Niye sadece ben diye konusuyosn ki burda bukdr insaniz niye sana daha zor beklemek gbi dusunuosnBen ne zaman anne olucam ya
Dayanamıyorum artık
Evet canm biziz. 2 tup spermmiz var. Ben sperm bulununca hersey hallolcakbsaniyordum ama dollemediler. Morfoloji mi bozuk acaba.gecrci Benim de 3 tane yumurtam olgunlasmisti sans azdi demek Baklm bugun gidicez. Ne diyecekler.ben de eskileri baya okumustum Dediğin gibi baya olumlu sonuc alan vardi. ICnm tam 2 gun once tansel bey sperm buldm 3 tup de dondurdm demis o siz misiniz? Yani bi daha esin tese olmasina gerek kalmadan deneyebilirsiniz en azindan belki dondurulduysa? Ya da belki tansel bey tedaviye devam edelim der biraz daha spermler duzelir fln der? Cok uzuldum inan ya ztn burda kotu haber alinca hepimizin cani sikiliyo ve malesef uzun zamandir iyi haberimiz olmadieskilere bakiyorm cogunlugu anne olmus gbi gelio gordugm kadariyla. Umarim biz de oluruz
Ben derken herkesi kastettimNiye sadece ben diye konusuyosn ki burda bukdr insaniz niye sana daha zor beklemek gbi dusunuosn
Canm çalıssan bence daha iyi evde durup bütün gün düşünceksin çalışınca gene lafan meşgul oluyor ben iyi ki çalışıyorum dıyorumKızlar ya benim uzun süredir devam eden bu sıkıntım var o da şu...
Ben ne evde durmak istiyorum (tek olduğum için sıkılıyorum) nede çalışmak istiyorum
Uzun yıllar hep çalıştığım için bide çocuğum olmayacağı gerçeğiyle karşı karşıyayken içimden hiç çalışmak gelmiyor
Şu an evet çalışıyorum ama inanın sabah kalkıp ta işe gidesim gelmiyor
Böyle garip bir durumdayım işte ne yapacağımı bilmiyorum
kök hücreri dondurdum dedi bekliycez hemen olacak bir şey değil dediCok üzüldüm canm..sperm cikiinca da hersey bitmiyo ki.ne desem bilemedim.. kok hucreden bahsettiler mi bisey söylediler mi..Allah bu yolda savas veren herkesin yardmcisi olsun..
Canım kök hücreyi dondurmak nedemek o nasıl oluyor kı bizdede bulunmadı ya hiç ondan merak ettim sizin parça alınıp gönderildiği patolojıyekök hücreri dondurdum dedi bekliycez hemen olacak bir şey değil dedi
Arkadaşlar merhaba aylardır forumu takip ediyorum fakat üye olup yazmamistim
1 yıllık evliyiz çocuğumuz olmadı 2 ay önce muayene olmaya başladık esim spermigrom yaptırdı ve sonuç 0 herkesin yaşadığı duygular içindeydik o zamanlar şimdi biraz daha sakiniz internetten biraz araştırmalar sonucu nohut suyu icirdim eşime iki ay boyunca bugün bitti gece hafta hormon testi yaptırdık sizle paylasiyim belki yorum yapmanıza yardımcı olur
TSH 1.705
FSH 12.05
LH 3.03
Prolaktin 5.39
Testesteron 3.56
Hormon sonuclarimiz bunlar Ankara'ya yakın küçük bı şehirde yaşıyoruz şimdilik buranın devlet hastanesi üroloji bölümünde muayene oluyor haftaya da testis ultrasonu verdi onu yaptıracağız sizden istediğim ne dir ne değildir ne yapmak lazım bu arada bı özel hastanede yeniden spermigram yaptıracağız. Teşekkür ederim şimdiden.
