Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok tşk ederm rabbim hepimizim yardımcısı olsun. Başvurumuz onaylanali 1 yıl oldu ve siradayiz inşallah bebeğimizi bekliyoruz. Herkes sizin gibi dusunmiyor malesef ve bu konu da en az tedavi kadar zor inanın. Çok tşk.ler sevgiler..

Tabi kiii ... Asla vazgecmeyin. Umudunuz baki olsun.dilerim güzel haberler paylasirsiniz

Öncelikle çok tşk ederiz fikirler , dilekler için.ama kaan Aydos bizim ilk ve tek doktorumuz degil. Uzun yıllar ve bir çok doktordan sonra Kaan hocaya gitmiştik. Her tedavi her alternatif tıp denedik olmadı. Dilerim sizler sonuç alırsınız dualarım burada savaşan tüm güçlü kadınlar için

arkadaşlar azospermi için genetik test yaptıran var mı bilgi verebilir misiniz lütfen
Biz 3 yıl oncöe özel bir hastaneye kan vererek yaptırdık . onlar genetik tanı merkezine gönderiyorlar. 1 ay sonra sonuç geldi ve 500 liraydı galiba

bız ankarada devlet hastanesınde yaptırdık.karyotıp y delesyonu bıde adını unuttum genetık testın ucret odemedık

Sizde gene o bulunmuş gene canm bak bizim hiç bişekilde hücre görülmedi
yumurta toplanacağı zaman öğrendim ben eşimden önce çıkmadığını hemşireden duydum telefonla konuştu yumurta toplandı ağlayarak ayıldım zaten eşime bi sey diyemedim tansel bey geldi yüzümden anladı bana sen niye üzülüyorsun diyo üzülmemem gereken bi durum mu var ortada acaba cıktı mi ki yanlış mı anladım diyorum o an bile ümit ettim bir gün öncesi tansel bey bulacağından o kadar emindi cok guzel şeyler söyledi buluruz dedi hayal kırıklığına uğradık kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim

Allah dayanma gücü versin canım.bizde Tansel beye gittik ikinci kez şansımızı denemek için ama kafamızda onunla ilgili bazı soru işaretleri oluştu.sizin ilk microtese miydi üzülmemek elde değil anlıyorum ama ne yapalım hayata da bir yerden devam etmek gerekiyor. bak biz 10 yıldır evliyiz sağlığımız yerinde olsun eşimizle mutlu olalım da belki bizim için böylesi hayırlıdır böyle de düşünmek gerek Allah dermansız dertler vermesin kuzum...

Rabbim hayırlısını versin hepmize canm bende ilk dışarı kutuda bole bişey cıktı tüp bebek patoloji dediler dedim kesin bulanması uzman anlmıstm benden

canm ameliyat raporun varmı aldnmı dokotrdan varsa bi atanlirmisim bana birbirsey karsılastrcam kendimden de nekadar parca almış ona bakıcam

Arkadaşlar merhaba, size birşey sormak istiyorum genelde çoğunluk celalettin hocanın hastası. tedavilerde herkesin bildiği gibi 3 aydan 3 aya. Bizim 9. ay olacak ama her ilaç verdiğimde eşime içim gidiyor. Geçen gün instagram hesabında bir yorum okudum eski paylaşımlardan biri yazmış ki 2 yıldır tedavideyim milim ilerleme olmadı demiş. Bu süreç herkeste ayrı biliyorum ama tam da ifade edemiyorum aslında kendimi. Mesela atıyorum bu ay da randevuya gidelim eğer gelişme olmazsa tedaviyi sonlandırıcaz dediğiniz oluyor mu. Bizim ilk başladığımız dan bu yana ilerleme oldu ama artık pes etmek üzereyim yoruldum gönlüm kalbim yorgun. Sizde böyle düşünüyor musunuz. Artık sürekli kuşku paranoyak evham beynim örümcek ağı gibi.

