Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canm biziz. 2 tup spermmiz var. Ben sperm bulununca hersey hallolcakbsaniyordum ama dollemediler. Morfoloji mi bozuk acaba.gecrci Benim de 3 tane yumurtam olgunlasmisti sans azdi demek Baklm bugun gidicez. Ne diyecekler.ben de eskileri baya okumustum Dediğin gibi baya olumlu sonuc alan vardi. I

Canm çalıssan bence daha iyi evde durup bütün gün düşünceksin çalışınca gene lafan meşgul oluyor ben iyi ki çalışıyorum dıyorum

Cok üzüldüm canm..sperm cikiinca da hersey bitmiyo ki.ne desem bilemedim.. kok hucreden bahsettiler mi bisey söylediler mi..Allah bu yolda savas veren herkesin yardmcisi olsun..
kök hücreri dondurdum dedi bekliycez hemen olacak bir şey değil dedi

Arkadaşlar merhaba aylardır forumu takip ediyorum fakat üye olup yazmamistim
1 yıllık evliyiz çocuğumuz olmadı 2 ay önce muayene olmaya başladık esim spermigrom yaptırdı ve sonuç 0 herkesin yaşadığı duygular içindeydik o zamanlar şimdi biraz daha sakiniz internetten biraz araştırmalar sonucu nohut suyu icirdim eşime iki ay boyunca bugün bitti gece hafta hormon testi yaptırdık sizle paylasiyim belki yorum yapmanıza yardımcı olur
TSH 1.705
FSH 12.05
LH 3.03
Prolaktin 5.39
Testesteron 3.56
Hormon sonuclarimiz bunlar Ankara'ya yakın küçük bı şehirde yaşıyoruz şimdilik buranın devlet hastanesi üroloji bölümünde muayene oluyor haftaya da testis ultrasonu verdi onu yaptıracağız sizden istediğim ne dir ne değildir ne yapmak lazım bu arada bı özel hastanede yeniden spermigram yaptıracağız. Teşekkür ederim şimdiden.

Ankaraya yakın yozgat falanmı

Canm FSH falan tam sınırdı gibi hormonlar iyi gibi ya ama tabikide doktor nedicem Bakalım şimdi araştırırlar ondan sonra neyden kaynaklandığı bulmaya çalışırlar azosperm yani Eşiniz demi genetik test falan da isteyebilir bu arada ankrada kaan aydos var proföser isterseniz onada bi randevu alıp muayne olabilirsiniz allah yardmcnız olsun smdiden

Fsh nasıl sınırda oluyor tahlil kağıdında 1.5 ile 19 arasında neye göre sinir bu 12 biliyormusunuz Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

Fsh nasıl sınırda oluyor tahlil kağıdında 1.5 ile 19 arasında neye göre sinir bu 12 biliyormusunuz Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Canm benm kagıttada 12. 4 mü ne yaIo en son ona göre yorum yaptım merkezden değişik olabilir. Bi kere değil 5 kere verin hatta daha fazla ayrıntılı yapılan yerlere

Canım kök hücreyi dondurmak nedemek o nasıl oluyor kı bizdede bulunmadı ya hiç ondan merak ettim sizin parça alınıp gönderildiği patolojıye
gitti canım kuyruklu olmadığını olgun olmadığını spermatit şeklinde olduğunu söyledi kök hücre gelirse tekrar tese olmamak icin dondurdugunu söyledi

Al benden de o kadar..

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım. Keçiboynuzu pekmezi ile mi yükseldi? Doktor benim eşime de tavsiye etmişti, fsh yükselmesi için.
Keçi boynuzu özü canım pekmez değil. Dün konseye girdik aşılama için doktorlar sonuçlara şaşırdı nasıl bu kadar çabuk etki etmiş diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…