinde, bende çok üzgünüm, söylenen hiç bir söz sıkıntımızı hafifletmiyor biliyorum ama yalnız olmadığınızı bilin istedim..
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..
Rabbim kalbimizi ferahlatsın ve kollarımızı doldursun inşallah..
Canm siizn kacinci denemeydi.kacinci gun embryosuydu saol canm.. cok zor. O kadar sevinmistik ki.. şimdi yine çöktüm. .3. De 4. De başarı sağlananlar var arkadaşlar, zor biliyorum hep geçtik aynı yollardan ama ümit etmeye devam edicez, benim 4 embriyom oldu 2 si transfer edildi 1 i bile tutmadı, herşey rabbimin elinde, bende çok üzgünüm, söylenen hiç bir söz sıkıntımızı hafifletmiyor biliyorum ama yalnız olmadığınızı bilin istedim..
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..
Rabbim kalbimizi ferahlatsın ve kollarımızı doldursun inşallah..
Hadi insallah onlar tutunur insallah..Bizim 3. Gün embriyosuydu 10 tane döllendi ama 3. Günde 4 tanr dondu diğerlerini 5. Gün için beklettiler ama olmadı, şuan elimizde 2 tane var, onlar da nasıl çözünecek bilmiyorum..
İnşallah ama zamana ihtiyacım var sanırım hiç iyi hissetmiyorum kendimiHadi insallah onlar tutunur insallah..
İlkinde üçüncü gün transfer oldu tutmadı ikincide dördüncü gün 6 embiryo yaşamadı.sperm kalitesinden kaynaklı olduğu söylendi.inmemiş testis vakalarında morfoloji bozuk olurmuş çift baş kuyruksuz sperm gibi.Tedavisi de yok dendi.Mucizenin peşinde koşuyoruz Allah yazdıysa hiçbişeye bakmaz olur lakin tıbbı boyutta işimiz çok zor.Allah hepimize şifa vere.Canimm nerde tedavi gormustunuz. Ilkindr olmayip ikinci de oldu demek.kac gun yaşadılar?neden yasamamislar.bisey soylediler mi. Kac kere denediniz
Kızlar ya benim uzun süredir devam eden bu sıkıntım var o da şu...
Ben ne evde durmak istiyorum (tek olduğum için sıkılıyorum) nede çalışmak istiyorum
Uzun yıllar hep çalıştığım için bide çocuğum olmayacağı gerçeğiyle karşı karşıyayken içimden hiç çalışmak gelmiyor
Şu an evet çalışıyorum ama inanın sabah kalkıp ta işe gidesim gelmiyor
Böyle garip bir durumdayım işte ne yapacağımı bilmiyorum
Hangi merkeze gidiyorsunuz..ben anlamadim sperm lerden kaliteli olanlari secmiyorlarmi.morfolojiyi duzeltmek imkansizmiymis?simdi napiyosunz Peki. Dondurulmus larınız var mi?İlkinde üçüncü gün transfer oldu tutmadı ikincide dördüncü gün 6 embiryo yaşamadı.sperm kalitesinden kaynaklı olduğu söylendi.inmemiş testis vakalarında morfoloji bozuk olurmuş çift baş kuyruksuz sperm gibi.Tedavisi de yok dendi.Mucizenin peşinde koşuyoruz Allah yazdıysa hiçbişeye bakmaz olur lakin tıbbı boyutta işimiz çok zor.Allah hepimize şifa vere.
İş şartlarınızı bilmiyorum ama çalışırken daha az düşünüyor insan evde kendinizi daha çok dinlersiniz.Kızlar ya benim uzun süredir devam eden bu sıkıntım var o da şu...
Ben ne evde durmak istiyorum (tek olduğum için sıkılıyorum) nede çalışmak istiyorum
Uzun yıllar hep çalıştığım için bide çocuğum olmayacağı gerçeğiyle karşı karşıyayken içimden hiç çalışmak gelmiyor
İşten de soğudum çalışmak istemiyorum iş hayatından da oldukça bunaldım evde de yalnız kalamıyorum sıkılıyorum ne olacak böyle bilmiyorumİş şartlarınızı bilmiyorum ama çalışırken daha az düşünüyor insan evde kendinizi daha çok dinlersiniz.
