Aynen canım valla uykularim kaçıyor ne yapsam diye eşim de biraz daha duralım zaten tek testis var küçük ameliyattan sonra daha da küçüldü diyip benim psikolojimi alt üst ediyor macun mu yedirsem diyorum sonra hormonları yükselir diye korkuyorum boş boş durunca daha da üzülüyorum zaman çok hızlı geçiyor çünkü öyle bi umut burayı okuyorum iyi şeyler duyunca çok mutlu oluyorum anlayacağın yasiyorum ama bi tuhaf yaşıyorum
Aynen oyle Allah isteyen herkesin kucağıni doldursun evini çocuk sesleriyle Şenlendirsinhakkımızda hayırlısı diyelim kısmetimizde ne varsa artık biz çabamızı gösterelim taktiri ilahi dicez sonra
Canm si gene verin spermıyogram testi. Belki tek tük çıkış olur bize doktorumuz dedi tese amlytnda patılıjidede hücre görülmedi gene de arar sperm testi verin dedi belki olur bole hasta olanlar da var dedioldu 7 ay oldu olalı
Canm gene bulunmuş bak ama hemen olmasın sadece beslenme bitkisel şeyler yaon evşnzde sağlıklı beslenin ikinci teseyi de hemen olmayın derim hücreler yenliensin . daha sonrasında tedavi amaçlı olan doktorla görüşünKızlar Merhaba
6 yıllık evliyim azospermi olduğumuzu 2017 ocak ta öğrendik eşim çocukluğunda çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş ama askerde sağ testisini almışlar ameliyat tam başarılı olamamış diye tek testis ve atrofik neyse mayis ayında müfit günel e gittik 5 ay iğne tedavisi sonrası mikro tese oldu ve 10 tane falan amorf immotil sperm bulundu gürgan klinik te tüp bebek denedik 6 yumurta toplandı 2 embriyo oluştu bi tanesi 3 gun transfer edildi diğeri bölünmeyi durdurdu negatif sonuç aldık 1 yıldır sadece okuyorum araştırıyorum ne yapacağımı bilmiyorum eşim asla ameliyat olmak istemiyor bir daha bana bi akıl verin
Zaten hiç olmak istemiyor bi bakıma korkuyor çünkü tek ve küçük ya erkekligine bişey olacak diye bitkisel ne yapabilirim diye araştırıyorum canım ilgin için teşekkür ederimCanm gene bulunmuş bak ama hemen olmasın sadece beslenme bitkisel şeyler yaon evşnzde sağlıklı beslenin ikinci teseyi de hemen olmayın derim hücreler yenliensin . daha sonrasında tedavi amaçlı olan doktorla görüşün
Canm nohut kürü var kecboynuzu var neblim biz yaptık etki göremedik ameliyattan önce yaptık nohutu ama herlesde farklı olablirZaten hiç olmak istemiyor bi bakıma korkuyor çünkü tek ve küçük ya erkekligine bişey olacak diye bitkisel ne yapabilirim diye araştırıyorum canım ilgin için teşekkür ederim
Keçiboynuzu kürü fsh yükseltiyor diye bildigimden yapmıyorum çünkü bizde fsh yüksek testosteron düşüktü nohut kürü bizde de ise yaramadı malesef elbet bişeyler ise yarar ya bizlerde de ama ne Sherlock Holmes gibi bulacam işallah :)Canm nohut kürü var kecboynuzu var neblim biz yaptık etki göremedik ameliyattan önce yaptık nohutu ama herlesde farklı olablir
Ewt bizimde fsh cok yüksek oldugu icin keçiboynuzu daha cok yukseltiyormusKeçiboynuzu kürü fsh yükseltiyor diye bildigimden yapmıyorum çünkü bizde fsh yüksek testosteron düşüktü nohut kürü bizde de ise yaramadı malesef elbet bişeyler ise yarar ya bizlerde de ama ne Sherlock Holmes gibi bulacam işallah :)
Yanıklar baharat değil mi ordaki adam neye göre hazırlıyor ki macunu kan sonuclarina göre falan mıBende o baharatciya gidip görüşucem bakalim bize ne dicek yeni tese olduk biraz zaman gecsin öyle gidicem
Yanıklar baharat değil mi ordaki adam neye göre hazırlıyor ki macunu kan sonuclarina göre falan
Evet hormonlara falan bakip ona gore degerlendiriyormus sayfasnda gördüm 134 fsh normal sınırlara indirmis smdi bizim fsh miz yuksek o normal sınirlara inerse normal cıkışımız olurmu acaba
Öylemi bizim 90 peki ya azospermiye sebep olan faktör hormonsa yinemi olmazCanım bizim fsh da 20 lerde falandi iğneyle düştü de fsh düşünce sperm çıkacak diye bişey yok malesef
Canım benim her insanın hastalığı farklıdır umutsuzluk vermek istemem belki sizinki hormonal dir düşünce çıkar bizde tesede amorf immotil çıktı ejakulatta çıkmadı ben onu demek istedimÖylemi bizim 90 peki ya azospermiye sebep olan faktör hormonsa yinemi olmaz
Anladm canım bi yerden umut çıkarmaya çalışıyorumCanım benim her insanın hastalığı farklıdır umutsuzluk vermek istemem belki sizinki hormonal dir düşünce çıkar bizde tesede amorf immotil çıktı ejakulatta çıkmadı ben onu demek istedim
Fsh çok yükselmiş sizin belkide fsh düşünce hallolacak canım Allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun bizlerde anne olalım Allah bizleri iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsin bende en ufak şeyden umutlanip neden olmasın diyorum bazen sende umudunu hiç kaybetme dua ile sabır ile ...Anladm canım bi yerden umut çıkarmaya çalışıyorum
Aynen tek umudum rabbim daha 21 yasindayım oturup düşünüyorum ya olmazza hiç ben ne yapicam ömür boyu cok zor valla bizim gibi ne kadar elini açan şifa bekleyen kişi varsa hepimiz yardımcısı olsun rabbim hayırlısını versinFsh çok yükselmiş sizin belkide fsh düşünce hallolacak canım Allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun bizlerde anne olalım Allah bizleri iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsin bende en ufak şeyden umutlanip neden olmasın diyorum bazen sende umudunu hiç kaybetme dua ile sabır ile ...
Daha çok gencsin canım ne teknolojiler neler çıkar sende çok tatlı bi anne olursun isallah:)Aynen tek umudum rabbim daha 21 yasindayım oturup düşünüyorum ya olmazza hiç ben ne yapicam ömür boyu cok zor valla bizim gibi ne kadar elini açan şifa bekleyen kişi varsa hepimiz yardımcısı olsun rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?