Neden olmad ki canm ?Evet bu yüzdendir ki bu soruyu sorma gereği duydum zaten
Aylık gelirimizden dolayıNeden olmad ki canm ?
Aylık gelir demi oluo canm ne kadar meselaAylık gelirimizden dolayı
Yeterli değilmiş
Hiç blmorm canmArkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi inhibin b testi yaptircagiz bizim normal hormon testlerimizde bir sıkıntı yok inhibin b testinin kötü çıkma ihtimali Varmı varsa düzeltme ihtimali nasıl oluyor ?
Valla onların olmasını istedikleri aylık geliri tam bilemiyorum ama,baya yüksek olduğu kesinAylık gelir demi oluo canm ne kadar mesela
bende öğrendim aktarı soranlar vardi ermiş aktarmış adı inşallah şifa olsun canımmCanm şuan ben bi İstanbul pendikteki yanıklar baharattan aldım macun önerdiler daha yeni başladık ve ordan bi hamile kalan bayanla görüştüm bi ayda 1 milyon sperm cıkmış ama tese olmamış onlar 6 yık dır dokptr doktor gezmişler sonra anda macunla çıkış olmuş eşi tek tesisliymiş birde ben de aldm 2 ay kullncaz bi ay sonmda test vermeyi düşüonoruz raabbm şifa verir inşllah bakalım. Ama şöle bişey de var kullanan arkadaşlardan işe yaraöadı diyenide duydum . deniyoruz bakalım bizim de bi ay oldu hemen hemen tese olalı biraz erken başladık maçına aslnada bende biraz beklıyelim diyordum ama eşim illa al diyince başladık bakalım hayırlısı inşllah olumlu bişeyşee olurda size yazarm
inhibin b içerde sperm üretilip uretilmedigini gösteriyor sperm olmadığı icin hormonlar yükseliyor zatenArkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi inhibin b testi yaptircagiz bizim normal hormon testlerimizde bir sıkıntı yok inhibin b testinin kötü çıkma ihtimali Varmı varsa düzeltme ihtimali nasıl oluyor ?
Biz gittiğimizde nerde çalıştığımızı sordular eşim memur 3.500 falan alıyor bende diş klinik yardımcısıyım 2 bin alıyorum bende tamam yeterli demişti bize o zamanAylık gelirimizden dolayı
Yeterli değilmiş
Ben duydum bu aktarı canım benim eşimin amcasının da aynı şekilde olmuyomuş oda oradan çok kullanmış macun felanbende öğrendim aktarı soranlar vardi ermiş aktarmış adı inşallah şifa olsun canımm
Çok ilginç geldi gerçekten böyle maaşın söz konusu olduğuValla onların olmasını istedikleri aylık geliri tam bilemiyorum ama,baya yüksek olduğu kesin
faydasını görmüş mü pekiBen duydum bu aktarı canım benim eşimin amcasının da aynı şekilde olmuyomuş oda oradan çok kullanmış macun felan
O kadar çok şeyler var ki bize maaş evimizin kaç oda olduğu nerde olduğunu falan sormuşlardı hatta ben bazı yerlerde okudum ev güneş alıyor mu almıyor mu onu bile soruyorlarmışÇok ilginç geldi gerçekten böyle maaşın söz konusu olduğu
Maalesef sırf bu sebepten dosyamız iptal edildi.Çok ilginç geldi gerçekten böyle maaşın söz konusu olduğu
Sizin gelir iyiymiş yine deBiz gittiğimizde nerde çalıştığımızı sordular eşim memur 3.500 falan alıyor bende diş klinik yardımcısıyım 2 bin alıyorum bende tamam yeterli demişti bize o zaman
Canm seninle konuşmuştk şuan hamilelik haberi vermiş kadar sevindim düşüncene hatta git bir kan testi ver derim ben olsam ole yapardm rabbm bu belli olmaz belki olmuştur al test yap çıkarsa da hemen kan testi yaptırSelamlar kader arkadaslarim, biz de yaklasik 1.5 yildir azospermi ile ugrasiyoruz. ilk ogrendigimde basimdan asagi kaynar sular dokulmustu ama insan herseye alisiyor.
cok sukur ki esiminki tikanikliga bagli azospermiydi.esimin hormon seviyeleri cok normaldi, hem tansel beye gitmistik hem de emre bakircioglu'na, ikisi de sperm olmamasi icin hicbir neden yok microtese'de bulma olasiligimiz cok yuksek demislerdi. biz emre beyi tercih ettik, kendisi cok ilgiliydi ve dedigi gibi de oldu, epididim bolgesinde tikaniklik varmis. 3 tup sperm buldular hepsi donduruldu. ama ben o zaman hazirlanmamistim belki bulunamaz diye, cunku kimse kesin buluruz dememisti.
