- 14 Ağustos 2018
- 195
- 72
- 48
- 28
inşallah canım hepimizDaha çok gencsin canım ne teknolojiler neler çıkar sende çok tatlı bi anne olursun isallah:)
Sen yine daha gençsin cnm ben 30 yaşında ve 8 yıllık evliyim ya ben ne yapayım?Aynen tek umudum rabbim daha 21 yasindayım oturup düşünüyorum ya olmazza hiç ben ne yapicam ömür boyu cok zor valla bizim gibi ne kadar elini açan şifa bekleyen kişi varsa hepimiz yardımcısı olsun rabbim hayırlısını versin
Aynen cok zor allah hepimize nasip etsinSen yine daha gençsin cnm ben 30 yaşında ve 8 yıllık evliyim ya ben ne yapayım?
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin ne diyim o kadar zor ki ancak yaşayan bilir
Amin cnm aminAynen cok zor allah hepimize nasip etsin
Tekrar tedaviden başka çare yok arkadaşım.İnşallah çıkış olur da ameliyata gerek kalmaz.İnmemiş testis hastalarında genellikle morfoloji kötü oluyor küçüklükte geçirilen operasyon sebebiyle.İyi bir merkez iyi bir androlog/ürologla yola devam.Bu durumda olup olumlu sonuç alan arkadaşlar var.Sonuçta üretim var Allah kün fe yekun diyip bir anda oldurandır.İnş olurKızlar Merhaba
6 yıllık evliyim azospermi olduğumuzu 2017 ocak ta öğrendik eşim çocukluğunda çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş ama askerde sağ testisini almışlar ameliyat tam başarılı olamamış diye tek testis ve atrofik neyse mayis ayında müfit günel e gittik 5 ay iğne tedavisi sonrası mikro tese oldu ve 10 tane falan amorf immotil sperm bulundu gürgan klinik te tüp bebek denedik 6 yumurta toplandı 2 embriyo oluştu bi tanesi 3 gun transfer edildi diğeri bölünmeyi durdurdu negatif sonuç aldık 1 yıldır sadece okuyorum araştırıyorum ne yapacağımı bilmiyorum eşim asla ameliyat olmak istemiyor bir daha bana bi akıl verin
Tekrar tedaviden başka çare yok arkadaşım.İnşallah çıkış olur da ameliyata gerek kalmaz.İnmemiş testis hastalarında genellikle morfoloji kötü oluyor küçüklükte geçirilen operasyon sebebiyle.İyi bir merkez iyi bir androlog/ürologla yola devam.Bu durumda olup olumlu sonuç alan arkadaşlar var.Sonuçta üretim var Allah kün fe yekun diyip bir anda oldurandır.İnş olur
Tekrar tedaviden başka çare yok arkadaşım.İnşallah çıkış olur da ameliyata gerek kalmaz.İnmemiş testis hastalarında genellikle morfoloji kötü oluyor küçüklükte geçirilen operasyon sebebiyle.İyi bir merkez iyi bir androlog/ürologla yola devam.Bu durumda olup olumlu sonuç alan arkadaşlar var.Sonuçta üretim var Allah kün fe yekun diyip bir anda oldurandır.İnş
İnşallah arkadaşım inşallah
Canm valla ben diyorum şuan belki erken düşünmem için ama raabm neyi nasıp ederse o eğer olmazsa ilersi için düşğneblitşm dıyorumYa kızlar belki bana düşmez ama,sadece fikrimi söylicem.Tabi ki önce Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin
Fakat şöyle birşey var aranızda hiç evlat edinmeyi düşünen yok mu?
Sonuçta bu da kötü birşey değil o da evlat
Bu konuda gerçekten düşüncelerinizi merak ediyorum.
Canm be güzel çıkışlar görmüşsğnğz kimden aldnızj o suyu nedir nedğşldir acıklarmısın ne suyu ve kimden aldnzArkadaşlar merhaba benim eşimin sperm sayısı 3-4 adet çıkıyordu morfoloji 0 ileri harreket 0 eşimi varikosel ameliyatı yaptılar ameliyat olalı 2 yıl oldu hala düzelme olmamıştı.sonra ben ibrahim saracoglunun kürünü aldım fayda göremedik macun aldım fayda göremedik keçiboynuzu kürü kaynattım proxedy plus içirdim toplam 3,5 yıldır denemdigim kalmadı 1 defada tüp bebek denemem oldu en son bir tanıdıgım vasıtası ile bitkisel kürlerin buharı ile yapılan bir ilaç önerdiler tabi yine umutsuzdum hiç bir zaman yükselme göremedigimiz için neyse dedm alalım 1 ay aldım uyguladım snra eşim içmedi bıraktı o aradada progen m içiyordu test verdik 2 ay sonra morfoloji 1 sayı 400 adet olmuştu sevindik heralde dedik aldıgımız progen m fayda etti digerini almayalım progen m dvm edelim üzerinden 4 ay geçti test sonucu yine düştü busefer kafayı yicem tekrar doktora gittik hocam dedik acaba varikosel amlyt olduk ama sayıyı etikeleyen neolblr doktor bize strest olabilir mevsimsel degişklik olblr dedi neyse biz yine eve geldk düşünüdük dedkkki bu bitkisel suyu alsakmı tekrar satan kişiyi aradık bize keşke tek benm verdgmi kullansaydınız yeterli olucaktı neden bıraktınız dedi tekrar aldık içmeye başladı eşim 2 ay sonra test verin dediler biz tabi yazın tatildeydik ekim gibi test verdik sayı 18:000 total sperm 55.000 morfoloji 4 ileri hareket 9 olmuştu tekrar kullanamaya dvm etti şuan tekrar test verdgmzde yine yükselmiş olup ileri hareket % 19 oldu şmdi tekrar sipariş verdm uygulayıp şifa olur nomrla gebelik oluşur bunları yazmamın sebebi sizlerede bir umut olur yardımcı olmak istedim
Biz de düşünebiliriz ama şuan bende daha erken diye düşünüyorum ki ben gidip şartları falan öğrenmiştim bile sadece evlilik yılımız tutmuyor daha. Bide biz daha eşime hiç alternatif tedavi vs gibi şeyler yapmadık. Sadece geçen sene tedavisiz tese oldu o kadar onun haricinde hiç bi doktora bile gitmedik biz. O yüzden önce elimden gelen herşeyi yapıp tamam artık olmuyor bizim de kaderimiz bu deyip düşünebilirim ama gerçekten çok zor tamam alcaksın büyütceksin ama o durumu ilerde çocuğua nasıl söylüceksin bu beni çok geriyorYa kızlar belki bana düşmez ama,sadece fikrimi söylicem.Tabi ki önce Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin
Fakat şöyle birşey var aranızda hiç evlat edinmeyi düşünen yok mu?
