Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sebepsiz aazopserm yanı hiç bi nedene bağlı olmayan azospermı olan kaç kişi var burda
Azospermi Hastalarının Dosyalarında Olması Gereken Asgari Testler:

1-Hormonlar, FSH LH E2(Estradiol) Prolaktin Total Testosteron (Kandan, 3 ayda 1 defa).
2-İnhibin B (Kandan, yılda 1 defa).
3-Detaylı Sperm öncü hücre analizi (Semen yani Meniden, 3 ayda 1 defa).
4-Skrotal Doppler ve Transrektal Pelvik USG (Ultrason).
5-Karyotip analizi genetik tespiti (Kandan).
6-Y Kromozmu delesyon tespiti (Kandan).
7-Hipofiz MR (EMAR).
8-Genel Biyokimya testleri (Kandan).
9-Seroloji testleri (Hepatit B ve C, Frengi HIV testleri).
10-HBsAg, anti HBs, anti HCV VDRL, anti HIV.
11-Diğer Testler (Kandan, Biokimya: Glukoz, BUN, Kreatinin, AST, ALT, Tam Kan Sayımı, HDL, LDL, Trigliserid, ST4, TSH, Vitamin B12, Ferritin, HbA1C, Vitamin D).
11-FMF Gen analizi. (Ailesel Akdeniz Ateşi hastalığı) MEFV
12-Kistik Fibröz (CTFR) Gen analizi.

Celalettin Peru'nun sayfasında yazan bu testlerden inhibin, detaylı analiz, fmf, ctfr hariç diğerlerini yaptırdık biz. Hepsi normal. Bunlar dışında yapılabilecek başka tetkik var mı bilmiyorum. Bunlara bakılırsa (yaptırmadıklarımız hariç) bizim de sebepsiz.

Sizn teseyi kim yapmstı canm
Evet tese de bulundu ama ilk deneme negatif oldu,sakarya araştırmada olduk biz prof. Dr Ahmet gökçe,
Bize hiç ilaç tedavisi yapılmadı direk tese yapıldı hatta hep kafamı kurcaladı belki çıkardı diye ama ne hormonaş bir problem var ne de delesyon hepsi normal çıkmıştı, rabbim hepimize sıhat versin, sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin..

Kesinlikle zaten insan insan o aralar saf gibi oluyor yani şahsen ben öyleydim. Olcak mı olmucak mı ameliyat nasıl geçecek algın kapanıyor resmen üstüne bide onca kulladığın iğneler falan.. insanın aklına hiç bişey gelmiyor

Bizim baya bu testlere göre yapılmamıl bilşeyer var canm hipofiz mr ney

Bizim baya bu testlere göre yapılmamıl bilşeyer var canm hipofiz mr ney
Kafa emarı. Beynin alt kısmındaki hipofiz bezini emar çekiyolar. Hormonları salgılayan bez. İnternetten araştır kardeş yine de. İyi açıklayamadım ben. Daha tam uzmanlaşamadım! Bu doktorlar sayesinde uzmanlaşıcaz yakında!
Çoğu dr istemiyo bunları. Özellikle tese odaklı olanlar sadece spermiyograma bakıyo bi de hormonlara.

Aynrn canım

bize de ameliyat sonucunu kendisi bilgi verdi biz orda o kadar üzüntülüyüz dediklerini hatırlamıyorum bile söz uçar yazı kalır mail olarak isterim ınsallah gonderirler

bize de oyle söylemişti teseden baska çare yok bitkiselle olacak sey değil dedi kendiliginden çıkış olma ihtimali %3 dedi teseden 1 gün once konuştum buluruz buluruz diye o kadar ümit verdi 3 ay tedaviyle tese oldu eşim kötülemek icin yazmıyorum cok güveniyorduk ama hayal kırıklığına uğradık her şey çok çabuk gelişti acele mi ettik tedaviyi uzatsaydı sonuç degisirmiydi acaba hic tese olmasamiydi kendime bunları sormadan edemiyorum

Kızlar yarın ameliyat olucak eşim dualarınızı bekliyorum inşallah
Allah yar ve yardımcınız olsun.. İnş çok çok güzel haberlerle gelirsiniz buraya da yaz mutlaka Rabbim gönlünüzün muradını versin inş hakkınız hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…