Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim neden 3. ameliyat soz konusu degil? esin mi istemiyor yoksa doktor mu yapilamayacagini soyledi?
Eşim ikinciyi de istemiyordu hiç umudu yoktu boşuna uğraşıyoruz diyodu benim zorumla oldu. Üçüncüyü hiç olmaz. Ben de ol diyemem artık. Zaten testislerin biri atrofi oldu diğeri ameliyatın üstünden dört ay geçmesine rağmen hala ödem var tam düzelmedi. Doktor da hastane de hiçbişi önermedi. Yapacak bişi kalmadı gibisinden konuştular.

Benim de senin bu duygu düşüncelerine saygım sonsuz ve canı gönülden takdir ediyorum seni. Keşke ben de öyle olabilsem. Doğrusu o belkide olması gereken. Hepimiz öyle olsak, durumumuzu kabullenip, uğraşmayı bırakıp, gidip yavrular alsak, imtihanı öyle kazanıcaz belki de. Ama işte herkes senin kadar güçlü iradeli anaç değil.
Hayat ne garip işte. Birileri istemediği halde hamile kalır, öz çocuğunu sokağa atar, birileri de o hasretle yıllar ömürler geçirir.
Öte yandan birileri evlat edinmek ister şartlar tutmaz, birilerinin de şartlar tutsa bile kendi cesaret edemez. Cem Karaca'dan hayat ne garip şarkısı kulaklarımda...

C
canım ikisi farklı sanırım yanıklar baharat tan aldm ben macunu 9 gündür kullnıo eşim bi ay sonra test vercez sonucu görcez :)

Peki macunun fiyatını sorabilir miyim. Biz şuanda Celalettin Hocanin tedavisindeyiz ilerleme var ama yavaş tabii. İnşallah faydası olur siz bize örnek ve ümit olursunuz canım.

Belki De karşılaştık canım peki sen neler yapiyosun şimdi tedavi ilerliyor mu azospermi nedeniniz neydi
Nedeni yok diye biliyoruz yapılan tetkiklerden. Şimdi hiç bişi yapmıyoruz. Ben Celalettin Peru ya gidelim diyorum. Burda onun hastası olan çok kişi var. Onlardan öğrendim ben de tanımıyorum bilmiyodum doktoru. İlaçla bitkisellerle tedavi ediyo. Normal yolla çıkış için uğraşıyo. İki yılı bulabiliyo süre kişiye göre. İnstagramdan ve kendi sitesinden de takip ediyorum. Bi de azospermihastalari.com sitesinde de onun hastaları çoğunlukta ve beyler yönetiyo siteyi yorum tecrübe yazıyolar. Eşimi ikna edebilirsem ona gitmeyi düşünüyorum. Ve tabi maddi olarak da toparlayınca.
O doktora da gidip sonuç alamayan ilerleme kaydedemeyenler var ama zaten kesin sonucu kimse vaadetmiyo. Bi umut. Hiçbişi yapmadan beklemektense...

biz celalettın beyın hastasıyız 4 ayda yerinde hareketlı spermlerımız cıktı sukurler olsun suan tedavıde 9. aydayız havuzlama yontemıyle sperm bırıktırdık bana kalırsa bır gıdın sansınızı deneyın esim 16 yasında aldıgı kemoterapi ve radyoterapi sonucu boyle olmustu sukurler olsun cok ıyıye gıttı durumumuz verdıgı ılaclar ıle

canım durumunuz nasıl? çıkışınız var mı ? hangi hocada tedavi görüyorsunuz ?
Eşim 6 ve 15 yaşında lenfoma kanseri geçiriyor. Onun sonucunda azosperm. 3.5 yıllık evliyiz. Geçen sene aralık ayında tedavisiz tese olduk ama maalesef bulunamadı. Şuan herhangi bi tedavi veya doktora gitmiyoruz yazınızı görünce çok sevindim sizin durumunuz ne acaba

celalettın hocam ıle nır gorusun ıstersenız bıze care oldu sızlerede care olur ınsallah ama tedavısız bır defa daha tese olmayın inşallah

kızlar.merhaba eşimin Lh 0,47 çıltı ve total testestoronda dusuk.yukseltmek icin ne yapa yapa im?esim azosperm bir kere cikis oldu sonra yine dustu hormon degerleri.merionel,ovitrel kullaniyo

Arkadaşlar bizde genetik test verdik dua edin nolur iyi çıksın sonuçlar
Sizde sorun neydi acaba inşaallah hayırlısı ile evladiniz da olur

Hatırladım seni kardeş önceki mesajlardan. Çok sevinmiştim senin adına. İnşallah hayırla sağlıkla hamilelik haberini de yaz burdan en hayırlı vakitte
Evet biz de bi gidelim bakalım.. Keşke ameliyat olmadan gitseydik belki şansımız daha yüksek olurdu. Ameliyat testisleri iyce geriye götürüyo.. Bunu bile bile olduk.. Olumlu sonuç almış olsaydık şuan hamile olsaydım bunu kafaya takmazdık ama işte.. Bakalım hayırlısı. Umut vardır inşallah yine de..

Kızlar baharatçı felan deyince yazmak istedim burayada benim bir tanıdığım önerdi 15 20 sene çocuğu olmayan kişilermiş çocukları olmuş yani tanıdığımdan duyduğum kadarı ile iki üç kişi gitmiş hepside olumlu sonuç almış bende Allahtan ümit kesilmez diye aramak istedim o yeri bugün görüştüm bilgisiz olmamaları dikkatimi çekti benden spermiogram sonucu ve kan sonuçlarını felan istedi ona göre ilaç ve macun hazırlıyoruz her 2 ayda bir tahlil vericek o şekilde bi tedavi uyguluyoruz ddi bende sordum bizim durumumuzda olupda sonuç olan oldumu evet güzel sonuçlarımız oldu ddi eğer vaktiniz varsa gelin yerimizde konuşalım felan dedi vallahi bi denemek istiyorum eğer düşünürseniz size de yazmak istedim en ufak bir ümit bile bizim için önemli sizinlede paylaşmış olayım

canım nerede bu aktar telefon numarasını bana da yazar mısın

İstanbul Fatihteymiş canım kartının resmini atabilirim

Eklentiler

• Screenshot_20181214-015001.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 184
Kızlar bende kararsızım aslında şuanda Celalettin peruya mı gitsek yoksa önce burayamı gitsek diye kafam karışık biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…