Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hakkımızda hayırlısı diyelim kısmetimizde ne varsa artık biz çabamızı gösterelim taktiri ilahi dicez sonra

Canm gene bulunmuş bak ama hemen olmasın sadece beslenme bitkisel şeyler yaon evşnzde sağlıklı beslenin ikinci teseyi de hemen olmayın derim hücreler yenliensin . daha sonrasında tedavi amaçlı olan doktorla görüşün

Zaten hiç olmak istemiyor bi bakıma korkuyor çünkü tek ve küçük ya erkekligine bişey olacak diye bitkisel ne yapabilirim diye araştırıyorum canım ilgin için teşekkür ederim

Zaten hiç olmak istemiyor bi bakıma korkuyor çünkü tek ve küçük ya erkekligine bişey olacak diye bitkisel ne yapabilirim diye araştırıyorum canım ilgin için teşekkür ederim
Canm nohut kürü var kecboynuzu var neblim biz yaptık etki göremedik ameliyattan önce yaptık nohutu ama herlesde farklı olablir

Canm nohut kürü var kecboynuzu var neblim biz yaptık etki göremedik ameliyattan önce yaptık nohutu ama herlesde farklı olablir
Keçiboynuzu kürü fsh yükseltiyor diye bildigimden yapmıyorum çünkü bizde fsh yüksek testosteron düşüktü nohut kürü bizde de ise yaramadı malesef elbet bişeyler ise yarar ya bizlerde de ama ne Sherlock Holmes gibi bulacam işallah :)

Ewt bizimde fsh cok yüksek oldugu icin keçiboynuzu daha cok yukseltiyormus

Bende o baharatciya gidip görüşucem bakalim bize ne dicek yeni tese olduk biraz zaman gecsin öyle gidicem

Anladm canım bi yerden umut çıkarmaya çalışıyorum
Fsh çok yükselmiş sizin belkide fsh düşünce hallolacak canım Allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun bizlerde anne olalım Allah bizleri iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsin bende en ufak şeyden umutlanip neden olmasın diyorum bazen sende umudunu hiç kaybetme dua ile sabır ile ...

Aynen tek umudum rabbim daha 21 yasindayım oturup düşünüyorum ya olmazza hiç ben ne yapicam ömür boyu cok zor valla bizim gibi ne kadar elini açan şifa bekleyen kişi varsa hepimiz yardımcısı olsun rabbim hayırlısını versin

Daha çok gencsin canım ne teknolojiler neler çıkar sende çok tatlı bi anne olursun isallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…