Benimde aynı sizde ilerleme olmuş ama bizde hep %100 lokositti 9 ayda %100 spermatosit çıktı testte bu sperm testlerine göre daha biz yıllarca tedavi göreceğiz gibi ama bırakmak istemiyorum pes etmicem

Benimde aynı sizde ilerleme olmuş ama bizde hep %100 lokositti 9 ayda %100 spermatosit çıktı testte bu sperm testlerine göre daha biz yıllarca tedavi göreceğiz gibi ama bırakmak istemiyorum pes etmicem
Canım senin eşin hipogonadizm hastası değil mi? Sizinki tedavi edilebilen ve normal yolla da hamilelik sağlanabilen tek azosperm vakası diye biliyorum ve celalettin hoca da bu konudaki en iyilerden biri. Siz devam edin tabiki.

Tam da içimden geçen herşeyi yazmışsın cnm eğer olumlu bir gelişme olmazsa ben de tedaviyi sonlandırmayı düşünüyorum sebebi ise korkuyorum eşim kemoterapi gördüğü için daha da çok endişeliyim
Bilmiyorum ya kafam çok karışık

Biz cekalettin peruda yeni sayılırız canım 5ay kadar oldu bizimde ocakta tekrar gideceğiz ama ben şöyle düşünüyorum herkesin düşüncesi farklı olabilir herhangi bi hastalık değil bu durum tedaviye yanaşan adam akıllı bi tane doktor yok gittiklerimiz ameliyat çıkmazsa tekrar ameliyat çıkmazsa sperm bankası diyende var evlatlık alın diyende yani kaybedecek suanda çok bişeyimiz yok kısa sürede sonuç almak zaten zor ki sperm olusumu 70küsür günde oluyo. Kullandıgımız ilaçlar ağır ağır ilaçlar değil çoğu vitamin takviye bitkisel kapsül evde oturup rabbim bana mucize göster demektense tedavi için çabalayıp rabbim ben elimden geleni yapıyorum emeklerimizi boşa çıkarma evlatlarla sevindir bizi diye dua etmek beni daha rahatlatıyo. Herkesin bünyesi farklı farklı herkesin azo sebebi farklı inşallah burdaki herkes bir gün bu güzel haberleri verir bizde kavusuruz evlatlarımıza..

Valla bizde gidicez celalettin hocaya ve benim eşimde kemoterapi görmüş ama kötü düşünmüyorum ve düşünmek istemiyorum. Kalbimi bütün tutuyorum. Rabbim hayırlı sonuçlar göstersin inş hepimize. Benimde asıl korktuğum şey bu hastalığın kalıcı olması

Kesinlikle söylediklerine katılıyorum bende hep öyle dua ediyorum. Biz elimizden geleni yapalım şifa Allah tan Rabbim boşa çıkarmasın inş

Kesinlikle söylediklerine katılıyorum bende hep öyle dua ediyorum. Biz elimizden geleni yapalım şifa Allah tan Rabbim boşa çıkarmasın inş
Amin canım inşallah maddi manevi zor bi süreç ama rabbim bzi seviyormjş ki agır imtihandan geçiriyo inşallah imtihanı kazanıp sonunda mutlu oluruz

Rabbim çok büyük. Bu kadar tedaviye bir sonuç elde edilmiyorsa İnan’ın bizim için hayırlı olmadığıdır. Her gün tv de görüyoruz evladını kaybeden evladının hastalığı ile mücadele eden.Rabbime sonsuz şükürler rabbim başa çıkamayacağımız dertler vermesin inşallah. Buradaki arkadaşları o kadar iyi anlıyorum ki ama rabbim ol demedikten sonra şükürler olsun demek isterdim en güzeli.bizde azosprem hastasıyız.

Sizin için doğru yer Bahçeci Umut tüp bebek merkezi Doc Cem Çelik. Biz de sizin gibiydik çok şükür hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…