ben gecen ekim ayinda tup bebek tedavisine basladim. dondurulmus 3 tup spermden 1 tupu kullandilar tup bebek icin. 13 tane yumurta toplandi, 8 tanesi dollendi, ama 3 tanesinin gelisimi bi sure sonra durdugu icin elimizde 5 tane embriyo kaldi. hepsi de 5. gun embriyosuydu ve 1 tane transfer edildi. kasim ayi'nda sonucu aldik malesef negatif olducok uzuldum, ama sonra kendi kendime nerden nereye geldigimizi hatirlattim. hic sperm bulunmayabilirdi de, hic bir zaman umudumuz olmayabilirdi dedim.. simdi en azindan 4 tane dondurulmus embriyomuz ve 2 tup daha spermimiz var. hep sukrettim, ama tabi bu surec cok yorucu, yasamayan bilemez.. suan ilk tup bebek denememiz basarisiz olunca doktorum birkac tahlil istedi, pihtilasmaya fln bakicakmis. onlari yaptirip subat ayinda tekrar denemeyi dusunuyoruz.. bakalim hayirlisi hakkimizda..
kasim ayindan su ana kadar dedim ki allahim keske bir mucize olsa, keske ben de baskalari gibi normal yolla hamile kalsam, bi daha transferle fln ugrasmasam.. bilemiyorum boyle bi mucize olmasi mumkun mudur.. ama inanir misiniz adetim bu ay 3 gun gecikti. evde eskilerden kalma (esimin azospermi oldugunu ogrenmeden once aldigim) ovulasyon testleri vardi. bu sabah ise gitmeden once yapim ne cikacak acaba, ne kaybederim ki dedim.. ve hicbisey cikmamasini bekliyodum. yaptim cift cizgi cikti. suan merak ediyorum acaba tekrar mi yumurtluyorum diye. ama adetimin uzerinden 3 gun gecti, neden yumurtlayim ki tekrardan.. sonra baktim forumdaki bazi uyeler hamileligini ovulasyon testinden ogrenmis gebelik testinden once. boyle bisey mumkun olabilir mi? benim icin normal yolla hamile kalmak imkansiz bir olasilik bence. ne dersiniz, sizce gebelik testi de yapim mi, yoksa caresizce adetimin baslamasini mi beklemeliyim? sizden baska kimseyle bu utopik fikirlerimi paylasamiyorum kizlar.. hem kimse anlamiyor, hem de ben bile kendi kendime "yaa sacmalama ne hamileligi" diyorum..
Canm seninle konuşmuştk şuan hamilelik haberi vermiş kadar sevindim düşüncene hatta git bir kan testi ver derim ben olsam ole yapardm rabbm bu belli olmaz belki olmuştur al test yap çıkarsa da hemen kan testi yaptır
Aynen canm bende kafanı yorma die diyorum dediğin gibi bole hikayeler duyuyoruz çünkü . oyuzden ne umulan ne unutlabma al öylesine bir test yapıyormuş gibi ya yarn sabah .canim benim cok sagol, bilemiyorum aslinda ne dusunucegimi, bir yanim gercekten de sacmaladigimi soyluyor, ama bir yanim da umutlanmak istiyor. benim adetlerim inanilmaz duzenlidir. 3 gun geciktigi hic olmamisti, ve oncesinde hep baslayacagini anlardim ama suan hic yakin zamanda baslicak gibi de hissetmiyorum, yani daha bi 2-3 gun daha olmicak gibi hissediyorum. sonrasinda baslar mi bilemem ama baslarsa baya gecikmis olacak. belki tup bebekte kullandigim ilaclarin da etkisidir, onun icin tam emin de olamiyorum. tup bebek'ten sonra negatifi alinca 3 gun sonra adet olmustum. normal gecti, 7 gun surdu her zamanki gibi. simdi bekliyorum bekliyorum gelen giden yok. hani bi de hep duydugumuz hikayeler var ya, "tup bebek denedi olmadi sonra normal yolla hamile kaldi" gibi, iste ya oyle olduysa diyorum. ama esim azospermi yani nasil olabilir.. onun icin cok da umitlenmek istemiyorum, sonuc husran olacak gibi geliyor bana.. ama yine de, adetim hicbi zaman 4 gun gecikmedigi icin, bu aksam is cikisi bi gebelik testi alip sabah ilk idrarla yapicam. en azindan kafam rahat olur. kan testine gitmek istemiyorum suan cunku tup bebekte verdigim kan testi aklima geliyor, onu yasamak istemiyorum. bisey varsa ztn gebelik testinde cikar cunku 4 gun gecikmis olacak adetim yarin itibariyle.
Aynen canm bende kafanı yorma die diyorum dediğin gibi bole hikayeler duyuyoruz çünkü . oyuzden ne umulan ne unutlabma al öylesine bir test yapıyormuş gibi ya yarn sabah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?