ÇankıriAnkaraya yakın yozgat falanmı
Canm FSH falan tam sınırdı gibi hormonlar iyi gibi ya ama tabikide doktor nedicem Bakalım şimdi araştırırlar ondan sonra neyden kaynaklandığı bulmaya çalışırlar azosperm yani Eşiniz demi genetik test falan da isteyebilir bu arada ankrada kaan aydos var proföser isterseniz onada bi randevu alıp muayne olabilirsiniz allah yardmcnız olsun smdidenArkadaşlar merhaba aylardır forumu takip ediyorum fakat üye olup yazmamistim
1 yıllık evliyiz çocuğumuz olmadı 2 ay önce muayene olmaya başladık esim spermigrom yaptırdı ve sonuç 0 herkesin yaşadığı duygular içindeydik o zamanlar şimdi biraz daha sakiniz internetten biraz araştırmalar sonucu nohut suyu icirdim eşime iki ay boyunca bugün bitti gece hafta hormon testi yaptırdık sizle paylasiyim belki yorum yapmanıza yardımcı olur
TSH 1.705
FSH 12.05
LH 3.03
Prolaktin 5.39
Testesteron 3.56
Hormon sonuclarimiz bunlar Ankara'ya yakın küçük bı şehirde yaşıyoruz şimdilik buranın devlet hastanesi üroloji bölümünde muayene oluyor haftaya da testis ultrasonu verdi onu yaptıracağız sizden istediğim ne dir ne değildir ne yapmak lazım bu arada bı özel hastanede yeniden spermigram yaptıracağız. Teşekkür ederim şimdiden.
Fsh nasıl sınırda oluyor tahlil kağıdında 1.5 ile 19 arasında neye göre sinir bu 12 biliyormusunuz Allah hepimizin yardımcısı olsun insallahCanm FSH falan tam sınırdı gibi hormonlar iyi gibi ya ama tabikide doktor nedicem Bakalım şimdi araştırırlar ondan sonra neyden kaynaklandığı bulmaya çalışırlar azosperm yani Eşiniz demi genetik test falan da isteyebilir bu arada ankrada kaan aydos var proföser isterseniz onada bi randevu alıp muayne olabilirsiniz allah yardmcnız olsun smdiden
Canm benm kagıttada 12. 4 mü ne yaIo en son ona göre yorum yaptım merkezden değişik olabilir. Bi kere değil 5 kere verin hatta daha fazla ayrıntılı yapılan yerlereFsh nasıl sınırda oluyor tahlil kağıdında 1.5 ile 19 arasında neye göre sinir bu 12 biliyormusunuz Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
gitti canım kuyruklu olmadığını olgun olmadığını spermatit şeklinde olduğunu söyledi kök hücre gelirse tekrar tese olmamak icin dondurdugunu söylediCanım kök hücreyi dondurmak nedemek o nasıl oluyor kı bizdede bulunmadı ya hiç ondan merak ettim sizin parça alınıp gönderildiği patolojıye
Sizde gene o bulunmuş gene canm bak bizim hiç bişekilde hücre görülmedigitti canım kuyruklu olmadığını olgun olmadığını spermatit şeklinde olduğunu söyledi kök hücre gelirse tekrar tese olmamak icin dondurdugunu söyledi
Al benden de o kadar..Kızlar ya benim uzun süredir devam eden bu sıkıntım var o da şu...
Ben ne evde durmak istiyorum (tek olduğum için sıkılıyorum) nede çalışmak istiyorum
Uzun yıllar hep çalıştığım için bide çocuğum olmayacağı gerçeğiyle karşı karşıyayken içimden hiç çalışmak gelmiyor
Şu an evet çalışıyorum ama inanın sabah kalkıp ta işe gidesim gelmiyor
Böyle garip bir durumdayım işte ne yapacağımı bilmiyorum
Merhaba canım siz tedaviyi kimde görüyorsunuzgitti canım kuyruklu olmadığını olgun olmadığını spermatit şeklinde olduğunu söyledi kök hücre gelirse tekrar tese olmamak icin dondurdugunu söyledi
Keçi boynuzu özü canım pekmez değil. Dün konseye girdik aşılama için doktorlar sonuçlara şaşırdı nasıl bu kadar çabuk etki etmiş diye.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım. Keçiboynuzu pekmezi ile mi yükseldi? Doktor benim eşime de tavsiye etmişti, fsh yükselmesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?