Zaten üç beş tane sperm çıkıyor demek ki hiç sağlam yok ki sağlıklı embiryo olmuyor.ilk üç gün yumurta götürüyor embiryoyu sonra sperm devreye giriyor üçüncü günden sonra da ilerlemiyor gelişimleri duruyor.Vitamin hormon tedavisi gördük aynı sonuç.Ankarada denedik.dondurulmuş embiryo yok şu an bir şey kullanmıyoruz.Hangi merkeze gidiyorsunuz..ben anlamadim sperm lerden kaliteli olanlari secmiyorlarmi.morfolojiyi duzeltmek imkansizmiymis?simdi napiyosunz Peki. Dondurulmus larınız var mi?
Anladım canım... bakalım ne diyecekler bize yarın..Zaten üç beş tane sperm çıkıyor demek ki hiç sağlam yok ki sağlıklı embiryo olmuyor.ilk üç gün yumurta götürüyor embiryoyu sonra sperm devreye giriyor üçüncü günden sonra da ilerlemiyor gelişimleri duruyor.Vitamin hormon tedavisi gördük aynı sonuç.Ankarada denedik.dondurulmuş embiryo yok şu an bir şey kullanmıyoruz.
İnş bu zorlu günler geçer arkadaşım.Allah gönlüne yüreğine genişlik verir.Dönem dönem ben de senin gibi hissediyorum inşallah senin de bu sürecin geçer çabucak.İşten de soğudum çalışmak istemiyorum iş hayatından da oldukça bunaldım evde de yalnız kalamıyorum sıkılıyorum ne olacak böyle bilmiyorum
İnşallah ama pek geçecek gibi değil uzun zamandır böyleyim çünküİnş bu zorlu günler geçer arkadaşım.Allah gönlüne yüreğine genişlik verir.Dönem dönem ben de senin gibi hissediyorum inşallah senin de bu sürecin geçer çabucak.
Maddi olarak zorlanmayacaksiniz ayrilin bence ama evde oturmayin. Kendinize meşguliyetler bulun kurslar Spor. Evde oturunca iyice kurup isin icinden cikamiyorsunuzKızlar ya benim uzun süredir devam eden bu sıkıntım var o da şu...
İnş iyi şeyler söyler doktorunuz şifa Allahtan bir sağlıklı sperm hepimize yeter inşallah o da olur bir gün.Anladım canım... bakalım ne diyecekler bize yarın..
Arkadasim bilmiyorum nasil bakis acin bu konuya ama kedi ya da kopek sahiplenmeyi dusunur musun? Ben hic dokunamazdim ne kedi ne kopege, ama uzaktan cok severdim tabi. Ozellikle kopekleri, inanilmaz bir merhametim vardi kopeklere karsi ama cok korkardim. Snr sansa is yerine sahibi tarafindan terk edilmis bir kopek getirdiler. Bir iki derken kopekle en cok ben mesgul olmaya basladim ve butun korkum ve tiksintilerim de gecti kopeklere karsi. Tam bu siralarda da esimin durumunu ogrendim. Dertler ust uste bindiginde nefes alamadigimda kopegim saniyede moralimi yukseltiyor. Bakmasi zor ama biz bebek isteyen kisileriz, kedi kopek ne kdr zorlayabilir ki? Bu olmazsa baska bir manevi haz saglayacak bisey yapabilirsin. Belki cocuk esirgeme kurulu ya da baska bir kurumda cocuklarla ilgili gonullu isler yapabilirsinİşten de soğudum çalışmak istemiyorum iş hayatından da oldukça bunaldım evde de yalnız kalamıyorum sıkılıyorum ne olacak böyle bilmiyorum
Kedi köpek bakmayı isterim çok ta severim hayvanları ama yerim hiç müsait değilArkadasim bilmiyorum nasil bakis acin bu konuya ama kedi ya da kopek sahiplenmeyi dusunur musun? Ben hic dokunamazdim ne kedi ne kopege, ama uzaktan cok severdim tabi. Ozellikle kopekleri, inanilmaz bir merhametim vardi kopeklere karsi ama cok korkardim. Snr sansa is yerine sahibi tarafindan terk edilmis bir kopek getirdiler. Bir iki derken kopekle en cok ben mesgul olmaya basladim ve butun korkum ve tiksintilerim de gecti kopeklere karsi. Tam bu siralarda da esimin durumunu ogrendim. Dertler ust uste bindiginde nefes alamadigimda kopegim saniyede moralimi yukseltiyor. Bakmasi zor ama biz bebek isteyen kisileriz, kedi kopek ne kdr zorlayabilir ki? Bu olmazsa baska bir manevi haz saglayacak bisey yapabilirsin. Belki cocuk esirgeme kurulu ya da baska bir kurumda cocuklarla ilgili gonullu isler yapabilirsin
Anladım canım... bakalım ne diyecekler bize yarın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?