Bizim azosperm canım gitmeyi düşünüyorumalmayı düşünüyor musun canım sizin sorun neydi sayı falan mı
hım anladım canım inşallah çıkış olur faydası olur. bizimde üç dört aya kadar azosperm di şimdi allaha şükür çıkış oldu.Bizim azosperm canım gitmeyi düşünüyorum
Sizin çıkıs nasil oldu canim ne ķullandinzhım anladım canım inşallah çıkış olur faydası olur. bizimde üç dört aya kadar azosperm di şimdi allaha şükür çıkış oldu.
inşallah canım sağol cocuk yasta kemoterapi ve radyo terapiye bağlı bir durum sukur ılaclar ıle duzlıyor canımArkadaşlar bizde genetik test verdik dua edin nolur iyi çıksın sonuçlar
Sizde sorun neydi acaba inşaallah hayırlısı ile evladiniz da olur
Eşim ikinciyi de istemiyordu hiç umudu yoktu boşuna uğraşıyoruz diyodu benim zorumla oldu. Üçüncüyü hiç olmaz. Ben de ol diyemem artık. Zaten testislerin biri atrofi oldu diğeri ameliyatın üstünden dört ay geçmesine rağmen hala ödem var tam düzelmedi. Doktor da hastane de hiçbişi önermedi. Yapacak bişi kalmadı gibisinden konuştular.
Sizin probleminiz neydi acabahım anladım canım inşallah çıkış olur faydası olur. bizimde üç dört aya kadar azosperm di şimdi allaha şükür çıkış oldu.
Ücret ne kadar istiyorlar canımEvett gönderiyorlarmış tabikii
anladım canım inşallah pozitif gunlerıde goruruz sıkma canını
Burasındaha uygunmuş canm benim aldıgm sadece macun 600 TLKızlar ben de dün ermiş aktarı aradım, macun kavanozu 175 lira bir de çay veriyolarmış demirdikeni çayı o da 25 liraymış. çayı tek kutu kullanıyosn kavanozu en az 3 ay dedi. Şimdiye kadar 1500 çocuğa vesile olduk dedi. Ayrıca ben doktorum aktar tavsiye etti dedim hangi hastane dedi, Tansel Bey dedim tanımadı, medikalparktaki embriyologların tavsiye ettiğini çok duydm da ondan sordum dedi. Ben de çok duymuştum zaten internetten, alıcam şimdi bi kavanoz. İstanbul dışındaysanız kargoyla da yolluyolarmış.
Canım ben tam anlayamadım da tansel bey ermiş aktarı mı tavsiye etmiş ?Kızlar ben de dün ermiş aktarı aradım, macun kavanozu 175 lira bir de çay veriyolarmış demirdikeni çayı o da 25 liraymış. çayı tek kutu kullanıyosn kavanozu en az 3 ay dedi. Şimdiye kadar 1500 çocuğa vesile olduk dedi. Ayrıca ben doktorum aktar tavsiye etti dedim hangi hastane dedi, Tansel Bey dedim tanımadı, medikalparktaki embriyologların tavsiye ettiğini çok duydm da ondan sordum dedi. Ben de çok duymuştum zaten internetten, alıcam şimdi bi kavanoz. İstanbul dışındaysanız kargoyla da yolluyolarmış.
1500 çocuğa vesile olduk derken.. yani inşallah öyledir de ne bileyimKızlar ben de dün ermiş aktarı aradım, macun kavanozu 175 lira bir de çay veriyolarmış demirdikeni çayı o da 25 liraymış. çayı tek kutu kullanıyosn kavanozu en az 3 ay dedi. Şimdiye kadar 1500 çocuğa vesile olduk dedi. Ayrıca ben doktorum aktar tavsiye etti dedim hangi hastane dedi, Tansel Bey dedim tanımadı, medikalparktaki embriyologların tavsiye ettiğini çok duydm da ondan sordum dedi. Ben de çok duymuştum zaten internetten, alıcam şimdi bi kavanoz. İstanbul dışındaysanız kargoyla da yolluyolarmış.
Yok canım ya, biz Tansel Beye devamlı soruyodk işte okuduklarımızdan arı sütü kullanalım mı keçiboynuzu zarar verir mi fln o zaman kullanabilirsiniz ama aktardan alın demişti. İsim vermedi. Ben de ne zamandır aricam aricam dur şu testi de verelim dur şu iğneyi de olalım. Bu sefer dedim kesin alıcam. 1500 çocuk dediyse hepsi azo diildir tabiki. Tahminimce erkek kısırlığının her türlüsüne bu macunu veriyorlar.Canım ben tam anlayamadım da tansel bey ermiş aktarı mı tavsiye etmiş ?
Hadi hayırlısı canım Şifa Allah dan. Bizde bu ay sonu test vericez bakalım olmadı bizde alalım.Daha önce de buraya yazmıştım ya çok eskilerden bahar diye bir arkadaş buradan, doğal yolla hamile kalmş bunları bnları yapmış diye, o arkadaşın yazısında okumuştum ermiş aktardan macun aldığını. O zamandan beri aklımdaydı. Biz denicez şifası Allahtan.
Ücretini öğrenemedim henüz fsh lh felan o sonuçları da görmemiz lazım ona göre hazırlanck ddiÜcret ne kadar istiyorlar canım
Canm benim görüştüğüm yerde sizin gibi olup sonuç alan var almayan da var Rabbim inşşallah sifanızı gösterir dedi adam ben direk tam alıyorum dedim eğer kı %100 garanti falan dese asla inanmazdım ama adam diyorkı allah şifa verir inşllah diyor bende oyuzden inandm ve hatta size atayım bak konuşmaları bir kişiyle görültüm daha cok inandm bu bende yaramayablir ama başkasında yarayabilir herkesin de bünyesi farklı biz 10 gün oldu galiba kullnlı eşim dıorki bence normal çıkış olck hissdiıom dio :) ay rabbm inşlllahhhh en kısa zaman da mucziler olsun sizlere de umut olur . hepimize bi mucizeler yaratan Rabbim den hayırlısı bakalm ama bişey kaybetöyız denemkete fayda var diyip ben de ole aldmDaha önce de buraya yazmıştım ya çok eskilerden bahar diye bir arkadaş buradan, doğal yolla hamile kalmş bunları bnları yapmış diye, o arkadaşın yazısında okumuştum ermiş aktardan macun aldığını. O zamandan beri aklımdaydı. Biz denicez şifası Allahtan.
Maşallah cnm, olur bence sizin de neden olmasın sonuçta sizin de sebepsiz değil miydi azosperm. Belki macun harekete geçirir. Ne var acaba verdikleri şeyin içinde biliyo musun? Ben de daha almadım Ermişten, kişiye özel veriyolarsa fln bu Yanıklardan alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?