Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizin için doğru yer Bahçeci Umut tüp bebek merkezi Doc Cem Çelik. Biz de sizin gibiydik çok şükür hamileyim.
Gerçekten çok güzel bir haber maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende şuan oraya gidiyorum sizde mi ameliyat ile bulunup tedavi oldunuz?

canm ameliyat raporun varmı aldnmı dokotrdan varsa bi atanlirmisim bana birbirsey karsılastrcam kendimden de nekadar parca almış ona bakıcam
rapor almadık canım vermeleri gerekiyormuydu bilgim olmadığı icin hic sormadim

rapor almadık canım vermeleri gerekiyormuydu bilgim olmadığı icin hic sormadim
Vermezler verirler mi hiç!
Her şeyi biz bilicez biz öğrenicez biz takip edicez! Doktoruzya biz! Uzmanızya!
Ah ahh herkes işini düzgün yapsa zaten şu ülkede...
Biz 2014 te ilk teseyi olduk. hiçbişi bilmiyoz tabi. Üzgün üzgün çıktık hastaneden. Kimse de bişi demedi. Dört yıl geçti aradan başka doktora gittik. Ameliyat raporu (epikriz) istedi. Yokki.. Vermemişler. Niye versinler. Biz bilip biz istiycez! Gittik raporu aldık Allahtan dört yıl geçmesine rağmen bi rapor verebildiler. Raporda patolojiden bahsediyo. 'patolojiye gönderilmek üzere' diyor. Hımm bi rapor daha varmış onu da öğrendik. Patolojiye gittik ama öyle bi rapor yok. Onu bulamadılar. Hasta haklarındaki görevli olması lazım mutlaka, burda bi ihmal var dedi ve şikayette bulunun dedi. Biz uğraşmak istemedik. Kendisi bizim adımıza bimere yazı yazdı. Bişi çıkmadı ordan da üstüne düşmedik.
Dört yıl sonra ikinci teseye sıra gelince baştan söyledik biz her şeyin kaydını kağıdını istiyoruz diye. Ama tabi yine biz istemeden üstüne düşmeden vermediler. Ameliyattan bi hafta sonra fln maille gönderdiler raporu, kaç kere hatırlattık da anca. Yumurta toplama, mikroenjecsiyon fln o işlemler için de ayrıca bi rapor istedik. Onu da maille sonradan gönderdiler. Ama tabi hiç bi detay yok. Rosi işlemi yazmışlar, hangi evre hücre kullanıldı yazmıyo mesela.
Her şeyi biz bilicez yani! Uzman olucaz!
Gece gece sinir oldum!

Sanırım heryer aynı, mecburuz ya onlarda lütfediyo zaten, karşılığında para aldıkları bir iş yapıyorlar onu da adam gibi yapamıyorlar..

Kızlar dün sırf ne diyecegini merak ettiğim için tansel kaplancanın instagramından eşimin bütün test sonuçlarını atarak nasıl bir yol izlemeliyiz diye sordum benim eşimin fsh ve lh hormonları düşük oldugu halde eşime hiper hipogonadizm dedi yani fsh ve lh yüksek olan hipogonadizm ve kesinlikle normal çıkış olmaz tese yaparsak cıkabilir dedi bu nasıl doktor yahu ddaha hastayı görmeden direk tese diyor

Aynen maalesef bizde geçen yıl tese olduk ama ne bilelim neler veriyorlar ne test yapıyorlar acemilik işte ki eşime ne hormon testi yaptılar ne bişey ameliyattan sonra da rapor falan vermediler patolojiye gönderdiler mi onu bile bilmiyoruz faturadaki kadın sorunca bende ne patalojisi falan deyince de bu sefer de kem küm edip gerek görmemişlerdir dedi.

Benimde aynı sizde ilerleme olmuş ama bizde hep %100 lokositti 9 ayda %100 spermatosit çıktı testte bu sperm testlerine göre daha biz yıllarca tedavi göreceğiz gibi ama bırakmak istemiyorum pes etmicem

Sağolun arkadaşlar. Ben de pes etmiyorum ama işte tek başıma kalınca karamsarlığa düşüyorum. Sizlerle yazışınca güç alıyorum. Şu mübarek günler hürmetine Rabbim evlerimize o güneşi doğdursun inşallah. Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler. Hepimize hayırlı cumalar.

Canm bende tanselle görüştüm FSH normal değil sizin dedi 12 ydi ondan sonra emre beyi kötüler gibi konuştu yok işte Zamnnda o bana yardımcı olarak gmçönderildi falan bole konuşmalarında hiç hoşnut bulmadım bana diyor bodoslama tese yapılmış hiç bi tedavi verilmeden diyor ona bajardan emre beyde FSH yüksek olan hastlarmda sperm bulduğum daha cok oran var diyor yani inanan kime inancaz kime güvencez ben bilemedimmmmmm . ameliyat raporunda sağdan 7 soldan 4 parca alınmış diyor neden bu kadar az parca almış falan filan. .... Rabbm iyilerle karsılastrsn

Eşimin genetik testinde azf d bölgesinde delasyon var bundan dolayı sperm çıkışı olması imkansız 20 yıldır yanılmadım diyor delasyon olanlarda kesinlikle çıkış olmaz dedi hem diyo delasyon önemsiz bir bölgede hem diyor kesinlikle sperm çıkışı olmaz celalettin hocanın hastalarında azf c delasyonu olan hastanın bile çıkışı oldu

Amin...Hayırlısı olsun cnm
Bugün her gün'den daha fazla dua ettim
Rabbim dua'larımızı kabul etsin inşallah
Dilerim bir gün hepimiz anne oluruz
İnanın herşeyden çok istiyorum bunu hatta hemen hemen her gece rüyalarımda bile görüyorum anne olduğumu ama uyandığımda yine hüsran
Şu mübarek günde Allah herkesin dileğini kabul etsin.

Valla bilemedim canm napcaz zaten yeni olduğu için sadece araştırma uqpıom şuan ama

Kızlar sebepsiz aazopserm yanı hiç bi nedene bağlı olmayan azospermı olan kaç kişi var burda

Tam davalık bir olay. Bizler uğraşmak istemiyoruz yoksa tammmm davalık yani o doktoru hastaneyi hepsini ama işte..uğraşmıyoruz. Ne demek ya biz bilmek zorunda değilizki ne yapılması gerek hangi testler yapılması gerek hangi rapor çıkması gerek patolojiye ne gitmesi gerek bilmek zorunda değiliz! Ben belki ucra bi yerden geldim cahilim hiçbişi bilmiyorum olamazmı yani. Doktor sensin hastane sensin. Yapıcan her şeyi, bana da anlatıcan bilgi vericen sonuç vericen. Sinir oluyorum işini iyi yapmayan insanlara. Hele ki söz konusu sağlık.

Aynen ole canm ameliyattan sonra hemen verdiler bana amleyat raporu. Patolojıde İzmirde olduğum için cıkar çıkmaz whtspatan attılar. Sonuçta bu sonuçlarla doktora gösteriosun ameliyatta ne yapılmış ne bitmiş diğer doktor karda ona göre bakıolar yanı herşey verilmesi lazm işte maalesef bizede verilmeseydi bende bilmezdim mesela verilip verilmediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…