Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hangi aktar canım ermiş mi ismi? Ne kullanmışlar ki hepimiz bir ümit peşindeyiz gerçekten neyse kullanalım bi zararı dokunmayacak ise .

Offf kızlar ya biz ne zaman anne olacağız ?
Rabbim ne zaman isterse isyan etme canım bizim için hayırlı olan şuan bu.. bunu hepimiz biliyoruz bak arkadaşım 41 yaşında şuan hamile 4 aylık 13 yaşında da oğlu var normalde istemiyordu ama oğlu çok istediği için yaptı geçen hafta bebeğin down sendromlu olduğunu öğrendiler Bizim için ne zaman hayırlıysa Rabbim o zaman bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inş

Ya tabi ki herşeyin hayırlısı elbette Rabbim bilir zamanını ama,çocuksuz ev birşeye yaramıyor çok sıkıldım bu durumdan

Canm şuan ben bi İstanbul pendikteki yanıklar baharattan aldım macun önerdiler daha yeni başladık ve ordan bi hamile kalan bayanla görüştüm bi ayda 1 milyon sperm cıkmış ama tese olmamış onlar 6 yık dır dokptr doktor gezmişler sonra anda macunla çıkış olmuş eşi tek tesisliymiş birde ben de aldm 2 ay kullncaz bi ay sonmda test vermeyi düşüonoruz raabbm şifa verir inşllah bakalım. Ama şöle bişey de var kullanan arkadaşlardan işe yaraöadı diyenide duydum . deniyoruz bakalım bizim de bi ay oldu hemen hemen tese olalı biraz erken başladık maçına aslnada bende biraz beklıyelim diyordum ama eşim illa al diyince başladık bakalım hayırlısı inşllah olumlu bişeyşee olurda size yazarm

Canım bu konuştuğun bayanın eşinde de mi hiç sperm yokmuş yoksa varda sayısı mı düşüktü acaba

merhabalar,

benim de eşim 2016 tese ameliyatı oldu sonuç olumsuzdu hatta dr. başka dr a gitmeyin çocuğunuz olmaz dendi biz tabi allahtan ümit kesilmez dedik ve sonrası bu yıl bı dr gittik kendisi ultroson istedi ve varikosel tespit etti kendisi garanti vermedi ama azospermi bundanda kaynaklanabileceğini söyledi. ameliyat sonrası 3 er ay ayrı ilaç takviyesi verdi ilk 3 ay sonuç yine olumsudu tahlil verdik şimdi 4 ay daha geçti yani toplam 7 ay ama tahlil yaptırmadık bu sefer dedikki zaten varsa hamilelik olurdu biraz ara verdik açıkça tahlil yapmaya cesaretimiz yok. tavsiye edebileceğiniz doğal besin varmı takviye olsun

Canm varıkosel amelyatmı olcak eşin

Kızlar Merhaba
6 yıllık evliyim azospermi olduğumuzu 2017 ocak ta öğrendik eşim çocukluğunda çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş ama askerde sağ testisini almışlar ameliyat tam başarılı olamamış diye tek testis ve atrofik neyse mayis ayında müfit günel e gittik 5 ay iğne tedavisi sonrası mikro tese oldu ve 10 tane falan amorf immotil sperm bulundu gürgan klinik te tüp bebek denedik 6 yumurta toplandı 2 embriyo oluştu bi tanesi 3 gun transfer edildi diğeri bölünmeyi durdurdu negatif sonuç aldık 1 yıldır sadece okuyorum araştırıyorum ne yapacağımı bilmiyorum eşim asla ameliyat olmak istemiyor bir daha bana bi akıl verin

be

bende aynı durumdayım eşim tekrar tese yaptırmamak için tahlil yaptırmıyor sürekli biraz zaman geçsin diyor bende artık bıraktım ona konuyu açmıyorum bile yinede kendi kendime araştırıp duruyorum. yani bazen diyorum ki keşke problem bende olsa çünkü ben kendimle uğraşcaktım yani şimdi eşimede bişey diyemiyorum hak veriyorum sanki bir çıkmazın içindeyim

Aynen canım valla uykularim kaçıyor ne yapsam diye eşim de biraz daha duralım zaten tek testis var küçük ameliyattan sonra daha da küçüldü diyip benim psikolojimi alt üst ediyor macun mu yedirsem diyorum sonra hormonları yükselir diye korkuyorum boş boş durunca daha da üzülüyorum zaman çok hızlı geçiyor çünkü öyle bi umut burayı okuyorum iyi şeyler duyunca çok mutlu oluyorum anlayacağın yasiyorum ama bi tuhaf yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…