Sonuçta bu da kötü birşey değil o da evlat
Bu konuda gerçekten düşüncelerinizi merak ediyorum.
Tmm anlıyorum haklısın da ama söylemek zorundasın gizlemek yasakBiz de düşünebiliriz ama şuan bende daha erken diye düşünüyorum ki ben gidip şartları falan öğrenmiştim bile sadece evlilik yılımız tutmuyor daha. Bide biz daha eşime hiç alternatif tedavi vs gibi şeyler yapmadık. Sadece geçen sene tedavisiz tese oldu o kadar onun haricinde hiç bi doktora bile gitmedik biz. O yüzden önce elimden gelen herşeyi yapıp tamam artık olmuyor bizim de kaderimiz bu deyip düşünebilirim ama gerçekten çok zor tamam alcaksın büyütceksin ama o durumu ilerde çocuğua nasıl söylüceksin bu beni çok geriyor
Amin amin evet yasak ama işte ya ters teperse o kadar seni büyütceksin gözünün içine bakcaksın sonra bi anda sana sırtını döncek bunu kaldıramamaktan çok korkuyorumTmm anlıyorum haklısın da ama söylemek zorundasın gizlemek yasak
Allah bizlere yardım etsin tek sığınağımız o
Orası öyle tabii...valla ben herşeyi göze almıştım yeter ki olsun demiştim ama olmadı nasip değilmişAmin amin evet yasak ama işte ya ters teperse o kadar seni büyütceksin gözünün içine bakcaksın sonra bi anda sana sırtını döncek bunu kaldıramamaktan çok korkuyorum
Siz başvurdunuz mu evlatlık için ?Orası öyle tabii...valla ben herşeyi göze almıştım yeter ki olsun demiştim ama olmadı nasip değilmiş
Arkadaşlar merhaba benim eşimin sperm sayısı 3-4 adet çıkıyordu morfoloji 0 ileri harreket 0 eşimi varikosel ameliyatı yaptılar ameliyat olalı 2 yıl oldu hala düzelme olmamıştı.sonra ben ibrahim saracoglunun kürünü aldım fayda göremedik macun aldım fayda göremedik keçiboynuzu kürü kaynattım proxedy plus içirdim toplam 3,5 yıldır denemdigim kalmadı 1 defada tüp bebek denemem oldu en son bir tanıdıgım vasıtası ile bitkisel kürlerin buharı ile yapılan bir ilaç önerdiler tabi yine umutsuzdum hiç bir zaman yükselme göremedigimiz için neyse dedm alalım 1 ay aldım uyguladım snra eşim içmedi bıraktı o aradada progen m içiyordu test verdik 2 ay sonra morfoloji 1 sayı 400 adet olmuştu sevindik heralde dedik aldıgımız progen m fayda etti digerini almayalım progen m dvm edelim üzerinden 4 ay geçti test sonucu yine düştü busefer kafayı yicem tekrar doktora gittik hocam dedik acaba varikosel amlyt olduk ama sayıyı etikeleyen neolblr doktor bize strest olabilir mevsimsel degişklik olblr dedi neyse biz yine eve geldk düşünüdük dedkkki bu bitkisel suyu alsakmı tekrar satan kişiyi aradık bize keşke tek benm verdgmi kullansaydınız yeterli olucaktı neden bıraktınız dedi tekrar aldık içmeye başladı eşim 2 ay sonra test verin dediler biz tabi yazın tatildeydik ekim gibi test verdik sayı 18:000 total sperm 55.000 morfoloji 4 ileri hareket 9 olmuştu tekrar kullanamaya dvm etti şuan tekrar test verdgmzde yine yükselmiş olup ileri hareket % 19 oldu şmdi tekrar sipariş verdm uygulayıp şifa olur nomrla gebelik oluşur bunları yazmamın sebebi sizlerede bir umut olur yardımcı olmak istedim
Evet bu yüzdendir ki bu soruyu sorma gereği duydum zatenSiz başvurdunuz mu evlatlık için ?
Peki ne oldu şuan ne durumdasınız biraz bahseder misinEvet bu yüzdendir ki bu soruyu sorma gereği duydum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?